Komentarze - 8-10 sierpnia

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

Mmmm

Re: Komentarze - 8-10 sierpnia

Post autor: Mmmm »

Krooopkujj maleńka!!!
iparts.pl
krystiann

Post autor: krystiann »

Gość jak dla mnie to jesteś kwiatkiem roku tego forum z tym kropkowaniem całego stadionu....

Niestety taki poziom kibicowski nie jest osiągalny przez was i wy o tym doskonale wiecie.

Czekam na komplet na Al.Unii w hitowym meczem z Omegą Kleszczów (zróbcie dobre zdjęcia, być może będę kropkował).
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Chusteczka pisze:To kropkowanie frekwencji na Widzewie chyba najlepiej podsumowuje panujący tu aktualnie poziom.
Dramat jednym słowem
Dla kumaterii nie pamiętającej starego forum przytoczę jedną anegdotę. Kilka lat temu Widzew kilka kolejek z rzędu ładnie pokazywał się na wyjazdach pomimo jakiegoś tam zakazu. W przeddzień meczu we Wrocławiu (na Oporowskiej jeszcze) ktoś ze Śląska nie wytrzymał i się spruł - ciekawe w czy jutro się pokażecie? Ja będąc pewnym wyjazdu odpisałem - jeszcze się ku*** zdziwisz. Tylko tyle i aż tyle. Ban poleciał z miejsca, a post zniknął w kilka godzin. Na meczu oczywiście byłem.
LPJ

Post autor: LPJ »

woldemort1 pisze:
    Zolpidem pisze:Ładna cenzura w tym Poznaniu na przejazd pociągiem...
    nie ma sie czym chwalic to cisza...
    To może ty pochwał się co takiego się wydarzyło?
    mms

Post autor: mms »

gość pisze:Pytasz dlaczego zawyżana jest frekwencja.
    Nie wiesz? Zrozumieć nie potrafisz?

Tak działa marketing sportowy w Polsce, jest to zjawisko powszechne.
    To jest po prostu naturalne.

I nie mówimy tu o zawyżaniu frekwencji, bo ta, w tym przypadku nie tyle została zawyżona.
    Ona po prostu jest zakłamana, załgana.

,,bo klub oszczędzając w kasach postawił ludzi, którzy średnio sobie radzą"
    Może śmiało sobie na to pozwolić.
    Przecież jeden z powyższych zacytował za jakimś portalem, coś że: ,,przy frekwencji 4.900 widzów -
    NAJWIĘKSZEJ FREKWENCJI W TEJ KOLEJCE, W PIERWSZEJ LIDZE."

To jest właśnie ten sukces marketingowy! Oto on!
    Czyż nie brzmi to znakomicie? Ależ owszem że brzmi.
    To rozumiem, że w sobotę na Legia - Górnik Łęczna było pewnie z 2 tys widzów, mimo że podali 8tys? Im też wykropkujesz cały stadion? Może Fox będzie chętny na jakiś zakład? ;)
    kumateinfo997

Post autor: kumateinfo997 »

Bełchatów obecny wczoraj na PP w Nowym Sączu?
    DK08

Post autor: DK08 »

haha te emememsy (jeden c*** który to który, jakiś pomidor co to konta nowe zakłada jak mu jedno zbanują) nawaliły chyba z 10 postów w ciągu kilku godzin, ładnie ich zablolało
    mms pisze: To rozumiem, że w sobotę na Legia - Górnik Łęczna było pewnie z 2 tys widzów, mimo że podali 8tys? Im też wykropkujesz cały stadion? Może Fox będzie chętny na jakiś zakład? ;)
    zacznijmy od tego że to wy wypominacie innym frekwencję, wałując tą z własnego podwórka, nie Górnik Łęczna czy Legia
    white88

Post autor: white88 »

bonzogonzo pisze:Co do krojenia tej flagi działa wam ten filmik http://#/slaskkroiflage podobno widać tam całą akcję, jednym działa inni mają lamenty. Niech ktoś da znać? Bo wiele osób już komentuje akcję z 2 minuty ale za cholerę nie wiem jak to odpalić. Pozdro!
    nie wchodzic w ten link
    Hieronim W

Post autor: Hieronim W »

Moje posty są kasowane,choć nie wiem czemu.Nie są w połowie tak wulgarne,jak posty nie których użytkowników.Cóż,może tym razem moderator oszczędzi cenzury.
    Otóż,koledzy z Widzewa.W tej całej sprawie kropkowania,nie chodzi o same liczby na stadionie.
    Chodzi natomiast o KŁAMSTWO wypuszczane w świat.A to już źle świadczy o danej ekipie.Ekipie,która uważa się za mocną...
    W przeszłości,już nie raz wychodziły podobne kłamstwa kibiców Widzewa,które uwiecznione są na zdjęciach (Płock,Kluczbork,Gdańsk..).
    W końcu,ktoś poświęcił swój czas,być może jest to dla niektórych śmieszne....wykropkowanie całego stadionu,ale udowodnił,że ktoś mija się grubo z prawdą.
    alterego

Post autor: alterego »

Mój post dotyczący nie antagonistycznego pytania dotyczącego frekwencji na Widzewie też został skasowany, admini widzę(w) kogo trzymają stronę
    Oden2

Post autor: Oden2 »

Obrazek
    prawoskretny88

Post autor: prawoskretny88 »

Zgubiłem wątek. Czy wy się spieracie po frekwencje podawane przez klub czy o frekwencje wyjazdowe?
    asdasd

Post autor: asdasd »

prawoskretny88 pisze:Zgubiłem wątek. Czy wy się spieracie po frekwencje podawane przez klub czy o frekwencje wyjazdowe?
    O wszystko, byle sie dojebac.
    ostr

Post autor: ostr »

niektórzy podniecają się zjadaczami słonecznika zamiast frekwencją w młynie.. co ekipa to obyczaj :) chyba, że wszyscy na stadionie to kumate osoby w bluzach ofensywy ;)
    IncognitoFanatic

Post autor: IncognitoFanatic »

Na c*** kłócić sie ilu ich było . Spotkacie ich na trasie to sobie wykropkujecie ;D
    majcher

Post autor: majcher »

gosc, ublizasz innym od dzieciakow a sam sie zachowujesz jakbys byl gimnazjalista. Nie potrafisz zrozumiec,ze na Widzewie nie ma kolowrotkow,ktore rejestruja wejscie na stadion,wiec klub podaje frekwencje na podstawie biletow i karnetow? Bylem na tym meczu i na moje oko liczba byla zblizona do oficjalnej. A czy byla "stowka" w ta czy inna to juz ludzkie oko nie wychwyci, a do tego mam na to wywalone. Od 20 lat jezdze, widzialem rozna frekwencje i cos moge powiedziec na temat frekwencji u nas na stadionie. Dla mnie wazne ze frekwencja niezla mimo zawirowan w klubie i okresu wakacyjnego. Skoro jak piszesz,zajmujesz sie zdjeciami,to zmanipulowanie nimi,nie stanowi dla Ciebie problemu. A juz smiech ogarnia przy tych zdjeciach z Plocka,gdzie widac ze na naszym zdjeciu stoimy jeszcze na wysokosci zegara,na waszych jakos nie ma zdjecia z tego miejsca. Ale podziwiam Cie,poswiecic tyle czasu wrogowi,by puscic jakis propagandowy farmazon i dopiec rywalowi,to jest dopiero marketing. Bo w naszym klubie cos takiego jak marketing nie istnieje.
    Gdybys byl prawdziwym kibicem to bys wiedzial,ze uchwycenie wszystkich widzow jest niemozliwe,ze wzgledu na to,ze ktos sie spozni,ktos wyjdzie wczesniej,ktos pojdzie do kibla,a ktos po kielbaske itp.itd. jezeli chcesz sie bawic w kropki to sie baw. Nie zapomnij odliczyc Zdanowskiej ze swita a moze wyjdzie Ci liczba inna niz malo realna rowna 2900.

Sezon nabiera rozpedu,wiele ciekawych meczow przed nami. Nie warto poswiecac tyle czasu meczowi,nna ktorym sie nic nie dzialo. Brawo dla Slaska. A co do Wisly,to musza stoczyc troch pojedynkow,zanim odzyskaja zaufanie wsrod innych ekip z Polski,bo samo oswiadczenie tu nie wystarczy.
    WITAM2

Post autor: WITAM2 »

Obrazek
    Masz cały zegar i wykropkuj sobie, a nie widzialem żebyś liczył ludzi z trybuny A, tylko 3 z 8 sektorów.
    WITAM2

Post autor: WITAM2 »

To ile osób było wg Ciebie na poszczególnych trybunach?
    majcher

Post autor: majcher »

Na zdjeciach widac,ze Dolcan atakuje na Niciarke,zatem jest to pierwsza polowa co konczy nasze dywagacje. Ludzie wchodzili jeszcze w trakcie drugiej polowy. Zatem zapisz sie do klubu przygarnij kropka,a moze zatrudnij w jakims urzedzie statystycznym,badz klubie ktory zamiast kolowrotkow bedzie potrzebowal Liczebnego. Probuj dalej udowodnic swoja teze,bo na razie mnie nie przekonales. A tak poza tym zazdroszcze Ci wolnego czasu i zaciecia do siania propagandy oraz zajmowania sie pierdolami. Jak wychwycisz kolejne matactwa w naszym klubie,to nas poinformuj,moze winnych rozliczymy.
    A teraz ciach,bo mamy kolejna kolejke,a w piatdk kolejna okazja do kropkowania. Bedzie latwiej,z racji piatku mniej ludzi (mnie nie bedzie a mam karnet). A na stronie klubu masz pojemnosc poszczegolnych sektorow,by bylo Ci latwiej kropkowac,kreskowac,szacowac,mnozyc,dzieli,pierwiastkowac.
    Czuje sie niedowartosciowany,bo mnie nie wykropkowales pod zegarem,a przemieszczalem sie 2 razy podvzas meczu,wiec na zdjeciu moge wystepowac 2 razy w roznym miejscu i zawyzac frekwencje
    elo1312

Post autor: elo1312 »

Nie no, gosc rozjebal system. Nie daj sie!! :)
    elo1312

Post autor: elo1312 »

Dobre!! :-)
    ODPOWIEDZ