Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
z Kijowa

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: z Kijowa » 12.10.2014, 09:56

gnuj, no wiesz w c*** razy tam bylem (w Krk) i czekam na to zeby chociaz jednego z was kiedys zobaczyc! no i czekam na ciebie tutaj tez, przyjedz i popatrzysz jak ku*** nienawidza polakow zle banderowcy zwlaszcza w rosyjskojezycznym Kijowie... masz spory kompleks bo w glowie tylko same banderowcy, p********* lepiej niz ruskie media!

iparts.pl
z Kijowa

Post autor: z Kijowa » 12.10.2014, 10:17

no to idz i posrij jak chcesz srac tylko nie placz bo cale zycie placzesz o przeszlosci! nie potrafisz zrozumiec ze mam wyjebane na te barwy i na to wszystko

Laurent

Post autor: Laurent » 12.10.2014, 10:19

W Wiślacką propagandę i tak nikt w Polsce już nie wierzy, więc nie wiem po co toczycie z nimi jakąkolwiek dyskusję.
Są liczną, aczkolwiek nie poważną ekipą. Dobrze wiecie, że bez sprzętu nie macie podjazdu do ekip typu Legia, Lech, R&W czy ŁKS.

Zróbcie sobie dzieci najpierw porządek u siebie, a potem bierzcie się za podjazdy do innych, bo póki co nawet Wasi najwięksi przyjaciele was ruchają, jedni trzymając z Waszą kosą, drudzy "roztaczając opiekę" nad ważną postacią z drugiej strony błoń.

bnm

Post autor: bnm » 12.10.2014, 11:00

Laurent pisze:W Wiślacką propagandę i tak nikt w Polsce już nie wierzy, więc nie wiem po co toczycie z nimi jakąkolwiek dyskusję.
Są liczną, aczkolwiek nie poważną ekipą. Dobrze wiecie, że bez sprzętu nie macie podjazdu do ekip typu Legia, Lech, R&W czy ŁKS.

Zróbcie sobie dzieci najpierw porządek u siebie, a potem bierzcie się za podjazdy do innych, bo póki co nawet Wasi najwięksi przyjaciele was ruchają, jedni trzymając z Waszą kosą, drudzy "roztaczając opiekę" nad ważną postacią z drugiej strony błoń.
hahahaha, dzięki za poprawę humoru, kibiców hutnika zawsze dobrze poczytać. :)

Laurent

Post autor: Laurent » 12.10.2014, 12:19

bnm pisze:
Laurent pisze:W Wiślacką propagandę i tak nikt w Polsce już nie wierzy, więc nie wiem po co toczycie z nimi jakąkolwiek dyskusję.

Jeszcze co do trzymania z Cracovią.

Dopóki mieszkałem w Krakowie, niejednokrotnie miałem okazje lać się z kibicami Pasów, czy to na ulicach NH, czy w weekendy podczas imprez w Rynku. Czy to znaczy, że Hutnik ma/miał cichy układ z Wisłą? Czy też może oznacza to, że Wisły w Krakowie nie ma/ nie wojuje na mieście?

Kolejne pytanie. Od lat, na wieś gdzie mam domek letniskowy, do sąsiada, będącym kibicem Wisły (sądząc po tym ile wie na różne tematy, nie jest to byle pionek) z PB, przyjeżdża rok, w rok, nieprzypadkowa osoba z Prokocimia, będąca kibicem Cracovii. Czy to oznacza, że Cracovia buja się jednak z Wisłą?

Takich przykładów w całej Polsce są setki , więc nie ośmieszajcie się już z tą tezą, że HKS trzyma z Pasami.

bnm

Post autor: bnm » 12.10.2014, 12:22

a ty się nie ośmieszaj tymi pierdołami co wypisałeś wyżej, bo się kompromitujesz. Gówno wiesz, i to udowodniłeś wyżej.

z Kijowa

Post autor: z Kijowa » 12.10.2014, 13:54

i co z tego ze machaja, a ty machasz gwiazdka, ktora od lat dla nas kojarzy sie z komuna i c*** na to ze jest ona biala) uwierz, dobrym relacjom miedzy sportowymi ekipami obojetnie kto tam i czym macha to tylko skrzywdzone w zyciu ludzie zwracaja na to uwage!
aha, jeszcze zapomnilem dodac ze tez lubimy Hitlera, mam nadzeje ze takie info w ogolie r********** Ci glowe i powiedziesz jeszcze ze Hutnik trzyma z faszystami))

