Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Siema polecacie Flag Fanatics do zrobienia flagi szytej ? firma szycie flag ? Firma MaRo ?
Czy produkuje ktoś pinsy, przypinki tylko nie na agrafkę, a na zapięcie typu motylek, lub magnes?
-
Śpię do południa
my robilismy swoja fane w flag fanatics i mozemy jak najbardziej polecic ta firme. dobry material, terminy i nieduza cena. nie wala w c**** jak niektorzy producenci, ktorzy po nagraniu klienta przestaja odbierac telefonyultrasik pisze:Siema polecacie Flag Fanatics do zrobienia flagi szytej ? firma szycie flag ? Firma MaRo ?
Kto wykonuję metki/żakardy i od ilu sztuk?
Jaka cena?
Jaka cena?
Napisz na maila my od 500sztGZ. pisze:Kto wykonuję metki/żakardy i od ilu sztuk?
Jaka cena?
-
Iskra_1965
Może lekki offtop ale nie polecam nikomu firmy/sklepu z odzieżą do sztuk walki NO PROBLEM | Strona: http://noproblemshop.pl/ profil na fb: https://www.facebook.com/noproblemshop i https://www.facebook.com/noproblempl Firma z Łodzi, bodajże ogarnia to ktoś związany z ŁKSem.
Myślałem, że firma która sponsoruje i organizuje zawody mma, jest promowana przez zawodników nie okaże się wałkiem. Zamówienie poszło 3-4 tyg temu, kasa na konto, milutko załatwione itp. i właśnie. Od czasu wpłacenia kasy zero odezwu, na tel, maila, fb. Nic. Ludzie również skarżą się w komentarzach, że ta sama sytuacja u nich. Wygląda to na gruby wałek i dlatego też lepiej nic u nich nie zamawiajcie. Polecieli w c**** i tyle tylko o nich można napisać...
Myślałem, że firma która sponsoruje i organizuje zawody mma, jest promowana przez zawodników nie okaże się wałkiem. Zamówienie poszło 3-4 tyg temu, kasa na konto, milutko załatwione itp. i właśnie. Od czasu wpłacenia kasy zero odezwu, na tel, maila, fb. Nic. Ludzie również skarżą się w komentarzach, że ta sama sytuacja u nich. Wygląda to na gruby wałek i dlatego też lepiej nic u nich nie zamawiajcie. Polecieli w c**** i tyle tylko o nich można napisać...
-
Lonely Rider
Produkuje ktoś czapki bawełniane cienkie od 10szt. w miarę przystępnej cenie?
Spodenki do Muay Thai z własnym wzorem to u kogoś zrobię?
Gdzie polecacie zrobić kalendarze tego typu? http://www.drukarniagreen.com/images/je ... y_kj1+.jpg
Witam, szukam kogoś kto wykona ręczniki z herbem i napisem drużyny. Ilość ok. 20 szt. W zależności jaka cena to nawet i wiecej. Poza tym czapki zimowe.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Szukam firmy produkującej dziecięce czapki zimowe.
-
Michał_Łódz
Witaj u nas czapki zimowe od 10 sztuk projekty na @.Gerd323 pisze:Szukam firmy produkującej dziecięce czapki zimowe.
-
kondziu0709
Witam kto wykona kalendarze ścienne około 40/50 sztuk?
Zrobi ktoś dwa proporczyki?
Npisz do nas na mailadziobak pisze:Zrobi ktoś dwa proporczyki?
Który producent nie leci w c**** z terminami?
Szukam kogos do wykonania czapek ilosc 3-5 zaplace dobrze za taka ilosc.
Zapraszam, od 4 sztuk. [email protected]P&M pisze:Szukam kogos do wykonania czapek ilosc 3-5 zaplace dobrze za taka ilosc.
Zaden.pitbull1 pisze:Który producent nie leci w c**** z terminami?
-
Maku Design
Kto zrobi mi 25 czarnych czapek zimowych z haftem, żeby doszły do mnie przed MN 11 Listopada? PW
Maku Design pisze:Kto zrobi mi 25 czarnych czapek zimowych z haftem, żeby doszły do mnie przed MN 11 Listopada? PW
Podeslij projekt na maila
-
Michał_Łódz
Maku Design pisze:Kto zrobi mi 25 czarnych czapek zimowych z haftem, żeby doszły do mnie przed MN 11 Listopada? PW
Siema my zrobimy.
Ktoś wie co się dzieje z FlagFanatics od 2 tyg zero odpowiedzi na @ ...?
Panowie, wiecie może który producent ma w swojej ofercie czapki podobne do tych cienkich z Pitbulla ?
