Małopolska kibolska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Małopolska kibolska
Jak to możliwe,że ta słaba i będąca w dołku Cracovia jedzie do swojej "dzień na dzień obijanej i przeganianej" zgody i wspólnie z nią przegania potężną armię wojowników z Mościc?
-Na 100% mieli 838 maczety i 9179 noży
-Raz do roku to i "pejsy" się zmobilizują
-Unia w tym dniu miała mecz o mistrzostwo świata sekcji warcabów i wysłała dzieciaki i dziewczyny na ten mecz,więc ch.uja warta taka akcja
-Tarnovii nie ma w Tarnowie
-Cracovii nie ma w Krakowie
PozdrAWiam
-Na 100% mieli 838 maczety i 9179 noży
-Raz do roku to i "pejsy" się zmobilizują
-Unia w tym dniu miała mecz o mistrzostwo świata sekcji warcabów i wysłała dzieciaki i dziewczyny na ten mecz,więc ch.uja warta taka akcja
-Tarnovii nie ma w Tarnowie
-Cracovii nie ma w Krakowie
PozdrAWiam
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
A jednak się myliszWiślakDT pisze:korkop pisze:śmieszy mnie to że ktoś pisze ze to sama Cracovia byłajeżeli nie ma o tym zielonego pojecia ;-)
czy ja powiedziałem że sama ? naucz się czytać ale w większości to były pejsy z krk.. nie da się ukryć bo to tarnowskie pejsy raczej nie były ;)
-
tarnovia&pejsy w internetowym natarciu
-
gdzie niby ?vvvvvvvvvv pisze:tarnovia&pejsy w internetowym natarciu
-
już nie pisz co było kiedys, bo w latach 80 to Unia chodziła na wasze mecze gdy graliście z Cracovia, a wy nie istnieliście, więc chcesz się licytować w kółko kto był pierwszy? Historii już nie zmienisz.Leśny dziad pisze:sklej wary , mysmy wpadali w 40 os albo i wiecej na wasze mecze kosza , bo na pilke nie chodziliscie to dopiero porazka byla ,jakbys nie zauwazyl mamy idioto inna sytuacje , wy macie ilosc my jakosc , u was srednia wieku to ponizej 25 roku u nas bankowo powyzej 30 , beke to z ciebie krecimy , nie mowiac juz ze przezuty maja wlasna flage co sprawia ze jestescie porazka kibocowska zobaczymy co ze szczucinem pokazecie tyle w temacie ,
Cracovia też z gazem, jedna osoba z Unii mocno zgazowana, dlatego musiała przyjechać karetka. Chłopaki z Unii trzymani długo na stadionie, ale relacja pewnie pojawi się w swoim czasie.
-
Kogos tu fantazja ponosi i nie sa to bynajmniej fani unii, ale tarnovii.O ile rzeczywiscie wszystko konczy sie wycofaniem unii (choc nie ucieczką i widac to na filmiku) to warto wziasc pod uwage kilka kwesti:
- z zatrzymanych osob po i na meczu 99% stanovia fanii cracovii z krakowa ciekawe dlaczego skoro to wedlug fanow tarnovii to oni atakowali? tacy sprytni ze uciekli? a moze poprostu nic nie robili wystawiajac ziomali z krakowa?
