Ruch Chorzów nie zagra w ekstraklasie!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 18.07.2007, 21:11

AWH pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze: bo Ruch ma 1 ligowych kibiców a Płock to wioska.
tak się składa że Płock jest większy od Chorzowa i to sporo..to tak a propos "wiosek".pozdrowionka!
Tak się składa, że to nie mój post. Pozdrowionka.

iparts.pl
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 18.07.2007, 21:12

AWH pisze:
tak się składa że Płock jest większy od Chorzowa i to sporo..to tak a propos "wiosek".pozdrowionka!
ku*** nie baw się w dziennikarza wyciągając z kontekstów, tylko przeczytaj cały post. Pozdrówka i dużo zdrówka.

DND

Post autor: DND » 18.07.2007, 21:24

Wizard pisze:
psychopig pisze:W przeciwieństwie do większości jestem za tym, żeby drastycznie traktować wymogi licencyjne.
Wiele lat kluby sprytnie omijały licencje.Kupowały mecze, zamiast budować stadiony, infrastrukure i spłacać należności.
Przykład Arki, która w sezonie wydawała kilkadziesiąt tysięcy złotych na ten proceder.
Pewnie to się tyczy większości klubów.
Trzeba w końcu egzekfować prawo jeśli chcemy normalności w naszej piłce.
P.S. Nie spodziewałem się , że to Ruch nie dostanie licencji.
Ale nie martwcie się. Napewno zagracie w 1 lidze.
W pzpn dalej rządzą niereformowalne ch...
Dobra le to kazdemu po rowno.. vide Widzew 3 - 4 liga
Podbijam nie wazne czy to Legia Widzew czy Galaktyka Galaktykowo kazdy powienien zasluzyc na licencje I II czy tez III ligi itd Szkoda tylko kibicow w tym przypadku Ruchu

gizd

Post autor: gizd » 18.07.2007, 21:26

Danzing-chwm pisze:
zzz LG pisze:
NML pisze:Myśle ze Ruch powiniene sie zajac najpierw spłata długów wiedzieli ze maja długi a mimio to pchali sie do ekstraklasy nie sprawiedliwe troche to bo powinna awansowac nastepna druzyna z 2 ligi a nie spadkowicz ale coż ot to nasz pzpn
Gościu skąd ty się urwałeś. Dlugi? A Widzew (przyklad jeden z kilku), przecież gdyby nie boniek... nie mieli długów?
Afera grubymi nićmi szyta. Chodzi o wprowadzenie poloni W do OE.
Już przed końcem sezonu mówiło się, że czołówka 2 ligi będzie miala problemy z licencją. Na dzień dzisiejszy Plock wchodzi za Ruch. A kto jest następny w kolejce do awansu? Lechia, która nawet nie dostała licencji na grę w 2 lidze. Za kilka dni okaże się, że z OE leci inna ekipa a za nią awansuje polonia.

Nie lubie Ruchu ale w tej sytuacji staję za Nimi. Panowie, przecież to czyste skurwysyńtwo!!
Lechia nie dostała bo mieli zastrzeżenia do sektora gości! Ale to jest już załatwione.
Szkoda Ruchu ale sami są sobie winni. Widzew też ma długi ale potrafił najwyraźniej ładnie przedstawić spłatę tego długu. Działacze Ruchu podeszli do tego najwyraźniej zbyt na luzie, co nie tłumaczy PZPN-u że podejmuje tak kontrowersyjne i nie sprawiedliwe decyzje!
Tak jak tu ktoś napisał Arka została zdegradowana tylko do II ligi a powinna do III minimum. A Ruch za kłopoty finansowe ma dołować w II lidze tak samo jak skorumpowana Arka! Kary są nie wspułmiere do czynu.
Lepiej ku*** zacząć od IV ligi bez długów i pierdolić wszystkich dłużników, niz splacac systematycznie pierdolne dlugi po poprzednim zarzadzie... bo to Polska wlasnie....

Ruch ma ok 2mln zł długu, miał 20mln, w ekstraklasie gra klub, który ma kilkakrotnie wiekszy dług, a licencję otrzymał...

JEŚLI DOSTANIEMY TERAZ LICENCJE NA II LIGE TO BEDZIE EWIDENTNY PRZEKRĘT BO WYMOGI SĄ TAKIE SAME...
Ostatnio zmieniony 18.07.2007, 21:35 przez gizd, łącznie zmieniany 1 raz.

