clemente soriano pisze:IV liga podkarpacka w sezonie 2007/2008
ekipa Resovii awansowała ale dalej jest w tej lidze 11 drużyn posiadających kibiców
1 Siarka - największy potencjał w IV lidze
2 JKS - po roku w okręgówce mam nadzieję pokażą się w dobrych ilościach - potencjał mają na to żeby być drugą siłą w tej lidze
3 Igloopol, Karpaty, Stal Sanok- stały równy bardzo dobry poziom
4 Stal M. - historia, ilość i jakość kibiców i sukcesy juniorów na tak - stadion -nie
5 Orzeł Przeworsk, Pogoń Leżajsk - małe miasta,ale fajny klimat
6 Lechia Sędziszów Młp. Unia Nowa Sarzyna- nie jest ich wielu, ale są widoczni
7 Polonia Przemyśl - powoli się odradzają i w pierwszej kolejce wyjazd do Żurawicy
sezon 2007/2008 będzie ciekawy
pozdrowienia i do zobaczenia na stadionach
Wujtom masz swoj temat o V lidze wiedz badz laskawy nie popisywac sie swoim wysokim poziomem inteligencji w cudzych sprawach ze tak to to mozna nazwac Nie odbierz tego jako napinka Pozdrawiam i zycze awansu do 4 ligi bo i tak mi to zwisa kto wejdzie bo cala smietanka dobrych ekip podkarpacie juz w niej jest Bez odbioru
witek pisze:Wujtom masz swoj temat o V lidze wiedz badz laskawy nie popisywac sie swoim wysokim poziomem inteligencji w cudzych sprawach ze tak to to mozna nazwac Nie odbierz tego jako napinka Pozdrawiam i zycze awansu do 4 ligi bo i tak mi to zwisa kto wejdzie bo cala smietanka dobrych ekip podkarpacie juz w niej jest Bez odbioru
Sorry, ze sie wtracam a Czarni Jaslo, Sokol Nisko z pewnoscia jeszcze ktos by sie znalazl
...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!
Myślę że wszędzie jest problem z autokarami na mecz, a szczególnie u nas (po wypadku) i w TBG. Miejmy nadzieję na bardzo udany sezon Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Myślę że wszędzie jest problem z autokarami na mecz,
Zgadzam sie my tez mamy problemy z autokarami mysle ze sie to zmieni.
Co do naszego sektora to nigdy nie bylo problemow
Lecz ostatnio byla u nas na stadionie policja i sie czepiala o stadion,zly stan techniczny,ale badzmy dobrej mysli.
Jak nie to sie zawsze dogadac mozna
mielecki1939 pisze:Myślę że wszędzie jest problem z autokarami na mecz, a szczególnie u nas (po wypadku) i w TBG. Miejmy nadzieję na bardzo udany sezon Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Jak tam w Mielcu sektor gosci ponoc zamkniety na dluzej? Bo wyjazd nam wypada w tej rundzie.
Co do Tych autokarów to niestety coraz wiecej takich przypadków jest Mysmy mieli swojego jednego przewoźnika (niestety firma sie rozwiazała) a po akcji Czuwaju są jeszcze wieksze problemy ale mam nadzieje ze zapomna i powróci do normy wszystko i nie tylko u Nas
hehe nie no co Ty to są derby juniorów są to chłopaki w wieku 12-16 lat podchodzą ambitnie do sprawy od najmłodszego wieku a my tylko z uwagą przyglądamy sie jak rośnie młoda ekipa w siłe ktoś kiedyś musi nas zastapić pozdro
Mecz z Krośnianką Krosno przełożony
Pierwszy mecz w terminarzu rozgrywek IV Ligi z Krośnianką Krosno został przełożony na 5 września. Karpacki PZPN przełożył termin spotkania ze względów bezpieczeństwa.
Podobnie, jak to miało miejsce w minionym sezonie, także w nadchodzącym, na mecze rozgrywane w Tarnobrzegu, Mielcu, Dębicy, Jarosławiu i Przemyślu, nie będą wpuszczane grupy szalikowców drużyn przyjezdnych. Dodatkowo w Mielcu, mecze rozgrywane będą całkowicie bez publiczności, a fani Stali, jeśli ten klub otrzyma oczywiście licencję, będą mogli oglądać pojedynki swego zespołu zza ogrodzeń stadionu, za obiema bramkami.
Piłka nożna dla kibiców!!! Czy oni sobie nie zdają sprawy że bez kibiców nie ma piłkarzy,chyba tak bo połowa drużyn sektor gości zamknięty,ważne mecze przekładane na środę,wogóle co to ma być!?
Podobnie, jak to miało miejsce w minionym sezonie, także w nadchodzącym, na mecze rozgrywane w Tarnobrzegu, Mielcu, Dębicy, Jarosławiu i Przemyślu, nie będą wpuszczane grupy szalikowców drużyn przyjezdnych. Dodatkowo w Mielcu, mecze rozgrywane będą całkowicie bez publiczności, a fani Stali, jeśli ten klub otrzyma oczywiście licencję, będą mogli oglądać pojedynki swego zespołu zza ogrodzeń stadionu, za obiema bramkami.
[link]
Dziwne mialy byc tylko 3 kolejki bez kibicow przyjezdnych bo robia cos tam na stadionie Mam nadzieje ze mam racje i przyjezdni beda wpuszczani
Może ktoś napisac czy cała 1 kolejka została zmieniona czy tylko mecz Karpaty-Stal Sanok?????????????????????????????????????????
z góry dzięki za odpowiedź
Lechia1914 pisze:Może ktoś napisac czy cała 1 kolejka została zmieniona czy tylko mecz Karpaty-Stal Sanok?????????????????????????????????????????
z góry dzięki za odpowiedź
Karpaty chyba 2 mecze pierwsze i inne druzyny z podkarpacia tez
bo Policja z regionu jedzie do Gdyni na jakies gowniane NATO ...
[link]
z tego co sie dzisiaj dowiedziałem to u nas wyrobia sie z remontem i beda normalnie wpuszczali kibicow.
pozdro
Zaplanowany na środę 15 sierpnia mecz drugiej kolejki czwartej ligi piłkarskiej Siarki Tarnobrzeg ze Stalą Mielec rozegrany zostanie 5 września.
Wydział Gier Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej uwzględnił wniosek policji w tej sprawie, która mecz Siarki ze Stalą uznała za spotkanie z gatunku tych o podwyższonym ryzyku. Drugi mecz Siarki z JKS w Jarosławiu, który także miał zostać przełożony na 19 września, odbędzie się w zaplanowanym w terminarzu rozgrywek terminie, czyli 18 sierpnia.
S_ST pisze:Moze ktos napisac dokladnie gdzie wejda przyjezdni??
Mielec,Tarnobrzeg,Debica,Przemysl,Jaroslaw wiadomo juz teraz, ze nie. A na reszcie??
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!
U nas beda wpuszczani przyjezdni wiec nie siej plotek kolego i nie sugeruj sie jakims wpisem w gazecie.Mam info z zarzadu.Jedynie 2-3 kolejki pierwsze moze byc inaczej bo cos tam remontuja na stadionie.