III liga łódzko-mazowiecka

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

19o8

Re: III liga łódzko-mazowiecka

Post autor: 19o8 »

Łódzki Klub Sportowy - Legia Warszawa II
Obrazek
iparts.pl
Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot »

W niedzielę 31 sierpnia są debry Radomia , Radomiak - Broń . Zarząd Broni wydał uchwałę w której jest zażenowany faktem przyznania kibicom Broni tylko 250 biletów -----> http://www.bronradom.pl/5038n_komunikat ... o-biletach

Ja jestem ciekawy czy oni wykorzystają w ogóle te 250 biletów .
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

Hercules Poirot pisze:W niedzielę 31 sierpnia są debry Radomia , Radomiak - Broń . Zarząd Broni wydał uchwałę w której jest zażenowany faktem przyznania kibicom Broni tylko 250 biletów -----> http://www.bronradom.pl/5038n_komunikat ... o-biletach

.
To jakiś żart? Ciekaw jestem ilu wpuszczą Radomiaka na swoj nowy stadion i czy wogole wpuszczą.Ubawiłem się po pachy
WITAM2

Post autor: WITAM2 »

Zaciekawiła mnie ta sprawa i sprawdziłem Frekwncję Broni Radom i jest to 700 oraz 900, a w młynie to słabiutko. Patrząc z daleka to chyba taka taktyka, bo wpis rozmawiamy czy w ogóle iść na to wskazuje.Rozumiem,że już te 250 znalazło już nabywców w mgnieniu oka skoro domagacie się aż 550.
CzK

Post autor: CzK »

jak zabiorą dodatkowo wszystkie roczniki co tam trenuja to moze jeszcze cos zostanie ;)
GB'26

Post autor: GB'26 »

Może ktoś podać najlepsze liczby wyjazdowe Broni z zeszłego sezonu? Bo ten tekst ze strony Broni brzmi jak kiepskie alibi. Rozumiem, że tak mogła robić Legia jak Polonia dawała jakieś ochłapy na derby Warszawy ale w przypadku Radomia i sytuacji jaka tam panuje to te teksty Broni brzmią dla osoby postronnej śmiesznie...
WITAM2

Wszedłem w temat z zeszłego roku i coś rzadko pojawiali się na wyjazdach. Najlepiej to chyba z Pilicą Białobrzegi. Sumując cały sezon tp nawet nie uzbierałoby się 550 osób na wyjazdach.
Misza18

Post autor: Misza18 »

A c*** z tym ilu ich było. Dać im te 550 i ciekawe w ile osób się stawią :)
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

Z tego co sie orientuje to klatka dla gosci na Radomiaku jest chyba do 300 osob ,wiec jezeli Bron zamawia 550 to watpie zeby z Radomiaka sie zgodzili ,ogolnie Bron powinna przyjsc nawet w te 250 osob derby to derby .
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

Hazardzista pisze:Z tego co sie orientuje to klatka dla gosci na Radomiaku jest chyba do 300 osob ,wiec jezeli Bron zamawia 550 to watpie zeby z Radomiaka sie zgodzili ,ogolnie Bron powinna przyjsc nawet w te 250 osob derby to derby .
Tym bardziej że klatka na Broni nie jest o wiele wieksza bądz taka sama a na wiecej biletow nie bedziemy pewnie mogli liczyć.Ale widocznie kogoś z sasiadów zza miedzy dobrze przygrzało na wakacjach stąd te fanaberie bo mogłby być blamaż.
WITAM2

Dziś była jedyna możliwość zakupu biletu w kasie, no i co się okazało? Że ta żenująca liczba wejściówek nie została wyprzedana w całości, więc po co im było 550?
Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot »

Na stronie Radomiaka piszą , że Broń wykupiła 190 biletów z przyznanych im 250 więc nie mam pojęcia po co im było 550 biletów .
http://radomiak.pl/bilety/bilety_i_karn ... ow,26.html
ŁUKI1985

Post autor: ŁUKI1985 »

Start Otwock - ŁKS Łódź
Obrazek
RKS AGRESIVE

Post autor: RKS AGRESIVE »

chcieliście 550 biletów na derby, nie żartujcie nawet jak ledwo 250 wykupujecie ;-) koleżanki z Lipska i Avii bedą wspierały czy nie? bo bez nich cieżko i 250 wykupić.. śmiech do zobaczenia jutro ;-)
Widzew Chojny

Post autor: Widzew Chojny »

ŁUKI1985 pisze:Start Otwock - ŁKS Łódź
Obrazek
Ile dostali biletów??
H.H.H

Post autor: H.H.H »

