krecikgryf pisze:W innym temacie typy sobie cisną od cyganów a tymczasem na meczu Pogoni L. ;) [link]
a to nie sa przypadkiem mlodzi pilkarze? nawet jesli nie, to po co wrzucac zdjecia murzynow/ciapatych z poza mlyna, przeciez wiadomo, ze na innych sektorach jest to prawie nie do ogarniecia, co innego jesli taki opalony osobnik stoi sobie w mlynie razem z kibolami to mozna troche poszydzic (ktos ostatnio wrzucil zdjecie murzyna w mlynie bodajze Avii Swidnik)
Brudy z londyńskiego Clapton i Tyskie na fladze. Jako, że mieszkam w Londku, kiedyś chciałem się tam gibnąć i obczaić co jest cięte, ale flaga antify na ich pejsbukowym profilu skutecznie mnie zniechęciła. Szkoda, że jak cokolwiek się na Wyspach dzieje to musi to być ogarniane przez brudów. Chyba że mnie ktoś zaskoczy i zarzuci jakąś ekipę która działa coś ultras i nie jest spod znaku niedomytych?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
Peoes pisze: Szkoda, że jak cokolwiek się na Wyspach dzieje to musi to być ogarniane przez brudów. Chyba że mnie ktoś zaskoczy i zarzuci jakąś ekipę która działa coś ultras i nie jest spod znaku niedomytych?
Brudy z londyńskiego Clapton i Tyskie na fladze. Jako, że mieszkam w Londku, kiedyś chciałem się tam gibnąć i obczaić co jest cięte, ale flaga antify na ich pejsbukowym profilu skutecznie mnie zniechęciła. Szkoda, że jak cokolwiek się na Wyspach dzieje to musi to być ogarniane przez brudów. Chyba że mnie ktoś zaskoczy i zarzuci jakąś ekipę która działa coś ultras i nie jest spod znaku niedomytych?
Union Bears - Glasgow Rangers na pewno na PRAWO.. W przeciwieństwie do green brigade z celticu. https://www.youtube.com/watch?v=sIPLZ2kicAE - jak widać doping kręcą nawet z bębnem, co na wyspach jest rzadkie(jak i w ogóle zorganizowany doping). Są flagi i inne atrybuty, więc są takie ekipy
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz