Banik "jest" klubem typowo śląskim od paru lat, kiedy kibice GieKSy zaczeli lansować hasła o "ślaskiej sztamie", w latach 90 żaden kibic Banika nie nazwałby się ślązakiem. Wiem że zaraz tutaj mnie zbeszta martini farmazon czy jakiś inny ph997, ale taka prawda, tacy z nich Ślązacy jak z Zagłebia SosnowiecViclav pisze:Ja mam takie pojebane pytanie głównie do kogoś z Gieksy (chociaż nie tylko).
Chodzi o Ostrawę. To miasto leży na granicy historycznego Śląska i Moraw, natomiast Banik jest klubem typowo śląskim. I tu moje pytanie, Banikowi kibicuje cała Ostrawa, czy tylko śląska jej część?

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Orientuje sie ktoś jak to jest na Ukrainie?
Są jakieś pro rosyjskie grupy kibicowskie? Jak to wygląda/wyglądało w Doniecku?
-
jak widać kibice PB czy Piasta mają najwięcej do powiedzenia nie tylko w kwestii Górnika lub GKS ale także nawet w temacie Banika Ostrava
BĘDZIEMY Z TOBĄ AŻ DO ŚMIERCI
-
jak widać działa to w dwie strony
-
W dziale o kibicowskiej Europie masz od c**** rozkmin na ten temat.fakJu pisze:Orientuje sie ktoś jak to jest na Ukrainie?
Reprezentuję siebie.
-
jms pisze:jak widać kibice PB czy Piasta mają najwięcej do powiedzenia nie tylko w kwestii Górnika lub GKS ale także nawet w temacie Banika Ostrava
A kto ma mieć najwięcej do powiedzenia w tych tematach jak nie ludzie ze Śląska?
Wpadacie troche w paranoje, zresztą co on napisał niezgodnego z prawdą?
-
Pytanie na poważnie bez spiny, z tym gwałcicielem listonosza ( inkasenta ? ) przez kibica z katowic to prawda?
-
W 2000 roku mieszkalem pol roku w Ostrawie,i wpadlem jako hanys na derby z Opawa,he ku*** derby czeskiego Slaska.Opawy 4 dychy,Banika 2 sety,ludzi 4 kola.Niema o czym gadac.Ludzie anty polscy,tak ogolem..a slascy,hmm,pewnie z nazwy geo.Niema gadki tam slaskiej jak u nas,NIEMA,to sa czesi..a jakos sie rozniacy w tamtym srodowisku
-
Prawda. Poważany kibic Ruchu Chorzów z Katowic zgwałcił listonosza.mcdonald pisze:Pytanie na poważnie bez spiny, z tym gwałcicielem listonosza ( inkasenta ? ) przez kibica z katowic to prawda?
-
Po ile zdobytych flag slaskich klubow maja na swoim koncie kibice z Gornego Slaska Ruchu,Polonii,Gornika,Gksu Katowice,Gksu Tychy,Gksu Jastrzebie,Gksu Szombierek Bytom,Gksu Piasta Gliwice,Ruchu Radzionkow,Ruchu Zdzieszowice,Odry Wodzislaw,Odry Opole,Chemika K-K,Energetyka ROW Rybnik i mniej znanych - Gornika Radlin,Gksu Grunwald Ruda Slaska,Slavii Ruda Slaska,Concordii Knurow,Unii Raciborz,Wlokniarza Kietrz?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
o ja p*******...bort14 pisze:Po ile zdobytych flag slaskich klubow maja na swoim koncie kibice z Gornego Slaska Ruchu,Polonii,Gornika,Gksu Katowice,Gksu Tychy,Gksu Jastrzebie,Gksu Szombierek Bytom,Gksu Piasta Gliwice,Ruchu Radzionkow,Ruchu Zdzieszowice,Odry Wodzislaw,Odry Opole,Chemika K-K,Energetyka ROW Rybnik i mniej znanych - Gornika Radlin,Gksu Grunwald Ruda Slaska,Slavii Ruda Slaska,Concordii Knurow,Unii Raciborz,Wlokniarza Kietrz?
