Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry zabieg propagandowy Wisły bo wątpie aby byli w tym momencie chętni w Polsce do harców z nimi na łapki ;) , sami się oczyszczają chcąc pokazać że Cracovia nie ma zasad a co zrobi Cracovia to zobaczymy. Wątpie aby podeszli do anty sprzętowego chociażby w znaczeniu ogólnopolskim no ale Cracovia to Cracovia kto wie jak postąpią ...
-
Jason malo wiesz. Byli chetni na spotkanie z Wisla jak i Wisla byla na to gotowa. Wszystko miedzy ekipami bylo ustalone. Dodam ze z czolowka Polski w H. A nic mi nie wiadomo by Cracovia ustawiala sie na grzyby... Wiec mi nie pierdolcie o propagandzie. Sory za brak polskich znakow.

-
i wszystko kończy się na pierdoleniu, chcieli, byli gotowi ale gówno wyszło, ja mogę napisać że Kuźnia Chsztyszyce chciała się bić z Zenitem, ale tylko chciala i co ?
POLSKI PRODUCENT ODZIEŻY I GADŻETÓW KIBICOWSKICH
501 590 339
[email protected]
www.imperium.sklep.pl/produkcja
-
[quote="KSK_"]i wszystko kończy się na pierdoleniu, chcieli, byli gotowi ale gówno wyszło, ja mogę napisać że Kuźnia Chsztyszyce chciała się bić z Zenitem, ale tylko chciala i co ?[
Tym postem pokazales ze c**** wiesz na tematy chuliganskie w Polsce, widocznie za maly w uszach na to jestes. Dla mnie koniec tematu. Zainteresowani wiedza jak jest, a opinia szczurow malo kogo obchodzi. Napinko trwaj na kibice.net
Tym postem pokazales ze c**** wiesz na tematy chuliganskie w Polsce, widocznie za maly w uszach na to jestes. Dla mnie koniec tematu. Zainteresowani wiedza jak jest, a opinia szczurow malo kogo obchodzi. Napinko trwaj na kibice.net

-
- ban
W pierwszym wypadku po 60 osob TSW i Lechii, druga to też koło połowy TSW i do awantur nie doszło więc nie wiem po co o tym wspominac ? Grabiszyńska też była dogadana bez sprzętu ( tak stare czasy , nikt nie pamieta). Zaraz polecą spiny ale prawda taka że póki Wisła nie pokaże to mało kto jej uwierzy. Przekonało też sie swego czasu Zagłębie .Tel pisze:KSK_ pisze:i wszystko kończy się na pierdoleniu, chcieli, byli gotowi ale gówno wyszło, ja mogę napisać że Kuźnia Chsztyszyce chciała się bić z Zenitem, ale tylko chciala i co ?[
-
czyli co?główna ekipa Wisły wydała oświadczenie aby mogli sobie kogoś na lighcie pociąć na wyjeździe?haha
już sobie wyobrażam co tu się będzie działo jak psy jakiś sprzęt przechwycą ;)
już sobie wyobrażam co tu się będzie działo jak psy jakiś sprzęt przechwycą ;)
-
c*** mnie obchodzą Twoje dyrdymały, śmieszne jest to, że ludzie tu piszą, "Wisła chciała, była gotowa, już prawię się udało". Skoro Wisła odstawia sprzęt to chwała im za to i tak na prawdę od teraz mogą zaczynać dokonania na swojej 'czystej karcie' Bo tyle ile ekip w ostatnich latach przyjeżdzało na Kraków, Wisła co najmniej kilkakrotnie mogła udowodnić, że nie jest tylko i wyłącznie ekipą sprzętową.Tel pisze:KSK_ pisze:i wszystko kończy się na pierdoleniu, chcieli, byli gotowi ale gówno wyszło, ja mogę napisać że Kuźnia Chsztyszyce chciała się bić z Zenitem, ale tylko chciala i co ?[
501 590 339
[email protected]
-
Chłopie wrzuć na luz bo oświadczenie Wisła wydała wczoraj. Poczekaj do pierwszej walki i wtedy się tu wypowiadaj. Malkontentów i wróżbitów tu nie brakuje...Wisła co najmniej kilkakrotnie mogła udowodnić, że nie jest tylko i wyłącznie ekipą sprzętową.
ABG
-
Przeczytaj post gościa, który się do mnie spiął, a dopiero potem wyciągaj wnioski z tej dyskusji.
501 590 339
[email protected]
-
Oświadczenie oświadczeniem a rzeczywistość rzeczywistością. Pryśnie bańka mydlana jak zaglądnie w oczy porażka. Pożyjemy zobaczymy. Chyba, że wspólnie w koalicji i ręczyć będzie Śląsk lub Lechia.