Franek Dolas

Post autor: Franek Dolas » 18.07.2007, 21:31

Niewiadomo co by było na tym czy innym forum napisane, to i tak ,,panowie" z wiadomej organizacji zrobią co zechcą.
Generalnie szkoda klubu i kibiców, cały rok starań o grę w ekstraklasie i wystarczy że jakiemuś grzbietowi coś nie spasuje i po zawodach. Brak słów, a gdzie duch sportowej rywalizacji?
Mistrzu - jaka to stacja?

disnemar

Post autor: disnemar » 18.07.2007, 21:58

Kibiców szkoda.
Natomiast za bałagan w papierach odpowiadają włodarze klubu i to do nich powinno kierowac się lamenty i płacze....

dżachyn

Post autor: dżachyn » 18.07.2007, 22:07

skurwysyńtwo i tyle w temacie tyle starań tylu Kibiców u siebie i na wyjazdach a teraz jakiś kozminski ogłasza taką decyzje...
mam nadzieje ze to nie koniec i mam nadzieje ze jak działacze nie daja rady to spotkamy się pod Miodową i nie bedą tam sami kibice NIEBIESKICH bo następnym razem to może spotkać każdy inny klub

wyć mi się chce...

dno

Post autor: dno » 18.07.2007, 22:17

Proste - Widzew mial koneksje w PZPN dzieki Bonkowi i dzieki temu zamiast zaczynac od 4 ligi czy A-klasy w 2004 , dzis jest w 1 lidze.Ruch takich plecow nie mial i leci.

Nawiasem mowiac taki koles R/F pisze w tym temacie z usmieszkami , cieszac sie z cwaniactwa Bonka i jego poplecznikow , jako jeden z najbardziej aktywnych Widzewiakow na tym forum , jeszcze 2 lata temu wszyscy sie wypierali tego i mowili ze jest OK.

Zajebiscie pocieszasz czlowieku ziomali , jesli w ogole zgoda cos dla Ciebie znaczy....

CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 18.07.2007, 22:18

psychopig pisze: Dobra le to kazdemu po rowno.. vide Widzew 3 - 4 liga
Kiedyś chyba trzeba zacząć?
To samo z korupcją można napisać. Dlaczego Arka i Łęczna, a nie inni.
Kozioł ofiarny i tyle.
A wlasnie dlatego Arka i Łeczna bo na te dwa kluby byly dowody i przestancie juz pierdolic, a kare jaka dostala Arka to smiech na sali, decyzji na temat Ruchu nawet nie bede komentowal.
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

bydgoszczanin

Post autor: bydgoszczanin » 18.07.2007, 22:21

TRZYMAJCIE SIE!!
MAM NADZIEJE ZE WASI DZIALACZE COS WYKMINIĄ.

j**** LEŚNYCH DZIADKÓW Z pzpn!!!

cichyknf

Post autor: cichyknf » 18.07.2007, 22:24

zjep_genetyczny pisze:ale ku*** żenada.
polonia odroczona, pewnie nie posmarowali jeszcze
Wiesz Polonii w to nie mieszaj, a niby jak mielibysmy posmarowac z tym naszym "kochanym" zarzadem - ja Ruchu nienawidze ale cholernie mi ich szkoda, 1 szy raz w zyciu... a PZPN - no coz szkoda gadki, szkoda slow... wziac ziekiery i kilofy i do Warszawy wybic "lesnym dziadkom" uklady i ukladziki z glowy - a jak nie to na Madagaskar albo na Syberie na kilka tygodni tak bez jedzenia i picia - od razu by spotulnieli...
POLONIA moja Religia, moja Polityka, moja Walka....moje SACRUM!!!

Rondel
Post autor: Rondel » 18.07.2007, 22:26

żyć sie odechciewa....

tak sie traktuje 14 krotnego mistrza, chcieli nas ujebac i to zrobili, jesli nie dlugi to bylby inny pretekst...

p******* to cala lige i to wszystko.... ku***....

