Działają, ale tylko dlatego, że im Legia pozwala tyle w temacie:)bubiks pisze:Dokladnie, latwo sie komentuje jak sie jest w ekipie rzadzacej w miescie,co innego w druga strone. Szacunek sie
Polonii nalezy za to ze dzialaja i dzialac beda .Ale najlepiej siac propagande bo silniejszemu sie wierzy.
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
solojuve1234
Re: Kibicowska Warszawa
-
solojuve1234
Oczywiście :) Gwardia musiała się ewakuować z Mokotowa na Pragę Południe z niewiadomych przyczyn :)eleon pisze:A mapka prawdziwa?
No właśnie. A wystarczyło napisać Legii, co robiła a czego nie - bez zbędnych pytań :)
-
odpowiedz24
Co przez to rozumiesz? Znaczy Legia pozwala się skroić z barw, hmm orginalny i wyrozumiały ten CWKS...Działają, ale tylko dlatego, że im Legia pozwala tyle w temacie:)
Rozumiem odnotowaną już w tym temacie aktywność nowo rejestrowanych użytkowników, którzy pojawiają się tu co 4-6 miesięcy. Może was to zdziwi, ale dosłownie wszystko, o co pytacie, ew. możecie zapytać i otrzymać tu odpowiedź w tym topicu padło - w dyskusji z udziałem Legii, Polonii i ludzi z postronnych ekip, czasami mieszkających w Warszawie i mających swoje obserwacje. Ile można?
-
PierdemWdziub
oh tak, Ciebie kolego obserwuje od dawna, masz ten dar ucinania konwersacji, najczesciej, w wygodnym dla swojej opcji miejscu. lubujesz sie zwlaszcza w odnoszeniu sie do czyichś wypowiedzi, i to w ten sposob ze czesc wysmiejesz, a do reszty sie nie odniesiesz. mam nadzieje, ze jakis madry gosc z ksp cie kiedys dobrze wypunktuje, bo naprawde, obiektywnym okiem, nie masz powodow ze sie tu tak kreaowac na medrca :)
To w końcu mamy "siedzieć cicho bo chodzimy w barwach na lajcie po mieście", czy mamy nie ucinać dyskusji(tym bardziej, że ciągle jest o tym samym). Zróbcie sobie jakąś sondę i przedstawcie wspólną linię, której postaramy się trzymać.
A jakież to miejsce jest "niewygodne dla mojej opcji" :) Podaj jeden przykład z dyskusji w tym temacie, do czego się nie odniosłem. Jak nie znajdziesz - ładnie przeproś.PierdemWdziub pisze:oh tak, Ciebie kolego obserwuje od dawna, masz ten dar ucinania konwersacji, najczesciej, w wygodnym dla swojej opcji miejscu. lubujesz sie zwlaszcza w odnoszeniu sie do czyichś wypowiedzi, i to w ten sposob ze czesc wysmiejesz, a do reszty sie nie odniesiesz.
Sam na to czekam już dość długo. Ostatni gość z K6, który tu naprawdę z sensem pisał pod własnym stałym nickiem - Alien_KSP - nie pisze na k.net chyba od dekady.mam nadzieje, ze jakis madry gosc z ksp cie kiedys dobrze wypunktuje
Tzn. niby twoim? :), bo naprawde, obiektywnym okiem
Pełna zgoda. Toteż tego nie robię :), nie masz powodow ze sie tu tak kreaowac na medrca :)
Czy administrator tego szanownego forum może wprowadzić ban dla nieużywających polskich liter?
-
Łódź-Andrzejów
Nie każdy ma możliwość pisania polskimi znakami.
cichociemny?1DZ pisze:NIE CZYTALEM WSZYSTKIEGO, ALE CZY NIE JEST PRZYPADKIEM TAK, ZE LEGIA W PEWNYM ZAKRESIE TOLERUJE W W-WIE EGZYSTENCJE INNYCH, BO WYGODNIE JEST MIEC BLISKO WOREK TRENINGOWY/CHLOPCOW DO BICA DLA MLODYCH ZASTEPOW PRZYPILKARSKICH ROZRABIAKOW?
