Niestety(a może bardzo dobrze) wiślacy usunęli już ten tekścik.4fan_player pisze:a moze ktos da link dokladny?bo tak to kazdy glupi moze sobie napisac ze znaleziono na forum Lecha, Widzewa etc.

Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Co tu się dzieje.....
W jakim kierunku my idziemy.... skąd się bierze tylu konfidentów - do niedawna myślałem, ze wylęgarnią konfidentów jest Konwiktorska 6, ale widzę, że staje się to normalką - oj Krakusy, Krakusy...
Moim zdaniem akcja Wilno generalnie na +, taki mały old school.
Wilno słabiutkie - nie mówię o Vetrze(bo to jest oczywiste), ale o Żalgirisie i innych.
Zastanawia mnie jak kiedyś mogła w tym mieście wyłapać oklep Petra i chyba Ruch (jak mnie pamięć oczywiście nie myli).
Co do zakazu wyjazdowego, to cóż taki life.
Damy radę !!!
A my swoje: "...Bo Warszawa, Warszawa, Warszawa, jest od tego,
Żeby bawić się, żeby bawić się, żeby bawić się na całego..."
W jakim kierunku my idziemy.... skąd się bierze tylu konfidentów - do niedawna myślałem, ze wylęgarnią konfidentów jest Konwiktorska 6, ale widzę, że staje się to normalką - oj Krakusy, Krakusy...
Moim zdaniem akcja Wilno generalnie na +, taki mały old school.
Wilno słabiutkie - nie mówię o Vetrze(bo to jest oczywiste), ale o Żalgirisie i innych.
Zastanawia mnie jak kiedyś mogła w tym mieście wyłapać oklep Petra i chyba Ruch (jak mnie pamięć oczywiście nie myli).
Co do zakazu wyjazdowego, to cóż taki life.
Damy radę !!!
A my swoje: "...Bo Warszawa, Warszawa, Warszawa, jest od tego,
Żeby bawić się, żeby bawić się, żeby bawić się na całego..."
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
Na czwartkowy mecz GKSu Bełchatów z FC Ameri Tibilisi przeznaczonych jest tylko 4 tysiące biletów...
2 sektory muszą być przeznaczone dla kibicow gości, niezależnie od tego czy przyjadą do Bełchatowa, a UEFA nie dopuściła miejsc stojących, więc jest tyle biletow ile kszeselek bez 2 sektorów na prostej....
Bedzie bitwa o bilety........

-
Jakie Krakusy?kaskader_(L) pisze:Co tu się dzieje.....
Nie bądź naiwny - bardzo proszę.
Skoro jak ktoś twierdzi usunięto to z forum którego włodarze bardzo dobrze współpracują z klubem to chyba coś znaczy.
Ja też się mogę zarejestrować na forum np Lecha Poznań i takie coś naskrobać.
Jeśli ktoś pamięta autora tego tekstu to proszę o nicka
-
nikczemny - może i masz rację, ale jak widzę wpisy tych wszystkich lamusów na tym forum to normalnie....
skąd się bierze takie konfidenctwo....?
niby komuna padła, a metody i poglady niczym z PRLu.
ale chyba takie czasy, normalnie jak u mnie w firmie, gdzie przyjezdne buraki, ze strachu przed stratą pracy i powrotem w rodzinne strony własne gówno by opierd......
a jak przetrwają na czyjejś krzywdzie, to się wożą jakby od urodzenia tu mieszkali. Banda wieśniaków i lamusów...
ale walka trwa i jak jeden z drugim coś mówi, to dla podkurw..... prosze ich o okazanie paszportu polsatu - czy mają prawo przebywać w Sto(L)icy
skąd się bierze takie konfidenctwo....?
niby komuna padła, a metody i poglady niczym z PRLu.
ale chyba takie czasy, normalnie jak u mnie w firmie, gdzie przyjezdne buraki, ze strachu przed stratą pracy i powrotem w rodzinne strony własne gówno by opierd......
a jak przetrwają na czyjejś krzywdzie, to się wożą jakby od urodzenia tu mieszkali. Banda wieśniaków i lamusów...
ale walka trwa i jak jeden z drugim coś mówi, to dla podkurw..... prosze ich o okazanie paszportu polsatu - czy mają prawo przebywać w Sto(L)icy

hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
Chlopaku z Legii prosze Cie bardzo przeczytaj moje dwa wpisy w tym temacie (ktory w sumie powinien mnie nie interesowac).
Ps.Pamietaj rowniez ze to jest forum tzn.kazdy przypadkowicz tu wchodzi i smaruje. Milicyjne dziewczyny zapewne spelniaja swoje fantazje erotyczne rowniez wiec chyba troszke za nerwowo do tego podchodzisz.
Hutnik Nowa Huta Hooligans
Ps.Pamietaj rowniez ze to jest forum tzn.kazdy przypadkowicz tu wchodzi i smaruje. Milicyjne dziewczyny zapewne spelniaja swoje fantazje erotyczne rowniez wiec chyba troszke za nerwowo do tego podchodzisz.
Hutnik Nowa Huta Hooligans
-
- ostatnie ostrzeżenie
Właśnie na TVP2 leci mecz GKSu Bełchatów.Jak ktoś chce posłuchać najbardziej xerującej ekipy to zapraszam przed TV.
to już maksymalne przegięcie np. nasze "Ole Ole , ole la i tylko Legia., Legia Warszawa" To nowa piosenka i śpiewana do tej pory tylko przez NAS (zresztą do GKSu kompletnie nie pasuje) więc chyba nie ma wątpliwości ,że bezczelnie zerżnięta, zresztą cały repertuar taki jest.Co chwile słyszę Lecha,Widzew,Jage itd....

to już maksymalne przegięcie np. nasze "Ole Ole , ole la i tylko Legia., Legia Warszawa" To nowa piosenka i śpiewana do tej pory tylko przez NAS (zresztą do GKSu kompletnie nie pasuje) więc chyba nie ma wątpliwości ,że bezczelnie zerżnięta, zresztą cały repertuar taki jest.Co chwile słyszę Lecha,Widzew,Jage itd....
Ostatnio zmieniony 19.07.2007, 22:19 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czy GKS ma jakiś zakaz odnosnie publiczności?/
bo jak nie to śmiech ku*** na sali
to jest gorzej niż zle, kompromitacja
c*** nawet z liczbą ale piosenki to już usłyszałem kilka skserowanych od innych ekip
sorry ale kibicowsko to GKS się wogóle nie nadaje na puchary i lm
<ŚPIOCH> nuda nuda nuda nuda wole ku*** na TVN jebnięty film obejrzeć
czołówka WRÓĆ !
bo jak nie to śmiech ku*** na sali

c*** nawet z liczbą ale piosenki to już usłyszałem kilka skserowanych od innych ekip
sorry ale kibicowsko to GKS się wogóle nie nadaje na puchary i lm
<ŚPIOCH> nuda nuda nuda nuda wole ku*** na TVN jebnięty film obejrzeć
czołówka WRÓĆ !
-
- ban
-
-
- ban
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
nie wiem jak u was w Warszawie, ale u nas nie ma 200 osób w młynie na tak ważnym meczuJanek pisze:a już mi się wydawało ,że tylko nasz repertuar bezczelnie skserowali a tu widze ,że większość ma takie same odczucia .No ,ale jest jeden plus oglądając ten mecz czujemy się prawie jak na własnym stadionie![]()
oj słabiutko GKS słabiutko... przegieliście z tym xerem

1910
-
- ban
Jako, że wszyscy fanatycy GKSu są na meczu
stanę w ich obronie (heh). Ze strony [link]
"82 tys.
Liczba ta stanowi 130% liczby mieszkańców Bełchatówa. Dla porównania, aby taki sam procent ludności Warszawy (1,7mln mieszkańców) obejrzał mecze Legii wówczas średnia widzów na jednym meczu musiała by wynosić...147tys.! Podobnie dla Krakowa średnia ta byłaby równa 65tys., a dla Łodzi 66tys...
W tym momencie widać wyraźnie ile jest racji we wszelkich insynuacjach kibiców z innych miast na temat rzekomo niskiej frekwencji na meczach w Bełchatowie..."
czyli, Belchatów jest małym miastem, nie jedno miasto Fan Clubowe Widzewa, Legii czy Lecha jest znacznie większe. Niech sie cieszą tym co mają, nie zabierajmy im tego
Pewnie im będzie przykro, gdy wróca z wypiekami na twarzy z tego historycznego meczu, usiadą przed kompem licząc na komentarze "super doping" a tu takie niemiłe epitety

"82 tys.
Liczba ta stanowi 130% liczby mieszkańców Bełchatówa. Dla porównania, aby taki sam procent ludności Warszawy (1,7mln mieszkańców) obejrzał mecze Legii wówczas średnia widzów na jednym meczu musiała by wynosić...147tys.! Podobnie dla Krakowa średnia ta byłaby równa 65tys., a dla Łodzi 66tys...
W tym momencie widać wyraźnie ile jest racji we wszelkich insynuacjach kibiców z innych miast na temat rzekomo niskiej frekwencji na meczach w Bełchatowie..."

czyli, Belchatów jest małym miastem, nie jedno miasto Fan Clubowe Widzewa, Legii czy Lecha jest znacznie większe. Niech sie cieszą tym co mają, nie zabierajmy im tego

Pewnie im będzie przykro, gdy wróca z wypiekami na twarzy z tego historycznego meczu, usiadą przed kompem licząc na komentarze "super doping" a tu takie niemiłe epitety

