I o policjancie który jeździ z wami na mecze i trzyma waszą flagę.janekkk pisze:co z wami ludzie,będziecie cieszyć sie tym jednym filmikiem a niezrobicie porządku z konfidentami u siebie?Nie trzeba być mega ogarniętym żeby trafić na papiery kilku osób które sie napinają az do bólu d*** na jednym z portali społeczniosciowych i chodzą na mecze.Jak już robicie propagande na pół Polski to popatrzcie co sie dzieje wokół was...Leśny dziad pisze:obecnie https://www.youtube.com/watch?v=HHY1TwdHXpw

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
chyba Cie poje**lo , moze mowisz o typuie ktory pracuje w jednostce wojskowej jako saper ? z kolei ta jednostka podlega policji ale nie zmienia to faktu ze gosc nie pracuje bezposrednio w milicji tylko w wojsku . Gdzies cos zaslyszales , a w tej sprawie wazne sa szczegoly
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
W Tarnowie w takim razie zaczęło się podobnie jak było w Toruniu.
1988: Pomysł na prawdziwa ekipę narodził się na... klatce schodowej w trakcie jednej z popijawek. Imprezowicze byli wtedy aktywnymi kibolami mościckiej Unii, ale ich ojcowie i dziadkowie nakłaniali ich do Tarnovii (no i tak nakręcili, że większość tych pierwszych to Fanatycy do dziś, mimo 28-32 lat).
tyle, że z czasem Unia powróciła na właściwe tory. Ostatnio byliśmy świadkami małej powtórki z lat 80.
[link]
[link]
[link]
[link]
Lata 80 były najlepsze dla Unii, potem okolice 2004-2008.
Teraz generalnie nie ma takiego kibicowskiego szału, chociaż jest lepiej niż ze 3-4 lata temu.
1988: Pomysł na prawdziwa ekipę narodził się na... klatce schodowej w trakcie jednej z popijawek. Imprezowicze byli wtedy aktywnymi kibolami mościckiej Unii, ale ich ojcowie i dziadkowie nakłaniali ich do Tarnovii (no i tak nakręcili, że większość tych pierwszych to Fanatycy do dziś, mimo 28-32 lat).
tyle, że z czasem Unia powróciła na właściwe tory. Ostatnio byliśmy świadkami małej powtórki z lat 80.
[link]
[link]
[link]
[link]
Lata 80 były najlepsze dla Unii, potem okolice 2004-2008.
Teraz generalnie nie ma takiego kibicowskiego szału, chociaż jest lepiej niż ze 3-4 lata temu.
-
tak , tylko autor nie wspomina o skinach z rolniczej , jak juz wklejasz to nie wybiorczo pierwsza banda wg zrodla ktore podales liczyla 3 osoby
1987: Pierwsza "banda" zarażona miłoscia do biało-czerwonych liczy... 3 osoby (z flaga)! Na mecze chodzi komplet publicznosci, pewna częsć stanowia przestępcy z Rynku i różni żule, którzy kilka razy dymia; czasami pojawiaja się unisci.
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
Dalej czekam az pawulonik odszczeka swoje info o milicjancie ktory rzekomo z nami jezdzi , choc gosc jest .... saperem
-
Leśny dziad
priv
priv
-

chyba chodzi Ci o Hapoel?! taka drobna pomyłka; to jakby tamtejszy żydek pomylił Legię z Lechem :)
dostali karę finansową z tego co pamiętam,bo to przecież już 3 lata
-
Trapi mnie to nie od dawna, ale od kilku minut. Chodzi o nowy "herb" Zawiszy. Przybliży ktoś jak to wygląda? Stowarzyszenia Piłkarskie Zawisza było właścicielem praw do dotychczasowego prawidłowego loga i użyczało go bezpłatnie, a teraz zażądało hajsu - tyle przeczytałem. Czy SP Zawisza ma coś wspólnego z kibicami?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Na kiedy zapowiadane jest otwarcie sektora gości w Białymstoku?
-
chyba jednak ta.więcej witaminy B1 oraz kwasu foliowego i będzie dobrze :)inTORwertyk pisze:tak tak moj blad, chodzilo o hapoel ale to chyba nie byla ta sektorowka ze zdjecia ktore pokazales tylko inna.
co do kary,nie było o niej głośno w Polsce bo media nie mówiły.
