starysadeczanin pisze:A ja dwa slowa o Podbeskidziu jak widac pojawilo sie pare osob w Poznaniu. BKS sie smieje ale ja od kilku lat obserwuje progres Podbeskidzia u siebie mlyn calkiem przyzwoity wyjazdy pomalu dzialaja. obstawiam ze za 10 lat gry w ekstraklasie i platania sie BKS tam gdzie teraz sytuacja sie wyrowna i bedzie druga Łodz
Giant dużo piszesz ale co z tego? to samo można o was powiedzieć że mogliście coś zrobić skoro zebrani byliście, a c**** zrobiliście. Dobrze wiedzieliście gdzie była Wisła tego dnia, to działa w dwie strony. Piszesz że Wisła w piórka obrosła, ja mam dzisiaj odwrotne wrażenie, tylko pamiętajcie że kolejny spadek na ziemie może być bardziej bolesny niż zazwyczaj.
Kabo pisze:Powiedzmy sobie to szczerze Sharksi sie opsrali.Kazda inna powazna ekipa w kazdym innym derbowym miescie by zareagowala.wyobrazacie sobie taka sytuacje w Katowicach czy Rudzie?Koalicja spiewa i bluzga Ruch a ci nie reaguja?albo w Łodzi Widzew ciśnie i Elksa sie nie zbiera?
Cracovia nie zrobila pokazuwki a dala psztyczka w nos Sharksom ktorzy wymiekli i tyle.spiewanie Wisla rzadzi w Krakowie to puste hasla.
zważ se głowe ! jedna akcja (pokazówka) nie zmieni rozkładu sił w danym mieście
Po co zamykać temat dla jakiś problemów Krakowa...maja swój osobny temat i niech się tam bawią dyskusjami ; ) Legia nie pojechała do Szczecina ? Wiem , że zakaz ale mogli się w sumie wybrać na Pomorze ; ]
Uuu nie patrząc nawet na wpisy Wiślaków, to faktycznie, w Cracovii obecnie musi być lekki dramat, skoro napinkę na jakieś gali, podnoszą do rangi akcji sezonu ... Coś tam słychać było, że cienko, ale żeby aż tak...
giant pisze:(...) Mieliście wczoraj niepowtarzalną okazję dwukrotnie nas trafić (będąc dodatkowo wsparci przez kiepskich). Nie zrobiliście nic. Punkt dla nas. Wojna trwa nadal.
Ale wyjaśnij, ten punkt dla Was to w lidze napinaczy halowych czy lidze kibiców gali bokserskich, czy ogółnie za to, że się zebraliście a Wisła Was nie trafiła, bo szczerze to nie ogarniam ?!
TPŚL pisze:Według mnie BKS zawsze będzie nr.1 ze względu na to że mają silne zgody i kto bedzie interesował się chuliganką wybierze BKS (chodzi o młodych na szlaku kibicowskim) a na Podbeskidzie, o ile będą dalej w wyższej lidze będą chodzili Ci którzy lubią piłkę i tyle.
Ale to tylko moje zdanie
Tylko widzisz zwykły kibicu, w tym wszystkim chodzi tylko i wyłącznie o to, że czytając o Cracovii na tym forum można wywnioskować że już prawie nie istnieją, a jak istnieją to są to wychodzone, przećpane menele, które siłownie widziały na zdjęciach. Jak się jednak okazało ta wymierająca Cracovia potrafiła się pojawić na tej gali, zaznaczyć swoją obecność i pozdrowić waszego jeszcze niedawnego idola, a po waszych wcześniejszych oświadczeniach na temat szpili można było się spodziewać, że to wy będzie grać tam pierwsze skrzypce i osobiście sam na to liczyłem. Nie rozumiem też czemu co niektórzy porównują tą gale do tej z Łodzi ?. Tam z tego co pamiętam nie walczyła żadna osoba która była tak nielubiane przez kibiców obu miejscowych drużyn.
Jeszcze wracając do sytuacji w Krakowie, skoro Wiślacy tak szydzicie z tej słabej Cracovii, to czemu nie ustawiacie się na nich co 2 weekend na trasie ?. Przecież oni wiecznie jeżdżą bez zorganizowanego transportu, w małych liczbach, więc jakimś trudnym celem dla tych legendarnych Sharksów to nie powinni być.
lozys pisze:
Jeszcze wracając do sytuacji w Krakowie, skoro Wiślacy tak szydzicie z tej słabej Cracovii, to czemu nie ustawiacie się na nich co 2 weekend na trasie ?. Przecież oni wiecznie jeżdżą bez zorganizowanego transportu, w małych liczbach, więc jakimś trudnym celem dla tych legendarnych Sharksów to nie powinni być.
Bzdury piszesz,zwykle mają coś organizowane ,a zbiórki pod stadionem i jadą w obstawie.
Cieszy "zajebista" frekwencja na meczach osucha, mimo że bilety po 1 zł oraz rozdawane za darmo. Kolejne piłkarskie podwórko potwierdza, że z KIBOLAMI w tym POlicyjnym kraju, tak łatwo się nie wygrywa.
hehhehe dobry weekend.sw Antoni i sw Rita od spraw beznadziejnych...mam przeslanie do kiboli Podbeskidzia,Tarnovi,Szmombierek,KSp,Broni,Baltyku,Lublinianki itp...nie macie co dzialac tylko sie pojawic na jakims sportowo-kulturalnym wydareniu i juz przejmujecie wladze w miescie.2015 na horyzoncie,strach czekac..
ok. 700 Widzewa w Głogowie, w tym kilkanaście osób z Ruchu
podziękowania dla Chrobrego za ogarnięcie kilku tematów, jak choćby wpuszczenie wszystkich, bez wymyślania idiotycznych wymówek o pojemności sektora, biletach etc.
o miłości która w najcięższych chwilach, trzyma nas w jedności
pattaya man pisze:hehhehe dobry weekend.sw Antoni i sw Rita od spraw beznadziejnych...mam przeslanie do kiboli Podbeskidzia,Tarnovi,Szmombierek,KSp,Broni,Baltyku,Lublinianki itp...nie macie co dzialac tylko sie pojawic na jakims sportowo-kulturalnym wydareniu i juz przejmujecie wladze w miescie.2015 na horyzoncie,strach czekac..
gdzie ktoś twierdzi że przejmują władzę w mieście?
Co to za zamieszanie z psami było koło młyna Olimpii Grudziądz w meczu z Arką Gdynia? chodziło o sektorówkę czy coś innego? i jakie liczby z obu stron?
Dwie oprawy Zagłębia na derbach.
Jedna patriotyczna z odśpiewaniem hymnu, druga ultras z piro.
Mecz przerwany na kilka minut z powodu zadymienia.
Miedź też z piro i dziwnymi szalikami z napisem "łowcy cyganów" :)
Że niby sami na siebie chcą polować czy o co chodzi?
Ostatni miesiąc pokazuje, że marazm w klimacie chyba się skończył, a ta kolejka to już jak na obecne czasy kosmos. Kulminacja jutro ? :)
Sandecja w Ząbkach była ?
xyzLechia pisze:Widzisz, mówimy o obecnym stanie rzeczy więc dałem przykład aktualny. Niepotrzebnie Twój kolega napomknął o tym że Miedź będzie gdzieś tam w 5 osób jak na swoim podwórku nie macie wszystkiego poukładanego ale do komentowania to jesteście pierwsi. Pozdro
Co ty porównujesz łbie ekipe co zaliczy słabszy wyjazd 2-3 razy w sezonie do ekipy, u której co drugi wyjazd to jest zero? Porównaj liczby z tego i poprzedniego sezonu i stul japę.
info z TMK pisze:
a Wislacy nie siedza w zk tak? Tylko Pasiakow dotknely zatrzymania i emigracja?:) daleko mi i do Wisly i Cracovii ale bzdury takie piszesz ze szok. 0 na wyjazdowym szlaku dla tak renomowanej ekipy to hanba, niewazne z jakiego powodu. A o tym masakrowaniu na ulicach to o wielu akcjach pewnie nie wiem ale te co wyszly w swiat swiadcza o tym ze to raczej Wisla bardziej dziala i to na czolowke Wasza, Wasza jedyna akcja ostatnio to chyba ta na Kozlowku tydzien temu.. Poza tym taka uwaga nazwy klubow pisze sie z duzej litery:)
Tyle, że ta akcja nie na kozłówku tylko na kibicach.net:D
Co do gali, sąsiadka na plus. Nie było nas i szkoda, ale nei jest faktem że zapowiadaliśmy swój udział w niej. A już na pewno na forum, skrzykiwaliśmy hoolsów przez net na ten dzień?