"Od zawsze" nie do konca jest trafionm zwrotem, bo ruch kibicowski na Widzewie dobry poziom osiągnął stosunkowo późno, wcześniej napewno jakąs super kosą dla Legii nie byłmandaryna pisze:Ktoś starszy mógłby przybliżyć genezę kosy Legii z Widzewem? Miało to swój jakiś początek czy raczej takie obustronne animozje są od zawsze?
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Super_Mario
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
jebać cenzure
od Kiedy trwa sztama Wisły ze Śląskiem i Lechii ze Sląskiem?
Śląska z Lechią od 1977 r.
Śląska z Wisłą-pierwsza zgoda 16 IX 1973 do 8 X 1988 , 19 V 1993 nieformalny układ, 11 IX 1994- druga zgoda
Śląska z Wisłą-pierwsza zgoda 16 IX 1973 do 8 X 1988 , 19 V 1993 nieformalny układ, 11 IX 1994- druga zgoda
-
obiektywnyFAN
Czy Pogoń i Jagiellonia za czasów zgód mieli flagi zgodowe?
-
Dan Henderson

Była jeszcze flaga Wołomin-Police
Noszę Brodę i kurtkę Stone Island
Co to ma do temu że tak nagle wypaliłeś z fotkami fan Legia - Pogoń?Dan Henderson pisze:
Była jeszcze flaga Wołomin-Police
KATOWICE
Stawiam , że to odpowiedź na pytanie ObiektywnegoFana , niestety przeczytał Legia zamiast Jagiellonia i tak wstawiał fotki łączonych flag
Czytajcie ze zrozumieniem. Jagiellonia i Pogoń obecnie zgód nie posiadają. A pytanie dotyczy łączonych flag z byłymi zgodami, Portowcy (Legia i Zagłębie) oraz Jaga (Siarka i Wisła), więc powyższe fotki jak najbardziej na temat.
Brałem pod uwagę tylko ostatnie zgody więc niech ktoś nie wyskakuje z "bo w 85".
Brałem pod uwagę tylko ostatnie zgody więc niech ktoś nie wyskakuje z "bo w 85".
Fakt, to ja nie doczytałem, zwracam honor.fan79 pisze:Czytajcie ze zrozumieniem. Jagiellonia i Pogoń obecnie zgód nie posiadają. A pytanie dotyczy łączonych flag z byłymi zgodami, Portowcy (Legia i Zagłębie) oraz Jaga (Siarka i Wisła), więc powyższe fotki jak najbardziej na temat.
KATOWICE
-
obiektywnyFAN
Za nami 6 kolejek ekstraklasy, czy jakaś ekipa w tym sezonie odpaliła race poza Legią ?
Mam takie pytanko do kogoś z Ruchu Chorzów : skoro uważacie się za ślązaków a nie Polaków i odcinacie się od Polskości to po co uczestniczycie w MN na 11 11
http://imgur.com/37rZAsU Co się stało z tą flagą?.
-
za Ruchem !
a Ty rozkminiaczu myślisz że wszyscy kibice Ruchu co do jednego nie uważają sie za Polaków ? oświecę Cię.. są wśród nas tacy którzy uważają się za Ślązaków, są tacy którzy uważają się za Polaków, są też tacy którzy uważają się jednocześnie za Ślązaków i za Polaków i na końcu jakieś 0,1% które uważa sie za Niemców z tego połowa to FC DeutschlandKamilzon pisze:Mam takie pytanko do kogoś z Ruchu Chorzów : skoro uważacie się za ślązaków a nie Polaków i odcinacie się od Polskości to po co uczestniczycie w MN na 11 11
Jeszcze jedno info dla Ciebie.. Ślązaków z wielkiej litery a polskości z małej
http://legionisci.com/photos14j/14molde2_f6.jpgPierre89 pisze:http://imgur.com/37rZAsU Co się stało z tą flagą?.