-
zapewne jak skończą cały stadion (wrzesien chyba)TadzioNorek pisze:Na kiedy zapowiadane jest otwarcie sektora gości w Białymstoku?
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Skończony myśle będzie wcześniej, a oddany do użytku dopiero po odbiorach, we wrześniu, jak nie lepiej
-
Dzięki za odpowiedź!
-
Peoes pisze:Trapi mnie to nie od dawna, ale od kilku minut. Chodzi o nowy "herb" Zawiszy. Przybliży ktoś jak to wygląda? Stowarzyszenia Piłkarskie Zawisza było właścicielem praw do dotychczasowego prawidłowego loga i użyczało go bezpłatnie, a teraz zażądało hajsu - tyle przeczytałem. Czy SP Zawisza ma coś wspólnego z kibicami?
Osuchowaty zmienił poprzez CWKS Zawisza herb na taki sam jaki był za czasów Hydrobudowy czyli z zółtym tłem. Stowarzyszenie nadal posiada prawa do nazwy i loga czyli czarnej Zetki na białym tle i to jest jedyny herb tego klubu. Nowy wymysł pultaska pokazuje zaognienie konfliktu z SP ZAWISZA i kibicami. Co do tekstu jakiegoś pismaka to kolejna bzdura przed startem nowego sezonu TME by pokazać jacy są źli ci kibole i zachęcić całą resztę by przychodzili na darmowe bilety np na pierwszy mecz z Koroną.
-
http://archiwum.legionisci.com/photos3/03lech2_f9.jpg O co chodzi z tym transparentem?.
-
Konfrontacja Legia - Lech, na ul. Wolskiej właśnie..
wkurwiony nie jesteś sobą
-
Podbeskidzie odpaliło kiedykolwiek pirotechnike na stadionie? Pytam całkiem poważnie
-
Kiedyś już padło takie pytanie, jeśli chodzi o race czy inne świecidełka to nie jestem pewien ale pojedyncze achtungi zapewnie coś wybuchło.jelonki pisze:Podbeskidzie odpaliło kiedykolwiek pirotechnike na stadionie? Pytam całkiem poważnie
-
A ja mam pytanie jak to jest ze stadionem w ZabrzuTadzioNorek pisze:Na kiedy zapowiadane jest otwarcie sektora gości w Białymstoku?
na ile ma tam być sektor gosci i kiedy w ogóle ma byc stadion oddany? bo podobno jakieś problemy były?
-
Z tego co wyczytałem,to sektor gości ma mieć 2805 miejsc.Problemy,to oni nadal mają,u nas w Tychach idzie to znacznie szybciej.
-
pyatnie do kibiców z Łęcznej: jakie lata nazwalibyście najlepszymi dla Was pod względem kibicowskim?
-
w którym roku Lech miał zgode z Bałtykiem Gdynia?
i jak to się w ogóle stało ze zaraz po tym mieli z Arką?
i jak to się w ogóle stało ze zaraz po tym mieli z Arką?
-
prawy górny róg,klikasz na SZUKAJ,wpisujesz "Lech z Bałtykiem" i wyskakuje około 30 wyników
-
Po zerwaniu z unistyczna ideologia robimy kosę ze starymi kolegami i około roku 1988 po zebraniu ekipy i przygotowaniu niezbędnego sprzętu (m.in. koktajle, "bombki" własnej roboty itp.) wjeżdżamy na kosza Unia-Polonia na halę w Domie Sportu.Leśny dziad pisze:tak , tylko autor nie wspomina o skinach z rolniczej , jak juz wklejasz to nie wybiorczo pierwsza banda wg zrodla ktore podales liczyla 3 osoby1987: Pierwsza "banda" zarażona miłoscia do biało-czerwonych liczy... 3 osoby (z flaga)! Na mecze chodzi komplet publicznosci, pewna częsć stanowia przestępcy z Rynku i różni żule, którzy kilka razy dymia; czasami pojawiaja się unisci.
albo o kosach:
Sandecja Nowy Sacz
- W latach 80-tych Unia i Sandecja miały zajebista kosę. Jako, że "nasi" pierotnie kibicowali Unii, nienawisć przeszła na Tarnovię.
Tak to opisywaliście jako normalną sprawę. Po liczbach patrząc to lubiliście odwiedzać Mościce i mecze Unii bardziej niż wiele swoich.