- hit kolejny bo nie wiedzac czemu z cracovia w tarnowie sa tez kibice z nowego sacza, widocznie cracovia nie mogac liczyc na ziomkow z tarnowa wsparla sie saczersami
- warto tez wspomniec ze tarnovia az tak sie zagubila w sobie ze nawet pojawili sie prosic o wsparcie cracovie na meczu termalica-arka gdynia dwa tygodnie wczesniej i zeby bylo smieszniej tarnovie nic nie laczy z arka wiec jest niezla beka bo to tak jakby wislacy przyjechali na garbarnie wspierac motor lublin. takie rzeczy tylko na tarnovii ze nie majac nic z arka gdynia jada ich wspierac na meczu
- fani cracovii uzbrojeni dosc konkretnie, sztachety, deski z gwozdziami, sporo gazu (m.in. zagazowali konkretnie 1 ochroniarza), a i pojawila sie maczeta i noz, itd,
- z calosci wzielo udzial moze 10 fanow tarnovii
- fani cracovii weszli na stadion bez sprawdzenia, mecz bez biletow i kontroli, wiec wniesli co chcieli
- pierwsza atakuje i ruszyla unia dziwnym trafem tarnovia jakos tych materialow nie nagrala to znaczy pewnie nagrala ale nie upublicznila? dlaczego? wogole z filmiku wynika ze sporo osob wysypalo sie na murawe a w sektorze gosci jakos szczegolnie pustawo nie bylo wiec podjaranie tarnovii troche na wyrost
- nawet na video widac ze mimo sporej liczby osob na murawie unia nadal w sektorze a i kilkudziesieciu chlopakow nadal walczy przy siatce a na plecach maja spory oddzial policji
- zenujace jest to, ze tarnovia zamiast wspierac zgode zostaje na trybunie i bluzga na unie ale to akurat zapewne nikogo nie dziwi
- w zasadzie od 12 lat wszystko co sie dzieje w tarnowie to cracovia a nie tarnovia niestety poza zamalowywaniem grafiti
pozdrowienia dla normalnych i dojrzalych przedewszystkim bo smiac sie chce jak tarnowskie sikomajtki podniecaja sie robota zrobiona przez kogos innego a napinka i bluzgi krzyczacych dzieci na unie z trybuny, gdy ich ziomkowie z krakowa walcza na murawie jest zenujace i niech kazdy normalny to oceni bo to jednak dosc frajerskie zachowanie
cracovii na pewno okolo 60 osob niech sie sami okresla ilu + jeszcze byli z Sandecji chociaz pewnie z racji ze to nie byl mecz zgody saczersow pewnie sprytnie to ukryja bo to w koncu wstyd ze na slaba unie zbieraja sie we 3 ekipy i do tego z jedna co ma odwieczna kose z tarnovia. dziwne zwyczaje.
- z zatrzymanych osob po i na meczu 99% stanovia fanii cracovii z krakowa ciekawe dlaczego skoro to wedlug fanow tarnovii to oni atakowali? tacy sprytni ze uciekli? a moze poprostu nic nie robili wystawiajac ziomali z krakowa?
- hit kolejny bo nie wiedzac czemu z cracovia w tarnowie sa tez kibice z nowego sacza, widocznie cracovia nie mogac liczyc na ziomkow z tarnowa wsparla sie saczersami
- warto tez wspomniec ze tarnovia az tak sie zagubila w sobie ze nawet pojawili sie prosic o wsparcie cracovie na meczu termalica-arka gdynia dwa tygodnie wczesniej i zeby bylo smieszniej tarnovie nic nie laczy z arka wiec jest niezla beka bo to tak jakby wislacy przyjechali na garbarnie wspierac motor lublin. takie rzeczy tylko na tarnovii ze nie majac nic z arka gdynia jada ich wspierac na meczu
- fani cracovii uzbrojeni dosc konkretnie, sztachety, deski z gwozdziami, sporo gazu (m.in. zagazowali konkretnie 1 ochroniarza), a i pojawila sie maczeta i noz, itd,
- z calosci wzielo udzial moze 10 fanow tarnovii
- fani cracovii weszli na stadion bez sprawdzenia, mecz bez biletow i kontroli, wiec wniesli co chcieli
- pierwsza atakuje i ruszyla unia dziwnym trafem tarnovia jakos tych materialow nie nagrala to znaczy pewnie nagrala ale nie upublicznila? dlaczego? wogole z filmiku wynika ze sporo osob wysypalo sie na murawe a w sektorze gosci jakos szczegolnie pustawo nie bylo wiec podjaranie tarnovii troche na wyrost
- nawet na video widac ze mimo sporej liczby osob na murawie unia nadal w sektorze a i kilkudziesieciu chlopakow nadal walczy przy siatce a na plecach maja spory oddzial policji
- zenujace jest to, ze tarnovia zamiast wspierac zgode zostaje na trybunie i bluzga na unie ale to akurat zapewne nikogo nie dziwi
- w zasadzie od 12 lat wszystko co sie dzieje w tarnowie to cracovia a nie tarnovia niestety poza zamalowywaniem grafiti
pozdrowienia dla normalnych i dojrzalych przedewszystkim bo smiac sie chce jak tarnowskie sikomajtki podniecaja sie robota zrobiona przez kogos innego a napinka i bluzgi krzyczacych dzieci na unie z trybuny, gdy ich ziomkowie z krakowa walcza na murawie jest zenujace i niech kazdy normalny to oceni bo to jednak dosc frajerskie zachowanie
cracovii na pewno okolo 60 osob niech sie sami okresla ilu + jeszcze byli z Sandecji chociaz pewnie z racji ze to nie byl mecz zgody saczersow pewnie sprytnie to ukryja bo to w koncu wstyd ze na slaba unie zbieraja sie we 3 ekipy i do tego z jedna co ma odwieczna kose z tarnovia. dziwne zwyczaje.
-
tylko z tego co wiadomo to zadnego kibica z sacza nie było wiec juz nie gadaj a jak bys widział na filmiku to na sektorze gosci biegają kibice tarnovi a unia ucieka na rogu sektora
-
Mimo że bliżej mi do atakowanych niż atakujących, to nie rozumiem tych lamentów że to Cracovia atakowała. Po to są zgodowicze żeby się wspierać, a wiadomo że dla Tarnovii był to najważniejszy mecz, tak że wiadomo że wsparcie zgody było jak najbardziej zrozumiałe, a że było ich więcej(?) niż gospodarzy, nie pierwszy raz zgodowiczów jest większa ilość niż kibiców zespołu grającego mecz.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
mysle ze wogole najlepiej bedzie jak przyjmiemy ze kibicow z sacza i krakowa nie bylo wcale i wogole zeby poprawic morale tarnovii to napisac trzeba ze calosc zrobila tylko tarnovia i do tego same dziewczyny (fanki) bo jak slychac na filmiku mezczyzni (fani chuligani) zostali na trybunie aby dopingowac ucieczke unii przed dziewczynami i dzieciakami z tarnovii =) pozdrawiam normalnychniewiem12 pisze:tylko z tego co wiadomo to zadnego kibica z sacza nie było wiec juz nie gadaj a jak bys widział na filmiku to na sektorze gosci biegają kibice tarnovi a unia ucieka na rogu sektora
wesolych swiat
a co do napinki i orgazmow jakie przezywaja kibice tarnovii to pamietajcie ze teraz sie spinacie bo euforia u was po pomocy kolegow z krakowa i sacza jeszcze nie opadla ale oni juz w wiekszosci wrocili do swoich domow i miast a wy znow zostaliscie sami w tarnowie =)
-
daleko mi do Tarnovii, a tym bardziej do Unii, ale pisanie że Sandecja wspierała Tovie wydaje mi się być głupi i pomyśleć że to wszystko można wyciągnąć z filmiku 30 sekundowego :)) hehe dobre.
-
zmalopolski pisze:daleko mi do Tarnovii, a tym bardziej do Unii, ale pisanie że Sandecja wspierała Tovie wydaje mi się być głupi i pomyśleć że to wszystko można wyciągnąć z filmiku 30 sekundowego :)) hehe dobre.
sandecja mogła tam pojechać ze zanajomymi z cracovii oni w tyłku mieli tarnovie , pojechać tam mogli ze względu na rozrubę bo z Unią też się nie lubią a co do tarnovii dalej będziecie chodzić ze spusczonymi głowami po mieście bez barw no chyba że na wasz każdy mecz będą przyjeżdżać pejsy z Krk..
-
Bez urazy, ale jak na razie to najbardziej spinającą się stroną jesteście Wy Uniści i to Wy jak na razie najbardziej wojujecie w internecie. Wystarczy spojrzeć na posty pajaców typu headhunter sterbla, czy też vvvvvvvv. Daleko mi do jednych, jak i drugich, ale patrząc na te wasze wypociny to aż się smutno człowiekowi robi, że tak ciężko w dzisiejszych czasach niektórym przyznać się do jakiejś porażki. Za wszelką cenę próbujecie ośmieszać drugą stronę, odwracając kota ogonem. Rozkładacie tą "awanturke" na czynniki pierwsze, jakby to było nie wiadomo jak wielkie starcie. Pewnie nie długo po głębszych przemyśleniach dojdziecie też do wniosku że to jednak wy wygraliście to starcie, a to że na filmiku widać jak uciekacie to tak naprawdę nic nie znaczący szczegół w porównaniu z całą sytuacją :).
-
Dziwne, że nikt nie wpadł na to, że Tyscy i Arka też tam byli, w końcu była 'rozróba', a oni też się z Unią nie lubią :))))))
Beka z tych postów wyżej, sterbla już przeszedł samego siebie z tymi rozkminami. A wystarczy poczekać na relację obu stron.
Beka z tych postów wyżej, sterbla już przeszedł samego siebie z tymi rozkminami. A wystarczy poczekać na relację obu stron.
-
mogła, prawdopodobnie, przypuszczamy, chyba... za wysoki poziom dyskusji jak dla mnie.
-
Jak wiadomo wszystkim do wszystkich daleko ale jak komuś można pstryczka w nos strzelić to zawsze znajdźie się paru napinkersów. Co do zdarzenia. Unia wycofała się co jest faktem ale ciekawe ile osób tu piszących było by gotowych iść z gołymi rękoma na lecących pejsów z tovią którzy mieli świecące przedłużacze( no chyba że to jakaś super emalia tak odbijała światło z desek). Pisanie że mieliście w ręku ławki sprzedawajcie kolegą po osiedlach. Drugi filmik jest dość ciekawy skoro tovia czuje się taka mocna to czemu pucuje się do milicji? Wiadomo teraz każdy napisze że Unia też mogła mieć sprzęt i tu macie rację ale raczej nikt nie spodziewał się że to będzie mecz Cracovia - Unia bo ta tovia pełniła rolę 2 planową. Mało deszczu z wielkiej chmury tak można skwitować całe zdarzenie.
ABG
-
sytuację w Tarnowie zainteresowani znają doskonale i faktycznie po meczu wróci do normy.
pamiętam czasy jak Unia znaczyła z Tarnowie mniej niż obecnie Tovia, była pomiatana.
czasy zmieniły się brutalnie dla Tarnovii (wymiana pokoleń, emigracja, dobra forma kibiców Unii, moda na Mościcki klub).
obecnie gdy młodzież T próbuje działać na miarę swoich możliwości jesteście Uniści proporcjonalnie poruszeni jak oni uradowani.
czemu się dziwić?
zaczęli coś malować, niszczyć, zaliczyli parę wyjazdów, zebrali się na mecz, to jak na ekipę która prawie nie istniała dobry początek.
a tu na koniec sezonu młodzież ma trochę radości bo bo ich zgoda która podobno ma na nich wyjebane przyjechała i przegoniła ich wroga nr 1.
piszecie o wizycie Sączersów nie mając o tym żadnego pojęcia wiedząc że do przegonienia was nie potrzebujemy pomocy.
rano dowiedziałem się ze ludzie od nas, wracając wieczorem spotkali odjeżdżające 2 auta z Krakowa, czyżby wasze posiłki?
pamiętam czasy jak Unia znaczyła z Tarnowie mniej niż obecnie Tovia, była pomiatana.
czasy zmieniły się brutalnie dla Tarnovii (wymiana pokoleń, emigracja, dobra forma kibiców Unii, moda na Mościcki klub).
obecnie gdy młodzież T próbuje działać na miarę swoich możliwości jesteście Uniści proporcjonalnie poruszeni jak oni uradowani.
czemu się dziwić?
zaczęli coś malować, niszczyć, zaliczyli parę wyjazdów, zebrali się na mecz, to jak na ekipę która prawie nie istniała dobry początek.
a tu na koniec sezonu młodzież ma trochę radości bo bo ich zgoda która podobno ma na nich wyjebane przyjechała i przegoniła ich wroga nr 1.
piszecie o wizycie Sączersów nie mając o tym żadnego pojęcia wiedząc że do przegonienia was nie potrzebujemy pomocy.
rano dowiedziałem się ze ludzie od nas, wracając wieczorem spotkali odjeżdżające 2 auta z Krakowa, czyżby wasze posiłki?
-
protektomalopolska - najpierw naucz się pisać poprawnie nazwy klubów używając dużych liter, a później zacznij kogoś nazywać napinakersem hipokryto.
-
To teraz idźcie sobie pośpiewać o człowieku uciekającym do śmieciarki.protektormalopolska pisze:ciekawe ile osób tu piszących było by gotowych iść z gołymi rękoma na lecących pejsów z tovią którzy mieli świecące przedłużacze
-
Powiem tyle, dosc zabawnie z perspektywy drugiego konca kraju wygladaja teksty pelne napinki fanow Unii Tarnow z 15-16 czerwca (bardzo duza ironia losu ze oklepano was juz 4 dni po tych debilizmach) .. a jeszcze zabawniej te z wczoraj. Rozbijanie porazki na czynniki pierwsze, podpierane stoma argumentami ze to jednak nie do konca porazka, histeria (bo sprzet. bo Cracovia, bo Sandecja, bo Bog wie kto i co jeszcze), nie spodziewalem sie tego po "wladcach Tarnowa". Moim skromnym zdaniem, osoby takie jak Headhunters powinny miec zakaz opisywania wydarzen zwiazanych z fanami Unii, a na to forum powinni wyznaczyc kogos normalnego u kogo nerwy nie biora gory po pierwszym lepszym oklepaniu. Przeciez i tak caly kraj wie, ze Tovia na ta chwile jest slaba i nie prezentuje nic na miescie, niemniej zgody sa od tego by pomagac sobie nawet w ciezkich czasach. Unia zas wychodzi na to ze rzadzi Tarnowem ale kompletnie nie nadaje sie na to by stanowic cokolwiek silniejszego poza swoim powiatem, to juz Polonia Przemysl, Igloopol, Sanok, Stal Mielec czy Jaroslaw prezentuja bardziej bitne charaktery.
-
Jestem pro Unia, byłem wiele razy ze zgoda na spotkaniach w Tarnowie, no ale to nie u tej ekipy co teraz biega. Po tym co widziałem/czytałem/słyszałem wczoraj Unia dostała mega prztyczka w nos. Jakby nie było wstyd i tyle, przeliczyli się - nie tacy jak Oni jednak popełniali błedy wynikające z ich dumy i ...z braku ruchu.
Śmieszne są jednak jakiekolwiek tłumaczenia szczegolnie na tym zjebanym portalu.Info juz poszło jak było.
Unia została przegoniona przez Tarnowie i pierdoli mnie to że były z nimi Zydy. Przeciez to logiczne ze były z Nimi, no ale czy ktokolwiek zainteresowany jest tym zaskoczony ? No ludzie bez jaj. Zgody są po to by się wspierać ,a Unia po dniu wczorajszym powinna internetowych adwokatów przebrać w jakieś szybkie skoki i ruszyć na osiedla naprawiać swój wizerunek o który tam walczy na kibice.net.
Gdy na GŚ dzieje sie podobna akcja odwet jest dość szybko, czekam na ruch Unii bo nie chce mi sie wierzyć że aż tak w dół polecieli....
Śmieszne są jednak jakiekolwiek tłumaczenia szczegolnie na tym zjebanym portalu.Info juz poszło jak było.
Unia została przegoniona przez Tarnowie i pierdoli mnie to że były z nimi Zydy. Przeciez to logiczne ze były z Nimi, no ale czy ktokolwiek zainteresowany jest tym zaskoczony ? No ludzie bez jaj. Zgody są po to by się wspierać ,a Unia po dniu wczorajszym powinna internetowych adwokatów przebrać w jakieś szybkie skoki i ruszyć na osiedla naprawiać swój wizerunek o który tam walczy na kibice.net.
Gdy na GŚ dzieje sie podobna akcja odwet jest dość szybko, czekam na ruch Unii bo nie chce mi sie wierzyć że aż tak w dół polecieli....
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
W 2011 i połowę 2012 przyjechałem do Tarnowa za chlebem. Posiedziałem trochę w waszym mieście , bo w sumie półtora roku...i niestety muszę stwierdzi , że to przerzucanie się kogo więcej , kto lata w barwach po mieście etc nie ma najmniejszego sensu.. ..przez półtora roku nie widziałem NIKOGO w żadnych barwach w Tarnowie.... i teksty pt Władcy Tarnowa nie mają racji bytu...bo co z was za władcy (jedni i drudzy) skoro bez wsparcia z KRK nikt z domu się nie wychyla ....
-
Póki co nie wypowiedział sie w tej sprawie nikt poważny z Unii, więc nie pierdolcie o jakimś usprawiedliwianiu czy wybielaniu porażki. Poczekajcie na wypowiedź konkretnych osób z Unii i wtedy oceniajcie...
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o białą dume, celtycki krzyż...
-
Po to jest forum, że każdy zalogowany ma prawo sie wypowiedzieć. Nie pisałem nigdzie, że prezentuje stanowisko jakiegokolwiek klubu tylko wyrażam swoją osobistą opinie i zdanie na ten temat, a swoje życzenia i zakazy możesz sobie wsadzić w dupe, bo zapewne cokolwiek znaczysz tylko w necie. Ustanowisz mi zakaz pisania? Na pewno sie dostosuje :DMichalek pisze:Powiem tyle, dosc zabawnie z perspektywy drugiego konca kraju wygladaja teksty pelne napinki fanow Unii Tarnow z 15-16 czerwca (bardzo duza ironia losu ze oklepano was juz 4 dni po tych debilizmach) .. a jeszcze zabawniej te z wczoraj. Rozbijanie porazki na czynniki pierwsze, podpierane stoma argumentami ze to jednak nie do konca porazka, histeria (bo sprzet. bo Cracovia, bo Sandecja, bo Bog wie kto i co jeszcze), nie spodziewalem sie tego po "wladcach Tarnowa". Moim skromnym zdaniem, osoby takie jak Headhunters powinny miec zakaz opisywania wydarzen zwiazanych z fanami Unii, a na to forum powinni wyznaczyc kogos normalnego u kogo nerwy nie biora gory po pierwszym lepszym oklepaniu. Przeciez i tak caly kraj wie, ze Tovia na ta chwile jest slaba i nie prezentuje nic na miescie, niemniej zgody sa od tego by pomagac sobie nawet w ciezkich czasach. Unia zas wychodzi na to ze rzadzi Tarnowem ale kompletnie nie nadaje sie na to by stanowic cokolwiek silniejszego poza swoim powiatem, to juz Polonia Przemysl, Igloopol, Sanok, Stal Mielec czy Jaroslaw prezentuja bardziej bitne charaktery.
-
tak do wszystkich wszystko wiedzących, Cracovii było z nami 45 osób, a na zdjęciach i filmiku zobaczcie ile wybiegło w stronę unii, więc nawet gdyby każdy Pasiak pobiegł w ich stronę, to wciąż jest TROCHĘ jakby ponad stan, czyż nie? a po drugie, jak wyzej ktoś pisał, po to sa zgody żeby się wspierać, dostaliście pstryczka w nos i nie potraficie się z tym pogodzić, sialiście, siejecie i będziecie siali ferment i każdy kto jest w miarę ogarnięty wie zeby to co mówicie odbierać przez pół...Druga sprawa mobilizowaliście się od tego samego momentu na ten mecz od jakiego my a przyszło nas (samej Tarnovii) ok. 120 osób zaangażowanych w cokolwiek, nie licze wszystkich na trybunie bo było ich wiele wiele więcej, a to ilu Was było to juz sami napiszcie, ale sami wiecie że daliście plamę po całości. I śmiało mogę zagwarantować, że z czasem będzie nas przychodziło jeszcze więcej, ale o tym już sami sie przekonacie, "elito tarnowa" :))
-
Właśnie w tej chwili dostałem info telefoniczne, że Tarnovie wspierał również Ajax Amsterdam w liczbie 274 osób.
W tym samym dniu została przybita zgoda między Tarnovią, a ekipą KS Legion Komarów.
W tym samym dniu została przybita zgoda między Tarnovią, a ekipą KS Legion Komarów.
-
niektórych tu już ponosi całkiem. Wczorajsza akcja jest niewątpliwie dużym sukcesem Tovi ,a to że na najważniejszy dla nich meczu wsparła ich zgoda to chyba normalne
-
No dokladnie Tovia na duzy plus za wczoraj i co ze z craxa zgoda to zgoda a tak z drugiej strony kto bronil Wisle tez wpomoc unie?
-
W ogóle nie rozumiem w czym problem. Zamiast się cieszyć, że coś się działo w czasach, kiedy coraz trudniej coś wykręcić, to co poniektórzy płaczą, że Tarnovia z Cracovią, że Cracovia ze sprzętem, że z Sandecją, że Bóg wie co jeszcze :) Panowie, więcej pokory. Przyznać się do porażki to żaden wstyd, gorzej się jest głupio tłumaczyć. Plus dla Tarnovii/Cracovii za akcje i tyle. Szkoda tylko, że nie pofatygowała się do Tarnowa Wisła - każdy nawet mniej zorientowany mógł przypuszczać, że KSC się w tym dniu tam pojawi. Swoją drogą jakoś nie za bardzo się Wisła kwapi do spotkania z Cracovią, pomimo, że uważam, że na dzień dzisiejszy mają zgrabniejszą ekipe od Cracovii i mają ku temu warunki.
-
panowie i panie ;)
nasze stanowisko/opis pojawi się nie martwcie się o to.
w swoim czasie .
na spokojnie.
nasze stanowisko/opis pojawi się nie martwcie się o to.
w swoim czasie .
na spokojnie.
Unia Tarnów 1928
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !
-
Choći... No ale... przecież... oh. Kurde, no racja. Przepraszamy.zylak pisze:W ogóle nie rozumiem w czym problem. Zamiast się cieszyć, że coś się działo w czasach, kiedy coraz trudniej coś wykręcić, to co poniektórzy płaczą, że Tarnovia z Cracovią, że Cracovia ze sprzętem, że z Sandecją, że Bóg wie co jeszcze :) Panowie, więcej pokory. Przyznać się do porażki to żaden wstyd, gorzej się jest głupio tłumaczyć. Plus dla Tarnovii/Cracovii za akcje i tyle. Szkoda tylko, że nie pofatygowała się do Tarnowa Wisła - każdy nawet mniej zorientowany mógł przypuszczać, że KSC się w tym dniu tam pojawi. Swoją drogą jakoś nie za bardzo się Wisła kwapi do spotkania z Cracovią, pomimo, że uważam, że na dzień dzisiejszy mają zgrabniejszą ekipe od Cracovii i mają ku temu warunki.
-
[link]
a tu z fanpage "żydowskie mordy" jakże obiektywnie, nie propagandowo, z Tarnovii 8osób, reszta to Pasy, a no i Sandecja oczywiście :) ośmieszajcie się dalej :)
a tu z fanpage "żydowskie mordy" jakże obiektywnie, nie propagandowo, z Tarnovii 8osób, reszta to Pasy, a no i Sandecja oczywiście :) ośmieszajcie się dalej :)
-
chlopaki z uni mysleli ze sa kozaki a sie przeliczyli i zrobili sobie wstyd i hanbe maczety kto tam widzial jakies gazy i maczety unia miala kamienie a tarnovia deski rowne szanse heheh czyli tarnovia wygrała i pokazała kto jest lepszy i widac kto sieje farmazony
[link]
[link]
-
i tym cytatem chyba można zakonczyć ten tematzylak pisze:Szkoda tylko, że nie pofatygowała się do Tarnowa Wisła - każdy nawet mniej zorientowany mógł przypuszczać, że KSC się w tym dniu tam pojawi.
wszelkie lamenty drugiej strony są po prostu żałosne i albo piszą je jakieś dzieciaki, albo starsi, ale nieco upośledzeni net-chuligani
-
Wisła Kraków miała jechac na mecz Tarnovia - Wisła Szczucin???
za kim jestes?
-
Jak Sandecja przyjechała to dlaczego Wisła nie miała tego robić hehe ;)
-
nikt nie jest jasnowidzem, oświećcie mnie czemu "każdy nawet mniej zorientowany mógł przypuszczać, że KSC się w tym dniu tam pojawi", skoro od dawien dawna nie pojawiali się tam na wielu podobnych spotkaniach?
-
Dla wszystkich obeznanych sandecji nie było na tym meczu ponieważ jak by ktoś nie wiedział to Tovia i Sandecja mają kose ;-)
-
dzięki za info pewnie nikt niewiedział o tej kosie,mimo wszystko niemów za dużo bo niemasz racji 'obeznany' ;-)korkop pisze:Dla wszystkich obeznanych sandecji nie było na tym meczu ponieważ jak by ktoś nie wiedział to Tovia i Sandecja mają kose ;-)
-
nie wiem skąd jesteś ale wszyscy zainteresowani wiedzieli że coś wisi w powietrzu, teraz najłatwiej gadać "skąd mieliśmy wiedzieć"maksMKS pisze:nikt nie jest jasnowidzem, oświećcie mnie czemu "każdy nawet mniej zorientowany mógł przypuszczać, że KSC się w tym dniu tam pojawi", skoro od dawien dawna nie pojawiali się tam na wielu podobnych spotkaniach?
-
Unia miała szansę pokazać Tovi ile znaczą w Tarnowie. Wyszło inaczej. Duży plus dla Tarnovii i tyle w temacie.