Czyli podobnie jak wy w Rybniku?ATM1920 pisze:Flaga z buldogiem została ukradziona z magazynu co przyznał Hutnik i flage oddał.Pózniej wisiała na Widzewie.
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Flagi Rowu nie były w magazynie :)mcdonald pisze:Czyli podobnie jak wy w Rybniku?ATM1920 pisze:Flaga z buldogiem została ukradziona z magazynu co przyznał Hutnik i flage oddał.Pózniej wisiała na Widzewie.
No tak, w pomieszczeniach klubowych, zaraz za Panią rzecznik klubu...KaczyP pisze:Flagi Rowu nie były w magazynie :)mcdonald pisze:Czyli podobnie jak wy w Rybniku?ATM1920 pisze:Flaga z buldogiem została ukradziona z magazynu co przyznał Hutnik i flage oddał.Pózniej wisiała na Widzewie.
KATOWICE
-
pała to pała
a to przypadkiem nie był odwet za wyjebanie flagi z auta na weselu?mcdonald pisze:Czyli podobnie jak wy w Rybniku?ATM1920 pisze:Flaga z buldogiem została ukradziona z magazynu co przyznał Hutnik i flage oddał.Pózniej wisiała na Widzewie.
Odwet na pionkach Gornika z Rybnika :)pała to pała pisze:a to przypadkiem nie był odwet za wyjebanie flagi z auta na weselu?mcdonald pisze:Czyli podobnie jak wy w Rybniku?ATM1920 pisze:Flaga z buldogiem została ukradziona z magazynu co przyznał Hutnik i flage oddał.Pózniej wisiała na Widzewie.
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu
Nie wiem czy dobry temat, ale tu spróbuję. Słyszałem kiedyś, że jest na necie strona dzięki której w łatwiejszy sposób można policzyć sobie wyjazdy. Ktoś coś wie może ?

-
Super_Mario
wiadomo już kiedy bedzie kolejna edycja Team Fighting Championship?
Michalczewski pojawia się jeszcze czasem na Lechii?
Zamknijcie rejestrację !
-
prawoskretny88
Kibice.net Ci z chęcią policzą, wiedzą najlepiej. Może Cię nawet wykropkują.kropek pisze:Nie wiem czy dobry temat, ale tu spróbuję. Słyszałem kiedyś, że jest na necie strona dzięki której w łatwiejszy sposób można policzyć sobie wyjazdy. Ktoś coś wie może ?
Reprezentuję siebie.
-
Dan Henderson
Dwie kolejki temu widziałem w TV przebitki na loże VIp to siedział sobie.asdasd pisze:Michalczewski pojawia się jeszcze czasem na Lechii?
Noszę Brodę i kurtkę Stone Island
Trapi mnie od pewnego czasu, która ekipa ma najwięcej osób z "setką" wyjazdową z zeszłego sezonu.
Troche kibicowsko. Szukam filmiku z marszu niepodleglosci z początku afery. Moment gdy poleciały pierwsze buty.

-
oberschlesien321
jestkropek pisze:Nie wiem czy dobry temat, ale tu spróbuję. Słyszałem kiedyś, że jest na necie strona dzięki której w łatwiejszy sposób można policzyć sobie wyjazdy. Ktoś coś wie może ?
http://wyjazdowo.eu/
Lecz są tam wyjazdy tylko Ruchu i Widzewa
Myslalem ze to ten z Indiana Jones co wyrywal serce.'. pisze:Miedź,GKS teraz Widzew, niedługo powstanie liga romów
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54A0D62B

-
za Ruchem !
Chyba nigdy nie bylo Ci dane widzieć małego Roma gość pewnie wyrwał jakąś lale na Sambodromie ;).'. pisze:Miedź,GKS teraz Widzew, niedługo powstanie liga romów
Faktycznie podobny:)Barnet pisze:Myslalem ze to ten z Indiana Jones co wyrywal serce.'. pisze:Miedź,GKS teraz Widzew, niedługo powstanie liga romów
http://www.filmmusic.pl/images/covers/arty/ij2_02.jpg
Wątpie żeby było to do sprawdzenia ;)eS1964 pisze:Trapi mnie od pewnego czasu, która ekipa ma najwięcej osób z "setką" wyjazdową z zeszłego sezonu.
Komuś się pojebała Miedz z Zagłębiem Lubin tam są aktywni ciapaci w ekipie!!! A najśmieszniejsze jest to że nazywają innych cyganami sami ich mając w bandzie.za Ruchem ! pisze:.'. pisze:Miedź,GKS teraz Widzew, niedługo powstanie liga romów
Kiedy ostatni raz Ruch zagościł w klatce gości w Zabrzu? Tak dla przypomnienia: jaki był oficjalny powód bojkotu tych spotkań przez Ruch ?
''Derby Derbami,nie z mordercami'' ?
Roku nie pamiętam było to za czasów gdy mieli układ z Lubinem pojawili się z nimi sektorze gości.Zajad pisze:Kiedy ostatni raz Ruch zagościł w klatce gości w Zabrzu? Tak dla przypomnienia: jaki był oficjalny powód bojkotu tych spotkań przez Ruch ?
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Przy ostatniej wizycie Widzewa na Górniku też była grupa Ruchu
-
TadzioNorek
Trapi mnie kiedy ostatnim razem w Szczecinie był jakiś dym/bójka czy próba zerwania flagi ze strony gości lub gospodarzy. Nie jest to żadna próba prowokacji bo wiem że mundurowi w Szczecinie są bardzo czujni i ciężko coś tam wykręcić.
Może nie od dawna ale zapytam. Czy ktoś wie kiedy Jaga otwiera sektor gości ?
-
Pozorymylą
Na pewno w 2005 roku, flaga Sigmy Ołomuniec zmieniła właścicieli:TadzioNorek pisze:Trapi mnie kiedy ostatnim razem w Szczecinie był jakiś dym/bójka czy próba zerwania flagi ze strony gości lub gospodarzy. Nie jest to żadna próba prowokacji bo wiem że mundurowi w Szczecinie są bardzo czujni i ciężko coś tam wykręcić.
http://www.pogononline.pl/galeria_slajd ... n_sigma/31
No więc tak. Stadion jest już gotowy. Trwają odbiory. Być może na mecz z Pogonią będzie otwarty ale chodzą słuchy że sektor gości będzie zamknięty do końca rundy jesiennej na wniosek tych co zawsze.domin839 pisze:Może nie od dawna ale zapytam. Czy ktoś wie kiedy Jaga otwiera sektor gości ?
Tak się zastanawiam, wykroiła kiedyś Amica Wronki komus flage?
Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. Pamiętam z jakiegoś zina Arkowców, jak za czasów gry w 2 czy 3 lidze, gdynianie wybili skutecznie z głowy wyjazdy Wronieckim kibicom.
To był twór rodem ze "Skrzydlatych Świń"- wesołe stadko Januszy i tyle.
Jak wygląda sytuacja w Jaworznie ?
Raków i Odra Opole, w okolicznych wioskach trochę Ruchu i Giekaesu Katowice, ale nic zorganizowanego.
a Wisła ?
-
Oberschlesien14
Puławy,ale w ostrej defensywie
Co słychać u Powiślanki Lipsko jeżdżą na wyjazdy kręcą jakiś młyn ? i z kim obecnie mają zgodę i układ bo coś cicho o nich w ostatnim czasie ...
-
Torcida Świony
Powiślanka ma zgode z bronią radom i CHYBA układ z Kszo
Lipiny&Chropaczów
-
jebać cenzure
Za czasów czy w 2 / 3 lidze Amiki, to przypadkiem całe Wronki nie były pro-Lech?GtWładzię pisze:Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. Pamiętam z jakiegoś zina Arkowców, jak za czasów gry w 2 czy 3 lidze, gdynianie wybili skutecznie z głowy wyjazdy Wronieckim kibicom.
Sytuacja od początku lat 90 w całej Wielkopolsce bez zmian :) Wronki to wg. ówczesnych wyjazdowiczów był bardzo fajny teren, ale tylko i wyłącznie z tego powodu,że można było liczyć na atrakcje Kolejorza właśnie.
Same Wronki swój progres zaliczyły na finale PP w Poznaniu. Taka "banda" była; nawet odwrócone "szwedki" się zdarzały :-)

Same Wronki swój progres zaliczyły na finale PP w Poznaniu. Taka "banda" była; nawet odwrócone "szwedki" się zdarzały :-)

-
Troublemaker
Panowie, nawet w przypadku takich "ekip" szanujmy nazwy klubu. Toż to Sokół był. :)GtWładzię pisze:Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. .
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Wronki nigdy nie były pro-Lech (choć piknikowa publiczność pewnie zaglądała na Bułgarską). Generalnie Wronki z okresu ich "piłkarskiej świetności" określiłbym mianem mega kompleksów względem Kolejorza, oczywiście ze względu na ewentualne konsekwencje skrycie chowane.j**** cenzure pisze:Za czasów czy w 2 / 3 lidze Amiki, to przypadkiem całe Wronki nie były pro-Lech?GtWładzię pisze:Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. Pamiętam z jakiegoś zina Arkowców, jak za czasów gry w 2 czy 3 lidze, gdynianie wybili skutecznie z głowy wyjazdy Wronieckim kibicom.
-
za Ruchem !
Epizod z "Miliarderem" w nazwie też mieliTroublemaker pisze:Panowie, nawet w przypadku takich "ekip" szanujmy nazwy klubu. Toż to Sokół był. :)GtWładzię pisze:Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. .
i ich późniejsza filia w TychachPrzez dwa lata - w sezonie 1993/94 jako TS (Towarzystwo Sportowe) "Tygodnik Miliarder", a w sezonie 1994/95 jako KS Sokół SA. - drużyna z Pniew występowała w I lidze, zajmując w niej dwa razy 10. pozycję.
Przed inauguracją nowego sezonu dokonano fuzji z GKS Tychy, drużynę przeniesiono do Tychów, gdzie występowała początkowo pod nazwą Sokół Pniewy w Tychach a następnie, od 9 stycznia 1996 jako Sokół Tychy, natomiast Pniewy reprezentowała drużyna rezerwowa, grająca w IV lidze. Sokół Tychy został wycofany z rozgrywek po 26. kolejce sezonu 1996/97 l ligi.
-
Troublemaker
Oczywiście, że tak. Nie zmienia to jednak w jakikolwiek sposób przesłania mojej wypowiedzi.za Ruchem ! pisze:Epizod z "Miliarderem" w nazwie też mieliTroublemaker pisze:Panowie, nawet w przypadku takich "ekip" szanujmy nazwy klubu. Toż to Sokół był. :)GtWładzię pisze:Komu mieli skroić? Potęga na miarę Miliardera Pniewy jeśli pamiętasz co to był za twór. .
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!