Ruch Chorzów nie zagra w ekstraklasie!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Matpaw

Post autor: Matpaw » 18.07.2007, 18:45

wiadomo ze Ruchu nie lubie i to bardzo ale szczerze to sie cieszylem ze awansowali .... wyjazd do Chorzowa bylby super.
i jeszcze do tego ten Plock... nir to zebym cos do nich mial ale kibicowsko to jestescie 2-3 liga

iparts.pl
marian(L)

Post autor: marian(L) » 18.07.2007, 18:49

hols pisze:Warszafka zasrana to bylo wiadome ze slaskie kluby nie wejdą j**** PZPN... Szkoda nas kibiców
Organizujemy wyjazd pod pzpn?
hols pisze:
marius09 pisze:Bardzo nie lubię tych niemieckich dupowłazów ale kurdę torchę przegięli. Nie wiem czy to możliwe ale chciałbym aby poikotowano Wisłę Płock tak samo jak swego czasu Hydrobudowę Bydgoszcz. Ten związkowe debile muszą zrozumieć, że ma być uczciwie i fair.
Leczysz kompleksy?
Znalazł się ten co nie ma kompleksów :roll: [/quote]

zzz LG

Post autor: zzz LG » 18.07.2007, 19:00

NML pisze:Myśle ze Ruch powiniene sie zajac najpierw spłata długów wiedzieli ze maja długi a mimio to pchali sie do ekstraklasy nie sprawiedliwe troche to bo powinna awansowac nastepna druzyna z 2 ligi a nie spadkowicz ale coż ot to nasz pzpn
Gościu skąd ty się urwałeś. Dlugi? A Widzew (przyklad jeden z kilku), przecież gdyby nie boniek... nie mieli długów?
Afera grubymi nićmi szyta. Chodzi o wprowadzenie poloni W do OE.
Już przed końcem sezonu mówiło się, że czołówka 2 ligi będzie miala problemy z licencją. Na dzień dzisiejszy Plock wchodzi za Ruch. A kto jest następny w kolejce do awansu? Lechia, która nawet nie dostała licencji na grę w 2 lidze. Za kilka dni okaże się, że z OE leci inna ekipa a za nią awansuje polonia.

Nie lubie Ruchu ale w tej sytuacji staję za Nimi. Panowie, przecież to czyste skurwysyńtwo!!
zzz LG

WidzewRTS

Post autor: WidzewRTS » 18.07.2007, 19:00

pzpn pzpn je.ac je.ac pzpn :evil: .Polonia bez stadionu i pieniedzy dostaje licencje,Zaglebie bez stadionu i z udowodniona karupcja dostaje licencje .PAJACE Z PZPN :!: :evil:
Widzew Łódź

S.J.

Post autor: S.J. » 18.07.2007, 19:14

Jeszcze wszystko sie może zdarzyć ,działacze Ruchu sie nie poddają . [link]

Życze powodzenia :wink:

suoniu

Post autor: suoniu » 18.07.2007, 19:17

Nie dopuszczać PZPN do Ekstraklasy!!!

simba

Post autor: simba » 18.07.2007, 19:19

ja tylko nie rozumiem Widzewiakow z jednej strony sa szczesliwy ze Boniek dzieki ukladom i kruczkom prawnym zalatwil im licencje a z drugiej strony maja pretesje do PZPN w sprawie Ruchu ze ten wykorzystal inne kruczki prawne aby wyjebac z 1 ligi Chorzowian.Zdecydujcie sie czy walczycie z patologia biurokratyczna czy ja popieracie.

oczywiscie mam nadzieje ze cos sie w tej sprawie zmieni i Ruch zagra w ekstraklasie bo kibice i pilkarze na to ciezko zapracowali.
Ostatnio zmieniony 18.07.2007, 19:20 przez simba, łącznie zmieniany 1 raz.

Bene Natus

Post autor: Bene Natus » 18.07.2007, 19:19

Trochę to dziwne bo choć nie przepadam za tym klubikiem to akurat oni uczciwie starają sie spłacać długi... śmiech na sali PZPN do rozwiązania nawet pod groźbą sankcji w europejskich pucharach przeciez i tak do wrzesnia nie bedziemy tam grac
Są starsi nie ma lepszych GÓRNIK ZABRZE 1948-2008

Pikolo_BM

Post autor: Pikolo_BM » 18.07.2007, 19:20

To teraz czekać do poniedziałku jak leśne dziadki wysadzą w pizdu Polonię B. I plan Listka - awans Polonii Wawa - osiągnięty... Tylko po co. Myślę, że i kibice Wisły P. oraz Polonii W nie są szczęśliwi z formy awansu... Szkoda Śląskich Derby, życzę, żeby Ruch jednak zagrał w OE!
K S G

Cropp009

Post autor: Cropp009 » 18.07.2007, 19:22

Czyzby jakies kolejne akty wojny przewciwko Slaskiemu futbolowi? W ostatnich latach bylo kilka takich akcji, ale myslalem ze teraz jak juz tyle druzyn wywalczylo awansy to sie jakas sytuacja zmieni, ale jednak nie, nadal PZPN jest przeciwko Slaskowi..
Ostatnio zmieniony 18.07.2007, 19:22 przez Cropp009, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

2YT4U

Post autor: 2YT4U » 18.07.2007, 19:22

"Gdy polski futbol tonie, ktoś znowu kasę trwoni... Drużyna spada na dno, działacze nadal kradną..." :evil:

Takie rzeczy to tylko w Polsce :!:
Czy stoisz w miejscu czy do walki ruszasz zawsze Patrz Komu Ufasz...

Maly Parowozik Joe

Post autor: Maly Parowozik Joe » 18.07.2007, 19:22

Narazie nie srajcie ogniem sa jeszcze 2 tygodnie i moze cos dzialacze Ruchu wykminia.

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 18.07.2007, 19:26

To co zrobiono z Ruchem Chorzów to jest mega skandal. Jeden z większych w Polskiej piłce nożnej. Cały czas mam nadzieję że coś im się uda załatwić. Niby dzisiaj był koniec i miały zapaść ostateczne decyzje a PB z uwagi na jakieś drobne braki "dwa zdania w umowie" przesunięto decyzję na poniedziałek więc może i im też pozwolą coś donieść ???. ... Słupki się nie zgadzały o całe kilkaset tysięcy ... jak by Chorzowianie to wiedzieli to Mariusz Klimek pewnie by sam kasę zapłacił aby się tego balastu pozbyć. Nie takie długi kluby mają i spokojnie sobie grały. Ja dalej nie mogę w to uwierzyć. :shock:

Polonie głupio uwalić bo biedni, uczciwi itp. no to sobie inną ofiarę znaleźli. Szkoda że akurat tą drużynę. Ja również trzymam kciuki aby to załatwili.

mortimax
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mortimax » 18.07.2007, 19:31

Nie no rzeczywiście jest to skandal!!!
Osobiście nienawidzę Ruchu, ale szkoda mi kibiców no i meczów w OE.
Szczerze mówiąc myślałem, że my nie dostaniemy licencji, ale że Ruch nawet mi to nie przeszło przez myśl.
Znam kilka osób z Rucha i wiem, że na pewno tego tak nie zostawią.
Jeżeli nie zagrają w OE to współczuję kibicom Polonii Bytom. Na pewno będą mieć gorąco na Cichej.

Pozdro dla Legii, BKS-u i Olimpii.

.

Post autor: . » 18.07.2007, 19:34

Trzymajcie sie Niebiescy!! To jest kpina co oni robią.

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 18.07.2007, 19:36

zzz LG pisze:
NML pisze:Myśle ze Ruch powiniene sie zajac najpierw spłata długów wiedzieli ze maja długi a mimio to pchali sie do ekstraklasy nie sprawiedliwe troche to bo powinna awansowac nastepna druzyna z 2 ligi a nie spadkowicz ale coż ot to nasz pzpn
Gościu skąd ty się urwałeś. Dlugi? A Widzew (przyklad jeden z kilku), przecież gdyby nie boniek... nie mieli długów?
Już przed końcem sezonu mówiło się, że czołówka 2 ligi będzie miala problemy z licencją. Na dzień dzisiejszy Plock wchodzi za Ruch. A kto jest następny w kolejce do awansu? Lechia, która nawet nie dostała licencji na grę w 2 lidze. Za kilka dni okaże się, że z OE leci inna ekipa a za nią awansuje polonia.

