Igloopol nie ma zgód, na obecną chwile oprócz Wisłoki i ich przyjaciół to ciężko powiedzieć ( 3 sezon w okręgówce.. )
Igloopol ma jescze uklad Ruchem?
Zgody Wiloki to Gornik,Row, Siarka
O relacje na linii Igloopol-Ruch się nie martwcie, od wielu lat się odwiedzamy, jest dużo znajomości. To pytanie pada już chyba 10-ty raz w ciągu kilku ostatnich lat na tym i innych forach, nie wiem czemu tak to całą Polskę nurtuje. Kontakty oficjalne podupadły (prywatnie nadal wiele osób się odwiedzało) w drugiej połowie lat 90-tych, po likwidacji Naszego klubu. Po meczu Stal Rzeszów-Ruch o utrzymanie w II lidze prywatne znajomości znowu odnowiły się i trwają nadal. PozdRo dla Niebieskich
tuwimianin. pisze:O relacje na linii Igloopol-Ruch się nie martwcie, od wielu lat się odwiedzamy, jest dużo znajomości. To pytanie pada już chyba 10-ty raz w ciągu kilku ostatnich lat na tym i innych forach, nie wiem czemu tak to całą Polskę nurtuje. Kontakty oficjalne podupadły (prywatnie nadal wiele osób się odwiedzało) w drugiej połowie lat 90-tych, po likwidacji Naszego klubu. Po meczu Stal Rzeszów-Ruch o utrzymanie w II lidze prywatne znajomości znowu odnowiły się i trwają nadal. PozdRo dla Niebieskich
Ruch faktycznie odwiedza Igloopol czy działa to w jedną stronę?
I to oficjalnie układ czy prywatne kontakty tylko?
Z tym bywaniem we Wrocławiu to spora przesada.Nikt we Wrocławiu ich poważnie nie traktował,później przez jakiś czas składali wizyty na meczach Miedzi gdy ci grali mecze w woj. Lubuskim,a teraz widać zmiana pokoleń i nowe poglądy.
Zgoda padła w tamtym wieku pózniej w Legnicy zaczął pojawiać się Promień
Ja nie pisałem o czasach ich zgody,gdzieś w okolicach 2008 czy 2009 znowu połapali kontakty i z tego co pamiętam Dozamet był nawet na jednym z wyjazdów Miedzi do Zielonej Góry w 14 czy 15 osób.
Błękitnych to Kotwica Kołobrzeg. Nasze kosy to Osadnik Myślibórz i Piast Choszczno, lecz nasz klub został zlikwidowany i zawiesiliśmy działalność. W obecnej chwili wspomagamy jedynie naszych braci ze Stargardu od czasu do czasu.
Popeyee pisze:Kiedys z tego co pamietam Dozamet Nowa Sól miał blirzej do Ślaska nawet bywał we Wrocławiu.
Wiec czy na ta chwile Dozamet ma układ z Falubazem?
ka.. pisze:Bodajże Olimpia Grudziądz miała z nimi układ ale ich odpulali. Przyczyna taka jaką sobie niedawno flagę zrobili.
jamabrzuszna pisze:no dobra,
a jak tam Widzew ?
boleśnie znosi przyjaźń z bolszewią ,czy c*** wbija już jak popadnie we wszystko?
Boli Cię coś?
Mnie to zajady popekaly ze smiechu widzac jak czerwone hoolsy graly turniej u kacapow pod dumnie powiewajacymi ichnimi imperialnymi flagami. Pewnie nawet nie wiedzieli co to za flagi. Pradziadki wywozone na sybir pewnie duzo by im mogli opowiedziec o tych flagach. Adwokacie.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Popeyee pisze:Kiedys z tego co pamietam Dozamet Nowa Sól miał blirzej do Ślaska nawet bywał we Wrocławiu.
Wiec czy na ta chwile Dozamet ma układ z Falubazem?
Ostatnio Falubaz wspiera w 50 osób Dozamet na wyjeździe w Żarach... czyżby połączył ich wspólny wróg ? :)
śwlo pisze:jak na linii Miedź Legnica --- Resovia Rzeszów / LKS Lodź
zgoda ŁKSu z Miedzią zakończyła się na gościnie ŁKSu kiedy przyjechali do nich Legniczanie. W jej wyniku Miedź musiała spać po łódzkich klatkach. Lata minęły, ale starsi z Miedzi pewnie pamiętają niewygodne posadzki.
śwlo pisze:jak na linii Miedź Legnica --- Resovia Rzeszów / LKS Lodź
zgoda ŁKSu z Miedzią zakończyła się na gościnie ŁKSu kiedy przyjechali do nich Legniczanie. W jej wyniku Miedź musiała spać po łódzkich klatkach. Lata minęły, ale starsi z Miedzi pewnie pamiętają niewygodne posadzki.
Jesteś głupi jak masz takie śmieci pisać to pisz gdzieś po onetach.
info z TMK pisze:Jakie relacje na linii Wisla Krakow-Stalowka i Wisla-Resovia?
Wisła ze Stalówką to chyba miała mało do czynienia a jeśli chodzi o Resovie to były dobre/neutralne releacje bez zgody czy też układu, ale mogę sie mylić.
Jakieś trzy lata temu padła zgoda pomiędzy tymi ekipami (oficjalnie z powodu rzadkich kontaktów).
Wątpię, by od tego czasu jakoś szczególnie się znienawidzili.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
Jakieś trzy lata temu padła zgoda pomiędzy tymi ekipami (oficjalnie z powodu rzadkich kontaktów).
Wątpię, by od tego czasu jakoś szczególnie się znienawidzili.
Róznie to bywa z tym nienawidzeniem, przykładowo niektórzy z Hutnika dość negatywnie wypowiadają się teraz o Jastrzębiu, wszystko zależy od rzeczywistych powodów zerwania zgody
kierowca bombowca pisze:Ciekawe czy faktycznie rzadkie kontakty spowodowały koniec zgody. Wszak oba miasta dzieli coś koło 60km
Bez przesady, do Katowic z Jastrzębia jest mniej więcej tyle,a gdzie tam Kraków i NH.
wiem że pomyliłeś Hutnik z Chemikiem, ale gwoli ścisłości: z Jastrzębia do Krakowa nie trzeba jechac przez Katowice, a oba miasta oddalone są od siebie o niecałe 100km , więc też nie jakiaś ogromna odległośc