[link]DK08 pisze:tak odbiegając od tematu
[link]

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Może jakaś obiektywna osoba dać ranking w Łódzkiem? (1-5)
1.Widzew
2.ŁKS
3.Gieksa
a potem?
1.Widzew
2.ŁKS
3.Gieksa
a potem?
-
[link]kkk78 pisze:[link]DK08 pisze:tak odbiegając od tematu
[link]
Miało być to zdjęcie,sorry za zamieszanie
A tak odbiegając od tematu,to mógłby mi ktoś na priwa wytłumaczyć,jak się wstawia zdjęcia na forum
-
Opisze ktoś obiektywnie kto ma przewagę na Bałutach?
-
Bałuty to wielka dzielnica i obiektywnie należało by stwierdzić że potencjał bardzo zbliżony chodź na większej części kibicuje się Widzewowi- osiedle Radogoszcz, Stare Miasto, Stare Bałuty, Doły i Żabieniec. ŁKS ma swoje bastiony na słynnej Limance i w okolicach oraz dużym osiedlu Teofilów ich wpływy to też Żubardz. Więcej już pewnie było pisane w temacie.
-
A ja mam pytanie kogo więcej w Sulejowie i okolicach ?
-
WidzewHanysRSL pisze:A ja mam pytanie kogo więcej w Sulejowie i okolicach ?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
jest w Łowicz ktoś poza Widzewem?
"jesteśmy elitą nie tłumem..."
-
Na Orzeł Łódź chodzi lub chodził ŁKS?
-
Wszyscy chodzą, piknik.
-
W Łowiczu - Widzew, są pojedyńcze jednostki (L) ale to jak w każdym mieście znajdzie się jakiś kibic odmiennej drużyny, Łowicki FC Widzewa dość często daje o sobie znać organizując wszelakie akcje spotkania z piłkarzami itp, zresztą widać to gołym okiem w mieście.
acab !
-
Bastiony?!PolnocnaStrona pisze:Bałuty to wielka dzielnica i obiektywnie należało by stwierdzić że potencjał bardzo zbliżony chodź na większej części kibicuje się Widzewowi- osiedle Radogoszcz, Stare Miasto, Stare Bałuty, Doły i Żabieniec. ŁKS ma swoje bastiony na słynnej Limance i w okolicach oraz dużym osiedlu Teofilów ich wpływy to też Żubardz. Więcej już pewnie było pisane w temacie.
Bałuty mozna powiedziec ,że są podzielone jak Łódź po wshodniej cześci ul Zachodziej/Zgierskiej jest widzew po zachodniej cześci jest ŁKS.
Są wyjątki jak Żabieniec na którym jeszcze "Bi" próbuje/probował to ratowac pompujac kase ze stowarzyszenia na farby, dopłaty do wyjazdow itp ale przyniosło to słaby rezultat patrzac na teraźniejsza ekipe widzewa z Żabienca. Tak samo od wielu lat takim wyjatkiem jest os.Bema i Julianow gdzie od kilku pokolen młodzież zaznacza sie znacząco na ŁKSie.
https://www.flickr.com/photos/125040548@N08/
-
Zabawne jest to, że z jednej strony piszesz o Żabieńcu, jak to Widzew tam stracił, a z drugiej wspominasz waszych ufoludków z Bema, Julianowa. Skoro tak się odznaczają na ŁKS to gdzie oni są na tym Bema, czy Julianowie?
Do tego wyznaczasz granicę wzdłuż Zgierskiej co jest zwyczajnie już nieprawdziwe i nieaktualne. Jadąc od rynku bałuckiego w kierunku Radogoszcza mamy po wschodniej stronie Widzew, po Zachodniej mieszankę przy czym im dalej od Limanki i bliżej Pojezierskiej/Julianowskiej tym białych mniej. Pojezierska to od zawsze tereny Widzewa, choć są tam wpływy Limanki. Berlinek, czy Liściasta to już praktycznie sam Widzew, podobnie jak bloki wzdłuż Zgierskiej od Pojezierskiej w kierunku Radogoszcza.
Jakieś 10 -15 lat temu ten podział był rzeczywiście bardziej widoczny i na Zgierskiej dużo się działo, ale pokolenie "Siwych" ze strony ŁKSu w zasadzie odeszło już dawno w niepamięć i na osiedlu Jagiełły w tzw. łamańcach ŁKS w tej chwili to mocna defensywa.
Do tego wyznaczasz granicę wzdłuż Zgierskiej co jest zwyczajnie już nieprawdziwe i nieaktualne. Jadąc od rynku bałuckiego w kierunku Radogoszcza mamy po wschodniej stronie Widzew, po Zachodniej mieszankę przy czym im dalej od Limanki i bliżej Pojezierskiej/Julianowskiej tym białych mniej. Pojezierska to od zawsze tereny Widzewa, choć są tam wpływy Limanki. Berlinek, czy Liściasta to już praktycznie sam Widzew, podobnie jak bloki wzdłuż Zgierskiej od Pojezierskiej w kierunku Radogoszcza.
Jakieś 10 -15 lat temu ten podział był rzeczywiście bardziej widoczny i na Zgierskiej dużo się działo, ale pokolenie "Siwych" ze strony ŁKSu w zasadzie odeszło już dawno w niepamięć i na osiedlu Jagiełły w tzw. łamańcach ŁKS w tej chwili to mocna defensywa.
[link]
-
Nie bede mowił ze stracili osiedle (bo zaraz sie zacznie) Lecz Żabieniec stracił jakosciowo.widziałem ten sklad to wiem.
nie martw się, nie martw są i maja się dobrze i nie pisz mi o ufoludkach bo od razu przypomina mi się
jak można było się przebierać za kosmitów i coś ogłaszać przecież na wstępie ludzie już nie brali was na poważnie.
[link]
nie martw się, nie martw są i maja się dobrze i nie pisz mi o ufoludkach bo od razu przypomina mi się
jak można było się przebierać za kosmitów i coś ogłaszać przecież na wstępie ludzie już nie brali was na poważnie.
[link]
https://www.flickr.com/photos/125040548@N08/
-
Proponuje zakończyć temat Bałut zanim wpadną barany typu mms i już nikt nie będzie miał racji oprócz niego i sie zacznie napinka na całego
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Jak w Kamieńsku sytuacja? Na murach widziałem wrzuty RKS-u Radomsko, Widzewa i GKS-u Bełchatów.
-
100% RTS.dmx777 pisze:jaka sytuacja na ulicy Targowej w Łodzi i na Kilinskiego oraz Narutowicza??
-
w Kamiansku może tak jest.dmx777 pisze:w Kamiansku w sezonie letnim na rower, a zima na narty jak jest zimno bo jak nie to nawet na sztuczny snieg nie ma co liczyc:)
w Kamieńsku ktoś tam podobno jeździ na GKS B. ktoś na Widzew. Raczej nic zorganizowanego
-
ja bym widział to tak..PeoPoznań pisze:Może jakaś obiektywna osoba dać ranking w Łódzkiem? (1-5)
1.Widzew
2.ŁKS
3.Gieksa
a potem?
1. ŁKS
Widzew
2.Gieksa
3.RKS Radomsko
4.Górnik Łęczyca
5.Warta Sieradz
-
Cóż za hipokryzja i propaganda. Powiedz lepiej kto specjalnie otwierał szkołę walki w pobliżu Żaby? Albo ile razy wpadał np. teofilów i malował hasła łks ŻBNC? Sami dokładacie swoim na wyjazdy, treningi czy farby, byleby tylko utrzymać tych kilku szczurków :) I nie mów o jakości, bo te wasze kilka osób z Żaby czy tam Helskiej, nie ma startu do tego słabego Widzewskiego Żabieńca :)wrwcrew pisze:Są wyjątki jak Żabieniec na którym jeszcze "Bi" próbuje/probował to ratowac pompujac kase ze stowarzyszenia na farby, dopłaty do wyjazdow itp ale przyniosło to słaby rezultat patrzac na teraźniejsza ekipe widzewa z Żabienca.
PS. wid08 marna prowokacja gamoniu :)
-
Jakie 100% rtsu na kilinskiego i narutowicza ? Co wy cpiecie ,tylko targową z tych 3 ulic jest wasza ... Chcoiaz nie do końca bo ktoś tu ostatnio płakał na forum ,ze coś nie dobrego dzieje sie z ta ulica ,Hehe .
A co zabienca i widzewiakow na tym osiedlu ,to nuta przeszłości z 10 lat wstecz ,była tam dobra ekipa rtsu ,dziś to sprniterzy do klatek
A co zabienca i widzewiakow na tym osiedlu ,to nuta przeszłości z 10 lat wstecz ,była tam dobra ekipa rtsu ,dziś to sprniterzy do klatek
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Warta Sieradz już nie działa ;)Pośpieszny. pisze:ja bym widział to tak..PeoPoznań pisze:Może jakaś obiektywna osoba dać ranking w Łódzkiem? (1-5)
1.Widzew
2.ŁKS
3.Gieksa
a potem?
1. ŁKS
Widzew
2.Gieksa
3.RKS Radomsko
4.Górnik Łęczyca
5.Warta Sieradz
-
WID08 co do tych trzech ulic i odpowiedzi bandziorka to zobacz jego inne posty i będziesz wiedział z kim masz do czynienia.Co do pytania taka Kilińskiego to bardzo długa ulica i bardzo wymieszana.
-
wid08 pisze:Jakie 100% rtsu na kilinskiego i narutowicza ? Co wy cpiecie ,tylko targową z tych 3 ulic jest wasza ... Chcoiaz nie do końca bo ktoś tu ostatnio płakał na forum ,ze coś nie dobrego dzieje sie z ta ulica ,Hehe .
Na Targowej sa kibice ŁKS ale to jest maks 10 młodych.Chodza na mecza i zaznaczają swoja obecność w miare możliwości na murach.Nie będę pisal które to "bramy' bo fani Widzewa z okolic doskonale wiedza o których mowa.Co nie zmienia faktu ze to ul. Widzewa.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
@mms
Proszę Cie odpocznij od komputera. Wypowiadasz się prawie o każdej mieścinie w której jest Widzew. Ktoś coś powie na temat spadku formy lub czegokolwiek innego to już jesteś niezależnie czy chodzi o Łódź, Piotrków, Kanzas, Aleks, ba w temacie o województwie wielkopolskim też się wymądrzałeś. Wpadasz do tematu i od razu robisz burdel robiąc kolejną awanturę, a swoim postem do wid08 tylko potwierdziłeś jego słowa :).
Proszę Cie odpocznij od komputera. Wypowiadasz się prawie o każdej mieścinie w której jest Widzew. Ktoś coś powie na temat spadku formy lub czegokolwiek innego to już jesteś niezależnie czy chodzi o Łódź, Piotrków, Kanzas, Aleks, ba w temacie o województwie wielkopolskim też się wymądrzałeś. Wpadasz do tematu i od razu robisz burdel robiąc kolejną awanturę, a swoim postem do wid08 tylko potwierdziłeś jego słowa :).
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Awanturę to zaczynają kwiatki typu wid08, który pisze, że Targowa to nie Widzew bo jakiś gamoń namazał na murze ŁKS co zostało zaraz poprawione, więc zajmijcie się swoimi krzykaczami. Co do widzewskiej Żaby to Ci "sprinterzy do klatek" znaczą dużo więcej niż biali z tego osiedla więc uważałbym z takimi tekstami.
-
Gamonia to szukaj u swoich koleżków, nikt nie napisał że Targowa należy do ŁKS-u, wręcz przeciwnie, napisano ci wcześniej że należy do rtsu ale jest kilku udzielających się młodych z eŁKSy. A to co zostało 'zaraz' poprawione, to mieliście chyba ze 2 strony płaczu na forum, o tym, że na targowej ŁKS szaleje z farbami
a co do tego koleżki mms, to przecież każdy go od dłuższego czasu zlewa, to jakiś pomidor czy c*** wie co i pozakładał 10 kont bo go banują co chwila
a co do tego koleżki mms, to przecież każdy go od dłuższego czasu zlewa, to jakiś pomidor czy c*** wie co i pozakładał 10 kont bo go banują co chwila
-
A jak wygląda sytuacja w centrum, na takich ulicach jak Tuwima, czy Dowborczyków
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
mms akurat napisał prawdę co do Żabieńca, jeśli chcesz być partnerem do rozmowy to postaraj się pisać nazwę mojego klubu z wielkiej litery, łapa ci nie odpadnie.
Targowa to Widzew za wyjątkiem trzech? familoków na odcinku pomiędzy Tylną a Fabryczną, generalnie podchodzą już pod Abramkę i ich działalność ogranicza się do tego krótkiego odcinka Targowej.
Kilińskiego jest tak podzielona, że nie da się określić, bo co brama to inny klub.
Narutowicza od Radiostacji do Placu Dąbrowskiego włącznie praktycznie sam Widzew, dalej w kierunku Piotrkowskiej coraz więcej fanów ŁKS, ale mimo wszystko jeśli chodzi o mieszkańców to raczej widzewska ulica bo wiadomo, że podobnie jak na Pietrynie spotkać tam można całe miasto, a Łks w zasadzie występuje tylko od Kilińskiego do Piotrkowskiej.
Targowa to Widzew za wyjątkiem trzech? familoków na odcinku pomiędzy Tylną a Fabryczną, generalnie podchodzą już pod Abramkę i ich działalność ogranicza się do tego krótkiego odcinka Targowej.
Kilińskiego jest tak podzielona, że nie da się określić, bo co brama to inny klub.
Narutowicza od Radiostacji do Placu Dąbrowskiego włącznie praktycznie sam Widzew, dalej w kierunku Piotrkowskiej coraz więcej fanów ŁKS, ale mimo wszystko jeśli chodzi o mieszkańców to raczej widzewska ulica bo wiadomo, że podobnie jak na Pietrynie spotkać tam można całe miasto, a Łks w zasadzie występuje tylko od Kilińskiego do Piotrkowskiej.
[link]
-
Nie szło juz edytowac posta a moja wypowiedź odnosiła sie tylko do ulicy Targowej którą zapomniałem pogrubić.Narutowicza i Kilińskiego inni już dobrze opisali.WITAM2 pisze:WID08 co do tych trzech ulic i odpowiedzi bandziorka to zobacz jego inne posty i będziesz wiedział z kim masz do czynienia.Co do pytania taka Kilińskiego to bardzo długa ulica i bardzo wymieszana.
Także gamoniu ode mnie wara.
-
A skąd ty to ku*** wiesz? Ponoć z Gliwic jesteś i mieszkasz gdzieś w Nowym Bytomiu czy coś. Jasnowidz jesteś czy jak?! Ale owszem Targowa należy do Widzewa.bandziorekk pisze:100% RTS.dmx777 pisze:jaka sytuacja na ulicy Targowej w Łodzi i na Kilinskiego oraz Narutowicza??
bandziorekk pisze:Narutowicza i Kilińskiego inni już dobrzeopisali
Może dobrze, może nie dobrze. Ty akurat widzę wiesz zawsze wszystko najlepiej. Zgrywasz kumatego a tak naprawde niewiele wnosisz do dyskusji. Nie odzywaj sie w tematach o których nie masz bladego pojęcia.
Kilińskiego istny kibicowski misz-masz. Co do Narutowicza to nie wiem więc się nie odzywam. Z tego co wiem to ulice takie jak Jaracza, Rewolucji i inne to też chyba pomieszane z przewagą ŁKSu. Główne bastiony ŁKSu to w tamtych rejonach to Włókiennicza i Wschodnia.
Ogólnie w Łodzi co raz ciekawiej i coraz ostrzej się dzieje, chodziażby wesołe odwiedziny jednych z kibiców w prywatnej szkole gdzie odbyła się pożegnalna impreza uczniów gdzie skończyła się ona tragicznie.
https://www.youtube.com/watch?v=wBs1ValcXFM !!!
-
Coś więcej napiszesz, czy tylko chciałeś pokazać jakim jesteś kumaczem ?
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
Chciałem pokazac jakim jestem kumaczem.
https://www.youtube.com/watch?v=wBs1ValcXFM !!!
-
-
Może nie za bardzo kibicowsko, ale jadąc od Pabianic ulicą Pabianicką, przed wiaduktem kolejowym po lewej stronie reklama na tęczowym tle, jakiś pedał w sukience z napisem "czy wam się podoba czy nie my jesteśmy wśród was". Widziałem, że już ktoś dopisał zakaz pedałowania, ale przydałoby się całe to gówno zamalować
-
:)
zrób flash moba i zamaluj...
zrób flash moba i zamaluj...
-
-
Wczoraj odbyły się derby juniorów starszych ŁKS-Widzew. Walka była o utrzymanie w centralnej lidze juniorów.
Filmik z dopingiem https://www.youtube.com/watch?v=RIJNZBwGDjY
Fotka dla porównania
Filmik z dopingiem https://www.youtube.com/watch?v=RIJNZBwGDjY
Fotka dla porównania

-
ktoś kumaty w sprawach kibicowskich z ŁKS i Widzewa sie odezwie na PW dzieki
-
Ze strony Widzewa nie było żadnej mobilizacji na ubiegłoroczny mecz juniorów. Inicjatywa młodego pokolenia, które skrzyknęło się na facebooku.