MacMac

Post autor: MacMac » 12.10.2014, 14:11

A ty k**** nie masz swojego banderowskiego czy ukraińskiego forum kibicowskiego/narodowego? Spierdalaj na swoje śmiecie bo rozdupcasz temat próbując udowodnić coś, w co żaden Polak nie uwierzy. A z tą gwiazdą to juz pojechałeś po całości, nic nie wiesz a udajesz jakiegoś reformatora krakowskiego klimatu

Fachowiec

Post autor: Fachowiec » 12.10.2014, 14:54

Laurent pisze:
bnm pisze:

Jeszcze co do trzymania z Cracovią.

Dopóki mieszkałem w Krakowie, niejednokrotnie miałem okazje lać się z kibicami Pasów, czy to na ulicach NH, czy w weekendy podczas imprez w Rynku. Czy to znaczy, że Hutnik ma/miał cichy układ z Wisłą? Czy też może oznacza to, że Wisły w Krakowie nie ma/ nie wojuje na mieście?

Kolejne pytanie. Od lat, na wieś gdzie mam domek letniskowy, do sąsiada, będącym kibicem Wisły (sądząc po tym ile wie na różne tematy, nie jest to byle pionek) z PB, przyjeżdża rok, w rok, nieprzypadkowa osoba z Prokocimia, będąca kibicem Cracovii. Czy to oznacza, że Cracovia buja się jednak z Wisłą?

Takich przykładów w całej Polsce są setki , więc nie ośmieszajcie się już z tą tezą, że HKS trzyma z Pasami.
Można się uśmiać jak się czyta te bzdury.Kilka faktów z poprzednich lat:

-mecze Hutnika w ekstraklasie z Legią i kilkoma innymi ekipami, pojawia się na nich młyn Hutnika,obok stoi Cracovia ,która przyszła się pokazać (grali wtedy w III lidze) i bluzga przyjezdnych, z miejscowymi jest w stosunkach neutralnych ,chodzą między sobą nikt nikogo nie rusza.

-mecz Hutnik-Jagiellonia,pod stadion wpada Wisła ,HKS tradycyjnie ucieka ,na Wisłę rusza milicja ,i zaczyna do nich strzelać,wtedy od strony trybun Hutnika pod ogrodzenie stadionu podbiega ekipa KSC,lecz przez mundurowych do niczego nie dochodzi.Ten mecz był w 2001 r.

-mecz Hutnik-Śląsk w roku 2000,na stadion przychodzi ekipa Cracovii i chodzi sobie niepokojona przez HKS (po całej koronie stadionu nawet nad ich młynem!),który tego dnia też się zebrał ,przed meczem wybiegli na murawę ,mieli ganianki z psami.Wisła ,wtedy jest na swoim meczu w Radzionkowie,na meczu ze Śląskiem jest głównie młoda ekipa Devils.Po jakieś godzinie KSC ,podbija o telefon do Śląska,dzwoni i informuje WKS ,że chcą się bić w Parku Lotników Polskich po 30 osób na gołe łapy.Śląsk stwierdza ,że musi się zastanowić,w tym czasie ,auto Wisły jedzie tam gdzie miała odbyć się walka i stwierdza ,że oprócz tej 30 na stadionie,w parku jest dodatkowa 50 ze sprzętem.

-sparing na bocznym boisku Wisły,TSW-HKS ,po jakiś 20 minutach jego trwania pod budynkiem klubowym w kordonie staje połączona grupa KSC-HKS jakieś 80 osób,która przyszła spod stadionu KSC ,gdzie mieli wspólną zbiórkę i razem prowadzą wspólne śpiewy.