-
Wisła w miesiącu wydaje przynajmniej trzy oświadczenia,w tym jest dopiero pierwsze.
-
dzieci, dzieci. Już po dobranocce
-
Nie rozumiem takiej spiny na Wisłę. Chcą coś zmienić i szacun im za to , zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
Temat dotyczy Wisly a obrzezani jak zwykle maja najwiecej do gadania. dratwa przypomniec ci wasze smieszne oswiadczenia po stracie oprawy i spreyow ? Wiemy ze nie mozesz z kolegami zyc bez Wisly a twoje zakompleksione zycie stracilo by bez niej sens ale uszanuj czas innych bo nie wszyscy maja ochote czytac twoje pseudo posty. nie odpisuj
-
Apropo tego oświadczenia szkoda że Wisła nie była taka odważna pare lat wstecz gdy czołowe ekipy chuligańskie walczyły bardzo często dziś to zeszło do poziomu niewidocznwgo a więc możecie pewnie spać spokojnie. Teraz Wisła może się pokazać hehe.
-
mefisto juz w jednym temacie twoje prze madre posty mod pousuwal teraz tu przyszedles ciac napinke ? strzel baranka o sciane i od Wisly sie odpie.rdol bo jak widac masz straszny bol dupska.
-
To ,że na szalikowcach lub na tym portalu nie są publikowane informacje o starciach nie znaczy ,że one się nie odbywają. Po prostu ekipy nie narażają się już na taki przypał.mefistoo pisze:Apropo tego oświadczenia szkoda że Wisła nie była taka odważna pare lat wstecz gdy czołowe ekipy chuligańskie walczyły bardzo często dziś to zeszło do poziomu niewidocznwgo a więc możecie pewnie spać spokojnie. Teraz Wisła może się pokazać hehe.
-
Ciekawe rzeczy opowiadasz.Cysiek pisze:Wisla oswiadczenie wydała a przecież i tak nie walczyli z nikim spoza Cracovia na sprzet nikt sprzetu w Polsce nie używał także jakieś lipne to oświadczenie jak przecież polskie ekipy i tak sprzetu nie uzywaja to do niczego nie dochodzilo nigdy.
-
Nieskromnie chciałbym zauważyć że temat dotyczy sytuacji w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat;)
A te szczury z oświadczenia to taka przenośnia rozumiem do sytuacji na Rynku i Kazimierzu, gdzie tych gryzoni śmiga najwięcej.Wiem,wiem was tam niema ,bo kamerki,milicja,przypał i nie można spokojnie to słynnego sraczyka wyskoczyć.
A te szczury z oświadczenia to taka przenośnia rozumiem do sytuacji na Rynku i Kazimierzu, gdzie tych gryzoni śmiga najwięcej.Wiem,wiem was tam niema ,bo kamerki,milicja,przypał i nie można spokojnie to słynnego sraczyka wyskoczyć.
-
Weź sie kolego już tak nie spinaj bo zrobisz kupke i co będzie :) My mamy swoje dzielnice, wy swoje, macie przewage w samym centrum ale to nie powód żeby w kazdym poście wrzucać coś na Wisłe i twierdzić że na nasz stadion chodzą sami ubecy i milicjanci + nie ma nas w Krakowie i jak widzimy KSC to spierdalamy. Są sytuacje w obie strony, miasto jest podzielone z lekką przewagą w nasza strone(TS). Jesteście mistrzami propagandy, hipokryzji w wielu tematach i poziomu kompleksów(anty Wisła, wtsk itd itp). Zajmijcie sie swoim klubikiem żeby sie nie stoczył bo zmierza w tą strone :)dratwa06 pisze:Nieskromnie chciałbym zauważyć że temat dotyczy sytuacji w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat;)
-
Daj się kibicom Cracovii wygadać, jakoś mnie nie dziwi że to oni mają najwięcej do powiedzenia w tym temacie. Szkoda że na mieście tacy rozgadani nie są jak na internecie :) .
-
he he he smiac sie chce z takich oswiadczen , napisane jak by przynajmniej byl srodek lat 90-tych i notorycznie dochodzilo by do starc kibicow jak to wtedy bylo.....
Wykminili sobie bo i tak baaaaaaaaaaardzo trudno o starcie dwoch ekip ze teraz bada honorowi haha :-)
Honorowi Ubeccy Patrioci nosz leze ha ha ha
Wykminili sobie bo i tak baaaaaaaaaaardzo trudno o starcie dwoch ekip ze teraz bada honorowi haha :-)
-
@Fago, najlepsze oświadczenie to było Wasze po akcji z wyjebaniem oprawy.
