Kiedyś na FAQ czytałem, że nie ma przeszkód w opłaceniu kilku aplikacji jedną kartą. Analogicznie powinno byc z przelewami. Piszą, że jakiś kłopot sprawia im powiązanie danych osobowych z aplikacji z danymi z przelewu.
Zatem zastanawiam się, czy dałeś im jakieś inne powody ku temu, że to właśnie Twoje aplikacje zostały wyłapane jako podejrzane? Jeśli patrzyli tylko na powtarzające się nazwisko płatnika, to jestem w identycznej sytuacji z tą różnicą, że przelewu nie wykonywałem ze swojego konta, tylko przez wspominane wcześniej BZ WBK.
A może po prostu masz pecha i losowo sprawdzają część aplikacji?
Dziwna sprawa, bo pewnie nawet ten wątek czyta kilka osób, które złożyły wielokrotne aplikacje w celach spekulacyjnego obrotu biletami.

A to nie ich spotykaja takie szykany ze strony UEFA...
Generalnie powinieneś skonsultować sprawę z kimś, kto zna się nieco na prawie. Spróbuj skontaktować się np. z Federacją Konsumentów. Z tego co wiem, w prawie istnieje domniemanie niewinności, więc winę trzeba dowieść przed wyciąganiem sankcji. Tymczasem to UEFA oczekuje, byś dostarczył im dowody swojej niewinności, zamiast samemu gromadzić dowody Twojej ew. winy... Kompletna bzdura!