-mecz Hutnik-Stomil ,przed meczem koło Placu Centralnego,kilku typów z Hutnika zostaje dorwanych przez Stomil tracą flagę Ultras,wtedy pojawia się tam KSC,która szukała Stomilu i leje przyjezdnych z Olsztyna ,Hutnik zabiera im flagę,którą chwile wcześniej stracił i idzie z nią spokojnie na mecz.Po tym wydarzeniu HKS tak się podjarał,że nawet twierdzili,że mają już zgodę z KSC.Co do Flagi Ultras to należała ona do gumiora z D. 303,który ją uszył z pofarbowanych prześcieradeł.Z ową flagą dorwała go również Wisła ,kazała mu ją i jego kolegą rozłożyć i podeptać oraz śpiewać piosenki pochwalne względem TSW,tak ,też się stało.Potem ta flaga wisiała na meczu Hutnika,ze śladami buciorów :-)

-i jeszcze fotka przedstawia ona wspólną grupę HKS-KSC na wakacjach na Mazurach z 2 flagami Stomilu,które ukradli z ich magazynu (w tamtych latach Hutnik kilka razy tak robił).Potem flagi te zawisły do góry kołami na meczu Hutnika ,typ z KSC jest na zdjęciu w pierwszym szeregu w białej koszulce z napisem Cracovia:

Obrazek

-pomiędzy Hutnikiem i Cracovią ,pomimo głoszonej niechęci ,cały czas panowały przyjazne stosunki przez całe lata 90,gdzieś do roku 2003 ,kiedy to osłabły na kilka lat,pontem znowu nastąpiło w nich ocieplenie.

Tu jeszcze relacje z TMK z meczu Hutnik-Jagiellonia i Hutnik-Śląsk:

Obrazek

Obrazek

PS.Osobnicy typu Laurent niech dalej wypisują tu bzdury,będzie wesoło.Prawdy i historii jednak nie zmienicie.

kiszony

Post autor: kiszony » 12.10.2014, 15:12

dobrze, jesli uwazasz, ze waflujemy sie z zydami w NH to dobrze, potwierdzam, a teraz prosze wytlumacz mi Wasze kontakty(knor, zielak, bakster) z sluzbami,

wiem, wiem ,papiery(: Radziu dzialaj

z Kijowa

Post autor: z Kijowa » 12.10.2014, 15:33

MacMac pisze:A ty k**** nie masz swojego banderowskiego czy ukraińskiego forum kibicowskiego/narodowego? Spierdalaj na swoje śmiecie bo rozdupcasz temat próbując udowodnić coś, w co żaden Polak nie uwierzy. A z tą gwiazdą to juz pojechałeś po całości, nic nie wiesz a udajesz jakiegoś reformatora krakowskiego klimatu
nie wskazuj mi dowodco co mam robic... ok, ja nie wiem o gwiazdzie i c*** ona mnie obchodzi naprawde ale i ty wtedy gowno wiesz o naszych symbolach

Laurent

Post autor: Laurent » 12.10.2014, 15:44

Trzyma Śląsk z Motorem? Trzyma.
Chowali/Chowają Wasi koledzy z nad morza Pana S? O tym pewnie nie wiecie bo koledzy w gimnazjum nie mówili.

Więc gdzie te moje farmazony?

Wielu z Was trzyma z kibicami Cracovii, czy Wam się to podoba czy nie. Ot, relacje z dzieciństwa, czasami pokrewieństwo. Ale nikt nie próbuje udowadniać, że w spojrzeniu globalnym, że się kumacie. Wy natomiast całej Polsce próbujecie wmówić to Hutniku i Cracovii. Na szczęście, zdecydowana większość ma Was za farmazoniarzy.

nrth

Post autor: nrth » 12.10.2014, 16:00

kiszony pisze:dobrze, jesli uwazasz, ze waflujemy sie z zydami w NH to dobrze, potwierdzam, a teraz prosze wytlumacz mi Wasze kontakty(knor, zielak, bakster) z sluzbami,

wiem, wiem ,papiery(: Radziu dzialaj
Wy już wszystko przecież udowodniliście na swoim forum :-)
Oświadczenie o rezygnacji ze sprzętu zostało uznane jako prikaz od policji by zmiękczyć wizerunek ku*** haha, paraliz umysłowy jakiś bo rok wcześniej jak autorzy oświadczenie otwierali na Wiślę sekcję sportową to na wskroś pomysłowi ostro probowaly stawac wlaśnie psy do spóły z dzialaczami i jebanymi klubowymi celebrytami zatrwozonymi bandyctwem :-)
Zresztą póxniejsze akcje z zakazami , mandatami po 2 koła za stanie na schodach itd itp to pewnie taki sprytny krok policji żeby zamydlic świetne wzajemne relacje z WSH
za kim jestes?

