APU pisze:A ja mam pytanie odnosnie powiatu piotrkowskiego, jakie fan cluby lub kibice jakich klubow posiadaja flagi? Wiem ze ŁKS i GKS B z Piotrkowa, kiedys flage Piotrkow miała tez Legia, a poza tym? Kibice z mniejszych miejscowosci?
Widzew FCP
Concordia Piotrkow, obecnie nieaktywna ekipa
Polonia Piotrkow
I chyba kibice pilki recznej Piotrcovii i Kipera maja flagi.
APU pisze:A ja mam pytanie odnosnie powiatu piotrkowskiego, jakie fan cluby lub kibice jakich klubow posiadaja flagi? Wiem ze ŁKS i GKS B z Piotrkowa, kiedys flage Piotrkow miała tez Legia, a poza tym? Kibice z mniejszych miejscowosci?
Widzew FCP
Concordia Piotrkow, obecnie nieaktywna ekipa
Polonia Piotrkow
I chyba kibice pilki recznej Piotrcovii i Kipera maja flagi.
Dzieki. A co z mniejszymi kilkutysiecznymi miejscowosciami? Szczerców ma chyba flage GKsu, a Gorzkowice, Niechcice, Moszczenica, Rozprza, Wolbórz itd?
Co w tym śmiesznego?Zadał pytanie,dostał odpowiedź.
Z mniejszych ekip działają Górnik Łęczyca,Ceramika Opoczno,Gks Bełchatów,RksRadomsko i pewnie jeszcze ze dwie się znajdą.
Dla brunatnego Gks to juz ekipa na rowni z Widzewem i Łksem a nie zadna tam mniejsza ekipa ;] po ostatniej liczbie w Legnicy oraz u siebie z Termalica smiem twierdzic ze troche wam jeszcze brakuje do miana "wiekszych" ekip ;) pozdro.
nie no bez jaj Może GKS Bóg wie jaką ekipa nie jest ale ich wyższość nad Górnikiem Łęczyca ,Ceramiką czy nawet RKS Radomsko jest raczej oczywista co daje im miano ekipy nr w łódzkim.
Chodzi mi właśnie o to co napisał "ja22" Znamy swoje miejsce w szeregu. Wystarczy porównać liczby wyjazdowe z poprzedniej rundy i wszystko będzie jasne. Do dalszej polemiki zapraszam tylko i wyłącznie na PW.
Mógł by ktoś przedstawić SZCZERĄ I OBIEKTYWNĄ sytuacje w Bełchatowie, Szczercowie, Piotrkowie Trybunalskim, Sulejowie i Radomsku? Nie chodzi mi konkretnie o H lecz o wszystkie aspekty kibicowskiego rzemiosła, najlepiej PW aby nie prowokowac napinki.
Obiektywny01 pisze:Mógł by ktoś przedstawić SZCZERĄ I OBIEKTYWNĄ sytuacje w Bełchatowie, Szczercowie, Piotrkowie Trybunalskim, Sulejowie i Radomsku? Nie chodzi mi konkretnie o H lecz o wszystkie aspekty kibicowskiego rzemiosła, najlepiej PW aby nie prowokowac napinki.
już nie raz tematy te były poruszane na poprzednich stronach, nie ma potrzeby powtarzania się. jeśli jesteś choć odrobinę bystry to na pewno znajdziesz. z resztą nikt ci tu prawdy nie powie ; )
forever1908young pisze:"1 marca to szczególnie ważna dla nas data, ponieważ na mocy ustawy z 3 lutego 2011 roku obchodzimy dzisiaj Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych. Oczywiście o tym terminie nie mogli zapomnieć kibice ŁKS-u z grupy WBŁ, którzy pojawili się na Starym Cmentarzu przy ul. Ogrodowej by uprzątnąć groby bohaterów i zapalić na nich znicze. Łącznie zostało wyczyszczonych kilkanaście mogił. Grupa "Ultras Galera" również pamiętała o tej szczególnej okoliczności rozklejając na terenie całego miasta ponad tysiąc dużego formatu wlepek informujących o heroicznym trudzie życia ludzi, którzy ponad wszystko postawili sobie ideały prawdziwie suwerennej Polski, prowadząc w osamotnieniu nierówną walkę z komunizmem."
na szybko z Bełchatowa w nocy z piatku na sobote pod jedną z dyskotek w centrum miasta dochodzi do starcia F.C.B.91 (20 osob) z Gks (na oko 40 - 50 z reszta mało istotne) wygrana WIDZEWA .
only Rts 1 pisze:na szybko z Bełchatowa w nocy z piatku na sobote pod jedną z dyskotek w centrum miasta dochodzi do starcia F.C.B.91 (20 osob) z Gks (na oko 40 - 50 z reszta mało istotne) wygrana WIDZEWA .