Ostatnio zmieniony 19.07.2007, 22:24 przez R/F, łącznie zmieniany 1 raz.
-
na mój łeb chodzi raczej o to że ich jest mniej niż na meczu ligowymR/F pisze:Jako, że wszyscy fanatycy GKSu są na meczustanę w ich obronie (heh). Ze strony [link]
"82 tys.
![]()
czyli, Belchatów jest małym miastem, nie jedno miasto Fan Clubowe widzewa, legii czy Lecha jest znacznie większe. Niech sie cieszą tym co mają, nie zabierajmy im tego
c*** z kserowaniem ale frekwencja to porażka i ten "młyn" ... hmm
-
- ostatnie ostrzeżenie
hmmm nie wyczułeś ironifanatyk_e3 pisze:nie wiem jak u was w Warszawie, ale u nas nie ma 200 osób w młynie na tak ważnym meczuJanek pisze:a już mi się wydawało ,że tylko nasz repertuar bezczelnie skserowali a tu widze ,że większość ma takie same odczucia .No ,ale jest jeden plus oglądając ten mecz czujemy się prawie jak na własnym stadionie![]()
oj słabiutko GKS słabiutko... przegieliście z tym xerem

a oglądałeś mecz? Jak ktoś słyszy na stadionie Gksu piosenkę utożsamianą ze swoim klubem,będącą sztandardową pieśnią nie śpiewaną przez inną ekipę to chyba można się trochę wkurwić? Rozumiem popularne kawałki spiewane przez wszystkich ,ale nie najnowsze i charakterystyczne dla poszczególnych ekip.T.G. pisze:Teraz będzie pierdolenie przez 10 stron o kserowaniu, ludzie ogarnijcie się.
-
oglądałem ale wylewanie żali na necie nic nie zmieni.Janek pisze: a oglądałeś mecz? Jak ktoś słyszy na stadionie Gksu piosenkę utożsamianą ze swoim klubem,będącą sztandardową pieśnią nie śpiewaną przez inną ekipę to chyba można się trochę wkurwić? Rozumiem popularne kawałki spiewane przez wszystkich ,ale nie najnowsze i charakterystyczne dla poszczególnych ekip.
Pzdr.
-
-
-
ogolnie to meczyki slabe ;/
Groclin z ktorym pokladalem duze nadzieje nic wielkiego nie pokazal.Fakt warunki maskaryczne ale to przeszkadzalo jednym i drugim i nie ma co ich tlumaczyc.Zagrali chujowo niestety.Rewanaz bedzie Wasz.POWODZENIA.
Co do meczu GKSu to spodziewalem sie zajebistej frekwecni no coz trudno sie mowi nie ma sensu kometowac.Przeciwnik nie byl z wysokiej polki wiec moze dlatego.Natomiast jesli chodzi o gre pilkarzy widac bylo u nich treme stres gubili sie jak cholera,ale wazne zwyciestwo POLSKIEGO teamu chociaz nie kibicuje druzynie z Bełchatowa ale fajnie ze wygrai. Kazdy punkt sie przydaje.
Pozdrawiam i powodzenia w rewanzu.
Groclin z ktorym pokladalem duze nadzieje nic wielkiego nie pokazal.Fakt warunki maskaryczne ale to przeszkadzalo jednym i drugim i nie ma co ich tlumaczyc.Zagrali chujowo niestety.Rewanaz bedzie Wasz.POWODZENIA.
Co do meczu GKSu to spodziewalem sie zajebistej frekwecni no coz trudno sie mowi nie ma sensu kometowac.Przeciwnik nie byl z wysokiej polki wiec moze dlatego.Natomiast jesli chodzi o gre pilkarzy widac bylo u nich treme stres gubili sie jak cholera,ale wazne zwyciestwo POLSKIEGO teamu chociaz nie kibicuje druzynie z Bełchatowa ale fajnie ze wygrai. Kazdy punkt sie przydaje.
Pozdrawiam i powodzenia w rewanzu.
RKS RADOMSKO TRADYCJA KTóRA PRZETRWA KONIEC ŚWIATA
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
www.YBB.prv.pl pisze: PS. Do innych użytkowników. To jednak był środek tygodnia bądź co bądź to dzień roboczy więc maja usprawiedliwienie
c****** godzina, mecz w tv, gorąco, drogie bilety, chujowy przeciwnik... nie ma pierdolenia, stadion powinien pękać , a dlaczego? a dlatego że to był ich debiut w PUCHARACH !
PS
chujowo się pokazali i tyle. nie ma wytłumaczenia.
mieli szanse wykazać się i dać do zrozumienia nam wszystkim że zasługują kibicowsko na te "klocki" , zaznaczam że to był ich debiut, nie dali rady, po prostu są za "słabi" na to... choćby się dwoili i troili, nic nie wskurają - nie zasługują KIBICOWSKO na te "klocki"
zaznaczam że był to mecz u siebie, boje się myśleć co to będzie na wyjeżdzie,........... czuje że niestety zero wyjazdowe.