Dobrze żeby to było z jajem i sensowne, bo takie wypominanie jest straszną dziecinadom.Leonidas1946 pisze:przecież wiadomo, że to są stereotypy, ale niektórzy ciągną temat żeby powkurwiać drugą stonę. Zresztą jaki wpływ na historię czy jakieś tam imprezy maja kibice danego klubu...

Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
-
tym bardziej, że ZL ma ciapka w ekipie, a śmieje się z Miedzianki... :]
-
Oczywiście, że to dziecinada. O sile danej ekipy świadczy liczba starć, skrojonych barw, chęci do konfrontacji, a nie liczba odpalonych rac, piknikowych wyjazdów, postów na necie,Pretorian88 pisze:Dobrze żeby to było z jajem i sensowne, bo takie wypominanie jest straszną dziecinadom.Leonidas1946 pisze:przecież wiadomo, że to są stereotypy, ale niektórzy ciągną temat żeby powkurwiać drugą stonę. Zresztą jaki wpływ na historię czy jakieś tam imprezy maja kibice danego klubu...
-
Piro odbiło się od bramek przy wejściu na stadion.AMD pisze:Z dużej ciekawosci byłem na tym meczu, trzeba przyznac ze spotkanie jezeli chodzi o trybuny to ekstraklasa na najwyzszym poziomie...
Jako ze nie jestem kibicem ani jedenj ani drogiej druzyny nie wypowiada sie kto jak i lepiej....
Jednak osobiscie Chrobry mnie zawiodl ze na tak meczu dekady bez oprawy procz machajek i zadne piro
YG'04 - Stal Gorzów!
-
Skąd się wziął w nazwie klubu z Głogowa skrót MZKS?
Na przykładzie innych klubów:
Międzyzakładowy Klub Sportowy Zagłębie Lubin
albo
Morski Związkowy Klub Sportowy Arka Gdynia
Miejski Klub Sportowy Miedź Legnica
to chyba ten skrót jest błędem, przecież "międzyzakładowy" to jeden wyraz.
Pytanie bez napinki.
Na przykładzie innych klubów:
Międzyzakładowy Klub Sportowy Zagłębie Lubin
albo
Morski Związkowy Klub Sportowy Arka Gdynia
Miejski Klub Sportowy Miedź Legnica
to chyba ten skrót jest błędem, przecież "międzyzakładowy" to jeden wyraz.
Pytanie bez napinki.
-
Akcentem derbowym chcą napędzić ludzi na wyjazd do Świnoujścia.Ciśnienie między dwoma ekipami jest spore.Myślę ze Miedz zaprezentuje się o klasę lepiej od Chrobrego.Bo nie ma co ukrywać ze głogowianie nic wielkiego nie pokazali po za tym ze przyjechali w 1000 głów.Pretorian88 pisze:Moim zdaniem bilety na taki mecz powinny rozchodzić się w kilka dni bez mrugnięcia okiem. Chrobry nie miał z tym problemu, a z Miedzianką na pewno będzie Śląsk, więc te 1000 biletów to powinien być pikuś.prawoskretny88 pisze:No to chyba dobrze, że ogromne? Mają olać jeden z ważniejszych meczów w sezonie, żeby pokazać pogardę derbowego przeciwnikowi czy jaki c***? Już nie rozumiem. Nie ma spiny na mecz - mało osób- cioty, nie pokazały się w pół miliona, jest spina na mecz, zapisy z wyprzedzeniem - chujowo, jedzie piknik, szkoda, że rok wcześniej nie zaczęli.
-
A co mieliśmy pokazać,bo nie rozumiem Twojego rozumowania? Jeśli chodzi o piro to jak już tak bardzo śledzisz nasze poczynania to również powinieneś wiedzieć,że świecidełka zostały na bramie.VargasLubuskie pisze:.Myślę ze Miedz zaprezentuje się o klasę lepiej od Chrobrego.Bo nie ma co ukrywać ze głogowianie nic wielkiego nie pokazali po za tym ze przyjechali w 1000 głów.
-
Lech,Śląsk czy Widzew umiał sobie poradzić ze swiecidełkami.pomarańcz pisze:A co mieliśmy pokazać,bo nie rozumiem Twojego rozumowania? Jeśli chodzi o piro to jak już tak bardzo śledzisz nasze poczynania to również powinieneś wiedzieć,że świecidełka zostały na bramie.VargasLubuskie pisze:.Myślę ze Miedz zaprezentuje się o klasę lepiej od Chrobrego.Bo nie ma co ukrywać ze głogowianie nic wielkiego nie pokazali po za tym ze przyjechali w 1000 głów.
-
Foto-Higiena w roku 2005 to banda nawet nie pikników a denaturo-żuli. Wtedy właśnie jak grali z Czarnymi Jelcz-Laskowice to najebani 16 latkowie robili tam co chcieli, parę nokautów się posypało, wyciągnęli kogoś z auta i o ile dobrze słyszałem i pamięć mnie nie myli to był wjazd na boisko :D. Wtedy żadna ekipa, nawet raczkująca, zbieranina miejscowych chlejusów, wątpię, żeby to się zmieniło. Boisko kiedyś było dookoła okrążone do połowy wkopanymi oponami. Znienawidzona przez wszystkich piknikowców i pijaczków za to, że ich prezes ładnie handlował meczami. Zresztą grał tm Grabowski i jeszcze jeden oskarżeni o handel chyba w Polkowicach.
Reprezentuję siebie.
-
Pytanie do chłopaków z Legnicy. Jak to u was jest z pojemnością sektora gości? Z tego co się orientuję dajecie 500 biletów, ale już np. Legia na PP dostała 980 biletów. Czy Chrobry, Zagłębie i Widzew również mogą liczyć na taką pulę czy to jednorazowy wyskok?
-
Ty królu napinki tak sie srałeś o nasz powrot z Siedlec, może napiszesz coś o powrocie Miedzi z Olsztyna??
-
duzo razy jeszcze trzeba napisac na tym pojebanym forum, ze oficjalne stanowiska Miedzi sa pisane z tego konta? po co reagujesz na jakies debilne zaczepki jakis anonimow? widzisz zeby ktos normalny od nas (z tego konta bo ma do niego dostep nie jedna osoba) reagowal na jakies glupkie obrazki o cyganach czy na inne bzdury? wiec jesli Ty i kilku twoich kolegow, ktorzy z tego co widze uwazaja sie za "normalnych" przestana na takie posty reagowac to moze poziom dyskusji sie podniesie. I nikt od nas nie zyczy sobie zeby tutaj wyplywaly informacje zwiazane z jakimikolwiek atrakcjami wiec z laski swojej odpusc sobie wpisy na temat Ząbek, Olsztyna i na temat kazdej innej "ciekawej kolejki", bo zaraz jakis baran ktory ktos cos gdzies uslyszal napisze swojego glupiego posta i rozpocznie sie nikomu niepotrzebna dyskusja. Tak wiem, ze ktos napisal cos o Sidlcach, ale wystarczy po prostu nie odpowiadac. ewentualnie poprosic moderatora o usuniecie takiego wpisu czy idioty. wklejajcie sobie te obrazki, linki do jakis glupot czy jakies fotomontaze jak Wam sie chce, ale o pewne sprawy fajnie by bylo jakbyscie nie zahaczali bo po c*** srac do wlasnego gniazda. dziekuje za uwage
-
Rozwinie ktoś skrót "MZKS" Chrobrego?
-
Międzyzakładowy Klub Sportowy Chrobry Głogów
-
Międzyzakładowy to jeden wyraz, skąd więc u Chrobrego MZKS? Nazwy własnego klubu nie znają?
-
To już pytanie do założycieli dlaczego akurat ujęli to w taki sposób.
-
Chłopaki opanujcie się...
Gdyby Chrobrego było 150 typa to byście marudzili, że mało. Zrobili fajna mobilizacje i pokazali się w komplecie to znów biadolenie, że wzięli przypadkowych i bez piro. Mnie też dziwi dysproporcja pomiędzy wyjazdem do Lubina a młynem podczas np meczu z Chojniczanka, ale to ich podwórko i chyba widzą jaki potencjał mogą wypracować.