Wiadomo że w drugiej części lat 90 Tarnovia dominowała, ale jednak mimo wszystko Unia nie wymarła, była aktywna chociażby na wyjazdach koszykarskich, jeżdżąc z flagami, u siebie na piłce też fani Jaskółek pojawiali się w miarę swoich ówczesnych możliwości. Nie ma co porównywać z tym co dzieje się teraz od 10 lat w odwrotną stronę. Zawsze wytłumaczeniem może być poziom sportowy, ale po to istnieje dany klub sportowy aby osiągał jak najlepsze wyniki.
-
NO nie ma porownania radzilismy sobie lepiej , tyle ze fani kosza a fani pilki kopanej w tym czasie.... rownie dobrze moglbys napisac ze zajebiscie sobie radziliscie kibocowsko bo na zuzel ludzie chodzili , bierz pod uwage fanow pilki noznej , a z tym to u was tak slabo jak i u nas w latach 2005-2010 albo gorzej
-
Pytanie do kibiców z Bks-u Bielsko, kiedy u was jest planowany koniec budowy stadionu i kiedy mozna sie spodziewac otwartego sektora gosci? w tym sezonie? i przy okazji ile ma liczyc on miejsc? pozdrawiam
-
Ze stadionem nie wiadomo do końca, bo są lekkie opóźnienia znowu ponoć. W zależności od tego jaka będzie zima mówimy o połowie/końcówce rundy wiosennej lub w najgorszym wypadku powinna być na rundę jesienną przyszłego roku.
Co do sektora gości, to docelowa pojemność ma mieć 15 292, więc sektor gości w teorii powinien mieścić 5% z tego, zgodnie z wymogami Ekstraklasy. W przypadku naszej IV klasy rozgrywkowej, nie wiadomo jak zachowa się klub, i na ile miejsc udostępni.
Sektor gości będzie otwarty dopiero wraz z oddaniem całego stadionu do użytku.
Co do sektora gości, to docelowa pojemność ma mieć 15 292, więc sektor gości w teorii powinien mieścić 5% z tego, zgodnie z wymogami Ekstraklasy. W przypadku naszej IV klasy rozgrywkowej, nie wiadomo jak zachowa się klub, i na ile miejsc udostępni.
Sektor gości będzie otwarty dopiero wraz z oddaniem całego stadionu do użytku.
-
Akurat oni lubią skakać z kwiatka na kwiatek ... za miedząpała to pała pisze:w którym roku Lech miał zgode z Bałtykiem Gdynia? i jak to się w ogóle stało ze zaraz po tym mieli z Arką?
-
Gdzie znaleść jakieś info wyniki itd z 2 edycji walk TDF?
-
nie ma nic takiego, o TFC ci chodzi?pijany powietrzem pisze:Gdzie znaleść jakieś info wyniki itd z 2 edycji walk TDF?
-
Z tego co piszą to Ruch wygrał z Dinamo Minsk.pijany powietrzem pisze:Gdzie znaleść jakieś info wyniki itd z 2 edycji walk TDF?
-
1.znaleźćpijany powietrzem pisze:Gdzie znaleść jakieś info wyniki itd z 2 edycji walk TDF?
2.Bitwa Płocka
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
1. Holendrzy i Belgowie - poprawiasz mnie a sam wymawiasz -ŚĆ a nie -ŹĆ, ale w sumie mniejsza z tym...
2. Tak chodziło mi o ten turniej grupowych walk, znam wynik pierwszej ale szukam czegoś więcej, kto tam jeszcze walczy itd
2. Tak chodziło mi o ten turniej grupowych walk, znam wynik pierwszej ale szukam czegoś więcej, kto tam jeszcze walczy itd
-
Po raz drugi bezkonkurencyjna polska ekipa
-
Są jeszcze jakieś informacje?
-
Super_Mario pisze:Po raz drugi bezkonkurencyjna polska ekipa
Nie od dziś wiadomo że jesli chodzi o honorowe walki bez przedłużaczy nikt z nami się równać nie może.
Czasami były głosy na tym forum żeby nie popadać w hurraoptymizm, ale te głosy były bezpodstawne, wojowników to mamy zdecydowanie najlepszych.