TYLKO RUCH
Never underestimate the predictability of stupidity

BIG

Post autor: BIG » 18.07.2007, 22:41

To jest jakas paranoja, ja niewiem co sobie wyobraza to cale PZPN ale mieszaja jak skurwysyn, przeciez to nie do pomyslenia ze takie akcje sa przez nich rozkminiane, ich to tylko wyjpierdolic skurwysynow jebanych!!

dżachyn

Post autor: dżachyn » 18.07.2007, 22:44

aa i jeszcze jedno
starych jest mało sie "udzielam" na tle PF ale zróbmy tak jak kibole Legi rozpierdolmy kazdy mecz na arenie miedzynarodowej moze w koncu dobiora sie tym palantom z pzpn do ich opasłych dupsk

ku*** ale mie wqrwli

xeron
ban

Post autor: xeron » 18.07.2007, 23:03

Ciekawe ile Płock zabulil
RTS SRODMIESCIE lalala
rewolucji, oboz wroga.

Piechol

Post autor: Piechol » 18.07.2007, 23:05

skandal, skandal i jeszcze raz skandal!! szkoda,że nie podali tego na 1 dzień przed startem ligi!! w PZPN poprostu komuś nie pasowało, żeby Ruch grał w 1 lidze i tyle!! mam nadzieje, że się będą odwoływać i że jednak zagrają. w tym sezonie naprawdę już byłyby same ciekawe mecze - co mecz to konkretni kibice (prócz Grodziska i Wodzisławia - z całym szacunkiem) a jak Ruchu nie dopuszczą to będzie lipa. a zastępująca ich Wisła Płock to kibicowsko zdecydowania słabsza drużyna....

disnemar

Post autor: disnemar » 18.07.2007, 23:07

Wyb(R)aniec pisze: ale h** z tym ino za co Jaga ma licencje ?? jak oni nie maja 1000 zadaszonych kszeselek , Sosnowiec zamieszany w afera mial miec degragacje do 3 ligi a o Bytomiu nie spomne oni chyba nie maja nawet 1 mln zlotych budzetu !!
...a za to,że Ruch zamiast spłacać długi wolał wydawac kasę na nowych zawodników i pensje dla nich...nic nie zostało robione aby długi malały.......

Rondel
Post autor: Rondel » 18.07.2007, 23:09

co ty chlopczyku wiesz?
dlugi byly splacane systematycznie i byl plan splacania zaakceptowany przez pzpn!!!!!

ale my tego tak nie zostawimy...
Never underestimate the predictability of stupidity

disnemar

Post autor: disnemar » 18.07.2007, 23:14

Rondel pisze:co ty chlopczyku wiesz?
dlugi byly splacane systematycznie i byl plan splacania zaakceptowany przez pzpn!!!!!
To super.
Tylko po c*** było brnąć w to dalej?
Skoro jesteś taki oświecony to doskonale wiesz,że pomimo planów dług się nie zmniejszał.No cóż, włodarze wybrali inną drogę
Rondel pisze:ale my tego tak nie zostawimy...
Na pewno.....

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 18.07.2007, 23:15

Zwracam sie teraz do kibiców niebieskich.
Już nie piszmy tutaj ,ze Polonii brakowalo tego ,Jadze tamtego ,a Zagłębiu jeszcze czegos innego.Skupmy sie na naszej druzynie ,bo wkurwiA mnie zaslanianie sie tym czego nie mieli inni.
Caly dzien mam dzis spierdolony ...

19 Panewniki 20

Post autor: 19 Panewniki 20 » 18.07.2007, 23:20

:!: :!: [link] :!: :!:

Skandal i tyla !!! Ehhh... j**** pzpn :!: :evil: Co oni mysla ze pieniadze nom sie sypia z nieba ? Moze juz momy odrazu wszytsko naroz splacic ?! Szkoda godki.... PozdRo dla NORMALNYCH :!:

maciej!

Post autor: maciej! » 18.07.2007, 23:21

do tych co dopierdalają sie od razu do Widzewa, długi jakiejs tam spółki (juz sie pogubiłem) wciaz istnieje i mają sie dobrze. narastają, jak to długi. to, ze nasz klub nie musi byc nimi obciążony to wynik nie tylko koneksji Bońka co jego nie ukrywajmy - cwaniactwa. była luka prawna, on ja wykorzystał. po tym akcie luke załatali. tyle w temacie.

co do tematu Ruchu... brak słów. mail poszedł.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

gizd

Post autor: gizd » 18.07.2007, 23:24

disnemar pisze:
Rondel pisze:co ty chlopczyku wiesz?
To super.
Tylko po c*** było brnąć w to dalej?
Skoro jesteś taki oświecony to doskonale wiesz,że pomimo planów dług się nie zmniejszał.No cóż, włodarze wybrali inną drogę
Rondel pisze:ale my tego tak nie zostawimy...
Na pewno.....
A ĆWIELONG POSZEDŁ TERAZ ku*** DO WISŁY ZA 2kg WOŁOWINY* IMBECYLU...

