Puchar Polski 2013/2014
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski 2013/2014
noooo,to pisemko poszło tak zwanym "oficjalnym kanałem". już bez świadków tj. kamer i mikrofonów pewnie zużyto kilka tubek wazeliny,stłamszono kilka kobiecych cycków i ogólnie mów mi "zibi"...
-
Czy kibole Zety maja zamiar w przyszlosci uznawac zdobycie PP przez klub? Bo jakby nie bylo puchar zdobyli za kase Osucha...
-
Boniek po raz kolejny pokazuje, że liczy się dla niego wizerunek i pijar, tym listem chciał się przypodobać obecnemu prezydentowi Bydgoszczy (z PO) tak samo jak ustawił sobie dziennikarzy, którzy tylko go zachwalają to udziela wywiadów, a Ci którzy próbują mu wytykać błędy pomija.
Ja mam nadzieję, że Ci kopacze co podpisali to oświadczenie napisane przez Osucha , które potępia kiboli i staje po stronie tego mitomana i psów w każdym nowym klubie nie będą akceptowani i nie będzie żadnego przybijania piątek z nowymi fanami. Bo o tym fakcie też trzeba pamiętać, że skórokopy zamiast zająć stanowisko neutralne i nie mieszać się wybrali opcję skąd płynie dla nich hajs. Nie pamiętam, aby coś podobnego zrobili piłkarze z Legi przy konflikcie z ITI czy teraz Wisły.
Ja mam nadzieję, że Ci kopacze co podpisali to oświadczenie napisane przez Osucha , które potępia kiboli i staje po stronie tego mitomana i psów w każdym nowym klubie nie będą akceptowani i nie będzie żadnego przybijania piątek z nowymi fanami. Bo o tym fakcie też trzeba pamiętać, że skórokopy zamiast zająć stanowisko neutralne i nie mieszać się wybrali opcję skąd płynie dla nich hajs. Nie pamiętam, aby coś podobnego zrobili piłkarze z Legi przy konflikcie z ITI czy teraz Wisły.
-
Dosyć ważna kwestia, miejmy nadzieję że owi gracze zostaną dobrze zapamiętani przez środowisko Kibolskie i właściwie oznaczeni. Bez żadnych skrupułów. Kto raz wybacza, ten...KurzaW@gin@ pisze:
-
ja mysle że tak, bo czy jakas ekipa nie uznaje mistrzostw zdobytych na przykład w czasie komuny, jak to sie mowi, taka sytuacja...uk1920 pisze:Czy kibole Zety maja zamiar w przyszlosci uznawac zdobycie PP przez klub? Bo jakby nie bylo puchar zdobyli za kase Osucha...
co innego gdyby zdobyli go jako Hydrobudowa to wiadomo, ale to jednak Zawisza, a przez kogo rządzona to już inna kwestia

-
Tylko troche dziwnie bedzie wygladac szczycenie sie puchrem przez kiboli (po odejsciu Osucha) w przyszlosci,skoro odcinaja sie calkowicie od cyrku ktory on teraz wyprawia.Wyznawca Wisełki pisze:ja mysle że tak, bo czy jakas ekipa nie uznaje mistrzostw zdobytych na przykład w czasie komuny, jak to sie mowi, taka sytuacja...uk1920 pisze:Czy kibole Zety maja zamiar w przyszlosci uznawac zdobycie PP przez klub? Bo jakby nie bylo puchar zdobyli za kase Osucha...
co innego gdyby zdobyli go jako Hydrobudowa to wiadomo, ale to jednak Zawisza, a przez kogo rządzona to już inna kwestia
-
a np. Legia, za Waltera nic nie zdobyła? zdobyła chyba. i co, teraz po wszystkim, banda Legii ma się wypierać sukcesów jakie klubo odnosił za czasów ITI?uk1920 pisze:Tylko troche dziwnie bedzie wygladac szczycenie sie puchrem przez kiboli (po odejsciu Osucha) w przyszlosci,skoro odcinaja sie calkowicie od cyrku ktory on teraz wyprawia.
-
Jest w tym troche racji,tylko Legia praktycznie zawsze byla w czubie tabeli i liczyla sie w walce o mistrza czy tam Puchar,a w przypadku Zawiszy wyglada to troche inaczej,bo to ta parowa Osuch sie teraz szczyci ze to tylko dzieki niemu Zawisza ma puchar, i dlatego mnie zastanawia jak beda sie kibole w przyszlosci do tego odnosic.ChPM pisze:a np. Legia, za Waltera nic nie zdobyła? zdobyła chyba. i co, teraz po wszystkim, banda Legii ma się wypierać sukcesów jakie klubo odnosił za czasów ITI?uk1920 pisze:Tylko troche dziwnie bedzie wygladac szczycenie sie puchrem przez kiboli (po odejsciu Osucha) w przyszlosci,skoro odcinaja sie calkowicie od cyrku ktory on teraz wyprawia.
-
Puchar zdobył Zawisza, a nie Osuch. To, że Osuch się szczyci jaka to jego wielka zasługa to normalne. Oczywiście normalne w kręgach takich wieśniaków jak on. Nie widzę problemu, by kibice Zawiszy uznawali ten puchar, właściwie dziwiłbym się gdyby nie uznawali. Osuch odejdzie, Zawisza zostanie.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
a czy to o czym rozmawiacie to nie jest szukanie problemu na siłę?
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
p. pisze:a czy to o czym rozmawiacie to nie jest szukanie problemu na siłę?
nie,to kibice.net
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
jak się trafi jakiś ciekawy wyjazd w pucharach ciekawe czy Zawisza pojedzie
moim zdaniem powinni , ze stosownymi transparentami
-
Czyli co obrażamy się i walimy focha ale jak będzie fajny mecz to idziemy? Hehj**** cenzure pisze:jak się trafi jakiś ciekawy wyjazd w pucharach ciekawe czy Zawisza pojedzie
-
wyjazdowy mecz pucharowy to przecież nie nabijanie kasy tym z którymi sie wojuje, a takie transparenty na wyjezdzie na pewno byłyby lepsze niż odpuszczanie meczu a osuch wysle na wyjazd opłaconych najemników-pikników
-
sugerujesz że finał PP to nie był "fajny mecz"?Resistance pisze:Czyli co obrażamy się i walimy focha ale jak będzie fajny mecz to idziemy? Hehj**** cenzure pisze:jak się trafi jakiś ciekawy wyjazd w pucharach ciekawe czy Zawisza pojedzie
tez uważam że w niektórych przypadkach pokazanie się na meczu to lepsze rozwiązanie, wyjazd zagraniczny to idealna sytuacja
-
Z pewnością Osuch im bilety zamówi.
-
-
Ja p*******, gimnazjaliści nie mieli zbyt krótkich egzaminów? Egzaminy maturalne już się skończyły?? Widać chopaczku gówno wiesz o piłce, kibicowaniu, ultrasowaniu, nie mówiąc o biznesie. Osuch ma kasę. Pierwotny jego plan to wpierdolenie hajsu w klub który awansuje do ekstraklapy i zdobędzie cośtam. Transmisje, sponsorzy, partnerzy płacący hajs za reklamy, reklamodawcy, znajomki z handlu, miasto... Tu chodzi tylko i wyłącznie o propagandę, rozgłos, rozreklamowanie własnego nazwiska. Ludzie wchodzący w takie interesy(czyt. kupujący kluby piłkarskie) nie liczą na natychmiastowe zarobki czy hajsy z biletów(niewpuszczanie gości). Oni liczą na to, że ich produkt/marka/morda odbije się większym echem w skali kraju. Rozgłos poprzez pozytywne info(wyniki, bramki, zachowania). Mówie tylko i wyłącznie o klubach ekstra, bo w niższych ligach prezesy niezależnie od nastrojów panujących w miastach/mieścinach p******* wszystko, byleby łyknąć więcej kasiory(wiadomo że zdarzają się wyjątki). SieM ku*** żem rozpisał, ale takie teksty pierdolonych nastolatków, liczone w milionach!, doprowadzają czasem do szewskiej pasji.daniKSC pisze:wyjazdowy mecz pucharowy to przecież nie nabijanie kasy tym z którymi sie wojuje, a takie transparenty na wyjezdzie na pewno byłyby lepsze niż odpuszczanie meczu a osuch wysle na wyjazd opłaconych najemników-pikników
-
Kiedy znów ruszają rozgrywki PP?
-
Runda przedwstępna jakoś w lipcu. Nie wiem z kolei jak to wygląda na szczeblu regionalnym, bo w przedwstępnej już występują zwycięzcy regionalni.TenZeWschodu pisze:Kiedy znów ruszają rozgrywki PP?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
A jak już poświeci tą swoją mordą to powie pewnie tak: a p******* ten cały bajzel, tych piłkarzyków, kiboli, itp, jutro startuje do parlamentu, polityka to moje nowe powołanie! Głosujcie na mnie, wygrałem z kibolami, wygram z bezrobociem!bujdadookola pisze:Ja p*******, gimnazjaliści nie mieli zbyt krótkich egzaminów? Egzaminy maturalne już się skończyły?? Widać chopaczku gówno wiesz o piłce, kibicowaniu, ultrasowaniu, nie mówiąc o biznesie. Osuch ma kasę. Pierwotny jego plan to wpierdolenie hajsu w klub który awansuje do ekstraklapy i zdobędzie cośtam. Transmisje, sponsorzy, partnerzy płacący hajs za reklamy, reklamodawcy, znajomki z handlu, miasto... Tu chodzi tylko i wyłącznie o propagandę, rozgłos, rozreklamowanie własnego nazwiska. Ludzie wchodzący w takie interesy(czyt. kupujący kluby piłkarskie) nie liczą na natychmiastowe zarobki czy hajsy z biletów(niewpuszczanie gości). Oni liczą na to, że ich produkt/marka/morda odbije się większym echem w skali kraju. Rozgłos poprzez pozytywne info(wyniki, bramki, zachowania). Mówie tylko i wyłącznie o klubach ekstra, bo w niższych ligach prezesy niezależnie od nastrojów panujących w miastach/mieścinach p******* wszystko, byleby łyknąć więcej kasiory(wiadomo że zdarzają się wyjątki). SieM ku*** żem rozpisał, ale takie teksty pierdolonych nastolatków, liczone w milionach!, doprowadzają czasem do szewskiej pasji.daniKSC pisze:wyjazdowy mecz pucharowy to przecież nie nabijanie kasy tym z którymi sie wojuje, a takie transparenty na wyjezdzie na pewno byłyby lepsze niż odpuszczanie meczu a osuch wysle na wyjazd opłaconych najemników-pikników
Reprezentuję siebie.
-
bujdadookoła, sam troche piszesz jak podniecony gimnazjalista, wiec nie mierz innych swoją miara