wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
polowa sierpnia Łeba... napotkalem dwa razy na plazy typa w "Rybaczce" RESOVII! innych barw nie zauwarzylem! nie liczac wlepek i blohomazow wiekszosci "ekip" z Kraju! miejscowy "deweloper" u ktorego wynajmowalem pokoj mowil ze w tym sezonie Łeba zostala zdominowana glownie przez Łodzian!
w Łebie to chyba co roku od h*** ludzi z Łodzi, jak ja tam byłem to dużo fur na łódzkich blachach...
Może ktoś opisać Sędziszów?
jeśli chodzi o ten w Świętokrzyskim to fc Korony, a Sędziszów Młp. fc Resovii.
Zgody/kosy zamknięte, Trapi mnie od dawna zamknięte, więc spytam tutaj, bo jest to niejako związane z moimi wakacjami. Przejeżdżałem przez Andrychów i widziałem tam zarówno napisy Wisły jak i Beskidu, jednak nic nie było pomazanie. Stąd pytanie, jaka jest relacja między Wiślakami a fanami Beskidu? Beskid to fc Wisły?
Beskid dobrze żyje z CracoviąTrzęsacz pisze:Zgody/kosy zamknięte, Trapi mnie od dawna zamknięte, więc spytam tutaj, bo jest to niejako związane z moimi wakacjami. Przejeżdżałem przez Andrychów i widziałem tam zarówno napisy Wisły jak i Beskidu, jednak nic nie było pomazanie. Stąd pytanie, jaka jest relacja między Wiślakami a fanami Beskidu? Beskid to fc Wisły?
tydzien temu, Słowacja: Śvidnik: vlepy Lecha, Presov: miejscowy Tartan, Koszyce: zero akcentow kibicowskich i ogolnie nuda na miescie. Za to na Węgrzech w miejscowości Miszkolc (polecam!) trafilismy akurat na mecz Diósgyőri i naprawde masa ludzi w okolicach stadionu i na miescie w barwach. Chwile rozmawiamy z paroma miejscowymi, mowia ze obecnie ruch kibicowski u nich idzie ku lepszemu. Na wiadomosc ze jestesmy z Polski pozdrawiają Legię i Arkę Gdynia :)
-
adik_kp_warta
30.06.2014-04.07.2014 Kołobrzeg - Widziani chłopaki w koszulkach Kotwicy oraz swojego układowicza Stali Gorzów.Innych barw brak.
haha, ja p*******. niedlugo zaczniecie pisac, że w Warszawie widziane chlopaki w koszulkach Legii :D. to forum upadło.adik_kp_warta pisze:30.06.2014-04.07.2014 Kołobrzeg - Widziani chłopaki w koszulkach Kotwicy oraz swojego układowicza Stali Gorzów.Innych barw brak.
-
obiektywnyFAN
A jak nad jeziorkach w Augustowie / Suwałkach ?
aLvaro coś CIę boli ten Kołobrzeg, co? ;)
Jestem obecnie w Ustce i są tu kibice praktycznie z całej Polski (znaki rozpoznawcze:smycze,czapki,koszulki) ale moją uwagę zwróciła grupa opalonych "czarnowłosych dżentelmenów" w koszulkach Lazio pijących drinki z naszymi babami.
-
Sativa1926
Wybieram się w piątek do Białogóry i zabawię tam tydzień,jak ktoś będzie w tych rejonach i chciałby walnąć piwko to więcej info na PW.
Pozwolę też sobie tutaj napisać... Od 20 lipca będę w Pobierowie - kto chętny na jakieś piwko to zapraszam na PW.
co do Augustowa to najwięcej chyba tam Jagi w barwach widaćobiektywnyFAN pisze:A jak nad jeziorkach w Augustowie / Suwałkach ?
-
StadionowiPatrioci
Ktoś, coś o Kiten w Bułgarii ? Kluby, restauracje, ceny ?
Rowy - Lech Poznań
-
GabberFanLG
Moze ktos polecic jakies tanie restauracje w Zakopanem?
Żabi Dwór- dobrze i tanioGabberFanLG pisze:Moze ktos polecic jakies tanie restauracje w Zakopanem?
-
Wnuk Edwarda
-
zmalopolski
na szame w zakopcu polecam Watre, na końcu krupówek.
widziana Sovia, Cracovia, małolaty z Lecha, vlepki Wisły i dużo Wisły Sandomierz ale to chyba jeszcze po ostatnim ich pobycie w zakopcu przy okazji meczu, a i zafajdany graf FC Lechia w NT to tak nawiasem podrodze :)
widziana Sovia, Cracovia, małolaty z Lecha, vlepki Wisły i dużo Wisły Sandomierz ale to chyba jeszcze po ostatnim ich pobycie w zakopcu przy okazji meczu, a i zafajdany graf FC Lechia w NT to tak nawiasem podrodze :)
Nie wiem z jakiego klubu ale wlasnie minalem grupke sztywnych chlopakow w kibicowskich ciuchach na krupowkach...na boxerze nabili 818 pkt....kto pobije??? ;) pozdro z deszczowego podhala...
