Będąc w ostatni weekend w Toruniu, dzień po ich meczu, widziałem wielu małolatów w barwach Widzewa.
Wiadomo że Elana ma zgodę z Ruchem ale jak wygląda sprawa z Widzewem na ten moment?
Układ ? Zwykła sympatia? Czy już po cichu przyklepywana zgoda?
Minetnik z Talesu pisze:Będąc w ostatni weekend w Toruniu, dzień po ich meczu, widziałem wielu małolatów w barwach Widzewa.
Wiadomo że Elana ma zgodę z Ruchem ale jak wygląda sprawa z Widzewem na ten moment?
Układ ? Zwykła sympatia? Czy już po cichu przyklepywana zgoda?
Jak to jest z Wisla fc Przemysl? O ile mnie pamiec nie myli Polonia twierdzila kiedys, ze fc i Polonia to inne osoby, a jak jest teraz po przybiciu ukladu?
FC United ma flage Warsaw, stworzoną przez anglików mieszkających w Warszawie i kibicujących United. Ale wiadomo, że to nie jest flaga żadnej ekipy, bo na wyspach flagi robi sobie każdy.
Jest tam troche lewakow (i nie mowie tutaj o fladze che fujary, bo ona z innego powodu kiedys sie pojawila) i mialem okazje wymienic poglady. I to takich typowo nowoczesno-europejskich. Bardzo aktywnych na FB.
Troche tez osob na prawo.
Mowie o tych co mialem okazje rozmawiac, czy czytac, bo wiadomo ze jak to w anglii na trybunach nikt sie w polityke nie bawi.
Jakie poglady maja ci z Warszawy, nie mam pojecia, nigdy ich nie spotkalem.
inTORwertyk pisze:Pamietacie mecz reprezentacji na stadionie Widzewa z 5 lat temu ?
Pamietam ze wisialy wtedy 2 flagi , albo jedna laczona bodajze Lwow i Wilno.Chyba bylo tak ze ochrona zajebala te flagi ?? Pamieta ktos ta sytuacje ?
Czyje to byly flagi i czemu juz nie pojawiaja sie na meczach kadry ?
Zerwana została flaga Pogoni Lwów, a flaga łączona Wilno Lwów jest Legii.
inTORwertyk pisze:Pamietacie mecz reprezentacji na stadionie Widzewa z 5 lat temu ?
Pamietam ze wisialy wtedy 2 flagi , albo jedna laczona bodajze Lwow i Wilno.Chyba bylo tak ze ochrona zajebala te flagi ?? Pamieta ktos ta sytuacje ?
Czyje to byly flagi i czemu juz nie pojawiaja sie na meczach kadry ?
mancunian pisze:Jest tam troche lewakow (i nie mowie tutaj o fladze che fujary, bo ona z innego powodu kiedys sie pojawila) i mialem okazje wymienic poglady. I to takich typowo nowoczesno-europejskich. Bardzo aktywnych na FB.
Troche tez osob na prawo.
Mowie o tych co mialem okazje rozmawiac, czy czytac, bo wiadomo ze jak to w anglii na trybunach nikt sie w polityke nie bawi.
Jakie poglady maja ci z Warszawy, nie mam pojecia, nigdy ich nie spotkalem.
dzięki. ogladałem filmik kiedys z ich dopingu (nie umiem go teraz znalezc) i wlaśnie były pokazane jakieś wlepki z che z tego co pamietam naklejone na barierkach u nich na sektorze
oczywiscie :) ale niestety co nieco pomieszałem... znalazłem filmik -> https://www.youtube.com/watch?v=9pb0oW_zrZw około 3 minuty są pokazane naklejone wlepki St. Pauli i Green Brigade Celticu, wiec jednak to nie są z fujarą wlepy. Wiadomo natomiast jak ukierunkowane są te ekipy więc wlepki pewnie nie przypadkowe się tam znalazły, szczegolnie ze są obok siebie a obok jest recznie robiona naklejka FCUM
Co oznacza w przełtumaczeniu na nasze ten okrzyk 0:46 ? https://www.youtube.com/watch?v=rgDADgtbAec
Jakie są jeszcze grupy prawicowe we Francji oprócz ekip z Lyonu i zbanowanej z PSG ?
wibrator pisze:Avia Świdnik, jakie ma najbardziej spektakularne sukcesy kibicowskie? i jaki okres był dla nich najlepszy pod tym wględem?
Spektakularne? Nie bardzo rozumiem co masz na myśli,normalnie działająca ekipa, jeszcze nigdy nie wyjebała nikomu 50 flag ,ani nie pojechała na wyjazd w 15.000 chłopa. Jeśli chodzi Ci o najlepszy okres ogólnie w działalności kibiców ze Świdnika,to na pewno lata 90-te i parę lepszych meczów (np. rok 2005 ,derby z Hetmanem , mecz ze Stalówką ,czy wyjazd na Motor) gdzie nieraz w młynie zbierali się w kilka setek.
Pytanko o klimaty Łodzi, "krojenie" szalów/koszulek jest modne? w sensie czy jest to takie częste itd. i robią dywany? bo widać to w większych miastach typu Warszawa , Kraków.
eleon pisze:Pytanko o klimaty Łodzi, "krojenie" szalów/koszulek jest modne? w sensie czy jest to takie częste itd. i robią dywany? bo widać to w większych miastach typu Warszawa , Kraków.
Tego się już nie da czytać. Ja osobiście jestem wychowany w czasie gdy nadchodziło nowe milenium i za głowę się łapie. Aż strach pomyśleć co by sobie pomyślał chłop który jeździł początkiem lat 90-tych. Na szczęście tacy nie znają tego forum więc i pożyją dłużej :)