Jak Miedź odwiedzi Lubin to też będzie marudzenie, ile to Śląska z nimi i porównywanie z młynem w Legnicy?
Przecież wiadomo, że są "mecze" i mecze zarówno dla pikników jak i w sektorach fanatyków część ludzi robi sobie selekcje. Wystarczy wziąć dowolny klub i porównać jakość dopingu na derbach i meczu z jakąś wioską...
Gdyby Chrobrego było 150 typa to byście marudzili, że mało. Zrobili fajna mobilizacje i pokazali się w komplecie to znów biadolenie, że wzięli przypadkowych i bez piro. Mnie też dziwi dysproporcja pomiędzy wyjazdem do Lubina a młynem podczas np meczu z Chojniczanka, ale to ich podwórko i chyba widzą jaki potencjał mogą wypracować.
Jak Miedź odwiedzi Lubin to też będzie marudzenie, ile to Śląska z nimi i porównywanie z młynem w Legnicy?
Przecież wiadomo, że są "mecze" i mecze zarówno dla pikników jak i w sektorach fanatyków część ludzi robi sobie selekcje. Wystarczy wziąć dowolny klub i porównać jakość dopingu na derbach i meczu z jakąś wioską...
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Kolego tu nie chodzi o to ze ktoś ma im za złe ze przyjechali w takiej liczbie. Zawsze mnie to cieszyło jak na meczu pojawiają sie kibice przyjezdni, im więcej tym lepiej.Bunio pisze:Chłopaki opanujcie się...
Chodzi o to że pajacują Głogowianie, którzy mieli możliwość wykazania się przed i w trakcie meczu, a nic po za klawiaturą nie wskazuje na ich potencjał.
Śmieszne jest to że próbują cokolwiek umniejszyć Zagłębiu.
Szlak kibicowski już niedługo zweryfikuje jak Wy to nazywacie "gimnazjalną napinkę"
-
Nikt nie próbuje "umniejszyc Zagłebiu", jakbyś nie zauważył to kibic Zagłębia wrzucił zrobione przez siebie pewnie zdjęcie Chrobrego. Każdy wie jak wyglądają mecze z lepszymi zespołami, a jak z wioskami. Dotyczy to wszystkich ekip w kraju. Skończcie to pierdolenie i bezsensowną napinkę.
-
Z ciekawości zainteresowany waszą rozmową pozwoliłem sobie obejrzeć galerię Zagłębia, ocenę pozostawiam dla siebie. Pzdr
[link]
[link]
-
A teraz przejrzyj galerię z meczów Śląska, Miedzi, Chrobrego i ocenę też pozostaw dla siebie. Zresztą u wielu ekip widać teraz posuchę jeśli chodzi o wyjazdy i liczby w młynach, ot represje robią swoje. 300 osób w młynie wczoraj na Widzewie, podobnie na Górniku wczoraj z Koroną, to samo na Cracovii w ostatnim meczu ligowym i wymieniać można bez końca. Nawet po Żylecie i Kotle widać, że nie dzieje się najlepiej. Oczywiście nie mówię tu o u tych 'hitowych' meczach, bo wiadomo że frekwencja zależy od tego kto jest rywalem i to jest oczywiste. Kończę, bo to temat na inny temat:)
-
Jutro PP Jaga w Głogowie ciekawe czy stawią się kibice z Białegostoku, jak myślicie?
-
Prowadzą normalnie zapisy, więc będą na pewno. Mnie bardziej interesuje dzisiejszy mecz Miedzi z Legią i liczba legionistów(dostali 980 biletów, ciekawi mnie czy na tyle biletów będzie mógł liczyć Chrobry czy Zagłębie). Miedź szykuje jakąś oprawę i z tego co obiło mi się o uszy na dzisiaj rano zostało im około 300 biletów na młyn, więc powinno być zacnie.
-
Ostatnio Chrobry był w Legnicy jakoś w około 800 osób i nie robili z tym problemu. Miedź pewnie dziś zaliczy komplet. Ciekawe czy "L" przyjedzie w takiej liczbie jak piszesz, a o tym przekonamy się za chwilę. Transmisja w necie tak, więc można obejrzeć.