kiszony

Post autor: kiszony » 12.10.2014, 17:23

mistrzu, ktos musial zaplacic, zeby ktos dostal (: ale, chuliganska sztywa banda wsh....mniejsza wygrales

nrth

Post autor: nrth » 12.10.2014, 17:53

dzięki stary
za kim jestes?

kiszony

Post autor: kiszony » 12.10.2014, 17:56

luz, od firmy(:

1950n-h

Post autor: 1950n-h » 12.10.2014, 21:59

wiesz a ja pamietam jak z kazimierzowskim i lotniskiem robilismy wjazdy na żydowskie(i to wcale nie tak dawno) osiedla tylko nie wiem czy chcesz to wywlekac bo w tedy moglo by sie okazac ze wasza propaganda to tylko bajeczki,
a jesli chodzi o banderowców i upa - mysle ze kto normalny na tym forum to sam sobie znajdzie odpowiedz w tym temacie ...

1950n-h

Post autor: 1950n-h » 12.10.2014, 22:08

nie ma edytuj ale do Fachowiec - wiesz w ostatnich latach i to nie chodzi o 2000 ale o te 2008-2012 bardzo dużo było akcji z wami tz. TS lub jak kto woli GTS przeciwko Ksc i w tedy nikt z Ksc nie plakał że mamy z wami zgode porpostu takie a nie inne są prawa na osiedlach w SH, bo wiekszość akcji jest za tz. kolege a nie za klub tylko niektórzy tego nie moga zrozumieć -

1950n-h

Post autor: 1950n-h » 12.10.2014, 22:34

sorry 2006-2010 co by sie ktoś nie przyjebał o daty

Post autor: *** » 13.10.2014, 08:52

1950n-h pisze:nie ma edytuj ale do Fachowiec - wiesz w ostatnich latach i to nie chodzi o 2000 ale o te 2008-2012 bardzo dużo było akcji z wami tz. TS lub jak kto woli GTS przeciwko Ksc i w tedy nikt z Ksc nie plakał że mamy z wami zgode porpostu takie a nie inne są prawa na osiedlach w SH, bo wiekszość akcji jest za tz. kolege a nie za klub tylko niektórzy tego nie moga zrozumieć -
no ale to wy płaczecie że Wisła oświadcza odrzucenie sprzętu i dojeżdża od was chłopa.teraz jednak twierdzicie że wjazdy z żydami są, tylko ktoś ma chyba uwierzyć że wszystko czysto.

nrth

Post autor: nrth » 13.10.2014, 09:08

Dokładnie. Dodatkowo porosze o choc jedna taka sytuacja o jakich pisał Fachowiec tylko w wykonaniu Wisły i KSC
za kim jestes?

Heheszki123

Post autor: Heheszki123 » 13.10.2014, 10:15

ja mam pytanie za 100 punktów do wiślaków-była kiedyś ustawka między Hutnikiem a Cracovią albo osiedlami sympatyzującymi z nimi?

1950n-h

Post autor: 1950n-h » 13.10.2014, 13:08

Nigdzie nie napisałem że robimy akcje wspulnie z Ksc, napisałem że były kiedyś tam akcje wspulne z Wami na Ksc

lozys

Post autor: lozys » 13.10.2014, 13:48

ty tam lepiej wspólnie z chłopakami zrób akcje do biblioteki po słownik

Post autor: *** » 13.10.2014, 14:22

to co teraz robiąc wjazdy na teren Wisły/Cracovii wpadacie z gołymi łapami wiedząc jak to może się skończyć?

