Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Witam , zapraszam na Fan Page Tatuaże Kibicowskie na Facebooku. Codziennie dodajemy po kilka zdjęć tatuaży Polskich kibiców i nie tylko z Polski . Serdecznie zapraszamy ! https://www.facebook.com/TatuazeKibicowskie
Poszukuje zdjęcia tatuażu Powstania Warszawskiego ,Mianowicie koleś miał podzielone plecy na kilkanaście kwadratów i w każdym kawałek historii Powstania
stojąc z ludźmi na sektorze też wszystkich poprawiasz, jak ktoś powie 'konkret oprawa' 'konkret gięta' 'konkret doping'
typowa ciota, jak się nie ma do czego spruć, to i tak się spruję o najmniejsza pierdołe, bo po prostu jest ciotą
POLSKI PRODUCENT ODZIEŻY I GADŻETÓW KIBICOWSKICH 501 590 339 [email protected] www.imperium.sklep.pl/produkcja
KSK_ pisze:stojąc z ludźmi na sektorze też wszystkich poprawiasz, jak ktoś powie 'konkret oprawa' 'konkret gięta' 'konkret doping'
typowa ciota, jak się nie ma do czego spruć, to i tak się spruję o najmniejsza pierdołe, bo po prostu jest ciotą
Trochę o kpine zakrawa brak wyjazdu na dosyć nieodległy teren, biorąc pod uwagę poziom netonapinki na pobliskiego Chrobrego i Zagłębie
A co,Wielkie Zagłębie chciało zrobić zasadzkę?
Akurat co do Miedzi,to nie wiem skąd Twoje zdziwienie,przecież nie od dziś jedne wyjazdy traktują priorytetowo a inne odpuszczają.Taka ich specyfika.Niedawno byli w przyzwoitej liczbie w Grudziądzu także nie musisz bać o ich formę.
Witam moglby ktos podrzucic jakis herb klubowy z herbem H wydziarany na ktatce piersiowej, wiem ze w necie bylo duzo takich lecz teraz ciezko mi je znalezc.
siema :)
jesli ktos przebywa na emigracji w Holandii i jest zainteresowany tatuazem to biore dzisiaj i jutro udzial w konwencji tatuazu w Alkmaar
tu kilka moich starych dziarek :) [link] [link] [link] [link]
jesli nie odbieram prosze pisac +31647829165
Witam szukam tatuażu kiedyś go widziałem na tym forum.
Był na nim żołnierz AK, las w tle chyba dwa wilki, żołnierz trzymał broń przed twarzą.
Pomoże ktoś go znaleźć ?
Pisz za siebie, raczej niewielu jest użytkowników na tym forum którzy pomyśleli, że ten psychicznie chory, gadający ze sobą homoś przechodził kiedykolwiek obok studia tatuażu.
Jak dla lechity brak polskich liter na tatuażu zacznie być problemem życiowym, to z pewnością sobie go poprawi.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
Widzę całkiem ciekawą burzę wywołałem.
Spokojnie ogonki do literek są już. Numer polegał tylko na tym że dodane miały być dopiero przy poprawce napisów.