Bron nie wykorzysta swojej puli 250 biletow jak i ŁKS co widac na zdjeciu powyzej...
Podobno 210 sie zjawili ale 100 pod stadionem zostalo...ah ta propaganda ŁKS-u czy ktos jeszcze w to Wiezy?? Ze jezdza ich tysiace, a w klasie rozgrwkowej wyzej gdzie moga sie teraz pokazac nikt ich nie widuje w takich liczbach!! .....
Coz.....
GB'26

Post autor: GB'26 »

Ile ŁKSu dokładnie? Na zdjęciu powyżej wygląda to marnie, nie wszyscy dojechali, protest czy jakiś inny powód... ?
N1908

Post autor: N1908 »

H.H.H nie było tam żadnej WIEŻY analfabeto. 210 z czego 120 na sektorze,reszta nie wchodzi,gdyż dojechała w 75minucie,nie z powodu psów,tyle wystarczy.
Misza18

ŁKSu na wyjeździe w Otwocku 1000 (na zdjęciu tylko 20 bo reszta w kiblu i w kolejce po kiełbasę). Siła o jakiej się Polsce nie śniło.
N1908

Post autor: N1908 »

H.H.H to studia kończy się przed gimnazjum? Wiem, wiem dysortografia to teraz choroba narodowa. Tak Nasze wyjazdy wychodzą słabo ale wole jechać w 200 ogarniętych osób niż tysiąc, gdzie 500 jedzie pierdolnąc fotkę na fejsa. A odnośnie jakości, każdy może sprawdzić na trasie, gdzie nie potrzebujemy tego tysiąca osób.
Lodzer'mensch

Post autor: Lodzer'mensch »

najwieksza kumateria spod znaku czerwonej armii widać jeszcze nei ogarnela naszej specyfiki, albo wlasnie doskonale wie o co chodzi, i stad ten lament.... wszak w Łodzi nic się nie zmienia mimo całkowicie abstrakcyjnej i komicznej sytuacji w jakim znalazł się nasz ŁKS.... gdyby ŁKS i Widzew zamienić ligami, ciekawe ilu z tej waszej mega 4 tysiecznej widowni chodziloby jeszcze na Rts... a ilu na al. Unii. 2... wyjazd do Otwocka chujowy jak większość z tych na niższych ligach gdzie pierwsze skrzypce graja psy, przekładane terminy itp. mam nadzieje ze reszta wyjazdow w stołeczne okolice będzie ciekawsza ;)

i nie odpisujcie gościom pokroju H.H.H - niech zyje w swoim swiecie, przypomnę ze ostatnio to my sprawdziliśmy .... pewną ekipe ze stolicy, a wy z kim ostatnio walczyliście?? z nami?? jak to się skonczylo??
PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub »

no ładnie, niedługo bedzie mozna wygladac super jakosciowo i na mecze nie jezdzic. Ladne standardy. Kibicowanie w c***
Misza18

Najpierw piszecie, że jeździ was tylu ilu jeździ i c*** nam do tego a potem wyliczasz naszą frekwencję? Nas w tym sezonie średnio 4500 na meczu u siebie (czyli jakieś 60% stadionu).
Lodzer'mensch pisze:gdyby ŁKS i Widzew zamienić ligami, ciekawe ilu z tej waszej mega 4 tysiecznej widowni chodziloby jeszcze na Rts... a ilu na al. Unii. 2
Tu nie ma co nas ligami zamieniać. Cofnijmy się do sezonu 2012/2013 gdy dawny ŁKS grał w pierwszej lidze a was średnio na meczach poniżej 1500 osób. Nie bez powodu mówiło się, że w tyle osób jeździmy co wy przychodzicie do siebie więc daruj sobie wywody na temat frekwencji.
Lodzer'mensch pisze:Ojjj koleszko, uczyć kibicowania to ty nas nie będziesz...
To może ty mnie naucz o co chodzi w kibicowaniu? Bo jeśli nie o chodzenie na mecze i dopingowanie swojej drużyny to o co tu ku*** chodzi?
kkk78

Post autor: kkk78 »

Odpowiem Ci pytaniem na pytanie.
Jeżeli np takie Podbeskidzie zdobędzie mistrza Polski,na ostatni mecz przyjdzie ich 20 tys i będą przez 90 minut z wrażenia drzeć się na całe miasto,to znaczy,ze będą zajebiści?
Jeżeli dalej nie wiesz o co chodzi w kibicowaniu,to przeczytaj sobie co ci odpowiedział vvv parę wpisów wyżej
ŁUKI1985