*dla normalnych: poszedł za 800tys długu wobec Wisły...

Pozatym jestem pewny, ze gdyby Klimek wiedzial, ze cos bedzie nie tak sam splacilby od reki brakujaca czesc, ktora znalazla komisja odwolawcza, a ktorej nie zauwazyla licencyjna...

CHCIELI NAS UDUPIĆ I UDUPILI... jakby nie za długi to za krzywą murawe...

disnemar

Post autor: disnemar » 18.07.2007, 23:37

gizd pisze:[CHCIELI NAS UDUPIĆ I UDUPILI... jakby nie za długi to za krzywą murawe...
Oczywiście...grunt to znaleźć sobie punkt odniesienia.... :lol:

Ojej, to nic ,że klubem rządzą debile i tak byśmy nie grali w pierwszej lidze..... :roll:

skrzypu WDZ

Post autor: skrzypu WDZ » 18.07.2007, 23:42

Żeby do Ekstraklasy nie dopuszczono 14-krotnego mistrza Polski klubu z kibicami i tradycjami Ruchu Chorzów to nie do pomyślenia zamiast tego znowu zobaczymy grajków z Płocka, klubu, nie mającego ani tradycji ani licznych kibiców(pamiętam te puste trybuny ) Cóż polskie piekiełko daje o sobie znać :twisted: :twisted: Jest nas dwóch łódzki Widzew chorzowski Ruch
Życie to nie tylko suma oddechów ale chwile które zapierają dech w piersiach

psychopig

Post autor: psychopig » 18.07.2007, 23:43

CoZaDebilizm pisze:
psychopig pisze: Dobra le to kazdemu po rowno.. vide Widzew 3 - 4 liga
Kiedyś chyba trzeba zacząć?
To samo z korupcją można napisać. Dlaczego Arka i Łęczna, a nie inni.
Kozioł ofiarny i tyle.
A wlasnie dlatego Arka i Łeczna bo na te dwa kluby byly dowody i przestancie juz pierdolic, a kare jaka dostala Arka to smiech na sali, decyzji na temat Ruchu nawet nie bede komentowal.
Dowody?
Człowieku w prokuraturze tylko są poruszane sprawy rozgrywek drugiej ligi i awansów do pierwszej. O ekstraklasie cicho.
Nie powiesz mi, że fryzjer golił tylko w niższych ligach.
Dowody są na każdy klub.Na Twoją ukochaną Wisłe też.
Chyba tylko dlatego , że ekstraklasa jest orange i canal pokazuje meczyki, wszyscy siedzą cicho. Za duże układy i nikt nie sypie.

fatkot

Post autor: fatkot » 18.07.2007, 23:50

1. brak licencji to szok, nasz stadion może i hasiok, ale sektor dla gości jest, dach jest, murawa na ślonskim będzię, więc byłem pewien że będzie licencja, nie wiem czy ktokolwiek z kibiców ma tak naprawdę wiedzę na temat finasów swojego klubu, wiedze pełną, nie tylko tą zaksięgowaną, byłem dobrej myśli bo dzięki p. Klimkowi klub wychodził na prostą...i wreszcie po tylu latach działał na normalnych zasadach, teraz nie daja nam licencji...szczerze wierzę, że jeszcze coś się "odkręci" nie pierwszy raz by to było w tym pierdolonym ku*** związku...
2. nie mam najmniejszych pretensji do RTS za to, że dostał pamiętną licencje(JEST NAS DWÓCH!!), staram się nie przerzucać winy na innych, wiadomo różne kluby w różny sposób dostawały licencje, mam olbrzymia gorycz..nienawiść do tych k**** z pzpnu za to że na naszym klubie chcą pokazać, że są panami, ponad Nami, klubami kibicami...
kibice Polonii, Petry też nie są winni, czy Wasi działacze stoją za tymi decyzjami, czy w jakiś sposób inspirują działania pzpnu nie wiem, tak czy owak, przy braku licencji ktoś musiał skorzystać.
3. nie jestem zwolennikiem teorii spiskowej, ale jestem przekonany , że Ruch obok Legii(nienawidzę ale...)może jeszcze kilku klubów(każdy dopisze swoje) jest najbardziej ograniczany kibicowsko klubem w naszych rozgrywkach, nie wiem czy to za eksponowanie narodowości ślonskiej na cichej, dostalismy zakaz na 4 mecze, za Gdańsk, jaka była historia każdy ku*** wie. Jestem z Myszkowa, tak jak i ZawieRcie nie jest to ani Ślonsk ani Zagłębie, osobiście nie jest zwolennikiem "gorole raus, gorole won, gorole wypierdaloć stąd" ale jeśli zagramy w 2 lidzę na każdym meczu stracę gardło na tej piosence!!!! naturalnie wzrosna antypolskie nastroje...ktoś zdziwiony?
4.to że kibicowsko Ruch to ekstraklasa, wszystkie kosy powyżej napisały...oczywiste że Nasze miejsce jest w Ekstraklasie, nawet jak się nazywa orange, nadal poczekamy na 15...