Psiak

Post autor: Psiak » 13.10.2014, 15:02

Zastanawiające jest to, że kibice klubu, którzy zawdzięczają jego powstanie i egzystencję radosnej twórczości władz komunistycznych, nie mają żadnych skrupułów by zarzucić gwardyjskość klubowi założonemu przez polskich patriotów i powstałemu blisko pół wieku wcześniej.
I gdzie by tam przeszkadzało zatwardziałym antyGTS-owcom, (których dotyka wyjątkowa amnezja, jak w przypadku ich kolegów  z lewej strony krakowskich Błoń, gdy mowa o zgodzie z GTS-em z czasów kiedy Wisła funkcjonowała w zrzeszeniu Gwardia), że Dynamo założone przez urząd represji, m.in. zwalczający szpiegostwo i działalność kontrrewolucyjną na terenie Rosji bolszewickiej i za jej granicami, swoje dotychczasowe barwy zawdzięcza NKWD!
Dynamo Kijów ma barwy biało-niebieskie. Kolory były wyznaczone przez decyzję Rady Centralnej Towarzystwa Sportowego Dynamo, która reprezentowała pracowników NKWD. W przeciwieństwie do czerwonego (kolor przelanej krwi), który wybrali sportowcy wojskowi, NKWD, symbolizując słowa swojego przewodnika Feliksa Dzierżyńskiego o czystych i jasnych myślach pracowników swej organizacji, postanowił więc wybrać kolory białe i niebieskie.
[link]

A na marginesie to kto wymyślił:
„W Hucie rządzi Hutnik a w Krakowie Pasy
Wisła się nie liczy bo to są k.tasy”?
Wy czy wasi koledzy? :)
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

eNGie

Post autor: eNGie » 13.10.2014, 15:04

Od dłuższego czasu w tym temacie istnieje gruba, niepotrzebna napinka - skończcie to i piszcie w miarę konstruktywne posty bez wzajemnego obrażania się i bluzgania - to do niczego nie prowadzi.

W-G

Post autor: W-G » 13.10.2014, 17:25

HaKaeS pisze:
W-G pisze:birkut skoro macie kosę z żydami to jak to jest że w jednym klubie się bawicie "ekipami" (w cudzysłowie bo szału ni ma)? Nie raz, a kilka razy, ostatnio nawet Sławuś sobie urodziny tam zrobił, a dziś ukraincy mu zdrowia życzą, źle rozpoczął ten kolejny rok jego marnego życia.
Masz jeszcze jakieś pytania.
Skoro kondonie tam byłeś i widziałeś to trzeba było podejść do tej śmiesznej bandy i rzucić nam to w oczy a nie klepać teraz zza klawiatury. No ale tak, dla was szczytem chuligaństwa jest skatowanie w przewadze pojedynczą osobę, więc to by się wszystko zgadzało.
Kondon to twoja stara - to na start. Po rozgrzewce zadam pytanie po czym wnosisz ze tam byłem Watsonie? Na oczy to ja ci moge mele rzucic lub kutasa na czoło. Podobny szczyt chuliganstwa widziałem w waszym wykonaniu atakując typa z kobietą, i tak bijecie jak cioty. Ale co to ma do rzeczy? Bawicie sie/bawiliscie sie tam w otoczeniu judków?

Pamietaj: zawsze możesz zacytować mnie a popisać o gwardii i komunie w strukturze działaczy:D

PCtsw

Post autor: PCtsw » 13.10.2014, 19:26

Hutnik chcąc nie chcąc padł ofiarą tych kilkunastu nieprzypadkowych osób na HKSie którzy mają bardzo dobre stosunki z KSC. Zapewne zdecydowana większość ma na żydów wyjebane,część ma pewnie ćisnienie co nie zmienia jednak faktu, że owa grupka rzutuje na cały Hutnik. Trzeba było siedzieć cicho tak jak przez lata, to niektórym się zachciało się harców i szukania kolegów w szeregach KSC. Połowa pewnie z HKSów nawet nie wie że bywały już sytuacje kiedy HKS razem z żydami czekali na Wisłę na jednym z osiedli, o wspólnych imprezach nie wspominając.
Zróbcie sobie porządek najpierw u siebie, bo dobrze wiecie o co chodzi a nie palcie teraz jana

Laurent

Post autor: Laurent » 13.10.2014, 20:36

PCtsw pisze: Zróbcie sobie porządek najpierw u siebie, bo dobrze wiecie o co chodzi a nie palcie teraz jana
Zaraz po tym jak Wy sobie zrobicie porządek u siebie (czyt. Motor oraz Pan S, wożący się u krzyżaków)

Ostatni post z mojej strony,bo i tak życie szybko zweryfikuje wszystko co tu było pisane,a klimat w temacie się zrobił niestety na poziomie tego o woj. śląskim.