No to teraz do starych wyjadaczy pytanie:)
Który układ (NIE ZGODA!) trwa w Polsce najdłużej ??
gimbazanet
Bks Bielsko ma chyba układ z Miedzią Legnica od 98/99?ferment pisze:No to teraz do starych wyjadaczy pytanie:)
Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc uderzam tutaj. Ma ktoś zdjęcie flagi Legii, która skroiła im Miedź w 2005?
http://ef03.w.interia.pl/pliki/grafiki/tmk0105.jpgbradpitt pisze:Nie wiedziałem gdzie zapytać, więc uderzam tutaj. Ma ktoś zdjęcie flagi Legii, która skroiła im Miedź w 2005?
Wild West
To ja też się zapytam, bo słyszałem już parę wersji, starałem się śledzić relacje i zdjęcia z meczów, ale może przeoczyłem. Czy Miedź flagę Wild West już prezentowała na jakimś meczu (kojarzy mi się coś Miedź - Ruch?, ale potrzebuję potwierdzenia) i czy jeśli tak, to czy tą flagę podarli/spalili czy ona dalej jest?
Skąd Wy się bierzecie?za Ruchem ! pisze:a Ty rozkminiaczu myślisz że wszyscy kibice Ruchu co do jednego nie uważają sie za Polaków ? oświecę Cię.. są wśród nas tacy którzy uważają się za Ślązaków, są tacy którzy uważają się za Polaków, są też tacy którzy uważają się jednocześnie za Ślązaków i za Polaków i na końcu jakieś 0,1% które uważa sie za Niemców z tego połowa to FC DeutschlandKamilzon pisze:Mam takie pytanko do kogoś z Ruchu Chorzów : skoro uważacie się za ślązaków a nie Polaków i odcinacie się od Polskości to po co uczestniczycie w MN na 11 11
Jeszcze jedno info dla Ciebie.. Ślązaków z wielkiej litery a polskości z małej
Nie ma Ruchu na MN to źle, nazywacie Nas Niemcami, Raśiowcami itp. Jeśli chłopaki z Ruchu się pojawią to tez źle bo jednak Ruch uważany jest za Śląski klub,parodia.
Jak Ci już tu ktoś odpowiedział (zresztą gdybyś poczytał tematy to znalazłbyś odpowiedź) większość z Nas czuję się Ślązakami, są też Ślązacy-Polacy, Polacy, Niemcy. Więc dlaczego ci którzy uważają się za Polaków nie mieliby brać udziału w MN?
http://ultrasmiedz.xaa.pl/wp-content/up ... 183_n1.jpg
Tutaj Wild West do góry kołami.
Tutaj Wild West do góry kołami.
o co chodzi z ta ulica ?Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że nie ma takiego wihajstra, który złamie Ulicę.
I wszyscy: ULICA! ULICA! ULICA! ;)
Legia zaliczyła jakiś wyjazdy w ekstraklasie (na zakazie)?
-
holendrowie i beldzy
.:. pisze:Legia zaliczyła jakiś wyjazdy w ekstraklasie (na zakazie)?
od kiedy cię to trapi?
bo sądzę ,że jakieś 30sekund.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
obiektywnyFAN
raczej same zera.
W Poznaniu ze 2 lata temu byli w 1000 osób na zakazie
jak jest? pomiedzy-
Ruch-Lech w 2007 był chyba układ
GKS K-GKS Jastrzebie
Pogoń-Jaga
GKS K-GKS Jastrzebie
Pogoń-Jaga
Tylko Ruch nic sie nie zmienia...
O ja p*******,stary. w temacie o woj.sląskim potrafiłeś co do % podać podział kibicowski w miastach,a nie wiesz jak jest między GieKSą,a Jastrzębiem,hah. Musisz jeszcze więcej czytać.rakowski pisze:jak jest? pomiedzy-
GKS K-GKS Jastrzebie
Pogoń-Jaga
dobra wiem kosa,Lech-Ruch kosaBez nicka pisze:O ja p*******,stary. w temacie o woj.sląskim potrafiłeś co do % podać podział kibicowski w miastach,a nie wiesz jak jest między GieKSą,a Jastrzębiem,hah. Musisz jeszcze więcej czytać.rakowski pisze:jak jest? pomiedzy-
GKS K-GKS Jastrzebie
Pogoń-Jaga
a Pogoń Jaga?
