Nie na kibice.netStadionowy pisze:A to nie można mieć kosy i jednocześnie "wzajemnego szacunku" ?
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
prawoskretny88
Ruch a Jaga to dwa odmienne bieguny. RZ ostatnio co nie co wyskrobał coś na ten temat.
Mógłbyś jaśniej?
Przeczytaj, lepiej nie wyjaśnię : http://fanatik.ogicom.pl/?p=3042
RUCH CHORZÓW:
Zgody:Slovan Bratysława,Atletico Madrid(głównie ekipa Frente Atletico),Elana Toruń,Widzew Łódz
Układy:Piast Gliwice,GKS Jastrzębie(głównie Niebieskie Południe)
Kosy:Górnik Zabrze,Gks Katowice,Wisła,Cracovia,Łks,Legia Warszawa,Zagłebie Sosnowiec,GKS Tychy,Lech Poznan
Zgody:Slovan Bratysława,Atletico Madrid(głównie ekipa Frente Atletico),Elana Toruń,Widzew Łódz
Kosy:Górnik Zabrze,Gks Katowice,Wisła,Cracovia,Łks,Legia Warszawa,Zagłebie Sosnowiec,GKS Tychy,Lech Poznan
-
DumnyPolak
Chyba Ci się coś pomyliło z tym Piastem. Mają za to układy o nieagresji z Polonią Bytom.rakowski pisze:RUCH CHORZÓW:
-
ksgwardiakoszalin
Jakie zgody kosy ma:
Polonia Przemyśl(wiem że ze Stalówką i Wisłą K.)
Hetman Zamość (z tego co pamiętam coś było z Unią Hrubieszów)
Stal Sanok
Karpaty Krosno(coś oprócz Stali Rz. ) ?
Polonia Przemyśl(wiem że ze Stalówką i Wisłą K.)
Hetman Zamość (z tego co pamiętam coś było z Unią Hrubieszów)
Stal Sanok
Karpaty Krosno(coś oprócz Stali Rz. ) ?
Stal Sanok zgoda z Jks Jarosław i ostatnio aktywnie wspierają Resovię ,ale czy to już coś oficjalnego to nie wiem. Karpaty układ ze Stalą Rz. Polonia to co wymieniłeś a Hetman chyba nie ma obecnie zgód ani układów ,choć tu pewności nie mam
-
prawoskretny88
Namysłów to miasto WKSu.
fc Śląskaśwlo pisze:Start Namysłów ma coś z Śląsk Wrocław/Lechia Gdańsk/Wisła Kraków ???
-
ksgwardiakoszalin
Radomiak Radom ? Jakieś zgody/układy i jakie kosy ?
-
holendrowie i beldzy
śwlo pisze:co za error? O.o
idź spać dzieciaku
-
RKS AGRESIVE
zgody/uklady -ksgwardiakoszalin pisze:Radomiak Radom ? Jakieś zgody/układy i jakie kosy ?
kosy Broń Radom, Korona, KSZO, Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Resovia, Motor, Zagłębie, Stomil, Polonia Warszawa
Ostani kontakt jaki mieliśmy ze sobą to dwumecz w Pucharze Polski w 2005 roku.Stadion Lecha był wtedy w przebudowie i ok.60 osobowa grupa kibiców Radomiaka została wpuszczona na nasze sektory.W rewanżu z Poznania wybrała sie ok 160 osobowa grupa kibiców Lecha która została wysadzona z pociągu przez psy w Bartodziejach.Podobno prezes Radomiaka nie chciał nas wpuścić co było bzdurą bo kilkanaście osób które przyjechały autami zostały wpuszczone bez problemu.Przy okazji jak jest na lini Stal Mielec-Górnik Wałbrzych?L520 pisze:Szybkie pytanie...
Co słychać ...
Radomiak Radom - Lech Poznań
-
ksgwardiakoszalin
A jak jest z Siarką, Stalówką i Petrochemią ?RKS AGRESIVE pisze:zgody/uklady -ksgwardiakoszalin pisze:Radomiak Radom ? Jakieś zgody/układy i jakie kosy ?
kosy Broń Radom, Korona, KSZO, Jagiellonia, Widzew, ŁKS, Resovia, Motor, Zagłębie, Stomil, Polonia Warszawa
-
ksgwardiakoszalin
Górnik-Stal, neutral, przez brak kontaktów. Po połączeniu 2-gich lig, Górnicy maja kilka wyjazdów w te okolice (Stalówka, Mielec i był do Tarnobrzegu) i była cisz z ich strony, więc neutralne.Sławol79 pisze:Ostani kontakt jaki mieliśmy ze sobą to dwumecz w Pucharze Polski w 2005 roku.Stadion Lecha był wtedy w przebudowie i ok.60 osobowa grupa kibiców Radomiaka została wpuszczona na nasze sektory.W rewanżu z Poznania wybrała sie ok 160 osobowa grupa kibiców Lecha która została wysadzona z pociągu przez psy w Bartodziejach.Podobno prezes Radomiaka nie chciał nas wpuścić co było bzdurą bo kilkanaście osób które przyjechały autami zostały wpuszczone bez problemu.Przy okazji jak jest na lini Stal Mielec-Górnik Wałbrzych?L520 pisze:Szybkie pytanie...
Co słychać ...
Radomiak Radom - Lech Poznań
-
RKS AGRESIVE
Stalówka, Petra - Neutral
Siarka kosa
Siarka kosa
Tak mnie ostatnio naszła pewna rozkminka - jak jest pomiędzy KSZO i Siarką? Dla niektórych osób może dziwne pytanie, ale te tereny są mi średnio znane, a większych spięć pomiędzy ww. jakoś nie pamiętam. Chyba że ktoś przypomni? :) jak już ktoś odpisze, to prosiłbym o opisanie też podejścia tych 2 ekip do Hetmana Zamość. A jako że jestem strasznie ostatnio ciekawski, to poproszę również o info jak jest na linii Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
Kolega S_ST (sorki jeśli przeinaczyłem) z Siarki udziela się jeszcze na tym forum?
Kolega S_ST (sorki jeśli przeinaczyłem) z Siarki udziela się jeszcze na tym forum?
pijzemna pisze:Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
Wisła Kraków - Stalówka? Proszę CIe.. :) nie ta liga.
-
Fan_Disco_Polo
Nie ta liga? Dziwne bo byli widziani na jednym meczu w Krakowie.debo21 pisze:pijzemna pisze:Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
-
nieobliczalnyTSW1906
Na jakim?
-
brunobannani
za to Unia Tarnow to jaka liga?debo21 pisze:pijzemna pisze:Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
Chodziło raczej o drugą strone.
Witam mam pytanie odnośnie jakie relacje panują na linii :
Resovia - Arminia Bielefeld
Siarka - Jaga
Wisła Sharks - Polonia Przemyśl
oraz pytanie troszkę z innej beczki jakie relacje na linii Orzeł Łódź - Stal Rzeszów ??
Resovia - Arminia Bielefeld
Siarka - Jaga
Wisła Sharks - Polonia Przemyśl
oraz pytanie troszkę z innej beczki jakie relacje na linii Orzeł Łódź - Stal Rzeszów ??
Polonia ma normalną zgodę z Wisłą, nie tylko ekipą h
dziwne te jego pytanie odnośnie wisła sharks - polonia przemysl ;)
bardzo dziwne..
bardzo dziwne..
-
mariuszstalowa
Zapoznaj sie kolego moze wiecej o Stalowce to moze Ci sie cos nasunie-moze nierobimy wkolo siebie wiele szumu(ultras) ale napewno w pierwszej 20 ekip w Polsce to sie lapiemy pod wzgledem ,,h'' i pod wzgledem wyjazdow.debo21 pisze:pijzemna pisze:Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
https://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:fo ... d0dcc58ea9 Pozatym - byly spotkania w ostatnim czasie Stalowka z takimi ekipami jak Motor , Stomil&Petra&Hutnik, malo co nie z Legia i wiele innych.