POZA TYM JAK ROZUMIEM, CHRONOLOGICZNIE CHYBA WCZESNIEJ BYLY RZEKOME WYWOZKI I ROZMOWY NA M.N., A POTEM ROZWOD (z antifa/lewatywa itp.) NA KONWIKTORSKIEJ, WIEC NIEKTORYM NIECHEC DO LEGII ODBIERA UMIEJETNOSC LOGICZNEGO MYSLENIA.
Haselka z wikipedii to zostaw dla siebie.
Definicja swoje, a zycie swoje.
Antifa smiga razem z lewakami na marszach, wiec jasno sie okreslili po ktorej stoja stronie.
PS. Dla nich faszysta jest czlowiek z flaga Polski.
Definicja swoje, a zycie swoje.
Antifa smiga razem z lewakami na marszach, wiec jasno sie okreslili po ktorej stoja stronie.
PS. Dla nich faszysta jest czlowiek z flaga Polski.
-
BoloDS1911
Ot cała puenta...asdasd pisze: Definicja swoje, a zycie swoje.
"fanatyzm jest gorszy od faszyzmu..."
-
Aesthetic_Perfection
Czyżby black rebels zabrał głos ?
-
89piotrekski
Mimo wszystko jakoś Polonia działa ,o czym przekonała się Narew ,czy ostatnio Bug Wyszków i Świt NDM tracąc flagi.
Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek kiedykolwiek twierdził, ze są słabsi niż Narew, Bug, czy Świt NDM.
1 pytanie trochę z innej beczki, która dzielnica Warszawy będąca za Legią, prezentuję się najlepiej liczbowo na wyjazdach, czy też na meczach u siebie ?. Są prowadzone u wa jakieś statystyki ?.
2 pytanie Przed meczami mają miejsca jakieś zbiórki osiedli, czy raczej każdy we własnym zakresie jeździ ?.
2 pytanie Przed meczami mają miejsca jakieś zbiórki osiedli, czy raczej każdy we własnym zakresie jeździ ?.
-
BoloDS1911
[quote="lozys"]1 pytanie trochę z innej beczki, która dzielnica Warszawy będąca za Legią, prezentuję się najlepiej liczbowo na wyjazdach, czy też na meczach u siebie ?. Są prowadzone u wa jakieś statystyki ?.
2 pytanie Przed meczami mają miejsca jakieś zbiórki osiedli, czy raczej każdy we własnym zakresie jeździ ?.[/quo
Ja wypowiem się na temat moich obserwacji i powiedzialbym, że Grochow/Mokotów...ale informacje znajdziesz prędzej na forum
Cwks. Jeśli chodzi o miejsce zbiórki ekipy z Grochowa to jest to wielkie graffiti przy przyczolku grochowskim. Tam często zbiera sie spora ekipa.
2 pytanie Przed meczami mają miejsca jakieś zbiórki osiedli, czy raczej każdy we własnym zakresie jeździ ?.[/quo
Ja wypowiem się na temat moich obserwacji i powiedzialbym, że Grochow/Mokotów...ale informacje znajdziesz prędzej na forum
Cwks. Jeśli chodzi o miejsce zbiórki ekipy z Grochowa to jest to wielkie graffiti przy przyczolku grochowskim. Tam często zbiera sie spora ekipa.