Tylko Ruch nic sie nie zmienia...
-
Aesthetic_Perfection
Tępa kosa.
wypierdolcie tego zjeba, widać że to prowokator
Jeszcze jedna rzecz która mnie nurtuje...
Czy jest w Polsce drużyna, która ma barwy w których w skład wchodzi kolor brązowy, albo fioletowy ?
Chodzi mi o taki klub, która posiada swój ruch kibicowski, gadżety, typu szale itp.
I tak z ciekawości, liczył ktoś kiedyś ile klubów w Polsce ma barwy biało niebieskie ?
Kiedyś chyba Lechia Gdańsk na jakiejś starej stronie wyliczała biało - zielonych...
Ciekawe czy ktoś wyliczał biało - niebieskich.
Czy jest w Polsce drużyna, która ma barwy w których w skład wchodzi kolor brązowy, albo fioletowy ?
Chodzi mi o taki klub, która posiada swój ruch kibicowski, gadżety, typu szale itp.
I tak z ciekawości, liczył ktoś kiedyś ile klubów w Polsce ma barwy biało niebieskie ?
Kiedyś chyba Lechia Gdańsk na jakiejś starej stronie wyliczała biało - zielonych...
Ciekawe czy ktoś wyliczał biało - niebieskich.
proste jak jebanie z tym fioletowym :-)
przykład polskiej Fiorentiny

Są kibice,są szaliki
Brązowych też kilka jest,może inni Ci pomogą
przykład polskiej Fiorentiny

Są kibice,są szaliki
Brązowych też kilka jest,może inni Ci pomogą
Najbardziej brutalni kibice Garbarni.
-
Troublemaker
Garbarnia Krakówferment pisze:Jeszcze jedna rzecz która mnie nurtuje...
Czy jest w Polsce drużyna, która ma barwy w których w skład wchodzi kolor brązowy?
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Ja mam takie pojebane pytanie głównie do kogoś z Gieksy (chociaż nie tylko).
Chodzi o Ostrawę. To miasto leży na granicy historycznego Śląska i Moraw, natomiast Banik jest klubem typowo śląskim. I tu moje pytanie, Banikowi kibicuje cała Ostrawa, czy tylko śląska jej część?
Chodzi o Ostrawę. To miasto leży na granicy historycznego Śląska i Moraw, natomiast Banik jest klubem typowo śląskim. I tu moje pytanie, Banikowi kibicuje cała Ostrawa, czy tylko śląska jej część?
-
emigrantPB
Banik "jest" klubem typowo śląskim od paru lat, kiedy kibice GieKSy zaczeli lansować hasła o "ślaskiej sztamie", w latach 90 żaden kibic Banika nie nazwałby się ślązakiem. Wiem że zaraz tutaj mnie zbeszta martini farmazon czy jakiś inny ph997, ale taka prawda, tacy z nich Ślązacy jak z Zagłebia SosnowiecViclav pisze:Ja mam takie pojebane pytanie głównie do kogoś z Gieksy (chociaż nie tylko).
Orientuje sie ktoś jak to jest na Ukrainie?
Są jakieś pro rosyjskie grupy kibicowskie? Jak to wygląda/wyglądało w Doniecku?
Są jakieś pro rosyjskie grupy kibicowskie? Jak to wygląda/wyglądało w Doniecku?
jak widać kibice PB czy Piasta mają najwięcej do powiedzenia nie tylko w kwestii Górnika lub GKS ale także nawet w temacie Banika Ostrava
BĘDZIEMY Z TOBĄ AŻ DO ŚMIERCI
jak widać działa to w dwie strony