We wrześniu jeszcze stało.:. pisze:Jest te gniazdo jeszcze w Szczecinie ?
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Lekko_Stronniczy
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
FC PRUDNIK1
Wielki znawco GŚ pokłony dla Ciebie i twoich informatorów ale jest prośba do Was....zmiencie dawkowanie tego gówna co ćpacie bo jest dla was za mocne.Rozwiń mi swoja odp tzn po czym wnioskujesz ze tg jest lepsze od Piasta? i w czm niby?Znawca GŚ pisze:Gliwice.Oden2 pisze:w jakich miastach FC wiekszego klubu dziala lepiej niz kibice lokalnego klubu? mi na mysl przychodzi Grudziadz (WfcG) i Jaworzno gdzie kibice miejscowej Szczakowianki nie maja startu do fan clubow Ruchu, Gieksy czy Wisly
-
emigrantPB
Na 99% postów kibiców Górnika na tym forum trzeba brać poprawke, więc nie ma co sie gorączkować, oni już tak po prostu mająFC PRUDNIK1 pisze:Wielki znawco GŚ pokłony dla Ciebie i twoich informatorów ale jest prośba do Was....zmiencie dawkowanie tego gówna co ćpacie bo jest dla was za mocne.Rozwiń mi swoja odp tzn po czym wnioskujesz ze tg jest lepsze od Piasta? i w czm niby?Znawca GŚ pisze:Gliwice.Oden2 pisze:w jakich miastach FC wiekszego klubu dziala lepiej niz kibice lokalnego klubu? mi na mysl przychodzi Grudziadz (WfcG) i Jaworzno gdzie kibice miejscowej Szczakowianki nie maja startu do fan clubow Ruchu, Gieksy czy Wisly
Ty na pewno wiesz lepiej ,w końcu jesteś z...Prudnika.FC PRUDNIK1 pisze:Wielki znawco GŚ pokłony dla Ciebie i twoich informatorów ale jest prośba do Was....zmiencie dawkowanie tego gówna co ćpacie bo jest dla was za mocne.Rozwiń mi swoja odp tzn po czym wnioskujesz ze tg jest lepsze od Piasta? i w czm niby?Znawca GŚ pisze:Gliwice.Oden2 pisze:w jakich miastach FC wiekszego klubu dziala lepiej niz kibice lokalnego klubu? mi na mysl przychodzi Grudziadz (WfcG) i Jaworzno gdzie kibice miejscowej Szczakowianki nie maja startu do fan clubow Ruchu, Gieksy czy Wisly
Kiedy Polonia Warszawa ostatni raz odpaliła piro u siebie?
W tym przypadku nie trzeba nawet być z Gliwic żeby wiedzieć że 'znawce' poniosła fanatazjaBez nicka pisze:Ty na pewno wiesz lepiej ,w końcu jesteś z...Prudnika.
-
pattaya man
pytanie stricte do chlopaow z Gieksy.mysle,ze Kosa sie tutaj odniesie wiarygodnie-macie jakies nagrania z Mydlnik?pytam w kontekscie tej akcji w szczecinku ze straza miejska i konsekwencjami
-
FC PRUDNIK1
Nawet jakbym był z Pćimia dolnego to i tak wiem,wiemy jaka jest sytuacja w Gliwicach.
-
imperium2015
- Kontakt:
11 listopada środowiska lewicowe chcą bronić tęczy podkładając się pod nią, więc sprawa do Żaboli, może wykorzystalibyście rakietnice w końcu we właściwy sposób :)
Sportowo nie macie startu i dobrze o tym wiecie. Jak dla was to fantazja to wyjdzcie wreszcie z TG na ubitą ziemie Amen.FC PRUDNIK1 pisze:Wielki znawco GŚ pokłony dla Ciebie i twoich informatorów ale jest prośba do Was....zmiencie dawkowanie tego gówna co ćpacie bo jest dla was za mocne.Rozwiń mi swoja odp tzn po czym wnioskujesz ze tg jest lepsze od Piasta? i w czm niby?Znawca GŚ pisze:Gliwice.Oden2 pisze:w jakich miastach FC wiekszego klubu dziala lepiej niz kibice lokalnego klubu? mi na mysl przychodzi Grudziadz (WfcG) i Jaworzno gdzie kibice miejscowej Szczakowianki nie maja startu do fan clubow Ruchu, Gieksy czy Wisly
Powialo sportowcem z HP.
-
kubelek1234
W zeszłym sezonie - 1.10.2013 z Józefovią w Pucharze Polski i 21.6.2014 z Bzurą Chodaków w lidzeOqq pisze:Kiedy Polonia Warszawa ostatni raz odpaliła piro u siebie?
