Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
xXx_1910 i z czego rżysz , ku*** chuliganeria się znalzła ,która nie ogląda już wydarzen sportowych tylko żyje awanturami-tylko szkoda ,że w internecie
Mac.. pisze:xXx_1910 i z czego rżysz , ku*** chuliganeria się znalzła ,która nie ogląda już wydarzen sportowych tylko żyje awanturami-tylko szkoda ,że w internecie
Dokładnie. Życie prawdziwych chuliganów z tego forum opiera się tylko na stadionowych awanturach i pozameczowych akcjach! Szkoda, że większość z nich zna awantury z filmikow na youtube hehe.
Mac.. pisze:xXx_1910 i z czego rżysz , ku*** chuliganeria się znalzła ,która nie ogląda już wydarzen sportowych tylko żyje awanturami-tylko szkoda ,że w internecie
Dokładnie. Życie prawdziwych chuliganów z tego forum opiera się tylko na stadionowych awanturach i pozameczowych akcjach! Szkoda, że większość z nich zna awantury z filmikow na youtube hehe.