Mówie oczywiście o czołówce krajowej a nie jakiś pucuciach w koszulkach MMA warriors
Mam tylko nadzieje że na 3 edycje nie puszczą kogoś kto wstyd przyniesie

-
jeśli pojedzie Legia lub któraś z łódzkich ekip, możemy być spokojni; jesli pojedzie ktoś inny to juz może być róznieadiKOLEJORZ pisze:Mam tylko nadzieje że na 3 edycje nie puszczą kogoś kto wstyd przyniesie
-
Twierdzisz, że jesteśmy najlepsi bo wygraliśmy 2 razy pod rząd jakiś śmieszny turniej? 5 osób do bicia to nawet wiejskie chamy mogą zebrać. Nie chcę odbierać zasług Lechowi bo wygrana to wygrana, ale porównaj sobie kto pojechał z Lecha (gabaryty, wiek) a kto walczył z nimi w finale. Kacapy były lżejsze o 20kg i mieli po 21 lat. Naprawdę uważasz, że o sile ekipy stanowi to wygrał na polu? Dla mnie to oznacza, że 20 typów z Lecha lepiej sie bije niż 20 typów z Widzewa.
Legia to konkretna ekipa z bardzo poukładanymi osobami i liczę, że przynajmniej oni nie wezmą udziału w tej szopce. Wiadomo, czasy się zmieniają i afer już nie można kręcić tak jak kiedyś, ale chyba każdy przyzna, że poszło to w dosyć dziwną stronę, a bycie chuliganem dla wielu osób to tylko sposób na dorobienie się. Ważne, żeby mieć polóweczke Ralpha albo Tommiego, ładnie wyrzeźbić się na siłce i wywalczyć sobie dobre miejsce do stania na bramce. No i nie zapominajmy o czortach, one też są ważne. Afery? ee panie. Teraz jesteśmy na wakacjach. Teraz nie możemy bo telefon nam nie działa. Dziś zebraliśmy się w 200 osób to podzwońmy to różnych ekip. Wiadomo, że żadna nie podejmie wyzwania bo nikt nie zbierze dobrej bandy w parę godzin, ale i tak akcja na +. No i można sobie zrobić zdjęcie grupowe bez cerat, a potem wrzucimy to w neta.
Legia to konkretna ekipa z bardzo poukładanymi osobami i liczę, że przynajmniej oni nie wezmą udziału w tej szopce. Wiadomo, czasy się zmieniają i afer już nie można kręcić tak jak kiedyś, ale chyba każdy przyzna, że poszło to w dosyć dziwną stronę, a bycie chuliganem dla wielu osób to tylko sposób na dorobienie się. Ważne, żeby mieć polóweczke Ralpha albo Tommiego, ładnie wyrzeźbić się na siłce i wywalczyć sobie dobre miejsce do stania na bramce. No i nie zapominajmy o czortach, one też są ważne. Afery? ee panie. Teraz jesteśmy na wakacjach. Teraz nie możemy bo telefon nam nie działa. Dziś zebraliśmy się w 200 osób to podzwońmy to różnych ekip. Wiadomo, że żadna nie podejmie wyzwania bo nikt nie zbierze dobrej bandy w parę godzin, ale i tak akcja na +. No i można sobie zrobić zdjęcie grupowe bez cerat, a potem wrzucimy to w neta.
-
Certyfikat kibice.net powinien być wystawiany.
-
Nie wiem dlaczego uważasz to za szopke, bardzo fajna okazja do sprawdzenia się z innymi
Podejrzewam że nigdy nie trenowałeś sztuk walki skoro tak do tego podchodzisz.
Nikt nie mówi że trzeba do tego podchodzić jakos super poważnie, ale mnie cieszy że polskie ekipy na tym polu górują nad resztą Europy bo mysle że gdyby walczono po 100 wynik byłby taki sam
I śmieszne jest pisanie o "5 chłopakach do bicia z wioski", z Polski jechały 2 najlepsze ekipy czyli Lech i Ruch, zrobiły swoje ale oczywiście zawiść na kibice.net bierze góre i trzeba pomarudzić że to nic takiego..
Podejrzewam że nigdy nie trenowałeś sztuk walki skoro tak do tego podchodzisz.
Nikt nie mówi że trzeba do tego podchodzić jakos super poważnie, ale mnie cieszy że polskie ekipy na tym polu górują nad resztą Europy bo mysle że gdyby walczono po 100 wynik byłby taki sam
I śmieszne jest pisanie o "5 chłopakach do bicia z wioski", z Polski jechały 2 najlepsze ekipy czyli Lech i Ruch, zrobiły swoje ale oczywiście zawiść na kibice.net bierze góre i trzeba pomarudzić że to nic takiego..