-
Stal Stalowa Wola
mariuszstalowa pisze:Zapoznaj sie kolego moze wiecej o Stalowce to moze Ci sie cos nasunie-moze nierobimy wkolo siebie wiele szumu(ultras) ale napewno w pierwszej 20 ekip w Polsce to sie lapiemy pod wzgledem ,,h'' i pod wzgledem wyjazdow.debo21 pisze:pijzemna pisze:Wisła Kraków - Stalówka (wiem, że łączy ich Polonia, ale coś ponadto?).
https://www.-/rankingi/d:football/r:51ed0dcc58ea9 Pozatym - byly spotkania w ostatnim czasie Stalowka z takimi ekipami jak Motor , Stomil&Petra&Hutnik, malo co nie z Legia i wiele innych.
Proszę nie zwracać uwagi na "mariuszstalowa"
GKS Belchatow - Wisla Sandomierz ?
-
nieobliczalnyTSW1906
Jakie zgody kosy ma:
Górnik Łęczna
Motor Lublin
Chełmianka Chełm
Igloopol Dębica
Wisłoka Dębica
Górnik Łęczna
Motor Lublin
Chełmianka Chełm
Igloopol Dębica
Wisłoka Dębica
Motor:
zgody: Śląsk, Chełmianka
układy: Górnik Łęczna
kosy: Widzew, Stalówka, Avia, Wisła
-
Zupełnie Zielony.
http://www.wisloka.com.pl/viewpage.php?page_id=10CfcK pisze:Jakie zgody kosy ma:
Wisłoka Dębica
Jak jest obecnie na linii Petrochemia-Chrobry? Dawna zgoda. Niedawno nawet był mecz między nimi w Płocku. Pewnie jakby Chrobry na trasie spotkał Widzew, czy też KKS Kalisz to nic by się nie wydarzyło, a jak z Petrą?
Igloopol nie ma zgód, na obecną chwile oprócz Wisłoki i ich przyjaciół to ciężko powiedzieć ( 3 sezon w okręgówce.. )CfcK pisze:Jakie zgody kosy ma:
Górnik Łęczna
Motor Lublin
Chełmianka Chełm
Igloopol Dębica
Wisłoka Dębica
/ cracovia tezHujtras pisze:Motor:
a jak motor stoi z Legią?
Chełmianka
Zgody - Motor , Górnik Łęczna
Kosy - Avia , Unia Hrubieszów ,Hetman Zamość , Widzew Łódź i wiele innych
Zgody - Motor , Górnik Łęczna
Kosy - Avia , Unia Hrubieszów ,Hetman Zamość , Widzew Łódź i wiele innych
Igloopol ma jescze uklad Ruchem?pseudofan pisze:Igloopol nie ma zgód, na obecną chwile oprócz Wisłoki i ich przyjaciół to ciężko powiedzieć ( 3 sezon w okręgówce.. )CfcK pisze:Jakie zgody kosy ma:
Górnik Łęczna
Motor Lublin
Chełmianka Chełm
Igloopol Dębica
Wisłoka Dębica
Zgody Wiloki to Gornik,Row, Siarka
Układ nigdy nie był oficjalny, przyjazne stosunki i kontakty cały czas są utrzymywane.
-
tuwimianin.
glwtrcd pisze:Igloopol ma jescze uklad Ruchem?pseudofan pisze:Igloopol nie ma zgód, na obecną chwile oprócz Wisłoki i ich przyjaciół to ciężko powiedzieć ( 3 sezon w okręgówce.. )CfcK pisze:Jakie zgody kosy ma:
Górnik Łęczna
Motor Lublin
Chełmianka Chełm
Igloopol Dębica
Wisłoka Dębica
Zgody Wiloki to Gornik,Row, Siarka
O relacje na linii Igloopol-Ruch się nie martwcie, od wielu lat się odwiedzamy, jest dużo znajomości. To pytanie pada już chyba 10-ty raz w ciągu kilku ostatnich lat na tym i innych forach, nie wiem czemu tak to całą Polskę nurtuje. Kontakty oficjalne podupadły (prywatnie nadal wiele osób się odwiedzało) w drugiej połowie lat 90-tych, po likwidacji Naszego klubu. Po meczu Stal Rzeszów-Ruch o utrzymanie w II lidze prywatne znajomości znowu odnowiły się i trwają nadal. PozdRo dla Niebieskich