-
Michał_Łódz
wampirek pisze:Panowie, wiecie może który producent ma w swojej ofercie czapki podobne do tych cienkich z Pitbulla ?
Witaj my mamy w swojej ofercie podobne czapki pisz na @.
pozdr.
wampirek pisze:Panowie, wiecie może który producent ma w swojej ofercie czapki podobne do tych cienkich z Pitbulla ?
My robimy cienkie czapki bawełniane z nadrukami,
-
WarszawskaFerajna
Który z producentów robi bluzy poniżej 10 szt?
-
FlagFanatics
- Kontakt:
Wszystko ok ? Wsyzstkie maile dostały odpowiedz, w spamie wiadomosci brak, pisz jeszcze raz.ultrasik pisze:Ktoś wie co się dzieje z FlagFanatics od 2 tyg zero odpowiedzi na @ ...?
-
noszecochce.pl
Szukam kogos do wykonania 3-5 czapek i dwie koszulki z pomoca graficzna termin 2-3 tygodnie niedluzej.
pw Prosze.
pw Prosze.
-
misiopysio
Pany kto produkuje spinki do mankietów do koszul?
Witam
Panowie ,orientuje się ktoś, w/s produkcji bluz "bejsbolówek"? z własnym haftem do 10sztuk?
Panowie ,orientuje się ktoś, w/s produkcji bluz "bejsbolówek"? z własnym haftem do 10sztuk?
Podbij na mailakolec pisze:Witam
-
Kuba Bielsko
witam forumowiczów;)
ma ktos kontakt z kimś z "RE-MI"? Dogadywalem sie z nimi w sprawie jednej produkcji i od pewnego czasu totalne 0 kontaktu - na fb, e-mail'u, telefonicznego. Oczywiście, po moich wielu próbach kontaktu. Jesli ktos cos wie niech da znac na PW!
Kwestią drugą jest prosba o info gdzie mozna zrobic kapelusze "rybackie" z wywietrznikami. Jest mi takie info potrzebme jesli nie wyjasni sie nic z RE-MI. Jesli ktos sie orientuje niech pisze komentarz albo PW. Bedę wdzieczny. Jesli jakis producent to czyta to licze na odzew!
Pzdrrr
ma ktos kontakt z kimś z "RE-MI"? Dogadywalem sie z nimi w sprawie jednej produkcji i od pewnego czasu totalne 0 kontaktu - na fb, e-mail'u, telefonicznego. Oczywiście, po moich wielu próbach kontaktu. Jesli ktos cos wie niech da znac na PW!
Kwestią drugą jest prosba o info gdzie mozna zrobic kapelusze "rybackie" z wywietrznikami. Jest mi takie info potrzebme jesli nie wyjasni sie nic z RE-MI. Jesli ktos sie orientuje niech pisze komentarz albo PW. Bedę wdzieczny. Jesli jakis producent to czyta to licze na odzew!
Pzdrrr
Sprawa już wyjaśniona. Osoby które jeszcze czekają na odpowiedź od Nas otrzymają ją dzisiaj do końca dnia.
Pozdrówki
Pozdrówki
-
Kuba Bielsko
Faktycznie, dostalem juz wszelkie odpowiedzi na zapytania.
Wszystko spoko
pozdro
Wszystko spoko
pozdro
-
85101agency
PRODUKCJA AKCESORIÓW KIBICOWSKICH
Agencja marketingu zintegrowanego 85101 podejmie się współpracy w zakresie produkcji akcesoriów i odzieży.
Współpracujemy z dużą drukarnią posiadającą własny zaawansowany park maszynowy, posiadamy spore możliwości technologiczne nanoszenia nadruków.
W przypadku większych zamówień istnieje możliwość indywidualnego przygotowania produktu - szycie według zamówienia.
Istnieje możliwość przygotowania projektu graficznego z naszej strony, posiadamy zespół grafików.
e-mail: [email protected]
tel: 601-893-952
Agencja marketingu zintegrowanego 85101 podejmie się współpracy w zakresie produkcji akcesoriów i odzieży.
Współpracujemy z dużą drukarnią posiadającą własny zaawansowany park maszynowy, posiadamy spore możliwości technologiczne nanoszenia nadruków.
W przypadku większych zamówień istnieje możliwość indywidualnego przygotowania produktu - szycie według zamówienia.
Istnieje możliwość przygotowania projektu graficznego z naszej strony, posiadamy zespół grafików.
e-mail: [email protected]
tel: 601-893-952
Orientuje sie ktos gdzie mozna zamowic owijki bokserskie z wlasna metka?
Zapraszam - [email protected]ultrapro pisze:Orientuje sie ktos gdzie mozna zamowic owijki bokserskie z wlasna metka?