Komentarze - 25-27 kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze - 25-27 kwietnia
Kolaboracja, możesz przypomnieć jakiemu klubowi kibicujesz?
-
naemigracji1948
Odnośnie Lecha i jego kiepskiej formy to machanie białymi chusteczkami na pożegnanie jednego z trenerów od taka mały off topic
Były lata, gdy frekwencja na Lechu wachała się miedzy 150-350 osób. Poszukajcie w zinach.
-
PanTuNieStał
Widać edziowi udzieliło się kumoterstwo z "szlachcicami", ochłoń chłopcze wejź ze trzy wdechy, i pomyśl kto i z jakich miast i miasteczek przychodzi na twojego Leszka,powiem ci że mieszkałem rok w Poznaniu co nieco widziałem.(zwłaszcza urzekli mnie studenci władający suachili w barwach)pewnie z jakieś podłódzkiej wioski, albo innego Chorzowa
Nie wiem w czym ma bolec ta Pogoń ich kibice pokazali na co ich stac przeciętna słaba ekipa na swoich meczach młyn po 50-100 osob :]leniwiec pisze:Oj boli ta Pogoń, boli i dobrze ma boleć :)eleon pisze:Co do Pogoni to myślę, że piłkarskie obudzenie i walka o puchary zrobiła swoje, nie zdziwię się jak po 1-2 sezonie będzie już normalnie.
Pożyjemy, zobaczymy proroku.
Teraz jak was bedze 30000 to i tak nic nie zmieni kibice bez charakteru zostawiaja klub w złych chwilach na lata aby po 10 latach przyjść na mecz takie ekipy to należą do 3 ligi Polskiej kibicowskiej . Nie liczy sie ile jest ludzi ale liczy sie jak wygląda młyn , wyjazdy i ich najwierniejsi Fanatycy .
Takich klubow z charakterem jest kilkanaście w naszej Polskiej lidze gdzie widac ich wszedzie i zawsze czy byli w extraklasie czy 3,2 lidze .
Wymienisz te kilkanaście ekip które przeszły podobną drogę do Pogoni czy GKS Katowice i nie zanotowały wpadek czy spadku formy ? Czy tylko prowokujesz ?
-
naemigracji1948
Mówiąc o wyjazdach na pewno nie mamy czego się wstydzićUTYMAN pisze:Nie wiem w czym ma bolec ta Pogoń ich kibice pokazali na co ich stac przeciętna słaba ekipa na swoich meczach młyn po 50-100 osob :]leniwiec pisze:Oj boli ta Pogoń, boli i dobrze ma boleć :)eleon pisze:Co do Pogoni to myślę, że piłkarskie obudzenie i walka o puchary zrobiła swoje, nie zdziwię się jak po 1-2 sezonie będzie już normalnie.
Pożyjemy, zobaczymy proroku.
Teraz jak was bedze 30000 to i tak nic nie zmieni kibice bez charakteru zostawiaja klub w złych chwilach na lata aby po 10 latach przyjść na mecz takie ekipy to należą do 3 ligi Polskiej kibicowskiej . Nie liczy sie ile jest ludzi ale liczy sie jak wygląda młyn , wyjazdy i ich najwierniejsi Fanatycy .
Takich klubow z charakterem jest kilkanaście w naszej Polskiej lidze gdzie widac ich wszedzie i zawsze czy byli w extraklasie czy 3,2 lidze .
Z jakiej okazji trans i co na nim jest napisane na Podbeskidziu ?
Zobacz Zawisza B. ,GKS K. teraz ŁKS czy kiedys Jagiellonia,Arka,Lechia nawet taka Resovia ,Stal S.W. czy Siarka T. lepiej sie prezentują od was .fdm pisze:Wymienisz te kilkanaście ekip które przeszły podobną drogę do Pogoni czy GKS Katowice i nie zanotowały wpadek czy spadku formy ? Czy tylko prowokujesz ?
-
Janosik_88
Jak ma się Kibic Zagłębia, który został "podpalony" we Wrocławiu?
-
BiałostockaJaga
Z interentu winika ze dobrze i nic mu nie jest.
Jak się zleciały widzewskie internetowe fajtery. Trafiłem - zatopiłem, albo inaczej uderz w stół a wirtualne nożyce RTSu się odezwą:) Rzucajcie dalej obelgami i twórzcie te swoje wirtualne fc. Pozdro dla was mitomany.
RTS Widzew, odpowiedz tu jak się wstydzisz w dziale Wielkopolska: jak było w Kielcach? Ponawiam następne, nie swoje zresztą pytanie: masz nietuzinkowy nick, więc nie piszesz tylko i wyłącznie w swoim imieniu?
RTS Widzew, odpowiedz tu jak się wstydzisz w dziale Wielkopolska: jak było w Kielcach? Ponawiam następne, nie swoje zresztą pytanie: masz nietuzinkowy nick, więc nie piszesz tylko i wyłącznie w swoim imieniu?
-
Śmiałojestnasmało
Tak, zajebiście ciekawe.To pytanie zadaje sobie cała Polska.MagikJP pisze:Jaka liczba Podbeskidzia w Krakowie?
Jeśli chodzi o oprawę Śląska to porównywanie jej z oprawami PB jest chyba żartem.Każdy widzi, która lepiej wygląda i wielkość nie ma tu znaczenia, a przede wszystkim wykonanie.Wyszło im zajebiście i należy to docenić bo dobry wygląd jest równie ważny jak przesłanie.
Kompleksiarzu piegowaty, wyjdź na dwór, jak to sam innym proponowałeś, a Widzewa nie mieszaj w swoje spiny.Banti pisze:Jak się zleciały widzewskie internetowe fajtery. Trafiłem - zatopiłem, albo inaczej uderz w stół a wirtualne nożyce RTSu się odezwą:) Rzucajcie dalej obelgami i twórzcie te swoje wirtualne fc. Pozdro dla was mitomany.
Edek, kierując się swoimi antypatiami posądził Kolaborację z Pogoni o bycie za Widzewem, wmieszając niesłusznie nasz klub w całą polemikę. Więc nie dziw się, że wywołani do tablicy, udzielamy się w temacie. Słusznie zwrócono uwagę Edkowi, że kierując się jego kryteriami, z różnych "wielkopolskich wioch" przybywają kibice, na jego Lecha.
Pomijając historyczny fakt, że protoplasta Lecha, niejaka Lutnia Dębiec, powstała pod Poznaniem,a dopiero w 1925 została włączona do Poznania. Więc trochę szacunku do "wioch" i swoich kibiców. I nie mówcie tego o tej Lutni układowiczom, bo doznają szoku. ;)
Jeżeli możesz to oświeć, jakie to wirtualne fc mamy i tworzymy. A także jakimi obelgami rzucamy?
A tak w temacie, to oprawa Śląska bardzo dobra, nie widzę powodów do przypieprzania się. Porównania zawsze będą z innymi, ale w podwieszanych bezkonkurencyjna, moim zdaniem.
W kwestiach opraw już prawie wszystko było oklepane i trudno jest coś wymyśleć oryginalnego.
Co do Pogoni, to widać, że się rozwijają i po słabszym okresie idzie u nich w dobrą stronę. Są praktycznie sami w województwie niczym Jagiellonia, tak jak Jaga bez zgód, zobaczymy jak to będzie się u nich rozwijać.
A przy okazji podziękowania za wpuszczenie na zakazie i rozmowy w Jokerze.
A co do formy Lecha to jak spadli do 2 ligi w 2000 roku mieli dosyć słabą frekwencję i chyba jakiś mecz gdzie było 150 osób, ale później klub i kibice podziałali i frekwencja była po 10-15 tys. Więc pisanie, że to były lata, to też nadużycie.
-
Pozorymylą