btw:
AWH pisze:
Płock - (...) Według danych z 30 czerwca 2006, miasto liczy 127 307 mieszkańców. Chorzów-114 686, to jest sporo? Chorzów w przeciwieństwie do Płocka nie jest otoczony ... polami. Ile razy trzeba ku*** pisać że liczba mieszkańców Chorzowa, ilość hoteli w Chorzowie, kin etc. nie jest porównywalna bo to jest jedno z 18 miast w aglomeracji!!!!!!!Kretyni z pzpn przy ocenianiu stadionu śloskiego nierozumieli, Ty i tacy jak Ty też jesteście idiotami???
Bez napinki i kompeksów w każdym z miast (po stronie ślonskiej, wierzę że na Zagłębiu nie mieszkają kibice Ruchu tam urodzeni i wychowani) są kibice Niebieskich, a w skład aglomeracji nie wchodzą Mikołów, Orzesze, Łaziska, Żory, Myszków, Zawiecie,Tarnowskie Góry etc. więc bez porównania!!!!!!!!!

załamany(ale nie złamanY) Myszków zawsze z Ruchem!!!!!
to my chłopcy ze Ślonska

piotrowicefan

Post autor: piotrowicefan » 18.07.2007, 23:50

disnemar pisze:
gizd pisze:[CHCIELI NAS UDUPIĆ I UDUPILI... jakby nie za długi to za krzywą murawe...

Ojej, to nic ,że klubem rządzą debile i tak byśmy nie grali w pierwszej lidze..... :roll:
c*** mie twoje z****** wpisy obchodzom ale ku*** skond zes ten nick wziol co ty ku*** zakraplacz do nosa reklamujesz :lol:

NIEBIESKIE KATOWICE

gizd

Post autor: gizd » 18.07.2007, 23:51

disnemar pisze:

Jakos nie odniosles sie do argumentu z Cwielongiem gamoniu. Debili szukaj na swoim podwórku, jakoś Klimkowi udało się rozkręcić nieźle prosperującą międzynarodową firmę odzieżową, a co tobie wyszlo? Tylko ta ciepla posadka w pzpn!?

Zostales wyznaczony z ramienia pzpn do kontaktu z kibicami?

Pasiasty_Kraków

Post autor: Pasiasty_Kraków » 18.07.2007, 23:54

Śmierdzi na kilometr jakimś wałkiem, powodzenia niebiescy - pomimo że was nienawidzę.

PIERDOLIĆ PZPN !!
Jak Kraków to tylko Cracovia.

dorian87

Post autor: dorian87 » 18.07.2007, 23:55

Rondel pisze:żyć sie odechciewa....

tak sie traktuje 14 krotnego mistrza, chcieli nas ujebac i to zrobili, jesli nie dlugi to bylby inny pretekst...

p******* to cala lige i to wszystko.... ku***....

TYLKO RUCH
Juz sie gorola z Warszawy nie podobalo ze piłka na Śląsku sie odradza !!!!!! Taka smutna prawda i niech kazdy mi tu mowi co chce ale nie wierze ze jakby Legia miała podobne problemy to tez by ich wywalili do 2 ligi

disnemar

Post autor: disnemar » 18.07.2007, 23:56

gizd pisze:Zostales wyznaczony z ramienia pzpn do kontaktu z kibicami?
Tak jest!
Z ramienia pzpn ogłaszam Tobie,że pseudowłodarze Twojego klubu dali popis niekompetencji i braku wyobraźni.
Możesz sobie iść i im to wytknąć.