-
extremalny_korbelis
szacunek dla Świtu Nowy Dwór za szybką reakcję po stracie flag
Może chodzi o wbicie Polonii na sektor1DZ pisze:JAK ZAREAGOWAL Swit N.D.Maz.?extremalny_korbelis pisze:szacunek dla Świtu Nowy Dwór za szybką reakcję po stracie flag
Coś więcej? z chęcią poczytam :-)Ciekawy1 pisze:Może chodzi o wbicie Polonii na sektor
Tak zareagował, że mało nie pobrudził majtek. Skończcie już farmazonić.1DZ pisze:JAK ZAREAGOWAL Swit N.D.Maz.?extremalny_korbelis pisze:szacunek dla Świtu Nowy Dwór za szybką reakcję po stracie flag
-
extremalny_korbelis
Jeśli systematycznie odmawiali ustawienia się z antifą, to nie ma co liczyć, ze ze Świtem coś wykręcą
-
extremalny_korbelis
To przecież nie jest żadną tajemnicą w Warszawie. Pod warunkiem oczywiście, że to ta sama banda co się zowie Narodowa Polonia
Masz o sobie wysokie mniemanie. Hehe, ciekawe ile w tym prawdy. c*** tam, niech ci będzie.
Ps. Boimy się...
Ps. Boimy się...
Ja nie pisałem, że to tajemnica tylko zapytałem Cię skąd masz takie rewelacyjne informacje? Z tego serwisu?extremalny_korbelis pisze:To przecież nie jest żadną tajemnicą w Warszawie. Pod warunkiem oczywiście, że to ta sama banda co się zowie Narodowa Polonia
-
extremalny_korbelis
popytaj kolegów
Jest tu parę postów dotyczących Polonii i Świtu choć nikt z wypowiadających się nie reprezentuje Świtu. Panowie wyjdźcie na dwór odetchnijcie świeżym majowym powietrzem. Poza internetem też jest życie.
Nikt ze Świtu nie zamierza wchodzić w internetowe dyskusje, chyba że pojawi się konkretne info.
Moderatora proszę o usunięcie postów na temat Polonia-Świt w tym temacie.
Nikt ze Świtu nie zamierza wchodzić w internetowe dyskusje, chyba że pojawi się konkretne info.
Moderatora proszę o usunięcie postów na temat Polonia-Świt w tym temacie.
-
mksmazoviammz
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/2 ... um=twitter
Na jednym z najbardziej prestiżowych serwisów w Europie pojawiła się wzmianka o Nas.
Szybko pi razy drzwi przejrzałem poprzednie strony z zapytaniami o naszą działalność, więc w razie pewnych wątpliwości będę do dyspozycji w celu ich wyjaśnienia, bo nikt więcej z Mińska oprócz tego konta obecnie nie udziela się na knet.
Na jednym z najbardziej prestiżowych serwisów w Europie pojawiła się wzmianka o Nas.
Szybko pi razy drzwi przejrzałem poprzednie strony z zapytaniami o naszą działalność, więc w razie pewnych wątpliwości będę do dyspozycji w celu ich wyjaśnienia, bo nikt więcej z Mińska oprócz tego konta obecnie nie udziela się na knet.
Jesteście Fan clubem Legii? z L ktoś chodzi na tą Mazovię ?
Z Twojej perspektywy to metafora , ale kompletnie bez sensu i nietrafiona.BoloDS1911 pisze:Nie rozumiesz nawet metafory wiec, co ja będę Ci tutaj objaśniał. Kumple po szalu z Grochowa mogą ci to objaśnić.
Dlatego nikt nawet nie podjąłby się rozszyfrowania tej "metafory", gdyż jednoznacznie nie można tego odczytać.Orzeł nie jest w żadnym aspekcie jakimś "żądłem".
Ponawiam , opisz czym się kierowałeś z tym "żądłem" na Orle ? Swoją drogą jak pracowałem przy pracach wykończeniowych tego obiektu to Ciebie kolego w planach nie było pewnie ? ;)
Metafora jak najbardziej zrozumiała,wielki graf w cudzysłowie jak najbardziej słusznie
-
mksmazoviammz
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.eleon pisze:Jesteście Fan clubem Legii? z L ktoś chodzi na tą Mazovię ?
Jak wspomniałem fundamentem ekipy jest Mazovia.