Prawda ? Jeśli liczby obiektywne to na prawdę szacunek.
only Rts 1 pisze:na szybko z Bełchatowa w nocy z piatku na sobote pod jedną z dyskotek w centrum miasta dochodzi do starcia F.C.B.91 (20 osob) z Gks (na oko 40 - 50 z reszta mało istotne) wygrana WIDZEWA .
Prawda ? Jeśli liczby obiektywne to na prawdę szacunek.
widze ludzie już po jakimś starciu przed dyskoteką , w ktorej h** wie co za ludzie brali udział(bo nie bylo to raczej umówione) przekazali władanie w mieście na recz Widzewa :D
DK08 pisze:Na tym filmiku widać zupełnie coś innego niż te wasze bzdury, może poczekajcie na stanowisko GKS-u, a nie jaracie się tym co napisał jeden koleżka.
Nie będzie tu naszego oficjalnego stanowiska bo nie będziemy dyskutować z farmazonem.
Jak już jest temat Bełchatowa, to mógł by ktoś przedstawić liczby FCB91 na meczach w Łodzi lub wyjazdach w tym sezonie ? Może być PW.
P.s pytam o samo FCB, bez Drużbic, Gorzkowic itp., sam Bełchatów.
Z piątku na sobotę dominację w mieście pokazali Widzewiacy z Bełchatowa, którzy przebywając w jednym z miejscowych lokali zostali uraczeni wizytą miejscowych przeciwników. Goście zaczęli się prężyć pod lokalem, jednak F.C.B.'91 nie zważając na niekorzystne proporcje, zareagował na zaproszenie, dodatkowo mocno ucierając nosa lokalnemu rywalowi, który po raz kolejny przekonał się, że nie liczy się ilość a jakość.
Z piątku na sobotę dominację w mieście pokazali Widzewiacy z Bełchatowa, którzy przebywając w jednym z miejscowych lokali zostali uraczeni wizytą miejscowych przeciwników. Goście zaczęli się prężyć pod lokalem, jednak F.C.B.'91 nie zważając na niekorzystne proporcje, zareagował na zaproszenie, dodatkowo mocno ucierając nosa lokalnemu rywalowi, który po raz kolejny przekonał się, że nie liczy się ilość a jakość.
Bardzo ciekawi mnie to czy gdyby Widzew był ekipą pokroju GKS ( mówię o Widzewie ogólnie a nie jakimś FC) to czy by tak naciagał rzeczywistość i kolorował wiele faktów. Silniejszemu każdy wierzy więc sytuacja prosta ale to nie internet pokazuje jak jest. Pozdro Kumatym
Pozwolę sobie zestawić kilka wypowiedzi "Obiektywnego" z tej i poprzedniej strony
22.04
Obiektywny01 pisze:Mógł by ktoś przedstawić SZCZERĄ I OBIEKTYWNĄ sytuacje w Bełchatowie [...] ?
27.04
Obiektywny01 pisze:To ładnie się dzieje w Bełchatowie. Nie dawno jeszcze dominacja GKS a teraz sytuacja ulega zmianie.
I w kontekście ostatniego wydarzenia.
27.04
Obiektywny01 pisze:Prawda ? Jeśli liczby obiektywne to na prawdę szacunek.
30.04
Obiektywny01 pisze:Bardzo ciekawi mnie to czy gdyby Widzew był ekipą pokroju GKS ( mówię o Widzewie ogólnie a nie jakimś FC) to czy by tak naciagał rzeczywistość i kolorował wiele faktów. Silniejszemu każdy wierzy więc sytuacja prosta ale to nie internet pokazuje jak jest. Pozdro Kumatym
Zainteresowania; Bełchatów, FCB i Widzew hehe.
Ciekawy przypadek ale na tym forum mało co już dziwi.
Mmmm pisze:Tyle ze od lat uczestnicy tego śmiesznego fora,karmili wszystkich bajkami ze FCB nie istnieje.Teraz gdy zieloni po raz kolejny dostali po nosie okazuje się ze Bełchatów tu się nie wpisuje:)A i jaki wysyp znawców i obiektywnych czytelników.Są też artyści co to czerpią wiedzę tylko z mediów.I tak na podstawie jakiegoś nagrania z kamer policyjnych(zapewne kolega internet podrzucił)niektórzy eŁkaesiacy już znają "prawdę".
zapraszam na pw (po raz kolejny, moze tym razem starczy odwagi)