8)

gizd

Post autor: gizd » 19.07.2007, 00:05

disnemar pisze:
gizd pisze:Zostales wyznaczony z ramienia pzpn do kontaktu z kibicami?
Tak jest!
Z ramienia pzpn ogłaszam Tobie,że pseudowłodarze Twojego klubu dali popis niekompetencji i braku wyobraźni.
Możesz sobie iść i im to wytknąć.

8)
Tak myslalem... pozdrow ode mnie kozminskiego(tatę?) srodkowym palcem...

Bo jesli tak stwierdzasz to musiałeś widzieć papiery przedstawione przez "pseudowłodarzy" mojego klubu. Wytknę im to jeśli potwierdzi się, że to dzięki nim. Jak narazie nic takiego nie widzę, wręcz przeciwnie, widzę, że Mariusz Klimek jest zaangażowany i chciał coś zrobić uczciwie. Ale w Polsce nie warto być uczciwym o czym się już kilka razy przekonaliśmy.

A co du udupiania to dali juz popis nakladajac na nas kare 4 wyjazdow i 50tys. kary po zaatakowaniu nas i policji przez Lechie na ich stadionie... To też pewnie wina działaczy ;)

"Mariusz Klimek, właściciel klubu: - Byłem spokojny o losy licencji, bo realizowalismy plan restrukturyzacji długów z nadwyżką. W kieszeni mam ugodę na kolejne 100 tys. zł., której nie dołączyłem, bo bylem przekonany, że nie będzie to już konieczne. "

disnemar

Post autor: disnemar » 19.07.2007, 00:17

gizd pisze:[ Jak narazie nic takiego nie widzę, wręcz przeciwnie, widzę, że Mariusz Klimek jest zaangażowany i chciał coś zrobić uczciwie. Ale w Polsce nie warto być uczciwym o czym się już kilka razy przekonaliśmy.
Oczywiście, pan Klimek ma w papierach klubu przejrzystość,że ho ho ... :lol: Koniecznie wręcz mu medal za wzorowe podejście do piastowanej funkcji a potem się zdziwisz jak ta "kasa na spłate zadłużenia" naprawde została wydana....

Baju baju....szukajcie dalej winnych poza swoim gniazdem...zawsze sercu lżej.....

gizd

Post autor: gizd » 19.07.2007, 00:22

disnemar pisze:
gizd pisze:[ Jak narazie nic takiego nie widzę, wręcz przeciwnie, widzę, że Mariusz Klimek jest zaangażowany i chciał coś zrobić uczciwie. Ale w Polsce nie warto być uczciwym o czym się już kilka razy przekonaliśmy.
Oczywiście, pan Klimek ma w papierach klubu przejrzystość,że ho ho ... :lol: Koniecznie wręcz mu medal za wzorowe podejście do piastowanej funkcji a potem się zdziwisz jak ta "kasa na spłate zadłużenia" naprawde została wydana....

Baju baju....szukajcie dalej winnych poza swoim gniazdem...zawsze sercu lżej.....
Nie ma kasy na spłatę zadłużenia. On daje ją z własnej kieszeni, więc nie widzę powodu dla którego miałby ją malwersować. Nie znasz nawet realiów panujących w naszym klubie. Chętnie wręcze mu medal za uratowanie Ruchu. Swoje osądy budujesz na wypowiedzi kozminskiego? Czy może czytales jeszcze jakies "mądre" wypowiedzi dziadków z pzpn?

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 19.07.2007, 02:03

Ty Jagiellończyk ,moze bys juz odpuscil ,co ty ku*** z tymi papierami tak wyjechales?

Banditen64

Post autor: Banditen64 » 19.07.2007, 02:15

Za długi czeka was 4 liga :lol: Won !!!Pamietam 2 lata temu wasze smiechy.Przyszła kryska na matyska :wink:

Prezes

Post autor: Prezes » 19.07.2007, 04:29

a mnie wlasnie taka mysl naszla, ze Ruch nie dostal licencji, sprawe Polonii odroczono na poniedzialek i wcale sie nie zdziwie jak rowniez licencji nie otrzyma - a wszytsko po to zeby w ekstraklasie mogla zagrac druzyna Antoniego Ptaka...

i nie mowie tu o Pogonii Szczecin tylko o jego szkolce w Stargardzie Szczecinskim

trzeba bylo ujebac 2 kluby a przy okazji skorzystala Wisla Plock a wszytsko po to zeby Antonii P. mogl kontynuowac swa przygode w Ekstraklasie...

to by byly jaja dopiero - zobaczymy w poniedzialek

Zablokowany