Zaraz któremuś się załączy system aligatora niczym sprzed lat Drukarzowi, Victorii Sulejówek itd i będą doszukiwać się dziury w całym, bądź napinka jak po akcjach na linii KSP-Bug Wyszków w internetowej walce o flagę, lub czy to FC czy też nie.
Moim zdaniem FC może być miasto, jakim jest Mińsk Mazowiecki, Grodzisk, Otwock, Wołomin.. ale nie klub.
Chyba wsio.
-
Stadionowy
Jako ciekawostkę można wspomnieć że swojego czasu (kiedy prolegijne ekipy dawały sobie po mordzie) Mazovia miała sporo przejść ( już nie wnikam na czyją korzyść) z innymi ekipami (pro L) z powodu kibica który kibicował Mazovii i jeszcze jednej nie lubianej w Stolicy ekipie ;)
Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?mksmazoviammz pisze:
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.
Zaraz któremuś się załączy system aligatora niczym sprzed lat Drukarzowi, Victorii Sulejówek itd i będą doszukiwać się dziury w całym, bądź napinka jak po akcjach na linii KSP-Bug Wyszków w internetowej walce o flagę, lub czy to FC czy też nie.
Moim zdaniem FC może być miasto, jakim jest Mińsk Mazowiecki, Grodzisk, Otwock, Wołomin.. ale nie klub.
Chyba wsio.
-
mksmazoviammz
Jest parę ekip co nie uwzględnia nas za cząstkę paktu warszawskiego, bo tak naprawdę od początku nas tam nikt nie chciał z wyżej opisanej przyczyny.k121 pisze:Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?mksmazoviammz pisze:
Obecna Mazovia i mińska Legia stanowią dwie oddzielne grupy nie wchodzące sobie w drogę. Żadna z osób działająca aktywnie na korzyść Legii nie jest w grupie Mazovii i na odwrót. Legijną grupę tworzy głównie starszyzna, dość sceptycznie i pesymistycznie nastawiona do naszych poczynań a taka a nie inna relacja wiążę się z ekscesami sprzed lat, pozostał uraz m.in. po Broni Radom, Widzewie, Ursusie, Polonii i kij wie czego jeszcze. W Mińsku jak i w każdym innym mieście znajdującym się w aglomeracji warszawskiej ujrzysz w bardzo dużym procencie ludzi sympatyzujących za Legią, to jest rzecz oczywista - tu mowa nawet o cześkach, którzy potrafią pokazać tylko "L" do fotki poza tym nic więcej, są też tacy u Nas co widać na niektórych zdjęciach grupowych. Mała część meczowych ultrasów sympatyzuje za Legią jeżdżąc raz na rok albo wcale, jak dla mnie nic do ukrycia. Czasami na naszych meczach przy krytej znajdzie się parę osób w bluzach "Legia Mińsk" by obejrzeć sobie mecz nie ingerując w doping.
Chyba wsio.
Z jakiej racji miałby się z nami łapać?
-
mksmazoviammz
nic nie mam ;-)
bo jesteście kibicami piłkarskimi, nie macie zgody, i żyjemy w Polsce gdzie tak sie własnie podchodzi do kibicowania.mksmazoviammz pisze:k121 pisze:mksmazoviammz pisze:
Z jakiej racji miałby się z nami łapać?
a tak na serio to wiadomo dlaczego i chyba oszukujecie samych siebie sądząc inaczej.
Jesteśmy uwzględniani w Pakcie.Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?
-
mksmazoviammz
Odpuść jakąkolwiek odpowiedź nawet od osób postronnych odłączamy się od wszelakich rozkminek, bo już jeden artysta z OPVKJC struga aligatora na priv doszukując się dziury w całym, żenada.kkowal pisze:Jesteśmy uwzględniani w Pakcie.Czyli jesteście uwzględnieni w pakcie Warszawskim czy nie? Czy jak np. Hutnik Warszawa będzie chciał się z wami spotkać po trasie, przyjmiecie wyzwanie?