Zachęcam do powrotu na koszerne forum.
Zachęcam do powrotu na koszerne forum.
-
oj dratwa dratwa takiś stary i takiś głupi. Po ostatnich tygodniach, miesiącach nawet bym się nie wypuszczał z takimi wypowiedziami o jakiś stacjach itp. Jesteście mistrzami w robieniu dobrej miny do złej gry.Jaki rynek??? gdzie wy na tym rynku jesteście? Kazimierz ok, tam jeszcze kilku tych szczurków z kamienic zostało, a popatrz na ogół tej waszej padaki. Gdzie te setki nieobliczalnych chuliganów z derbów? nikt nie mówi że was nie ma, zwykła partyzantka w coraz gorszym stylu i tyle. Banda meneli.
fago, nie ma lat 90 - tych i dlatego takie mariany jak ty nie mają nawet szczątkowych informacji o tym co się w Polsce i między kim dzieje co weekend.
fago, nie ma lat 90 - tych i dlatego takie mariany jak ty nie mają nawet szczątkowych informacji o tym co się w Polsce i między kim dzieje co weekend.
-
Jesteście mistrzami propagandy, hipokryzji w wielu tematach i poziomu kompleksów(anty Wisła, wtsk itd itp). Zajmijcie sie swoim klubikiem żeby sie nie stoczył bo zmierza w tą strone :)[/quote]
toś pierdolną teraz..
hipokryzja.. robić akcje antykomunistyczne i patriotyczne mając lewacką szmatę, bolszewickiego donosiciela towarzysza Czerwińskiego za honorowego członka SKWK, współpracujecie ze starym ubekiem, płk milicji tow. Ludwikiem Miętą, prezesem tsw a przeszkadza wam Bednarz ???!!!
kompleksy (anty wisła, wtsk) poza tym że 3/4 waszych napisów to anty to w dodatku w tym temacie jesteście mało kreatywni.
temat propagandy można wałkować w koło. to niesłychanie ważny element rywalizacji.
oświeć mnie co masz na myśli pisząc o upadku naszego klubu?
tymczasem bez odbioru, wyjeżdżam w ciepłe kraje :)
toś pierdolną teraz..
hipokryzja.. robić akcje antykomunistyczne i patriotyczne mając lewacką szmatę, bolszewickiego donosiciela towarzysza Czerwińskiego za honorowego członka SKWK, współpracujecie ze starym ubekiem, płk milicji tow. Ludwikiem Miętą, prezesem tsw a przeszkadza wam Bednarz ???!!!
kompleksy (anty wisła, wtsk) poza tym że 3/4 waszych napisów to anty to w dodatku w tym temacie jesteście mało kreatywni.
temat propagandy można wałkować w koło. to niesłychanie ważny element rywalizacji.
oświeć mnie co masz na myśli pisząc o upadku naszego klubu?
tymczasem bez odbioru, wyjeżdżam w ciepłe kraje :)
-
na rynku 90% ludzi to turyści i interesy na nich robione jak wiesz nie tylko przez waszych więc przestań już żyć tym pasiastym rynkiem bo każdy tam ma wyjebane na to jest tam dla zarobku.No chyba że przyjdziecie bandą żuli z Kazimierza porzucać butelkami z perły by zbudzić się rano na izbie no to faktycznie rządzicie..dratwa06 pisze:Nieskromnie chciałbym zauważyć że temat dotyczy sytuacji w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat;)
-
wY za to zawsze będziecie bandą miekkiego miecza :) Bando meneli:) Dużo wiesz widze skoro uważasz,że do żadnych starć nie dochodzi jak swoją wiedzę czerpiesz z kibice.net :)FAGO pisze:he he he smiac sie chce z takich oswiadczen , napisane jak by przynajmniej byl srodek lat 90-tych i notorycznie dochodzilo by do starc kibicow jak to wtedy bylo.....
Wisła się pokaże w najbliższym czasie w Polsce podczas Gdy Cracovia dalej będzie równała w dół ale karmiła całą Polskę coraz większą propagandą :)
-
Co do Krakowa... Hutnik sprawa prosta walki z Chemikiem, ŁKS, w koalicji z SSW niczego udowadniać i pisać nie muszą. Wisła "czuć" od pewnego czasu ich chęć zmiany. Było by fajnie żeby to się ukazało po jakiś "czymś" ale wiadomo czasy takie a nie inne i trudno o pewne wydarzenia. Na pewno to oświadczenie utwierdzi Polskę w obranym kierunku tylko teraz trzeba żeby ktoś sprawdził ;) Cracovia cóż chyba bez zmiany? Ale od dłuższego czasu zarówno Cracovia i Wisła nie miały starć w kraju ze sprzętem... Kielce w przypadku Wisły niestety przychodzą na myśl bardzo szybko.
-
Jeżeli to prawda i Wisła teraz będzie szukała starć na łapy to tylko pogratulować takiej przemiany. Zobaczymy jak się to będzie miało na dłuższą metę w rzeczywistości.

-
Wisła juz nie raz sie biła na łapy i ci co maja o tym wiedziec to wiedzą
-
te weź siary nie rób kolegą z Wisły bo 99,99/99% już wiedzą że mają nie wiedzieć i oczywiście w Polsce 100% prócz Ciebie !! W ostatnich latach naprawdę mało co się działo... ale Wisła się biła niejednokrotnie ;)JanuszKRK pisze:Wisła juz nie raz sie biła na łapy i ci co maja o tym wiedziec to wiedzą
-
ale niektorzy sa ku*** bezprzecznie zalosni ...latali z nozami- zle teraz chca normalnie na rece -tez zle.. wezcie dzieciaki pierdolnijcie glowkami o sciany w waszych domach moze sie cos wam poprawi.... nie lubie Wisly ale brawo za takie postanowienie.. ps Wisla juz od conajmniej roku zaczela wyrazac aspiracje powrotu do normalnosci no ale dzieciaki z kibice net nie moge tego wiedziec..
-
Zdecydowany plus dla Wisły. Pokazali, że nie boją się bić na ręce i udowadniają tym, że w Krakowie mają przewagę bo Cracovia ze sprzętu nie zrezygnuje (a jeśli zrezygnuje to szacunek dla nich).
Pytanie mam o Piaski Wielkie - tam sama Cracovia?
I jak osiedle Piastów oraz Albertyńskie ?
Może być na priv.
Pytanie mam o Piaski Wielkie - tam sama Cracovia?
I jak osiedle Piastów oraz Albertyńskie ?
Może być na priv.
-
piaski i piastow Cracovia
albertynskie podzielone
albertynskie podzielone
-
A jak wygląda sytuacja na os.Przy Arce ? Mógłby ktoś obiektywnie opisać
-
WisłaA jak wygląda sytuacja na os.Przy Arce ? Mógłby ktoś obiektywnie opisać
ABG
-
wczesniej z Wisly na Cracovie teraz z Cracovii na Wisle przerzucili sie? ale pewnie Wisla napisze ze to nie przezuty:-)? jakby co nie jestem fanem ani jednych ani drugich
-
synek przy arce sasiaduje z najmocniejszymi osiedlami Wisly to byla kwestia czasu jak osiedle wroci do korzeni. Nikt sie nie musial przerzucac starssze paski z tego osiedla wybraly emigracje nikt nie mial przypilnowac mlodych to wybrali Wisle. Zobacz co sie dzieje z Albertynskim wczesniej 100% Wisla potem sie poprzerzuali teraz juz podzielone i niebawem bedzie tu sama Wisla a to z powodu bardzo silnego sasiedstwa Wislackich bastionow. jeszcze co do przy arce to mloda charakterna ekipa. na 2PL tez uwazasz ze osiedle sie przerzuca ? zmiana pokolen a paski do Wisly na ta chwile nie maja startu wiec mlodzi wybieraja TSW
-
Jeszcze jest sprawa tego typu ze mlodzi z Bienczyc widza co sie dzieje i wola miec swiety spokoj dlatego wybieraja Wisle.
pozdrAWiam
pozdrAWiam
-
Do wszystkich prowokatorów srających się do oświadczenia WSH... Myślicie że m.in. po co wystartowała u nas sekcja sportów walki? Wiadomo, że trenują u nas zwykłe chłopaki którzy chcą się tego nauczyć i cieszy się to wielkim zainteresowaniem, ale to nie wszystko. To nie jest odpowiednie miejsce na rozpisywanie się kto chodzi i jakie treningi odbywają w pewnej grupie, ale i tak przestancie, w szczególności sąsiadka podważać to oświadczenie, bo tylko się ośmieszacie...
A tacy jak dani i inne dratwy niech najpierw postarają się o jakieś treningi w swojej ekipie, bo kurtka north face i maratony nie wystarczą.
A tacy jak dani i inne dratwy niech najpierw postarają się o jakieś treningi w swojej ekipie, bo kurtka north face i maratony nie wystarczą.