Dyskusja o jednym, a Ty o innym.emigrantPB pisze: Zawiało grozą...
żebyście wy z innymi tak chętnie na tej ubitej ziemi stawali
Piast ma swoje tereny w Gliwicach a Górnik swoje, kto jak wypada na tle sportowym weryfikuje rzeczywistość chociaż BATE już zdążyło się przekonać jak niemiłe mogą być wizyty w Gliwicach jesli ktoś uważa, że karty rozdaje miejscowy Piast.
On przecież nie napisał o konkretnej ekipie, a nie ekipach
Zresztą 99% tego forum na akcji nie było, to o czym my tu rozmawiamy...
Jaka była pierwsza zgoda zagraniczna polskiej ekipy? Den Hag?
Cracovia coś tam kombinowała w latach 90 z Atletico, doszło wtedy do układu jakieś czy tylko pojedyncze kontakty?
Zresztą 99% tego forum na akcji nie było, to o czym my tu rozmawiamy...
Jaka była pierwsza zgoda zagraniczna polskiej ekipy? Den Hag?
Cracovia coś tam kombinowała w latach 90 z Atletico, doszło wtedy do układu jakieś czy tylko pojedyncze kontakty?
-
SzachownicaZdarzen
Poda i opisze ktoś szczególnie miasta które są bardzo zżyte z swoim klubem i jest w tych miastach całkowita dominacja jednego klubu
-
FC PRUDNIK1
Piast jeszcze nikomu poza KSGKS nie odmówił a jakbyś był bardziej zagłebiony w temacie Gliwic to wiedziałbyś czemu są tego powody i na tym poście zakonczmy polemike bo kolejny temat sie rozjebie....
-
pała to pała
Dla mnie karty rozdaje ten kogo barwy widac na mieście. To że ktoś się raz na ruski rok zbierze nic nie znaczy, zwłaszcza będąc fan clubem wiekszego klubu mając "plecy", bo mówcie co chcecie w jakimś ważnym dymie, brałyby udział nie tylko osoby z Gliwic i nie ma w tym nic dziwnego. Jak jest okazja dojebać rywala to się go dopierdala i tyle. Jednak siła ogólna ekipy to jedno a miejscowa rzeczywistość to drugieCelownik pisze:Dyskusja o jednym, a Ty o innym.emigrantPB pisze: Zawiało grozą...
żebyście wy z innymi tak chętnie na tej ubitej ziemi stawali
Piast ma swoje tereny w Gliwicach a Górnik swoje, kto jak wypada na tle sportowym weryfikuje rzeczywistość chociaż BATE już zdążyło się przekonać jak niemiłe mogą być wizyty w Gliwicach jesli ktoś uważa, że karty rozdaje miejscowy Piast.
Tego tematu omijałem ale musze wiec.Trapi mnie BARDZO nie wiedza ludzi tu.jak można zadawac pytania(pyta)heheh co łaczy Gornik ze Stalowka lub czy Legia lubi Lecha.ku*** ludzie odemuje sobie 17 lat podstawa to kto ma skim zgode,jak wygladaja barwy wroga,jak moga jechac.wyprawa na pkp sprawdzanie rozkładu jazdy na dworcu itd..Nie moża ku*** być tak ograniczonym albo w coś sie bawisz i wiesz coś albo jak nie wiecz idz do starszych kolegow.
-
Wnuk Edwarda
z cyklu - piłeś, nie pisz.
-
prawoskretny88
Pewnie nie ma polskiej klawiatury ;]PyskatySK pisze:Można po polsku?
"Zgadzam się, że kogo widać barwy ten rozdaje karty. Jednak w Gliwicach barwy widać w tych dzielnicach gdzie jest przewaga jednych albo drugich. Jeśli chodzi o ścisłe centrum to w weekendy możesz spotkać jednych jak i drugich lecz trzeba przyznać szczerze jeśli ktoś na rynku pojawi się w barwach to częściej Piast. Sytuacja jest patowa bo każdy pilnuje własnych terenów dlatego tylko bezpośrednie spotkania mogą weryfikować kto rozdaje karty. " Wszystko ok tylko obok tego rynku nie mogę przejść obojętnie, nie częściej widać Piasta bo widać TYLKO Piasta, bo Centrum jest niepodzielnie naszą dzielnicą na której jak wiadomo bawią się wszyscy w klubach czy knajpach (chyba że zebranie się Górnika w sile 50 osób i przyjeździe o 3 w nocy można stwierdzić że można ich spotkać na rynku), j niejeden żabol z Gliwic już się szybko ewakuował, bo się przeliczył
Warto jednak zwrócić uwagę, że ostatnimi czasy coraz więcej aut jeździ ze strony Łabęd czy Kopernika. Większość z nich to pikniki, ale mimo wszystko widać jaka jest tendencja, ludzie którzy wcześniej nie kibicowali zaczynają chodzić na klub z własnego, a nie z sąsiedniego miasta. Zresztą, teraz TG to nie to samo co kiedyś bez kilku osób, więc może być różnie.
