Komentarze 12-13.04
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
tuwimianin.
Re: Komentarze 12-13.04
Spoko, mój błąd, dzięki za sprostowanie ( co do ilości posiadaczy fany Arki
'NH" ).
'NH" ).
Jeżeli spotkanie Legii z Sandecja jest inicjatywa tych drugich to trzeba ich pochwalić za szybka reakcje na poniesne straty.Mimo to ze rezultat spotkania jest na ich niekorzyść.Jesli oczywiście info się potwierdzi
Czy ja k*rwa dobrze widzę? Arka namalowała se na gnieździe przekreśloną gwiazdę? hahah
-
Michał***24
Nie prowadzicie dopingu nie to że się czepiam ale na dobra sprawę możecie usiąść u siebie miedzy ludzi i tak samo doping prowadzić a oficialnie będzie że jest zawieszone tak można działać nawet parę lat.Bo na dobrą sprawę ktoś teraz może mieć problem jak was traktować ale skoro jezdzicie to nic się nie zmieniło.;Myślę że trochę racji w tej improwizacji jest/.
"Kibicem się jest, a nie bywa"
Taki mieliśmy kaprys.juni123 pisze:Jaki miał cel przebranie sie Cracovi w czarne ubrania i zmienienie flag w Kielcach?? To miał byc jakiś element oprawy czy co?? Bez napinki pytam z ciekaowsci.
-
nieobliczalnyTSW1906
Bracia im namalowali haha
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_7475.jpg
ktos sie dojebal przed meczem o przekreslony sierp i mlot, ze jest taki nijaki, czy wypadek przy pracy?
ktos sie dojebal przed meczem o przekreslony sierp i mlot, ze jest taki nijaki, czy wypadek przy pracy?
Takie rzeczy nie powinny być tutaj opisywane.Pomyśleliście o tym,że ktoś może sobie tego nie życzyć?Najlepiej to możepodajcie jeszcze adres,albo chociaż osiedle.Ruszać troche tymi głowami.tuwimianin. pisze:Ta flaga pojawia się od dobrych kilku lat na meczach Arki, na Kałuży i na wyjazdach . Z tego co wiem, to należy do kilku osób pochodzących znad morza, mieszkających w NH. Jeśli coś pomyliłem, to poprawcie.PTZR pisze:tak fc ... jednoosobowy, po przeprowadzce z Gdynii.S.J. pisze:Pytałem w innym temacie ,ale tam chyba mało osób zagląda :) Flaga Arki Gdynia NH na wczorajszym meczu KSZO -Hutnik ,to flaga FC Arki z Nowej Huty(Kraków) czy jak ?
-
FanatyczneP.
Na pewno przypadek, nie raz tak się dzieje z oprawą czy transem.Jak się materiał sklei lub ktoś stanie butemGŚ1920 pisze:http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_7475.jpg
jaka liczba Zagłębia Sosnowiec w Kaliszu?
210 osób w tym kilku Legionistów oraz 2 fanów Czuwaju Przemyśl.
jest to dosyc maly trans, dlatego pytam, bo akurat poprawienie takiego czegos to sa doslownie 2 minuty. Bardziej wlasnie myslalem ze jakis czerwony delegat na tym meczu sie po prostu o to przyjebal.FanatyczneP. pisze:Na pewno przypadek, nie raz tak się dzieje z oprawą czy transem.Jak się materiał sklei lub ktoś stanie butemGŚ1920 pisze:http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_7475.jpg
Ta flaga pojawia się od dobrych kilku lat na meczach Arki, na Kałuży i na wyjazdach . Z tego co wiem, to należy do kilku osób pochodzących znad morza, mieszkających w NH. Jeśli coś pomyliłem, to poprawcie.[/quote]
Takie rzeczy nie powinny być tutaj opisywane.Pomyśleliście o tym,że ktoś może sobie tego nie życzyć?Najlepiej to możepodajcie jeszcze adres,albo chociaż osiedle.Ruszać troche tymi głowami.[/quote]
Gratuluje wszystkim ktorzy wierza ze posiadaczem jest 1 osoba i to jeszcze przeprowadzona z Gdyni. Wystarczy ze ktos zapoda jeden farmazon i juz wszyscy lykaja.
Takie rzeczy nie powinny być tutaj opisywane.Pomyśleliście o tym,że ktoś może sobie tego nie życzyć?Najlepiej to możepodajcie jeszcze adres,albo chociaż osiedle.Ruszać troche tymi głowami.[/quote]
Gratuluje wszystkim ktorzy wierza ze posiadaczem jest 1 osoba i to jeszcze przeprowadzona z Gdyni. Wystarczy ze ktos zapoda jeden farmazon i juz wszyscy lykaja.
Bracia to wam zrobili flagę Gdynia. Lepiej powiedz ile razy ona była w Krakowie bez Lechii?nieobliczalnyTSW1906 pisze:Bracia im namalowali haha
Panowie nie wiem po co ta spinka. Przecież ta flaga ''GDYNIA'' to zwykła prowokacja januszy z GTS. Uszyta po to by siać ferment na kibice.net ( :D ) i udało się.
Flaga Arki ''Zakopane'' to tez wlasnosc jednoosobowego FC
-
nieobliczalnyTSW1906
Powiedzą że mają kryzys :D
Ostatnio bylismy w 1000 osob z Zaglebiem to plakal romek ze malo, zreszta nikt sie nie bedzie tlumaczyl przed Gts z liczb.
Mozesz podac jakies konkrety coz to za farmazony wypisuje jakis dziennikarz na trojmiasto.pl?morax1 pisze:W internecie i zza kordonu to groźni jesteście. Szkoda, że w innych okolicznościach już nie za bardzo bezdomne łamagi. A nicku widze, że chyba mam zaszczyt rozmawiać z żółto-niebieskim dzienniakarzem-propagandziarzem z trojmiasto.plJ_ag pisze:Ostatnio bylismy w 1000 osob z Zaglebiem to plakal romek ze malo, zreszta nikt sie nie bedzie tlumaczyl przed Gts z liczb.
Rozumiem, ze Ty ogarniesz cala redakcje Radia Gdansk, trojmiasto.pl, Janusza Wozniaka i Grzesia Kubickiego z wyborczej?
Doszło do jakiegoś starcia Lechi z Motorem w miniony weekend czy to farmazon?
-
VargasLubuskie
Starcie Potwierdzone.1DZ pisze:NIE POTWIERDZI.cobytu pisze:Jeżeli spotkanie Legii z Sandecja jest inicjatywa tych drugich to trzeba ich pochwalić za szybka reakcje na poniesne straty.Mimo to ze rezultat spotkania jest na ich niekorzyść.Jesli oczywiście info się potwierdzi
-
Pomorzanin
Stilon Gorzów obecny wczoraj w Oławie na Moto-Jelczu?
Obecny. Cos okolo 70 glow, poprawcie mnie jak sie pomylilemPomorzanin pisze:Stilon Gorzów obecny wczoraj w Oławie na Moto-Jelczu?
Czyżby Hutnik Kraków zaliczył 0 w środę w Oświęcimiu ?
-
nieobliczalnyTSW1906
Tak zakaz mają