Eliminacje ME 2016
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Eliminacje ME 2016
Grubo haaaaaha https://www.youtube.com/watch?v=7iUBsSlDXc0
-
meditopglon
Serbia-Albania leci na Polsat sport extra teraz jakby ktos chcial zobaczyc
https://www.youtube.com/watch?v=I0h9mWv ... e=youtu.be trochę dłuższy filmik z całego zdarzenia. Mitrović dobry wariat ;)
Albańczycy obecni na tym meczu? Jeżeli tak to w jakiej liczbie?
Albańczycy obecni na tym meczu? Jeżeli tak to w jakiej liczbie?
Albańczyków nie było, ale to już było wiadomo parę dni temu.
Serbowie wywiesili flagę "Chwałą Putinowi" ...
Serbowie wywiesili flagę "Chwałą Putinowi" ...
-
Świętokrzyski
Leci ktos też LOT-em 13-go do Tbilisi ?
Od jutra zaczyna się sprzedaż biletów na mecz Gruzja- Polska, cena biletu dobra :) http://www.pzpn.pl/federacja/aktualnosc ... zja-polska
dolicz do tego opłatę za kartę kibica...
na takich wyjazdach to bilet się kupuje u miejscowych.pewnie powtórzy się sytuacja z Faro,gdzie był telefon z Polski,by zakazać Nam sprzedaży,ale ostatecznie sprawa się rozeszła...
na takich wyjazdach to bilet się kupuje u miejscowych.pewnie powtórzy się sytuacja z Faro,gdzie był telefon z Polski,by zakazać Nam sprzedaży,ale ostatecznie sprawa się rozeszła...
od 28 października jest sprzedaż otwarta, a wtedy karty kibica już nie trzeba mieć do kupna biletu, a cena będzie taka sama.GtWładzię pisze:dolicz do tego opłatę za kartę kibica...
od 28 pazdziernika na kupbilet.pl na legalu, bez zadnych kart kibica itp. mozna kupowac bilety na Gruzja-Polska w Tbilisi. cena to tylko 20 pln za sztuke.
Witam
Jeżeli ktoś leci z Budapesztu 11.11.14 i ma 2 wolne miejsca w aucie proszę o kontakt na priv.
Jeżeli ktoś leci z Budapesztu 11.11.14 i ma 2 wolne miejsca w aucie proszę o kontakt na priv.
Jak coś to pociąg z polsko-czeskej granicy w dwie strony w granicach max 200 zł.1k2k3 pisze:Witam
Co prawda to nie z meczu kadry,
Torpedo Kutaisi - Dinamo Tbilisi, piro po obu stronach :)
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2 ... 12014.html
Torpedo Kutaisi - Dinamo Tbilisi, piro po obu stronach :)
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2 ... 12014.html
Może troche nie na temat, ale... Diosgyor, który był tu jechany na poprzednich stronach, i ich wczorajsza prezentacja.

-
alojz_z_alojzowa
sprzedam bilet na lot 11.11.2014 z Budapesztu do Kutaisi za 200 zł !
Jedzie ktoś prosto po Marszu do Wilna na poranny lot, lub ma ktoś jakieś info o wolnym miejscu w tym kierunku?!
Możesz wskazać te posty gdzie był jechany? Bo musiałem coś przeoczyć.Milosz pisze:Może troche nie na temat, ale... Diosgyor, który był tu jechany na poprzednich stronach, i ich wczorajsza prezentacja.
Ciśnienie paru osobom skoczyło, jak zobaczyli zdjęcie ekipy DVTK ze swastyką. Posty musialy zostać usunięte, pozdrawiam.
-
Edekzkrainykredek
Wie juz ktos cos na temat biletow na Irlandie???
Ja do PZPN pisałem i na początku lutego ma ruszyć sprzedaż dla KKRP, chyba że ktoś ma info kiedy ruszy sprzedaż przez Irlandzką federację ?Flow17 pisze:Wie juz ktos cos na temat biletow na Irlandie???
1 lutego rusza sprzedaż tylko dla osób z kartą KK. Sprzedaż otwarta dla wszystkich rozpoczyna się 9 lutego.
Cena 230 zł ...
Cena 230 zł ...
Wygrzebałem bilet z wyjazdu do Dublina z 2013 - cena na polski sektor 20 ojro...