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 13.10.2014, 21:26

Fachowiec taka z ciebie encyklopedia to napisz konkretnie o jaki mecz Hutnika chodzi, oprócz tego z Legią , na który przyszliśmy sobie w większej grupie pośpiewać.I jak już piszesz,że przy okazji meczu Hutnik-Śląsk chodziliśmy swobodnie po ich stadionie to sobie przypomnij co robiliśmy u was na Polska-Izrael.Tak,tak wiem,wiem wysłaliście bandę na radzionkowskiego Rucha:)

mpolak1977a

Post autor: mpolak1977a » 13.10.2014, 21:54

dratwa06 pisze:Fachowiec taka z ciebie encyklopedia to napisz konkretnie o jaki mecz Hutnika chodzi, oprócz tego z Legią , na który przyszliśmy sobie w większej grupie pośpiewać.I jak już piszesz,że przy okazji meczu Hutnik-Śląsk chodziliśmy swobodnie po ich stadionie to sobie przypomnij co robiliśmy u was na Polska-Izrael.Tak,tak wiem,wiem wysłaliście bandę na radzionkowskiego Rucha:)
Miałem się nie zakładać konta bo aż żal czytać Wasze wypociny i to dotyczy wszystkich stron konfliktu.
Chciałem się tylko ustosunkować do twojej wypowiedzi - po pierwsze nie bujaliście się sami tylko a Lechem, Arką i jeszcze Bóg wie z kim - bo jakbyście byli sami to inaczej trochę by się skończyło w jednej z uliczek koło stadionu i między innymi Ż........ nie musiałby o kulach bujać się przez pól roku. Jak niby jesteście tacy mocni - to czemu nie było Was na bodajże Polska Węgry - więc nie siej tutaj farmazonu bo albo nie masz pojęcia albo specjalnie przeinaczasz fakty.

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 13.10.2014, 22:36

Poświęcę jutro swoich kilkanaście cennych minut i odszukam opis northa dot. tamtych wydarzeń.Okres letni,mecz bez specjalnego cisnienia,tylko 14 szarksów plus dzięsięciu przypadkowych tak to leciało:)

A z mojej strony dodam,że Arki i Bóg wie jeszcze kogo nie było.Był za to Lech,a Lechia i Śląsk tak was poważnie potraktowały,że aż nie przyjechały:)

mpolak1977a

Post autor: mpolak1977a » 13.10.2014, 22:45

Zgadza się do dwóch spraw - że Wisła była sama wtedy i z tego co pamiętam to ekip poza Wami sobie nie przypominam - kilku krzykaczy z LEGII - którzy dopiero po Waszym wyjściu już z meczu coś tam się darło do WAS.
Teraz o tych kilkunastu Sharkach plus 10 przypadkowych mówisz o meczu czy "sparingu" pod knajpą ?

A/J

Post autor: A/J » 14.10.2014, 00:22

Laurent pisze:
PCtsw pisze: Zróbcie sobie porządek najpierw u siebie, bo dobrze wiecie o co chodzi a nie palcie teraz jana
Zaraz po tym jak Wy sobie zrobicie porządek u siebie (czyt. Motor oraz Pan S, wożący się u krzyżaków)

Ostatni post z mojej strony,bo i tak życie szybko zweryfikuje wszystko co tu było pisane,a klimat w temacie się zrobił niestety na poziomie tego o woj. śląskim.
Piszesz jako kibic neutralny ,który lał się nie raz z Cracovią o mieście też wie dużo-tylko prawda jest taka,że coś tam ci w głowie świta ,mało dokładnie.Nigdy nie słyszałeś o jakiś akcjach KSC-HKS przeciw Wiśle ,choć ponoć wszystko wiesz.Znasz tam jakiś Wiślaków,ale to pikniki same,KSC i HKS to dobre ekipy ,a Wisła jest zła ,kłamie i musi ciągle zrobić z czymś porządek.Reasumując cuchnie od ciebie żydku macą na kilometr i żadnym postronnym obserwatorem nie jesteś.