-
Ruch Nr.1 w zdobytych flagach juz zaznaczam, a co do reszty niech sie wypowiedza znawcy.SilesiaSuperiorGNLS pisze:o ja p*******...bort14 pisze:Po ile zdobytych flag slaskich klubow maja na swoim koncie kibice z Gornego Slaska Ruchu,Polonii,Gornika,Gksu Katowice,Gksu Tychy,Gksu Jastrzebie,Gksu Szombierek Bytom,Gksu Piasta Gliwice,Ruchu Radzionkow,Ruchu Zdzieszowice,Odry Wodzislaw,Odry Opole,Chemika K-K,Energetyka ROW Rybnik i mniej znanych - Gornika Radlin,Gksu Grunwald Ruda Slaska,Slavii Ruda Slaska,Concordii Knurow,Unii Raciborz,Wlokniarza Kietrz?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
nie odpisujcie mu nawet
-
Energetyk skroil duzo fan Electro Laziska ...a Ruch Zdzieszowice zajebal ostatnio fane Niebieskich Fabryka Chuliganow.info pewne,tak jak to,ze urwales sie z choinkibort14 pisze:Po ile zdobytych flag slaskich klubow maja na swoim koncie kibice z Gornego Slaska Ruchu,Polonii,Gornika,Gksu Katowice,Gksu Tychy,Gksu Jastrzebie,Gksu Szombierek Bytom,Gksu Piasta Gliwice,Ruchu Radzionkow,Ruchu Zdzieszowice,Odry Wodzislaw,Odry Opole,Chemika K-K,Energetyka ROW Rybnik i mniej znanych - Gornika Radlin,Gksu Grunwald Ruda Slaska,Slavii Ruda Slaska,Concordii Knurow,Unii Raciborz,Wlokniarza Kietrz?
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Normalnie nie umiecie odpisac chlopakowi, a Ruch na kibicach Gieksy zdobyl conajmniej 10 fan :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
a Ty nie umiesz? czy jesteś tak samo przyjebany jak kolega bort14 ? sprawdź jego posty i zobacz co go jeszcze trapi w tym temacie i ile tego jestwelnoak pisze:Normalnie nie umiecie odpisac chlopakowi, a Ruch na kibicach Gieksy zdobyl conajmniej 10 fan :)
-
Czy GKS Jastrzębie ma jakies aktywne forum kibicowskie? Mało o nich słychac, ich forum tez ciezko znalezc...
-
Serio pytasz? Skoro ciężko znaleźć, to znaczy, że nie chcą, żeby o nich czytać...eneduerabe10 pisze:Czy GKS Jastrzębie ma jakies aktywne forum kibicowskie? Mało o nich słychac, ich forum tez ciezko znalezc...
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
-
Jakiś Polski klub ma kontakty z Karpatami Lwów lub jakimiś innymi ukraińskimi ekipami (nie licząc Hutnika Kraków)?
I pytanie do kibiców GKS-u Katowice/Górnika Zabrze. Jak kibice Banika zapatrują się na sprawę Polskiego Zaolzia czy raczej ten temat nie istnieje (Ostrawa do 1919 roku była Polską Ostrawą)?
I pytanie do kibiców GKS-u Katowice/Górnika Zabrze. Jak kibice Banika zapatrują się na sprawę Polskiego Zaolzia czy raczej ten temat nie istnieje (Ostrawa do 1919 roku była Polską Ostrawą)?
-
Czy to prawda ,że Legia, Lech i Wisła czyli trzy największe ekipy wyszły z ozsk ?
-
może dziwne pytanie ale ta myszka miki w herbie Falubazu jest od początku istnienia klubu?
-
Witam.
A ja mam pytanie jeszcze z innej beczki,dla co po niektórych , może nawet i smieszne :
Jakieś 15 lat temu , była sobie taka gwiazda rapowo-popowa , wołali chyba na niego Karramba.Kiedyś za małolata się go słuchało , chyba zaraz przed Leroyem , Nie było jeszcze wtedy chyba takich kapel , jak Paktofonika itp. ale nie pamietam dokładnie.
I mam takie pytanie, czesto w jego textach słyszałem wtedy , wymieniane dzielnice Krakowa , jak Podgórze itp. i jak pamietam , wspominal chyba o Cracovii ,chuliganach itp.A oto moje pytanie:
Czy ta rapowo-popowa gwiazdka/gwiazda ( nie ważne ) , udzielała sie w jakikolwiek sposób na trybunach , w życiu kibicowskim, czy było to tylko jakiś tani Lans z jego strony ?
I pytanie / nr.2 / kontynuacja , czy takie gwiazdki , czy typowi ludzie z tej branży biorą jakikolwiek udział w życiu trybun w innych klubach ?
Liber np.Lech itp.
wiem , że pytanie dla co poniektórych może wydawać się smieszne ( i pewnie takowe jest ) , ale jeżeli ktoś mógłby normalnie odpowiedzieć , to dzieki, bo ta głupota trapiła od jakiegoś czasu,jeżeli ktoś nie zna odpowiedzi,niech nie odpowiada, z góry dzieki i pozdrawiam :)
A ja mam pytanie jeszcze z innej beczki,dla co po niektórych , może nawet i smieszne :
Jakieś 15 lat temu , była sobie taka gwiazda rapowo-popowa , wołali chyba na niego Karramba.Kiedyś za małolata się go słuchało , chyba zaraz przed Leroyem , Nie było jeszcze wtedy chyba takich kapel , jak Paktofonika itp. ale nie pamietam dokładnie.
I mam takie pytanie, czesto w jego textach słyszałem wtedy , wymieniane dzielnice Krakowa , jak Podgórze itp. i jak pamietam , wspominal chyba o Cracovii ,chuliganach itp.A oto moje pytanie:
Czy ta rapowo-popowa gwiazdka/gwiazda ( nie ważne ) , udzielała sie w jakikolwiek sposób na trybunach , w życiu kibicowskim, czy było to tylko jakiś tani Lans z jego strony ?
