Kilka lat temu jeszcze na Oporowskiej wieszana była flaga Śródmieścia (czarna) nie wiem czy kojarzysz. Od przeprowadzki na Pilczyce już jej nie widziałem.Bączyński pisze:Trójkąt jest specyficzną,można rzecz hermetyczną ekipą na wrocławskich trybunach,to właśnie tam chyba tam najbardziej sztywno trzymają się tradycje zgody Śląsk-Motor,legenda ekipy Ł99' .Nie wydaje mi się,że jakieś inne osiedle zrobi jeszcze flagę.

Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
-
Kiedyś była też na kilku meczach Grabiszyn&Strachowice (?) i lata temu pojawiała się flaga Kleczkowa.
-
Pierwszej nie widziałem i nawet o niej nie słyszałem. Kleczków to czasy 3 ligi jeszcze:
- Załączniki
-
- Syców,Skinheads,Kleczków.JPG (89.38 KiB) Przejrzano 17254 razy
-
Miałem na myśli ekipy bez rywala w mieście, Miedź poza dzielnicą cudów ma flagi osiedlowe? Jakoś podczas iwzyt w Legnicy nie widziałem. Górnik-Zagłebie, Karkonosze-Spartakus miały rywala w mieście, wiec tutaj nie dziwi mnie fakt takich flag.Bączyński pisze:Miedź,Górnik Wałbrzych,Karkonosze też mają flagi osiedlowe.a jesteście jedną z niewielu ekip na Dolnym Śląsku z flagami osiedlowymi
Flaga Klęczkowa miała dyskucje o barwy, była biało zielona i chyba dlatego miała zniknąć. Tutaj też mocne sympatie i znajomości z Motorem i Trójkątem, flagi Grabiszyn też nie widziałem.
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Jeśli chodzi o Miedź to dzielnica Piekary również ma flagę.
-
My nie mamy.rozkminiacz pisze:Chyba praktycznie wszystkie liczące się ekipy na DŚ mają flagi osiedlowe.
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko
-
Kiedyś między Śląskiem a Chrobrym była zgoda i to całkiem dobra. Zrobiona w latach 80', przez starą ekipe ChG. Później drogi się rozeszły. Chrobry miał szteme z Widzewem, zapoczątkowaną wspólnej niechęci do Zagłębia Lubin, która to zgoda z roku na rok przybierała na sile, a jednocześnie lub nawet przed tym wygasały kontakty we Śląskiem. To tak w skrócie. Po drodze jeszcze była zgoda Chrobrego z Piastem Nowa Ruda , gdy grali w starej 2 lidze i byli jak na tamte czasy dość ogarniętą ekipą, podobnie jak zgoda z Moto-Jelczem.Bunio pisze: 2.) Pamiętam z małolata, że we Wrocławiu pojawiali się chłopaki z Głogowa nawet w swoich barwach, ktoś starszy stażem wie na jakiej zasadzie i co spowodowało, że przestali jeździć?
-
Sorrki że tak post pod postem, ale nie ma jak skorygować, a mam na myśli Piasta Nowa Ruda. Na dziś to też jak najbardziej ogarnięta ekipa, tyle że działa jako f/c Śląska, a nie bardziej samodzielnie. Lata grania w bardzo niskich ligach i zmiana pokoleń robią swoje, jednak pod koniec lat 80' byli wprawdzie też pro-wrocławscy jednak przede wszystkim pod własnym szyldem
-
Napisał przecież, ze wszystkie "liczące się" ha ha ha. Tak musiałem...zubri pisze:My nie mamy.rozkminiacz pisze:Chyba praktycznie wszystkie liczące się ekipy na DŚ mają flagi osiedlowe.
-
Szybko ci nie odpisze, bo szykują się do szturmu na Wrocław.
Reprezentuję siebie.
-
można wiedzieć jakiego rywala w mieście miało Zagłębie ?Bunio pisze:Miałem na myśli ekipy bez rywala w mieście, Miedź poza dzielnicą cudów ma flagi osiedlowe? Jakoś podczas iwzyt w Legnicy nie widziałem. Górnik-Zagłebie, Karkonosze-Spartakus miały rywala w mieście, wiec tutaj nie dziwi mnie fakt takich flag.Bączyński pisze:Miedź,Górnik Wałbrzych,Karkonosze też mają flagi osiedlowe.a jesteście jedną z niewielu ekip na Dolnym Śląsku z flagami osiedlowymi
Flaga Klęczkowa miała dyskucje o barwy, była biało zielona i chyba dlatego miała zniknąć. Tutaj też mocne sympatie i znajomości z Motorem i Trójkątem, flagi Grabiszyn też nie widziałem.