Czy na wszystkie sektory gości w ekstraklasie są jednakowe ceny? Czy każdy klub ustala wg własnego uznania?
Pytanie jakbyś się obudził po 10 latach ze śpiączki, ewentualnie buszowałeś w dżungli. Każdy klub sam ustala ceny za bilety czy to na własne sektory czy na sektor gości co jest chyba oczywiste.
-
prawoskretny88
A ty, mimo, że się obudziłeś to i tak nic nie rozumiesz.
Klub ustala sam cenę na sektor gości ale nie może być ona wyższa niż cena na sektory gospodarzy o tej samej klasie. Czyli, jak u gospodarzy np bilet na sektor za bramką kosztuje 20zł, a sektor gości jest za drugą bramką, to cena tam nie może być wyższa niż te dwie dychy.
Klub ustala sam cenę na sektor gości ale nie może być ona wyższa niż cena na sektory gospodarzy o tej samej klasie. Czyli, jak u gospodarzy np bilet na sektor za bramką kosztuje 20zł, a sektor gości jest za drugą bramką, to cena tam nie może być wyższa niż te dwie dychy.
Bardzo ładnie Watsonie, ale on pytał o ceny biletów na wszystkich sektorach gości w ekstraklasie, a nie o tłumaczonko z regulaminów dlaczego tak a nie inaczej. I tak Legia sprzedaje bilety na sektor gości za 40zł, a np na Piast Gliwice za 15.
-
prawoskretny88
Ale pytał też o ustalanie ceny na sektor gości przez kluby wg własnego uznania. A tak nie jest, bo są obostrzenia. Zresztą nieważne, może faktycznie się rozpędziłem.
Lepiej nie powtarzać frazesów wyczytanych gdzies na necie,bo można z siebie zrobić ciula.Zolpidem pisze:GKS to wszyscy wiedzą, ale o Lubinie i Cracovii pierwsze słyszę.
Cracovia miała skośnookiego w ekipie przecież :)
-
Edward1488
Coś ci się pomieszało, to był Widzew*** pisze:Cracovia miała skośnookiego w ekipie przecież :)
Chyba nie...Edward1488 pisze:Coś ci się pomieszało, to był Widzew*** pisze:Cracovia miała skośnookiego w ekipie przecież :)
http://sportowacracovia.files.wordpress ... 122028.jpg
W ogóle ciekawa galeria...
-
Edward1488
Ta sytuacja ze skośnookim na Widzewie była dużo świeższa niż te wklejone zdjęcie Cracovii, żółty był uwieczniony na fotce bodajże podczas awantury z Motorem kilka lat temu.
-
dziwki dragi lasery
W ekipie Wisłoki z tego co kojarzę jest jakiś arab tak samo na Resovii był/jest jakiś.
-
prawoskretny88
Edward1488 pisze:Ta sytuacja ze skośnookim na Widzewie była dużo świeższa niż te wklejone zdjęcie Cracovii, żółty był uwieczniony na fotce bodajże podczas awantury z Motorem kilka lat temu.

Tutaj Zagłębie z Arką w Legnicy, bodajże sprzed pół roku.

Jeśli chodzi o Zagłębie Lubin to mają tam przynajmniej jednego roma w ekipie.
-CASUAL- pisze:Chyba nie...Edward1488 pisze:Coś ci się pomieszało, to był Widzew*** pisze:Cracovia miała skośnookiego w ekipie przecież :)
http://sportowacracovia.files.wordpress ... 122028.jpg
W ogóle ciekawa galeria...
czy ten typ z flaszka i sokiem to nie jest przypadkiem Popek?
Co do tej fotki ówczesnej ekipy Cracovii, to ilu z tych chłopaków to przerzuty? Pytam poważnie, bez napinki. Może być pw.
Goleszów stadion Wisły nie jest położony na ul. Cichej. To już chyba jakaś niebieska obsesja w Twoim przypadku.
Richat pisze:Goleszów stadion Wisły nie jest położony na ul. Cichej. To już chyba jakaś niebieska obsesja w Twoim przypadku.
Jest jeden co ma tez taka flage i nic o Wisle nie pisal tylko tam gdzie cos o GieKSie byl z Ruchu myslalem ze to ten tez ma kilka .