Polska-Niemcy, Polska-Szkocja październik 2014
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska-Niemcy, Polska-Szkocja październik 2014
PZPN informuje o cenach biletów na październikowe mecze el. Euro 2016 z Niemcami i Szkocją. Wejściówki będą dostępne w sprzedaży od 15 lipca.
3_1401369399
11 października 2014 roku reprezentacja Polski rozegra mecz eliminacji Euro 2016 z Niemcami. Trzy dni później, 14 października, Polacy podejmą Szkotów. Oba mecze odbędą się na Stadionie Narodowym w Warszawie.
Pierwsza Faza sprzedaży pakietów, tylko dla członków Klubu Kibica Reprezentacji Polski, rozpocznie się 15 lipca 2014 roku. Od 25 lipca do 22 września 2014 roku potrwa Druga Faza sprzedaży pakietów na oba mecze – otwarta dla wszystkich zainteresowanych. Pozostałe pojedyncze wejściówki na poszczególne mecze trafią do sprzedaży 23 września 2014 roku – dostępne dla wszystkich zainteresowanych. Ze względu na duże zainteresowanie meczami PZPN nie gwarantuje dostępności w fazie pojedynczych biletów.
Aby wyrobić kartę Klubu Kibica RP, należy wejść na [link].
CENY BILETÓW
Pierwsza Faza – sprzedaż pakietów na oba mecze (dwa bilety) dla członków Klubu Kibica RP (15.07-24.07.2014):
• kategoria I – 320 zł
• kategoria II – 250 zł
• kategoria III – 160 zł
• bilet rodzinny – 140 zł (bilet dla rodzica/opiekuna) + 30 zł (dziecko do lat 12) – muszą być zakupione w jednej rezerwacji
• osoba niepełnosprawna na wózku inwalidzkim wraz z opiekunem – 80 zł
Druga Faza – otwarta sprzedaż pakietów na oba mecze (dwa bilety) (25.07-22.09.2014):
• kategoria I – 320 zł
• kategoria II – 250 zł
• kategoria III – 160 zł
• bilet rodzinny – 140 zł (bilet dla rodzica/opiekuna) + 30 zł (dziecko do lat 12) – muszą być zakupione w jednej rezerwacji
Trzecia Faza – otwarta sprzedaż biletów pojedynczych (23.09-11/14.10.2014):
Polska – Niemcy
• kategoria I – 200 zł
• kategoria II – 160 zł
• kategoria III – 100 zł
• bilet rodzinny – 80 zł (bilet dla rodzica/opiekuna) + 20 zł (dziecko do lat 12) – muszą być zakupione w jednej rezerwacji
• osoba niepełnosprawna na wózku inwalidzkim wraz z opiekunem – 50 zł
Polska – Szkocja
• kategoria I – 200 zł
• kategoria II – 160 zł
• kategoria III – 100 zł
• bilet rodzinny – 80 zł (bilet dla rodzica/opiekuna) + 20 zł (dziecko do lat 12) – muszą być zakupione w jednej rezerwacji
Sprzedaż biletów odbywa się wyłącznie za pośrednictwem portalu [link]. Bilety będą wysyłane lub gotowe do druku od 19 sierpnia 2014 roku. Nie będzie prowadzona sprzedaż biletów w stadionowych kasach.
3_1401369399
11 października 2014 roku reprezentacja Polski rozegra mecz eliminacji Euro 2016 z Niemcami. Trzy dni później, 14 października, Polacy podejmą Szkotów. Oba mecze odbędą się na Stadionie Narodowym w Warszawie.
Pierwsza Faza sprzedaży pakietów, tylko dla członków Klubu Kibica Reprezentacji Polski, rozpocznie się 15 lipca 2014 roku. Od 25 lipca do 22 września 2014 roku potrwa Druga Faza sprzedaży pakietów na oba mecze – otwarta dla wszystkich zainteresowanych. Pozostałe pojedyncze wejściówki na poszczególne mecze trafią do sprzedaży 23 września 2014 roku – dostępne dla wszystkich zainteresowanych. Ze względu na duże zainteresowanie meczami PZPN nie gwarantuje dostępności w fazie pojedynczych biletów.
Aby wyrobić kartę Klubu Kibica RP, należy wejść na [link].
CENY BILETÓW
Pierwsza Faza – sprzedaż pakietów na oba mecze (dwa bilety) dla członków Klubu Kibica RP (15.07-24.07.2014):
• kategoria I – 320 zł
• kategoria II – 250 zł
• kategoria III – 160 zł
Druga Faza – otwarta sprzedaż pakietów na oba mecze (dwa bilety) (25.07-22.09.2014):
• kategoria I – 320 zł
• kategoria II – 250 zł
• kategoria III – 160 zł
Trzecia Faza – otwarta sprzedaż biletów pojedynczych (23.09-11/14.10.2014):
Polska – Niemcy
• kategoria I – 200 zł
• kategoria II – 160 zł
• kategoria III – 100 zł
Polska – Szkocja
• kategoria I – 200 zł
• kategoria II – 160 zł
• kategoria III – 100 zł
Sprzedaż biletów odbywa się wyłącznie za pośrednictwem portalu [link]. Bilety będą wysyłane lub gotowe do druku od 19 sierpnia 2014 roku. Nie będzie prowadzona sprzedaż biletów w stadionowych kasach.
-
Re: Polska-Niemcy, Polska-Szkocja październik 2014
Po zapowiadających się zmianach w ustawie o imprezach masowych (większość pomysłów wyszła od PZPN) nie wiem jak możecie iść na jakikolwiek mecz kadry grany w POlsce i jeszcze napychając im kabze :O
-
Nawet jesli fanatycy odpuscili by pojscie na te dwa mecze to i tak w to miejsce jest cala rzesza chetnych piknikow i nie tylko, wiec kasa i tak wpadnie im do sakwy.
"RTS Widzew Łódź kończy działalność! poniedziałek, 06.09.2004, O godzinie 19.50 członkowie Stowarzyszenia RTS Widzew zdecydowali w jawnym głosowaniu o likwidacji mającego blisko 94 - letnią tradycję klubu. Na Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie przyszło zaledwie 26 % wszystkich członków, czyli 121 osób. Swojego niezadowolenia z takiego obrotu sprawy nie ukrywał pełniący do dziś funkcję Prezesa RTS Witold Skrzydlewski - Gdzie są Ci ludzie, którym dobro klubu leży na sercu? - pytał."
-
ale PZPN i reszta chcą ujebać nas, a nie pikników więc pójście na imprezę organizowana pod patronem PZPN i jeszcze zapłacenie im to ośmieszenie się.
-
p******* jakie ceny bilatów, człowiek by się przejechał chociaż krajoznawczo, ale płacić za bilet stówę czy dwie do tego przejazd, żarcie itd. nie jest świeczki warte, parodia
-
Nie wiesz czemu sa jeszcze chetni ,zeby isc na kadre widzac perspektywe zmianw ustawie o imprezach masowych?? Otoz dlatego,ze Polacy to taki durny narod ,ze dopiero jak juz 80% ekip bedzie mialo zakazy i wielu innych zaplaci pare tysiaczkow kary za c*** wie co to dopiero wowczas sie wszyscy zjednoczą bojkotując ta smieszna lige i repre..(akurat fajt,ze na repre i tak pikole przyjada zawsze)...A tak ,poki co wszystko jest fajnie piekne i cudownie.. ekipy juz prowadzą zapisy wyjazdowe na 1 kolejke jakby wszystko bylo pieknie i fajnie hehe
-
bilety w sam raz na kieszeń przeciętnego Kowalskiego....
-
myślicie ze pzpn będzie sie przejmował czy bedziecie czy nie ? na 100% zapełni sie cały stadion .
kiedyś było coś o sektorach dopingowych - raz było i co koniec ? już brak biletów ? nie czaje.
Do tych co się wybierają - na jakich sektorach kupujecie bilety ?
Pozdro !
kiedyś było coś o sektorach dopingowych - raz było i co koniec ? już brak biletów ? nie czaje.
Do tych co się wybierają - na jakich sektorach kupujecie bilety ?
Pozdro !
-
tu nawet nie chodzi o narzekanie (bo wiadomo, że atmosfera będzie c****** tym bardziej przy wyniku), ale o wpłacenie pieniędzy na konto PZPN, który chce nas dojebać tymi zmianami w ustawie. Sytuacja taka jakby ktoś Ci pluł w twarz (PZPN), a Ty mówisz, że to deszcz (i płacisz im za bilet)
-
Na spotkaniu z niemcami według mnie powinniśmy sie pojawić i pokazać co o nich myślimy... ;)
-
a bez tego nie wiedzą ?
Pokazać co o nich myślimy to możemy ale u nich...
Pokazać co o nich myślimy to możemy ale u nich...
-
PZPN już napluł nam w twarz a my teraz mamy sie odwrócić i odejść ? hmmm o to właśnie chodzi PZPN , jeśli nas nie ma to znaczy że przegrywamy a kiedy wyrazić swoje niezadowolenie jak nie wtedy kiedy jest 56tys ludzi i z 7 mln ogląda ?.'. pisze:tu nawet nie chodzi o narzekanie (bo wiadomo, że atmosfera będzie c****** tym bardziej przy wyniku), ale o wpłacenie pieniędzy na konto PZPN, który chce nas dojebać tymi zmianami w ustawie. Sytuacja taka jakby ktoś Ci pluł w twarz (PZPN), a Ty mówisz, że to deszcz (i płacisz im za bilet)
Dostajemy non stop zakazy , sami usuwamy siebie z repry i co myślicie że to jest dobre że to cos da ? Daje tyle że jest coraz gorzej.
Mam nadzieje że z 1-2ty ogarniętych będzie i w czsie hymnu szkopów usłyszę gwizd za całego a nie jak w Gdańsku brawa ( do dzisiaj mnie na rzygi łapie jak o tym sobie przypomnę )
A Boniek z sektorem dopingowym przyje... ładnie gadał i h*** z tego jest ... boi sie ...
Pozdro !
-
Przecież był sektor dopingowy dla kumatych na Czarnogórze i jakie było zainteresowanie "kumatych" ? Na następnym meczu nie wiem czy było z 300 osób (na 56 tys miejsc) Kadra w PL została odpuszczona już kilka lat temu, nowe stadiony, zaostrzone przepisy zrobiły swoje i już stary klimat nie wróci (co pokazał mecz z Czarnogórą gdzie był sektor dopingowy/dla kumatych).
-
A nie lepiej poprostu uformować młyn?
-
Przecież Ci napisałem wyżej, że młyn był na meczu z Czarnogórą (bilety dostały od PZPN stowarzyszenia kibicowskie) i "atmosfera" była taka , że na następnym meczu kadry było już o połowę mniej osób w tym sektorze dla kumatych.... To pokazuje, że na tym stadionie, ogólnym klimacie dla kadry nie da się zrobić odpowiedniej atmosfery i lepiej kasę z meczach w PL zachować i przeznaczyć na wyjazdy.
-
Nie wiem jaki jest w ogóle zakladania tematow o meczach u siebie jak wiadomo co sie bedzie na nich dzialo

-
ogólnie to bez tej paskudnej karty to zakup biletu graniczy z cudem , sprzedali już 90% biletów i to w pakietach na Niemcy/Szkocja , na jeden mecz nie można kupić a do otwartej sprzedaży jeszcze 3dni , i ciekawe czy w otwartej też tylko pakiety ? przecież nie każdy ogarnie sobie czas na 2 mecze ... normalnie chore to wszystko ... ale co PZPN sprzeda 100% na każdy mecz i będzie $$$ liczyć .
Coraz bardziej przekonuje mnie opinia większości że trzeba u PL mecze odpuszczać ...
Pozdro !
Coraz bardziej przekonuje mnie opinia większości że trzeba u PL mecze odpuszczać ...
Pozdro !
-
To sobie Szkoci pośpiewają:) No bo kto ma ich niby zagłuszyć?
-
"Janusze" którzy nie bedą słyszeć skubanego przez siebie słonecznikaenergydrink pisze:To sobie Szkoci pośpiewają:) No bo kto ma ich niby zagłuszyć?
-
"milczenie oznacza zgodę" nawiązując do zaboru pruskiego... każda osoba kumata na meczu to o jednego janusza mniej...
-
Sprzedaż 3-fazy rozpoczyna sie o godzinie 00.00 23 września na kupbilet ?
-
Na G12 przy samym sektorze gosci sporo wolnych miejsc
-
Wątpie, że 3 faza rozpocznie się o północy, z tego co zdążyłem zaobserwować to wyłączają pod wieczór możliwość kupna biletów i włączają ją rano, ok 8-9 tak jak zaczynają pracę.Wiking pisze:Sprzedaż 3-fazy rozpoczyna sie o godzinie 00.00 23 września na kupbilet ?
-
A pytanie jeszcze o te śmieszne karty kibica, potrzebna jest ona żeby kupić bilet w 3 fazie?
-
Nie, w 2 i 3 fazie jest sprzedaż otwarta.Wiking pisze:A pytanie jeszcze o te śmieszne karty kibica, potrzebna jest ona żeby kupić bilet w 3 fazie?
-
PZPN póki co ma to co chciał - wyj... "złych kiboli" z trybun u siebie, stadion pełen januszy, jarmark na trybunach a na wyjazdach doping też jest. 100% sukcesu. Nabijać im nie ma co kasy za bilety? Co kolejka nabijamy im kasę za nałożone bzdurnie kary więc i tak biznes się kręci.
-
ponoć-bo byłem w tym czasie w trasie- w Cafe Futbol gościł rudy jednak,mimo zapowiedzi,że podejmą temat, ani jedno słowo nie padło na temat nowelizacji ustawy o imprezach masowych.srał go pies.dyrdymały które wygadywał jeszcze przed odejściem bednarz czy teraz Pinokio osuch ( że niby lata mu koło pędzla protest Zawiszy ) utwierdzają mnie tylko w przekonaniu,jak bardzo się mylą.Oba najbliższe mecze na Narodowym w historii kibicowskiej zapiszą się pewnie tylko tym,że się odbyły.Atmosfera na Kadrze jest owszem,ale na wyjazdach.
Chociaż jak pokazuje chociażby ostatni przykład z Faro, również za granicami Polski rudy próbuje budować Nam tamy, np. w postaci chorych zakazów sprzedaży biletów.
Chociaż jak pokazuje chociażby ostatni przykład z Faro, również za granicami Polski rudy próbuje budować Nam tamy, np. w postaci chorych zakazów sprzedaży biletów.
-
A nikt z Was nie wpadł na to, że może po prostu "zorganizowane grupy kibicowskie" mają w d**** kadrę?
Każdy ma wiele pracy u siebie i tam ładuje większość sił, a kto chce to i tak jeździ. W tym też na mecze u siebie o czym świadczą pojawiającej się flagi na niektórych spotkaniach.
Czasem jak czytam tematy na tym forum, że kibole protestują czy odwracają się od kadry na meczach domowych, to śmiać mi się chce bo ja jakoś nie widzę by ktokolwiek o tym mówił lub prowadził protest. Panuje w większości obojętność.
I to nie tylko u nas, ale ogólnie w wielu ekipach.
Każdy ma wiele pracy u siebie i tam ładuje większość sił, a kto chce to i tak jeździ. W tym też na mecze u siebie o czym świadczą pojawiającej się flagi na niektórych spotkaniach.
Czasem jak czytam tematy na tym forum, że kibole protestują czy odwracają się od kadry na meczach domowych, to śmiać mi się chce bo ja jakoś nie widzę by ktokolwiek o tym mówił lub prowadził protest. Panuje w większości obojętność.
I to nie tylko u nas, ale ogólnie w wielu ekipach.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Witam,
na mecz ze Szkocja mam dwa Bilety do sprzedania. Miejsca obok siebie na Sektor D15.
Razem z przesyłka za dwa koszta wyniosą 170 Złotych.
Jak każdy z resztą mysle wie bilety są Imienne. Więc bez gwarancji wejścia na Narodowy.
Kto zainteresowany proszę pisać na priv.
na mecz ze Szkocja mam dwa Bilety do sprzedania. Miejsca obok siebie na Sektor D15.
Razem z przesyłka za dwa koszta wyniosą 170 Złotych.
Jak każdy z resztą mysle wie bilety są Imienne. Więc bez gwarancji wejścia na Narodowy.
Kto zainteresowany proszę pisać na priv.
-
Do momentu, kiedy nie padnie oficjalna decyzja co do naszego powrotu na Kadrę proponuję odpuścić sobie Narodowy, bo naprawdę szkoda nerwów.
Byłem na ostatnim meczu ze Szkocją i wyszedłem po pierwszej połowie, bo liczba najebanych, ledwo stojących na nogach januszy (swoją drogą nic mnie tak nie wkurzyło jak widok wtaczającego się janka trzymanego przez dwóch kolegów przez bramki jakby nigdy nic, a Ty człowieku jedź pół Polski i się zastanawiaj czy możemy piwo w trasie wypić, bo pocałujesz bramę), ludzi z jakichś zakładów pracy i całej maści reszty przebierańców, dla których wejście na boisko Małysza i Kubicy na atak nie zrobiłoby większego wrażenia mnie przeraziła. Mecze na Narodowym to obecnie straszny obrazek - i to nie tylko dla osób mających jakiś tam większy staż na normalnym szlaku.
Odradzam raz jeszcze, bo jest to straszne przeżycie. Szkoda czasu, pieniędzy i przede wszystkim nerwów.
Byłem na ostatnim meczu ze Szkocją i wyszedłem po pierwszej połowie, bo liczba najebanych, ledwo stojących na nogach januszy (swoją drogą nic mnie tak nie wkurzyło jak widok wtaczającego się janka trzymanego przez dwóch kolegów przez bramki jakby nigdy nic, a Ty człowieku jedź pół Polski i się zastanawiaj czy możemy piwo w trasie wypić, bo pocałujesz bramę), ludzi z jakichś zakładów pracy i całej maści reszty przebierańców, dla których wejście na boisko Małysza i Kubicy na atak nie zrobiłoby większego wrażenia mnie przeraziła. Mecze na Narodowym to obecnie straszny obrazek - i to nie tylko dla osób mających jakiś tam większy staż na normalnym szlaku.
Odradzam raz jeszcze, bo jest to straszne przeżycie. Szkoda czasu, pieniędzy i przede wszystkim nerwów.
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.
-
Wygląda na to, że temat kadry na meczach u siebie został przegrany na dobre. Niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i uświadomić sobie, że mieszanka zachodniego modern football z rodzimym siatkarskim festynem całkowicie wypchnęła nas z trybun. Co gorsze, nie ma żadnych przesłanek, że w niedalekiej przyszłości coś się może poprawić.
A pomyśleć, że już dekadę temu (Anglią 2004, Austria 2005, itp) mecze na Śląskim były przez nas krytykowane za zbyt dużą ilość januszy. 10 lat zleciało bardzo szybko i dziś rzeczywistość jest dla nas tak c******, że każdy by chciał cofnąć się do tamtych lat. Szkoda gadać...
A pomyśleć, że już dekadę temu (Anglią 2004, Austria 2005, itp) mecze na Śląskim były przez nas krytykowane za zbyt dużą ilość januszy. 10 lat zleciało bardzo szybko i dziś rzeczywistość jest dla nas tak c******, że każdy by chciał cofnąć się do tamtych lat. Szkoda gadać...

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
Jakby ktoś miał bilet na ten mecz to niech mi da znać.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
ano spierdoliło się na Kadrze.ja ostatni mecz w kraju ( na trybunach )zaliczyłem niemal dokładnie dziesięć lat temu - 8 września 2004 w Chorzowie.od tamtej pory znajome twarze i "atrakcje" :) spotyka się już tylko na drogach dojazdowych i na samych stadionach poza granicami.Fedelta pisze:Wygląda na to, że temat kadry na meczach u siebie został przegrany na dobre. Niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i uświadomić sobie, że mieszanka zachodniego modern football z rodzimym siatkarskim festynem całkowicie wypchnęła nas z trybun. Co gorsze, nie ma żadnych przesłanek, że w niedalekiej przyszłości coś się może poprawić.
-
Te 200 zł to bym wolał w burdelu zostawić niż dać za bilet na reprę.
-
Szkoda hajsu wydawać na dupczenie.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
1931 niemców zakupiło bilety
-
Pewnie nas zaglusza ,ze na festynie nie jednemu kielbasa z rencow wypadnie.ŁUKI1985 pisze:1931 niemców zakupiło bilety
-
akurat na kadrę Niemiec też jeżdżą praktycznie same janusze, jedyna opcja żeby ogarnąć doping u siebie to wytyczenie sektora i bilety na niego oddać tylko i wyłącznie stowarzyszeniom a nie jak to było ostatnim razem na Czarnogórze, a gadanie że na wyjazdy jezdzimy a domowe odpuszczamy jest dla mnie smieszne i totalnie bezsensowne, narzekacie na mase najebanych ludzi i mnóstwo pikników - oni byli na kadrze od zawsze i stanowili okolo 80% ludzi ktorzy byli na stadionie, wiec nie wiem czemu takie narzekanie na tym forum.
-
Przecież taki sektor był wydzielony na meczu z Czarnogórą (OZSK dysponowało biletami, które rozprowadzano przez stowarzyszenia), i na następnym niby też ale było na nim 200 osób normalnych, a na kolejnym już nie było zainteresowania, a na siłę się nigdy nie zrobi atmosfery tym bardziej, że obecny klimat (inwigilacja, zakazy za byle co, nie przychylność ESA i PZPN do kiboli ligowych, i obecny rząd, którego byliśmy głównym celem i kampanią wyborczą) ...
Ogólnie to nie rozumiem czemu chcecie chodzić i płacić do kasy PZPN, który na lidze nas gnębi i współpracuje z rządem przy zaostrzaniu ustawy?
Ogólnie to nie rozumiem czemu chcecie chodzić i płacić do kasy PZPN, który na lidze nas gnębi i współpracuje z rządem przy zaostrzaniu ustawy?
-
Masz stary racje ,ale co daje bojkot jak i tak pzpn kupe kasy zarabia na komplecie widzow czy jesteśmy czy nie ,a tak poważnie mowiac jak byli kibole piknikow było mniej i mniej kasy dla pzpn... taki paradoks ,ale wnioski nasuwają się same choć to trochę inne czasy były, na kadrze nikt nie chce ryzykować przybicia wyroku wystarczająco przejebane jest na lidze..PanAdolf pisze: