TB 95 na rzecz Lechalocalfan pisze:Pytanie do kogoś z Legii, czy macie na swoim koncie jakies straty flag, oprócz flagi Visitors? Pytanie w żadnym wypadku nie ma zasiać napinki, ciekawość kibicowska :)

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.
Na pewno to Gks Katowice i Zagłębie Lubin słyszałem też o Cracovii choć tego ostatniego nie jestem pewien.
Na pewno to Gks Katowice i Zagłębie Lubin słyszałem też o Cracovii choć tego ostatniego nie jestem pewien.
-
Pytasz bo chcesz uderzyć do swoich ?romano1-90 pisze:A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.

-
U nas w ekipie sporo romów, przyjeżdżaj do Katowic
-
Nie koleżko nie siej szydery w dzisiejszych czasach wszystko jest modern. Chciałem tylko się dowiedzieć gdzie już jest multi kulti.Blood&Honor pisze:Pytasz bo chcesz uderzyć do swoich ?romano1-90 pisze:A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.
-
Ja p*******,cygan na forum. Koniec świata.romano1-90 pisze:A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.
-
moze ktoś przypomnieć rok i okoliczności?Bączyński pisze:"Wild West" na rzecz Miedzi Legnica.
-
twój nick w połączeniu z pytaniem sam podjudza do szydery :)romano1-90 pisze:Nie koleżko nie siej szydery w dzisiejszych czasach wszystko jest modern. Chciałem tylko się dowiedzieć gdzie już jest multi kulti.Blood&Honor pisze:Pytasz bo chcesz uderzyć do swoich ?romano1-90 pisze:A ja chciałbym zadać pytanie w jakich ekipach jest udzielanie się w aspektach kibicowskich romów.
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
2005 rok,Legia gra w Lubinie, na powrocie w okolicach Legnicy tracą w/w flagę plus jeszcze jedną.Luk_KSG pisze:moze ktoś przypomnieć rok i okoliczności?
-
dzięki, a którą jeszcze jedną? można wiedzieć?GtWładzię pisze:2005 rok,Legia gra w Lubinie, na powrocie w okolicach Legnicy tracą w/w flagę plus jeszcze jedną.Luk_KSG pisze:moze ktoś przypomnieć rok i okoliczności?
-
CHYBA,powtarzam CHYBA flaga jakiegoś fc Legii z Górnego Śląska.Ale to już musiałby np. Foxx potwierdzićLuk_KSG pisze:dzięki, a którą jeszcze jedną? można wiedzieć?
-
Na 99% procent flaga WW została stracona jako jedyna w tamtej sytuacji - bo też Miedź skroiła tych konkretnych ludzi, a nie mieszana grupę Legii. Jako jakiś komentarz do dzisiejszych czasów niech posłuży fakt, że następstwem tamtej akcji była likwidacja FC. Nie mamy też pojedynczych fanklubów na Górnym Śląsku. Legioniści z tego regionu od 12 lat są skupieni w grupie Squadron. W latach '90 na kilku meczach pojawiła się pionowa barwówka FC Gliwice, ale to było jakiś czas temu ;)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Foxx pisze:W latach '90 na kilku meczach pojawiła się pionowa barwówka FC Gliwice, ale to było jakiś czas temu ;)

20.10.2013 :)
-
Można coś więcej o tym FC GLIWICE Legii ?
-
Jak pisałem wyżej, nie ma na Legii FC Gliwice. Od lat '80 ludzie tego miasta jeżdżą na Łazienkowską, w latach '90 często ze wspomnianą przeze mnie flagą obecni głównie na meczach CWKS w Zabrzu w kilkanaście osób, ale nigdy nie stanowili FC. Flaga z fotki - którą zresztą widzę pierwszy raz - wisi obok Squadronu (na fotce po prawej). Widocznie ktoś z Gliwic ze zbiorczej wycieczki legionistów z GŚ dostał pozwolenie na jej powieszenie wyłącznie przy okazji meczu z Piastem.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Zawsze mnie zastanawiało albowiem Ruch i Góral Żywiec mają zgody z Słowackimi ekipami, a jak wiemy na Słowacji nie lubią się z Węgrami, jak do tego podchodzą te ekipy czyli Slovan i MSK Żilina że my Polacy tak dobrze żyjemy z Węgrami.
-
na Słowacji NIENAWIDZĄ Węgrów a nie nie lubią ;) Ruch to nie Polacy, wiec nie ma w ogole takiego tematu. Niech sie wypowie Góral bo to do nich pytanie raczej
ps. z kolei Brno nie lubi Polaków ;)
-
GŚ1920 pisze:na Słowacji NIENAWIDZĄ Węgrów a nie nie lubią ;) Ruch to nie Polacy, wiec nie ma w ogole takiego tematu. Niech sie wypowie Góral bo to do nich pytanie raczej
brno chciało się bić z Polakami i to Wam zaproponowali takie harce
a ,że mieliście na ten dzień inne plany to obowiązek rozmowy Polsko-czeskiej podjęło Zagłębie i pewnie pogłębiło tą nienawiści w tych skurwiałych pomiotach
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
-
To ze Polacy dobrze zyja z Wegrami jak to nazwales nie przeklada sie na nasze kontakty z Zilina ,bo stosunek Gorala do Wegrow jest obojetny. Wiec niema zadnych problemow w tym temacie.Pierre89 pisze:Zawsze mnie zastanawiało albowiem Ruch i Góral Żywiec mają zgody z Słowackimi ekipami, a jak wiemy na Słowacji nie lubią się z Węgrami, jak do tego podchodzą te ekipy czyli Slovan i MSK Żilina że my Polacy tak dobrze żyjemy z Węgrami.
-
Może nie trapi mnie od dawna, ale lepszego tematu nie znalazłem. Jak wygląda obecnie sytuacja na Polinii Warszawa związana z lewackimi k****** z Black Rebels? W normalnym klubie byli by dawno połamani na osiedlach i ich fan page dawno by zniknął, a tutaj na bierzaco zachęcają do chodzenia na mecze Polonii, wrzucają różne filmiki, zdjęcia itd. To jak to jest? Pogonieni czy nie?
Mam także pytanie do osób z Poznania.
Co to ku*** jest?? Wierzę, że osoby z Lecha raczej kontrolują co się dzieje i mają rozkminionych tych parchów i w dogodnym momencie poskaczą im po głowach
https://www.facebook.com/kibicepszpoznan?ref=ts&fref=ts
Mam także pytanie do osób z Poznania.
Co to ku*** jest?? Wierzę, że osoby z Lecha raczej kontrolują co się dzieje i mają rozkminionych tych parchów i w dogodnym momencie poskaczą im po głowach
https://www.facebook.com/kibicepszpoznan?ref=ts&fref=ts
-
inTORwertyk pisze:Posiada ktos relacje kibicowska z meczu Helsingborgs IF - WKS Śląsk Wrocław ?
Nasze Orły przegrały w Szwecji i tym samym zakończył się sen o Lidze Mistrzów. Została jeszcze nadzieja w Lidze Europejskiej, ale z taką grą i atmosferą w drużynie to Europy nie zawojujemy. Mimo zakazu do Helsingborga wybrało się około 100 fanów Śląska. Niestety większości nie udało się wejść na stadion…
Do Szwecji dostaliśmy zakaz wyjazdowy. Służby mundurowe i klub z Helsingborga wysyłały kolejne komunikaty mówiące o utrudnieniach jakie spotkają fanów Śląska, którzy spróbują wejść na stadion. Ostatni komunikat mówił o anulowaniu biletów zakupionych przez Wrocławian przez internet. Mimo to wiele osób zdecydowało się wesprzeć swój klub na meczu w eliminacjach do Ligi Mistrzów.
Do Helsingborga Fanatycy Śląska zjeżdżali się z różnych stron. Jedni samolotami, inni busami, a część prywatnymi autami. Do miasta dostało się ponad 100 kibiców Śląska. Część aut po wjeździe do miasta w dniu meczu zostało zawróconych.