-
Może chłopakowi chodziło o Zagłębie Wałbrzych.
W Lubinie w latach 90 wisiały flagi osiedlowe czy też dzielnicowe, takie jak Killińskiego czy Sycylia Hools, która ostatnio zawisła w Sosnowcu w 2008 roku.
W Lubinie w latach 90 wisiały flagi osiedlowe czy też dzielnicowe, takie jak Killińskiego czy Sycylia Hools, która ostatnio zawisła w Sosnowcu w 2008 roku.
-
Lechia Dz. Nie pojawia się dzisiaj na O62 (Grali ze Slęza Wrocław)...a szkoda :)
-
Faktycznie, zle zrozumiałem tekst . Dzięki.FanaticZL pisze:Może chłopakowi chodziło o Zagłębie Wałbrzych.
-
Miedź ma 3 flagi dzielnicowe Piekary, Dzielnica Cudów i Nowy Świat.
-
Śląsk chyba zaczął mieć kompleksy na punkcie utraconego FC w Strzegomiu na rzecz Górnika.
Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że na umówione spotkanie przyjechali ze sprzętem i potraktowali to wszystko wbrew jakichkolwiek zasad rozwalając przy tym fury itp.
Tak wygląda jedno z aut, jest jeszcze parę ale wydaje mi się, że to zdjęcie wystarczy!
[link]
Zero szacunku!
Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że na umówione spotkanie przyjechali ze sprzętem i potraktowali to wszystko wbrew jakichkolwiek zasad rozwalając przy tym fury itp.
Tak wygląda jedno z aut, jest jeszcze parę ale wydaje mi się, że to zdjęcie wystarczy!
[link]
Zero szacunku!
-
Już ładnie się w dupach poprzewracało ,najpierw Zagłebie z Falubazem a teraz WKS .... zero szacunku
-
j**** twój internetowy szacunek....FANATYK_92 pisze:Śląsk chyba zaczął mieć kompleksy na punkcie utraconego FC w Strzegomiu na rzecz Górnika.
[link]
Zero szacunku!
-
Co innego będziesz pisał, jak wychapiesz teleskopem w twarz albo twoja fura pójdzie do kasacji.
Zrozum, że chłop nie piszę tego by się wyżalić tylko zwraca uwagę, że jak na ekipę, która szczyci się honorem na flagach oraz gdzie Tylko możliwe, łamie podstawowe zasady naszego życia kibicowskiego.
Zrozum, że chłop nie piszę tego by się wyżalić tylko zwraca uwagę, że jak na ekipę, która szczyci się honorem na flagach oraz gdzie Tylko możliwe, łamie podstawowe zasady naszego życia kibicowskiego.
-
kto mieczem wojuje...
-
Powiedz konkretnie...kiedy i gdzie został użyty sprzęt przez Polonię lub Górnika?
bo tak to może napisać sobie każdy
Bo jak na razie to Wy już macie 2 razy na koncie takie krzywe akcje.
Pewnie, pewnie kto mieczem wojuje...Tylko, że narazie wygląda to tak, że jak nie udaję wam się wygrać w normalny sposób, to sięgacie po przedłużacze i inne frajerskie numery.
bo tak to może napisać sobie każdy
Bo jak na razie to Wy już macie 2 razy na koncie takie krzywe akcje.
Pewnie, pewnie kto mieczem wojuje...Tylko, że narazie wygląda to tak, że jak nie udaję wam się wygrać w normalny sposób, to sięgacie po przedłużacze i inne frajerskie numery.
-
Dokładnie to już nie jest pierwszy raz kiedy to Śląsk łapie za sprzęt. Jeśli się uważają za tak mocną ekipę to po kiego grzyba sprzęcik? Nie mówiąc o reszcie niedomówień jakie miały miejsce podczas tej akcji!
-
Z tego co wiadomo to w Strzegomiu po za Śląskiem działa jeszcze Zagłębie.W twoich rewelacjach czytamy ze Strzegom już jest Górnika.Takie zdjęcie rozjebaneg. auta mozesz wziąc sobie z alegro i wstawić.Coś mi się zdaje drogi kolego ze kręcisz krzywą afere.FANATYK_92 pisze:Śląsk chyba zaczął mieć kompleksy na punkcie utraconego FC w Strzegomiu na rzecz Górnika.
[link]
Zero szacunku!
-
z czytania ze zrozumieniem pała, po 2 nikt ci sie nie bedzie tłumaczyl bo to nie twoja sprawa.
-
To chyba jest jednoznacznie napisane, więc z tym czytaniem ze zrozumieniem trochę przyhamuj. Górnik w Strzegomiu liczy się tak samo jak w Suwałkach, czyli w ogóle.FANATYK_92 pisze:Śląsk chyba zaczął mieć kompleksy na punkcie utraconego FC w Strzegomiu na rzecz Górnika.
Reprezentuję siebie.
-
Banda c**** uczy sie od swoich chlopakow z wISLY krzywych akcji ze sprzetem ? Rozpierdalanie fur ? Co to ku*** za krzywe akcje...
-
Hamuj bajerkę chłopaczku,bo jeszcze nie raz wyłapiecie od tej bandy.
Przyszedł na szczęście czas,że małe pieski co głośno szczekają są tępione.
Przyszedł na szczęście czas,że małe pieski co głośno szczekają są tępione.
-
haha taka jest prawda Że w Strzegomiu na Śląsk jeździ dwie starsze osoby reszta dzieci ze szkół wiec w Strz Śląsk nie istnieje
-
haha ich Banda nie mozna nazwac banda ze sprzętem nie lata tylko hołota
-
Spinaniem dupska na WKS nic nie zmienicie.. I tak Śląsk olewa wasze śmieszne klubiki ciepłym moczem :)
-
Nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale gość o nicku FANATYK_92 w dniu dzisiejszym napisał 1 post od kiedy się zarejestrował. Jak dla mnie jest to zwyczajna prowokacja mająca wywołać tu ferment, a którą podłapują czytający to ludzie. Proponuje nie zawracać sobie tym głowy i zająć się poważnymi sprawami niż wyolbrzymaniem jak dla mnie kompletnie nie wiarygodnych wpisów.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Gosciu o tym kazdy juz wie jaka akcje ODejbał wczoraj Slask i to nie farmazon ze wjechali tak jak pisze Fanatyk
-
Zorientujesz się czy te dekielki na felgach są do sprzedania? Bo moja żona ma takie auto, a te dekielki są w nim tak z****** że nie mogę na nie patrzećFANATYK_92 pisze:Śląsk chyba zaczął mieć kompleksy na punkcie utraconego FC w Strzegomiu na rzecz Górnika.
[link]
Zero szacunku!
-
camelo tylko sie napina na necie dziecko inetrnetu
-
I tymi o to mądrymi słowami zakończmy, póki się na dobre nie zaczęło.kibic0 pisze:Nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale gość o nicku FANATYK_92 w dniu dzisiejszym napisał 1 post od kiedy się zarejestrował. Jak dla mnie jest to zwyczajna prowokacja mająca wywołać tu ferment, a którą podłapują czytający to ludzie. Proponuje nie zawracać sobie tym głowy i zająć się poważnymi sprawami niż wyolbrzymaniem jak dla mnie kompletnie nie wiarygodnych wpisów.
Reprezentuję siebie.
-
Zapraszamy na miejsce akcji wszytsko ludzie widzieli są szkody auta skasowane wybite szyby w domach i kazdy widzial ekipe Ślaska co odjebali i czy honorowo... Wszystko na temat
-
uuuu grubo, co jeszcze ? :)niebanalny21 pisze:Zapraszamy na miejsce akcji wszytsko ludzie widzieli są szkody auta skasowane wybite szyby w domach i kazdy widzial ekipe Ślaska co odjebali i czy honorowo... Wszystko na temat
-
Zaczyna się jak w wyborczej... "kibole napadli na bank". A czemu kibole? Bo jeden miał ciuchy z emblematem klubu piłkarskiego... Równie dobrze mogli wtedy napisać "szachiści napadli na bank" bo jeden z nich gra w szachy.
Reprezentuję siebie.
-
BAJKOPISARZE, NIKT Z WAS PALKI W LESIE NIE ZGUBIL ??? FRAJERZY Z MKS I ZAGLEBIA!!!
-
Co sie prujecie. Prawda jest ze wjechaliscie ze sprzetem i demolujecie fury i jak ktorys z was twierdzi ze bylo inaczej to jest c**** ogarniety i gowno wie co sie w regionie dzieje. Brak wam honoru wiec japa