Post autor: ŁUKI1985 »

wiele zdjęć nie chce się wgrać na forum, a wszystko ok jest niestety...
Radomiak - Broń
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=oeC126Zu61g
Mmmm

Post autor: Mmmm »

saha07 -Te 200 osób to należy brać bardziej humorystycznie jaja takie Wieje u nich pustka,setka ludzi na wyjeździe a zawsze ponad 200wychodzi.
forever1908young

Post autor: forever1908young »

Kiedy bedzie informacja co do stadionu Radomiaka?I jak duże szanse są że go zamkną?Pierwszy dobry wyjazd od ponad roku i najprawdopodobniej będzie chujnia.Proszę kogoś z Radomia o odpowiedź.
z_lasu

Post autor: z_lasu »

Ktos niedawno sie bawil w kropkowanie calego stadionu Widzewa wiec czemu nie wykropkowac małej klatki.

http://i58.tinypic.com/294nrco.jpg 2 osoby na pewno jeszcze za flaga i niech bedzie 20 pominietych przez słabe oko ;)
Pośpieszny.

Post autor: Pośpieszny. »

Ilu ich by nie było. to widać że niektórych ta Broń boli i nie mogą bez niej żyć..
Mmmm

Wiemcojem jak ci nie pasują liczby Widzewa u siebie,to..
Trzeba było zrobić na nich zasadzkę, wtedy byście mieli pewność ilu ich było.
Macieeek

Post autor: Macieeek »

Jest jakaś nowa telewizja internetowa co transmituje mecze II i III ligi ( jak na razie były wyjazdowe Polonii i Łks-u ) http://www.ptsportowa.pl . W ten weekend był też mecz wyjazdowy Stali Stalowej Woli i Stali Mielec. Jedyny minus to że trzeba płacić 9 zł ale za to robią konkursy na fb https://www.facebook.com/PTSportowa/pos ... 3519933149 na kody. Ja wygrałem taki konkurs i elegancko wszystko odbierało. Coś mi pisali że to przekaz satelitarny jest.
z_lasu

Post autor: z_lasu »

Nie jestem z Radomiaka ani z żadnej ekipy z tego terenu. Po prostu na pierwszy rzut oka widać, że nie ma tam teraz już 257 osób ale skoro tak twierdzicie to ja się grubo pomyliłem. Foty pokazują wszystko i każdy widzi gdzie, ilu i kogo :)
Wiemcojem

Post autor: Wiemcojem »

Mmmm pisze:Wiemcojem jak ci nie pasują liczby Widzewa u siebie,to..
Niestety czytanie ze zrozumieniem to jednak sztuka dla niektórych.
W ch... mam liczy Widzewa u siebie. Jeżeli Łks jeździ tak słabo na wyjazdy, to ich zróbcie, macie szanse.
Tylko niestety od kilku lat jesteście ekipą wiodącą prym, ale tylko w mazaniu po murach.
puremuscle

Post autor: puremuscle »

Wiemcojem pisze:
W ch... mam liczy Widzewa u siebie. Jeżeli Łks jeździ tak słabo na wyjazdy, to ich zróbcie, macie szanse.
Tylko niestety od kilku lat jesteście ekipą wiodącą prym, ale tylko w mazaniu po murach.

Ekipa RTSu ostatnio wracała z Gdyni można było sprawdzić ich obecną formę.
CzK

Post autor: CzK »

Wiemcojem

Post autor: Wiemcojem »

puremuscle pisze:
Wiemcojem pisze:

Ekipa RTSu ostatnio wracała z Gdyni można było sprawdzić ich obecną formę.
Chodzi mi bardziej o to kiedy ostatnio ekipa Widzewa sprawdziła czyjąkolwiek formę będąc stroną atakującą.
Zebrać się składem, żeby sobie zrobić wycieczkę może każdy.
Mmmm

"Zebrać się składem, żeby sobie zrobić wycieczkę może każdy"
Jak widać po wyjeździe do Otwocka,nie każdy.
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Rozwiń swą myśl.
Hieronim W

Post autor: Hieronim W »

Mmmm obserwuję Twoje wpisy,i stwierdzam,że masz ciężki kompleks odnośnie Łódzkiego Klubu Sportowego.
Może pogadamy o Waszej frekwencji u siebie i na wyjazdach,czyli jak to jest zawyżać bezczelnie swoje liczby...
A jak tam sytuacja na mieście.Dlaczego Was ogólnie 'nie ma' ?
Kilka propozycji już było,dlaczego odmawiacie ?
Czy to tylko puste hasła-jesteśmy jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi,albo władcy miasta włókniarzy,o ludziach honoru nie wspomne...?
ODPOWIEDZ