Z panem S,już dawno został zrobiony porządek,lata temu i dziwne ,że ty jako wszystko wiedzący tego nie wiesz.Motor to zgoda Śląska i jest to ich sprawa,a nie nasza.I tak na marginesie w temacie mówimy o sytuacji na linii TSW-HKS-KSC.A ty piszesz o Motorze,który co ma mieć niby wspólnego z klimatem Krakowa?I Jeszcze co do tego ma Pan S,który lata temu ,gdzieś tam siedział u kogoś,co on ma do stosunków tych trzech krakowskich ekip?
Twoje wpisy to jeden wielki bełkot,skierowany przeciw Wiśle ,z którego tak naprawdę nic nie wychodzi, bo twoje śmieszne tezy zostają obalone,a ty robisz z siebie idiotę pisząc jakieś brednie.Dobrze ,że to już ostatni twój post ,zajmij się pisaniem bajek może coś zarobisz.

Post autor: *** » 14.10.2014, 08:24

Jak Wisła ma/miała ingerować w zgodę Śląska z Motorem skoro ta zgoda trwa dłużej niż z Wisłą, na dodatek została przybita jak Wisła miała kosę ze Śląskiem.No ale czego się spodziewać po debilach nie znających historii własnego klubu, mający sztamy miękkim chujem robione?jednym padały bo mieli ich za dużo, drugim pod ciężarem awansu do ekstraklasy heh.

Jihad

Post autor: Jihad » 14.10.2014, 08:38

mpolak1977a pisze:
dratwa06 pisze:Fachowiec taka z ciebie encyklopedia to napisz konkretnie o jaki mecz Hutnika chodzi, oprócz tego z Legią , na który przyszliśmy sobie w większej grupie pośpiewać.I jak już piszesz,że przy okazji meczu Hutnik-Śląsk chodziliśmy swobodnie po ich stadionie to sobie przypomnij co robiliśmy u was na Polska-Izrael.Tak,tak wiem,wiem wysłaliście bandę na radzionkowskiego Rucha:)
Miałem się nie zakładać konta bo aż żal czytać Wasze wypociny i to dotyczy wszystkich stron konfliktu.
Chciałem się tylko ustosunkować do twojej wypowiedzi - po pierwsze nie bujaliście się sami tylko a Lechem, Arką i jeszcze Bóg wie z kim - bo jakbyście byli sami to inaczej trochę by się skończyło w jednej z uliczek koło stadionu i między innymi Ż........ nie musiałby o kulach bujać się przez pól roku. Jak niby jesteście tacy mocni - to czemu nie było Was na bodajże Polska Węgry - więc nie siej tutaj farmazonu bo albo nie masz pojęcia albo specjalnie przeinaczasz fakty.
Nie wiem o jakim meczu z Węgrami piszesz fantazje bo ja kojaże tylko jeden w Krakowie na Hutniku w 94, jak widać na filmiku nie było nas tam :)
https://www.youtube.com/watch?v=x8OmyJkUHaY

nrth

Post autor: nrth » 14.10.2014, 09:24

Dratwa - jeśli cokolwiek pisałem o Polska-Izrael to musiał to być że tak powiem opis kogoś a wrzucony tylko przeze mnie bo nie było mnie wtedy w ogóle w kraju przez jakiś czas.
Na Polska-Węgry na Hutniku były wszystkie 3 ekipy.
za kim jestes?

nrth

Post autor: nrth » 14.10.2014, 09:27

Laurent nie ośmieszaj się proszę, nie wiem kto Ci opowiedział te historie ale albo zaraz po tym zamknięto Cię w kapsule czasu albo kolega nie wspomniał Ci przez złośliwość że jedna historia ma 30 lat a druga z 10 i to nie do końca taka piękna historia jak myślisz.
za kim jestes?

mpolak1977a

Post autor: mpolak1977a » 14.10.2014, 14:26

Jihad pisze:
mpolak1977a pisze:
Nie wiem o jakim meczu z Węgrami piszesz fantazje bo ja kojaże tylko jeden w Krakowie na Hutniku w 94, jak widać na filmiku nie było nas tam :)
https://www.youtube.com/watch?v=x8OmyJkUHaY
Skarbek przecież napisałem "bodajże" - bo to było jakiś czas temu i faktycznie pomyliłem przeciwnika- chodzi mi o mecz na Wiśle - (tylko teraz ze względu na wiek :P) mogę nie mylić czy to był mecz ze USA czy Australią - co nie było Was na stadionie w ogóle w zorganizowanej grupie, a kilka osób wyłapało tylko klapsy zarówno z Hutnika jak i Craxy.

ODPOWIEDZ