W Kołobrzegu ludzi w barwach ani widu ani słychu. jeśli już kogoś widać to albo 50 letniego dziada albo 12-letniego koloniste. Dźwirzyno , Mrzeżyno podobnie
hfK pisze:W Kołobrzegu ludzi w barwach ani widu ani słychu. jeśli już kogoś widać to albo 50 letniego dziada albo 12-letniego koloniste. Dźwirzyno , Mrzeżyno podobnie
eee, ja ostatnio widziałem koło ratusza typa z Piasta Gliwice w koszulce klubowej...
ale ogólnie słabizna w tym roku z barwami
-
Lonely Rider
Sympatycykey pisze:Jakaś sportowa, działająca ekipa tam jest czy raczej sami sympatycy?Ultra2012 pisze:W Kłodzku jest fan club Śląska Wrocław, nikt inny nie rzuca się w oczy.
w Jarosławcu można kogoś spotkać, ktoś w tamtych okolicach wiedzie prym, czy wioska jak i okolice typowo wakacyjne ?
-
Stanisław_Anioł
Dwa tygodnie temu widziana młodzież z Falubazu.hfK pisze:W Kołobrzegu ludzi w barwach ani widu ani słychu. jeśli już kogoś widać to albo 50 letniego dziada albo 12-letniego koloniste. Dźwirzyno , Mrzeżyno podobnie
W Łebie przez ostatni tydzień parę osób w barwach Legii Lecha czy Wisły Krk ale to wszystko albo nastolatki albo panowie po 40 z brzuchami;-) i laska sprzedająca okulary w bluzie jakiegoś fc Zawiszy z konkretów to tylko na mieście pare głów z Lechii Gdansk poza tym cisza spokójATM1920 pisze:Jak w Łebie?
i na plazy typ z dziara Widzewa poza tym pustynia kibicowska
-
[P]ortowiec
Jak tam sytuacja w Pobierowie ? Jestem od jutra do niedzieli
Piszecie ze coraz mniej ludzi chodzi w barwach.Ludzie sie w nich boją chodzić i tyle:)
Ja wszedzie gdzie jade to mam barwy.Morda nie szklanka.
Ja wszedzie gdzie jade to mam barwy.Morda nie szklanka.
Władysławowo-Arka i zgody,czy można spotkać tam już brać z całej Polski?
jak ktoś w Krynicy -Zdrój to zgłaszać się na piwko ;)
a tak pozatym dla kumaterii widziana Cracovia... i tyle ;) pozdro !
a tak pozatym dla kumaterii widziana Cracovia... i tyle ;) pozdro !
Ja tam nie spotkałem nikogo w barwach, Kilka vlepek ale było już widać na nich ślad czasu. Więc Władek chyba również pustynia.071 pisze:Władysławowo-Arka i zgody,czy można spotkać tam już brać z całej Polski?
Dwa lata temu kręcił się w centrum taki żulik w koszulce Arki, ciekawe czy dalej tam jest i czy chodzi w tej koszulce :)RiviKS pisze:Ja tam nie spotkałem nikogo w barwach, Kilka vlepek ale było już widać na nich ślad czasu. Więc Władek chyba również pustynia.071 pisze:Władysławowo-Arka i zgody,czy można spotkać tam już brać z całej Polski?
-
HENRI LLOYD
Może nie kibice a znajome vlepy;)
- Załączniki
-
- SAM_3283 (800x600).jpg (144.11 KiB) Przejrzano 21806 razy
Ja będąc w tamtym roku we Władku widziałem dwóch typków w koszulkach Arki no i wyglądali na kumatych.Trzęsacz pisze:Dwa lata temu kręcił się w centrum taki żulik w koszulce Arki, ciekawe czy dalej tam jest i czy chodzi w tej koszulce :)RiviKS pisze:Ja tam nie spotkałem nikogo w barwach, Kilka vlepek ale było już widać na nich ślad czasu. Więc Władek chyba również pustynia.071 pisze:Władysławowo-Arka i zgody,czy można spotkać tam już brać z całej Polski?
W Władysławowie jest Arka.Wiadomo ,że w okresie urlopowym w tej mieścinie jest więcej turystów niż miejscowych , dlatego proponuję zakończyć rozkminkę na ten temat.
-
eMKaeSiak1946
Widać z tej wieży co jest tam w tleHENRI LLOYD pisze:Może nie kibice a znajome vlepy;)