-
Bez napinki, ale na trybunach Miedzi dzisiaj dużo wynalazków. Zabiło mnie trzech typów z wymalowanymi ryjami w barwach Miedzi i pelerynami. biegali po trybunach jak pierdolnięci. Widziani również ludzie w koszulkach Wisły. Plus za oprawę i piro. Mała ilość Legii moim zdaniem.
-
Zdarzają się nieogary z Wrocławia,którzy jeżdżą do Legnicy w barwach TKWM.
Najlepsza była sytuacja kilka lat temu gdzie typ tłumaczył drugiemu dlaczego nie wypada być w Legnicy w barwach Lechii Gdańsk,podczas gdy sam miał na głowie czapkę Wisły.
Najlepsza była sytuacja kilka lat temu gdzie typ tłumaczył drugiemu dlaczego nie wypada być w Legnicy w barwach Lechii Gdańsk,podczas gdy sam miał na głowie czapkę Wisły.
-
No nie ma co się dziwić, że ludki w pelerynach i inne cudaki jak wiadomo przybyli zobaczyć jak Legia gra. Następnego razu może nie być :] co do ilości gości myślałem, że przyjadą w komplecie. I co było z transmisji słychać obustronne bluzgi dość donośne były :]
-
Liczba Legii jak na na ich potencjal moze nie powala na kolana, jednak niezapominjamy ze to PP no i szczeze dla L Miedz to raczej bardzo malo atrakcyjny przeciwnik... co do Miedzi to moim zdnaiem dobra prezentacja no i flaga wild na ich sektorze bravo!
-
Nie wiem jaką ekipe reprezentujesz, ale widzę że jeśli tylko jest coś o Zagłębiu to musisz się dopierdolić, a twój nick idealnie odwzorowuje to co tu wypisujesz. Jeśli chodzi o netonapinkę to polecam profil ultrasów Miedzi czy nawet samego Stowarzyszenia na facebooku, gdzie 70% wpisów/postów dotyczy Zagłębia. Zmieniliby nazwę na antyZagłębie i nikt by się nie połapał, że coś jest nie tak. Zresztą wystarczy popatrzeć na ostatni mecz z Legią. Bez odbioruferment pisze: Jak to mówią w Legnicy, Mocni w necie i mocni w gębie - lubińskie Zagłębie.
-
Widzisz dzieciaku, nie zawsze dopierdalam się do ZL. Jak piszą normalne posty, opisują mecze, wyjazdy itp, to się nie dopierdalam. Natomiast jeśli ktoś obraża Śląsk czy Miedź to niestety, tak już mam że zareaguje.
Poza tym nie do Ciebie skierowany jest mój powyższy wpis, więc co się wpierdalasz ?? Kolega "Pocztaju" poprosił Cię abyś był jego adwokatem ?
Przyhamujcie głupków ze swojej ekipy na tym forum, to i to forum nabierze jakiegoś poziomu. Jak na razie naliczyłem tutaj 4 osoby ze Śląska, , 2 z Miedzi a resztę to ZL i kilku z Chrobrego. Skoro nie ma u was oficjalnego konta z którego są odpowiedzialne wpisy na wasz temat, to masz teraz problem, że każdy u was hejtuje, trolluje, napina się, a ty się wkurwiasz.
Zawsze będę odpowiadał na głupotę i nie ważne czy jest to ZL czy Chrobry, czy inny Górnik Wałbrzych.
ps. Jestem za Śląskiem !
Poza tym nie do Ciebie skierowany jest mój powyższy wpis, więc co się wpierdalasz ?? Kolega "Pocztaju" poprosił Cię abyś był jego adwokatem ?
Przyhamujcie głupków ze swojej ekipy na tym forum, to i to forum nabierze jakiegoś poziomu. Jak na razie naliczyłem tutaj 4 osoby ze Śląska, , 2 z Miedzi a resztę to ZL i kilku z Chrobrego. Skoro nie ma u was oficjalnego konta z którego są odpowiedzialne wpisy na wasz temat, to masz teraz problem, że każdy u was hejtuje, trolluje, napina się, a ty się wkurwiasz.
Zawsze będę odpowiadał na głupotę i nie ważne czy jest to ZL czy Chrobry, czy inny Górnik Wałbrzych.
ps. Jestem za Śląskiem !
Dlaczego Miedź nie dojechała do Świnoujścia. Robili mobilizację na ten mecz, a w klatce zero gości.
-
Leonidas1946 pisze:co się stało na przodku, że Gieksy 3 razy więcej?

Faktycznie 3 razy mniej, zacznij kropkowac.... :)
-
I wy się dziwicie, że ktoś z Zagłębia się tu spina jak musi reagować na farmazony takich baranów jak ten leonidas?
-
Frekwencja 4k (z 90minut.pl) to z Gieksą czy bez jest podawana?
Reprezentuję siebie.
-
Dobra liczba Miedzi w Świnoujściu, boje się że ten 1000 na derby im nie wystarczy.
sHy! pisze:'jesteśmy zawsze tam'Bączyński pisze:A co,Wielkie Zagłębie chciało zrobić zasadzkę?Trochę o kpine zakrawa brak wyjazdu na dosyć nieodległy teren, biorąc pod uwagę poziom netonapinki na pobliskiego Chrobrego i Zagłębie
Akurat co do Miedzi,to nie wiem skąd Twoje zdziwienie,przecież nie od dziś jedne wyjazdy traktują priorytetowo a inne odpuszczają.Taka ich specyfika.Niedawno byli w przyzwoitej liczbie w Grudziądzu także nie musisz bać o ich formę.
-
Ciekawa smyczka:)

-
Dokładnie 4088 widzów.kAdoGie pisze:z GKS na stadionie ponad 4k, liczba podawana była w trakcie meczuprawoskretny88 pisze:Frekwencja 4k (z 90minut.pl) to z Gieksą czy bez jest podawana?
-
heeheheh ale sie uśmiałem :) dzięki chłopaku za poprawę humoruwuttt pisze:Ciekawa smyczka:)
-
nie no smyczką wygraliście całą rywalizację derbową !!!
Swoją drogą jak można tak odwracać rzeczywistość?
Skoro cała Polska Was nazywa cyganami, a wy na siłę próbujecie wmówić że jest inaczej.
Cyganie nie wzieli się znikąd.
Kilka ekip pisało tu wcześniej, że chodząc po Legnicy co chwila można natknąc się na cygana.
Wiadomo są oni wszędzie, ale w legnicy widać ich zdecydowanie najczęściej.
A że wy upatrzyliście sobie jednego kolesia w ZL bardziej opalonego, którego dawno już na sektorze nie ma i probujecie zakłamywać rzeczywistość to jest już mega zabawne. Ośmieszacie się na maxa!
Swoją drogą jak można tak odwracać rzeczywistość?
Skoro cała Polska Was nazywa cyganami, a wy na siłę próbujecie wmówić że jest inaczej.
Cyganie nie wzieli się znikąd.
Kilka ekip pisało tu wcześniej, że chodząc po Legnicy co chwila można natknąc się na cygana.
Wiadomo są oni wszędzie, ale w legnicy widać ich zdecydowanie najczęściej.
A że wy upatrzyliście sobie jednego kolesia w ZL bardziej opalonego, którego dawno już na sektorze nie ma i probujecie zakłamywać rzeczywistość to jest już mega zabawne. Ośmieszacie się na maxa!
-
Nie żebym się czepiał, ale od cyganów wam jadą Legia,Lech,Zawisza,Raków,Zagłębie,Górnik,Arka,Tychy,Odra O, pewnie kogoś pominąłem, a wy sobie jeszcze smyczki robicie ''łowcy cyganów'' ? Trochę to śmieszne. I to prawda, romowie czują się u was dobrze i swobodnie, nawet stronka jest chyba, jakiś tam 1 klub piłkarski w Polsce. W sumie to chujowo że brudasy sobie tak radzą w jednym z Polskich miast, więc jak już jest tacy Łowcy z was to rozjebcie tych cyganów na waszym podwórku a nie się Lubina czepiliście, gdzie już wszystko zostało wyjaśnione.