I pytanie / nr.2 / kontynuacja , czy takie gwiazdki , czy typowi ludzie z tej branży biorą jakikolwiek udział w życiu trybun w innych klubach ?
Liber np.Lech itp.
wiem , że pytanie dla co poniektórych może wydawać się smieszne ( i pewnie takowe jest ) , ale jeżeli ktoś mógłby normalnie odpowiedzieć , to dzieki, bo ta głupota trapiła od jakiegoś czasu,jeżeli ktoś nie zna odpowiedzi,niech nie odpowiada, z góry dzieki i pozdrawiam :)
-
W tej nucie wspominają, że działali.
https://www.youtube.com/watch?v=SyddGQl1XQE
A ile w tym prawdy, to już nie wiem.
https://www.youtube.com/watch?v=SyddGQl1XQE
A ile w tym prawdy, to już nie wiem.
-
Karramba w czasie osobistych spotkań zapominał o Cracovii.
-
otto.magico pisze:Witam.
Liber np.Lech itp.
Na pewno Peja w czasie młodych lat jeżdził na wyjazdy
Deobe (Deobson) to zapalony kibic Legii, tak samo jak Pjus z 2cztery7, na pewno do teraz chodzą na Legię.
-
Karramba to ani raper ani kibic, zwykły lanser
-
-
Na meczach Śląska częściej bywa Miodek i Tadeusz Drozda niż Waldek Kasta ;)
Reprezentuję siebie.
-
Znani raperzy z oczywistych względów wolą nie udzielać się zbytnio i nie pokazywać swojego kibicowania, bo wiadomo jakie barany mamy w kraju, zagraj potem gdzieś koncert
-
Miodek to nie czasem kibic Ruchu Chorzow?
Zamknijcie rejestrację !
-
Miodek jest za Ruchemasdasd pisze:Miodek to nie czasem kibic Ruchu Chorzow?
-
Która przyśpiewka była pierwsza : "Legia to stara ku***..." czy "Wisła to stara ku***..." ?
-
Całkiem możliwe że na Legii poza Kaczym aktywnie działa Żary (?) - ten młody z hemp gru (słabo się na tych ksywach znam:) ) Jeszcze niedawno widziałem go na kilku galeriach z żylety i na filmiku z europucharów z dopingu Legii w Lizbonie sprzed 2? lat bardzo dobrze widoczny.
-
Wydaje mi się że Legia, z racji tego że jako pierwsza zaczęła śpiewać "Legia to jest..." na tą samą melodię, a "stara k.." była odpowiedzia na ta śpiewke. Chyba że pamięc mnie zawodzi ale nie wydaje mi się.'. pisze:Która przyśpiewka była pierwsza : "Legia to stara ku***..." czy "Wisła to stara ku***..." ?
-
Stare pytanie ale dodam, że propozycja padła nawet dla Legii. Z wszystkich ekip jedynie Łks chciał się sprawdzić.altgr pisze:bnm pisze:Wisła proponowała i to nie raz, na razie nikt nie podjął rękawicy.jestemzbandy pisze:Czy Wisła i Cracovia dostały/proponowały kiedyś umawiane walki bez sprzętu(chodzi o ekipy z całej Polski)
Czemu klamiesz cioto jebana ? Conajmniej kilka przykladow ci powiem farmazoniarzu.

-
Dixon37 nie kryli się z kibicowaniem Legii, był nawet wywiad z jednym z raperów(Kafar) w TMK.
-
A Bonus dalej śmiga na Legie? Jacy raperzy kibicują Polonii? Duże Pe, Solar(?) ktoś jeszcze? Widywani byli kiedyś na Konwiktorskiej?
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o białą dume, celtycki krzyż...
-
Bonus to Lech Poznań!Frankie Edgar pisze:A Bonus dalej śmiga na Legie? Jacy raperzy kibicują Polonii? Duże Pe, Solar(?) ktoś jeszcze? Widywani byli kiedyś na Konwiktorskiej?
[link]
-
Z Polonią sympatyzuje. Wiem, bo zdarzyło mi się być z nim na kilku imprezach u wspólnych znajomych ( kolegi kolega, i ojca teścia konia brat hehe ) i jakieś tam dyskusje kibicowskie zaczepialiśmy, ale czy doping prowadził? Raczej wątpie, ale niech ktoś z Polonii się wypowie.Zolpidem pisze:Duże Pe chyba prowadził kiedyś doping na Konwiktorskiej? :)
-
raczej chodziło mu o tego bonusa :).'. pisze:Bonus to Lech Poznań!Frankie Edgar pisze:A Bonus dalej śmiga na Legie? Jacy raperzy kibicują Polonii? Duże Pe, Solar(?) ktoś jeszcze? Widywani byli kiedyś na Konwiktorskiej?
[link]
https://www.facebook.com/bonusrpk