Cena rzeczywiście robi wrażenie. Z tego co widzę, odpowiada ona dokładnie cenie biletu w kat. B na sektory gospodarzy (irlandzka federacja na razie sprzedaje tylko pakiety biletów na mecze z Polską, Anglią i Szkocją, pakiet kat. B = 160 €).adi138 pisze:Cena 230 zł ...
-
napinko trwaj
Wiem ,ale nie powiem.
Posrało ich z tymi cenami.
Myślę, że do sprzedaży otwartej powinno wystarczyć biletów, w końcu teraz obowiązują nowe karty, które pewnie co posiadają tylko nieliczne osoby, które chcą się wybrać na mecz w Irlandii, natomiast w sprzedaży otwartej podejrzewam, że bilety pójdą szybko, raz, że emigracji dużo, a dwa, że liczba biletów dla Polskich kibiców na pewno będzie ograniczona do sektorów za bramką, natomiast co do ceny to podejrzewam, że i za 300zł by sie sprzedały wszystkie bilety na Polski sektor, trzeba sobie uświadomić, że to nie Gruzja czy Mołdawia, że bilety bedą kosztowały kilka czy kilkanaście złotych. Na podobne ceny co tych Irlandzkich trzeba się przygotować w Niemczech i Szkocji
Zgadza sie, w przeliczeniu taka cena to ok.55 euro / 42 funty czyli porownywalnie z Wembley w 2013. Irlandczycy czy Szkoci raczej nie maja problemu z zapelnieniem stadionu, tym bardziej ze o awans bedzie gra do konca.gieci pisze:... natomiast co do ceny to podejrzewam, że i za 300zł by sie sprzedały wszystkie bilety na Polski sektor, trzeba sobie uświadomić, że to nie Gruzja czy Mołdawia, że bilety bedą kosztowały kilka czy kilkanaście złotych. Na podobne ceny co tych Irlandzkich trzeba się przygotować w Niemczech i Szkocji
A tak przy okazji, kupowal ktos kiedys bilety przez kupbilet.pl bedac za granica? Jak tak, to czy wyslali odpowiednio wczesniej czy raczej nastawic sie na nerwowke i czekanie do ostatniej chwili (albo ogarniac jakis plan B)?
Przygotuj sie raczej na ostatnia chwileyob pisze:gieci pisze:
A tak przy okazji, kupowal ktos kiedys bilety przez kupbilet.pl bedac za granica? Jak tak, to czy wyslali odpowiednio wczesniej czy raczej nastawic sie na nerwowke i czekanie do ostatniej chwili (albo ogarniac jakis plan B)?
Te bilety chyba mają być już chyba wysyłane przez autorksą stronę od PZPN, a nie kupbilet.pl.
Raz, pamiętam, była opcja samodzielnego wydruku, ale potem chyba tego już nie praktykowali. Jak kupowałem bilety na mecz z Gibraltarem to, chcąc uniknąć właśnie nerwówki i czekania do ostatniej chwili, podałem do wysyłki polski adres ludzi, z którymi się wybierałem na mecz.yob pisze:gieci pisze:A tak przy okazji, kupowal ktos kiedys bilety przez kupbilet.pl bedac za granica? Jak tak, to czy wyslali odpowiednio wczesniej czy raczej nastawic sie na nerwowke i czekanie do ostatniej chwili (albo ogarniac jakis plan B)?
Wg. PZPN: "Sprzedaż biletów będzie odbywać się wyłącznie za pośrednictwem portalu http://www.KupBilet.pl.Kosa pisze:Te bilety chyba mają być już chyba wysyłane przez autorksą stronę od PZPN, a nie kupbilet.pl.
To widać ten ich nowy portal opóźnia im się tak jak te łagodzenie kar dla kiboli ;)
nawijam oczywiście do 2 fotki :)
Gdzie gramy za Szkocja? Glasgow czy Edynburg?
-
Świętokrzyski
W Glasgow na Hampden Park. a co do meczu i wyjazdu na Niemcy to moim zdaniem najciekawszy wyjazd mamy juz za sobą. Moim zdaniem było to Tbilisi i Gruzja.
A według mnie powinniśmy działać tak by każdy wyjazd był ciekawy
Witam, gdyby ktoś był zainteresowany wyjazdem na mecz to posiadam bilet na samolot relacji Warszawa - Glasgow 8 październik 09:10 - 11:00 obecnie cena na Wizzair wynosi 779 zł (689 zł WDC), odstąpię bilet po cenie za jaką go zakupiłem 70 zł + 140 zł koszt zmiany nazwiska.