Helsingborg to ładne, europejskie miasto wielkości Legnicy. Dużo starych, odrestaurowanych zabytków i ładnych kamienic. Ludność Helsingborga jest natomiast bardzo wymieszana. W niektórych częściach tego malowniczo położonego miasta rzadko można było spotkać kogoś o europejskich rysach twarzy.
Dzień przed meczem oraz na kilka godzin przed spotkaniem wydawało się, że z wejściem na stadion nie będzie dużych problemów. Na odprawie przedmeczowej miejscowi zapowiedzieli, że jeśli fani Śląska nie będą obnosić się z barwami oraz głośnym skandowaniem swojej przynależności klubowej nie będą mieli problemu z wejściem na stadion.
Rzeczywistość okazała się inna. Już na drogach dojazdowych do stadionu patrole miejscowych służb zatrzymywały auta na polskich blachach, a wzmożone patrole wyłapywały wszystkich z Polski pod stadionem. „Podejrzanym” o bycie Polakiem sprawdzano też dokumenty tożsamości przy wejściu na stadion. Na różnych patentach na stadion udało się przedrzeć 33 fanom Śląska. Niestety ta sztuka nie udała się 60-80 kibicom WKS-u, którzy zostali pod bramami stadionu. Część z nich poszła na miasto do knajpy oglądać mecz, a pozostali udali się w drogę powrotną.
Na meczu grupa, która dostała się na stadion kilkukrotnie zaznaczyła swoją obecność. Po meczu piłkarze oddali swoje koszulki i tym akcentem zakończyła się przygoda Śląska w Lidze Mistrzów.
-
osuch tak szybko nie opuści Zawiszy ''osuch, jest przekonany, że jego zespół czeka świetlana przyszłość. Zdaniem włodarza klubu, Bydgoszczanie w przyszłym roku będą walczyć o najwyższe cele.''
[link]
Mam pytanie czy cała wojna z prezesem zaczeła się od sytuacji gdy kibic Zetki dostał gumową kulą i stracił oko łącznie tego samego dnia także osuch nie chciał wpuścić kibiców Łódzkiego KS?
[link]
Mam pytanie czy cała wojna z prezesem zaczeła się od sytuacji gdy kibic Zetki dostał gumową kulą i stracił oko łącznie tego samego dnia także osuch nie chciał wpuścić kibiców Łódzkiego KS?
-
Wiele osób z forum pewnie jeszcze temperowało wtedy kredki w przedszkolu, ale początek walki Legionistów z klubem też nie zapowiadał się kolorowo.Trwało to trochę,wiele ciekawych "wydarzeń" a może inaczej- ich brak- z powodu protestu się nie odbyło,ale dziś mają w miarę poukładane sprawy,przynajmniej w klubie.A ówczesne skurwysyny w większości poszły w zapomnienia a jeden nawet gryzie piach...

-
Kazda druzyna wchodzaca z 1 ligi do ekstraklasy pierwszy sezon ma zajebisty bo jada rozpedzeni od poprzedniej ligi :) Wydaje mi sie ze za rok Zawisza bedzie bil sie o utrzymanie, a juz na pewno bedzie w dolnej polowce tabeli (nie zycze temu zadnej ekipie, mowie czysto pilkarsko) bo tak jest zawsze z druzynami ktore graja 2/3 sezon w Ekstraklasie :) Osuch idiota spierdoli szybciej niz mysli. Osoboscie to o Zawisze sie w ogole nie boje
-
Ja mam odmienne zdanie, a najgorszym dla kiboli Z byłby awans Zawiszy do europejskich pucharów,chyba po raz 1 w historii klubu i Bdg co by ściągnęło sporo rzesze "fanów"
-
Jeżeli Legia mająca za sobą potężny koncern medialny, nowy stadion, mnóstwo hajsu jak na polskie warunki i wielkie miasto pełne potencjalnych kibiców nie była w stanie wygrać wojny z kibolami to znaczy, że w Polsce nikt tego nie zrobi. Kiboli Zawiszy czeka pewnie dłuższa walka, ale w ogólnym rozrachunku i tak zwyciężą. Klub jest teraz na fali, ale wkrótce piknikom znudzi się ekstraklasa, przyjdą może gorsze wyniki i nagle frekwencja spadnie do żenującego poziomu. Jak dla mnie wygrana kibiców Zawiszy z Osuchem to kwestia czasu. Pozostaje tylko życzyć powodzenia i wytrwałości.
-
Podobno na dzisiejszych derbach Budapesztu spora delegacja Portowców (słyszałem o 50 osobach) i również delegacja Śląska ok 20 osób. Potwierdzi ktoś?
-
Tak się zastanawiałem nad formą ogólnopolskiego protestu. Bojkot to jest coś, czego oni tak naprawdę chcą, bo pikniki i tak przyjdą na mecze. Nie lepszy byłby protest w postaci "antydopingu"? Zbiera się młyn i zamiast przyśpiewek to co jakiś czas tylko gwizdy albo jakieś buczenie, szczególnie przy jakichś próbach dopingu ze strony pikników. Wtedy atmosfera by była c****** i nawet dobre wyniki by pikoli nie ściągały, bo mało kto chce przez 90minut tylko gwizdów i buczenia słuchać.
-
Nic to nie da, żaden ból tak nie wkurwia działaczy klubowych i prezesów jak straty w zarobkach. Z biletów a jak już ekipa bedzie przegrywac to i piknikom będzie żal kase wydac i oglądac patałachów bez atmosfery.
-
wg mnie to acab pokazal, a co to znaczy to chyba wiesz ;)inTORwertyk pisze:https://www.youtube.com/watch?v=GWz4MlY1KbA
sory za post pod postem
co oznacza to co ten koles pokazuje w 1:13 ??
widzialem juz to gdzies ale nie moge sobie przypomniec znaczenia.
-
inTORwertyk pisze:niebieskie chachary nie wyjda juz nigdy?
..
podbijam powyższe pytanie. Trailery zapowiadały ciekawy projekt szkoda jeśli nic z tego nie wyszło.
-
Sam sobie odpowiem na moje pytanie po fakcie ;) W sektrze Ujpestu Portowcy z flagą, po drugiej stronie z Ferencvarosem Śląsk z flagą
-
-
i co na to Legia ? :)
-
aco ku***? pewnie wyjebane po calosci, pogon wszedzie szuka kumpli
-
hemik pisze:aco ku***? pewnie wyjebane po calosci, pogon wszedzie szuka kumpli
Marny troll z Ciebie. Pogoń nigdy nie była ekipą która miała milion zgód jak to niektóre ekipy robią. A kontakty z Ujpestem już były jak była jeszcze zgoda z Legią.
-
To w jakich liczbach Portowcy wspierali wcześniej Ujpest, bądź Ujpest Pogoń?
-
Nie rozumiem w ogóle tych Waszych zagwostek. Należy się tylko cieszyć, że coraz więcej polskich ekip ma zajebiste kontakty z naszymi węgierskimi braćmi. Czy to ważne ile Pogoni czy Śląska tam było? Byli i aktywnie uczestniczyli, tyle.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
A dlaczego mają nie j**** innych klubów? W mojej ocenie zgoda między narodami to jedno, a miedzy klubami to drugie. Czy jeżeli w Polsce będzie grał np Videoton to nagle taki GKS Katowice nie powinien go ruszać bo to Węgrzy? c***, że Węgrzy, mają zgodę z Rakowem i tyle. Zgoda między narodami jak dla mnie jak najbardziej, ale nie popadajmy w paranoję. Prędzej czy później na pewno dojdzie do tego, że jakaś ekipa z Polski będzie się lać z węgierską. Konflikt interesów i tyle. Analogiczną sytuację widze na linii Serbia-Rosja. Bratnie narody które sobie razem rbią zgodowe flagi, wspierają czasem na meczach kadry, ale nie przeszkadza to im napierdalać się miedzy sobą na szczeblu klubowym, szczególnie patrząc na sojusze CSKA-Partizan, Crvena Spartak i OFK-Dynamo