Nie lubie Ruchu ale w tej sytuacji staję za Nimi. Panowie, przecież to czyste skurwysyńtwo!!
Lechia nie dostała bo mieli zastrzeżenia do sektora gości! Ale to jest już załatwione.
Szkoda Ruchu ale sami są sobie winni. Widzew też ma długi ale potrafił najwyraźniej ładnie przedstawić spłatę tego długu. Działacze Ruchu podeszli do tego najwyraźniej zbyt na luzie, co nie tłumaczy PZPN-u że podejmuje tak kontrowersyjne i nie sprawiedliwe decyzje!
Tak jak tu ktoś napisał Arka została zdegradowana tylko do II ligi a powinna do III minimum. A Ruch za kłopoty finansowe ma dołować w II lidze tak samo jak skorumpowana Arka! Kary są nie wspułmiere do czynu.

zzz LG

Post autor: zzz LG » 18.07.2007, 19:42

Danzing wierzysz w to, że kara dla Lechii to przypadek? Nie zdziw się jak za 2 tygodnie dowiesz się, że polonia W gra w OE
zzz LG

psychopig

Post autor: psychopig » 18.07.2007, 19:44

W przeciwieństwie do większości jestem za tym, żeby drastycznie traktować wymogi licencyjne.
Wiele lat kluby sprytnie omijały licencje.Kupowały mecze, zamiast budować stadiony, infrastrukure i spłacać należności.
Przykład Arki, która w sezonie wydawała kilkadziesiąt tysięcy złotych na ten proceder.
Pewnie to się tyczy większości klubów.
Trzeba w końcu egzekfować prawo jeśli chcemy normalności w naszej piłce.
P.S. Nie spodziewałem się , że to Ruch nie dostanie licencji.
Ale nie martwcie się. Napewno zagracie w 1 lidze.
W pzpn dalej rządzą niereformowalne ch...

Jankes_KSP

Post autor: Jankes_KSP » 18.07.2007, 19:46

zzz LG pisze:

Po co wplątujesz w to Polonię? My gramy nadal w drugiej lidze i nic nie wskazuje na to, abyśmy sezon zaczęli w pierwszej... Poza tym, jeśli licencji nie dostanie bytomska Polonia, to ich miejsce zajmie Lechia... Ponadto awans przy "zielonym stoliku" byłby dla nas problemem, gdyż chcemy spokojnie awansować w tym sezonie, żeby walczyć o wyższe cele w pierwszej lidze... "Zielony stolik" umożliwiłby jedynie walkę o pozostanie w lidze, gdyż klub nie jest przygotowany kadrowo na ekstraklasę.

Aha... Z tego, co pamiętam, to moderatorzy mieli banować pokemony, które piszą nazwę klubu od małej litery.
POLONIA PONAD ŻYCIE

PB

Post autor: PB » 18.07.2007, 19:48

mortimax pisze:Nie no rzeczywiście jest to skandal!!!
Szczerze mówiąc myślałem, że my nie dostaniemy licencji, ale że Ruch nawet mi to nie przeszło przez myśl.
Jeżeli nie zagrają w OE to współczuję kibicom Polonii Bytom. Na pewno będą mieć gorąco na Cichej.
Skandal je taki że twoj skorumpowany po uszy sosnowiec dostoł licyncjo,a Ruch kery cały czos spłaco długi udupli.Tera czas jak udupią moja Polonia Bytom,gowa dom że Polonia W. za nos wlezie,juz listek tyn ciul sie o to postaro,zresztą na Polonii W. już remontują na tyn cel trybuna główno.
Ostatnio zmieniony 18.07.2007, 19:53 przez PB, łącznie zmieniany 1 raz.

B-M-H
ban

Post autor: B-M-H » 18.07.2007, 19:50

J...ć PZPN!!!!!J...ć regulamin!!!!Ruchu dacie rade-wiara czyni cuda...My wiemy cos o tym ....!Do zobaczenia na kibicowskim szlaku

zzz LG

Post autor: zzz LG » 18.07.2007, 19:55

Jankes, przewidywany przeze mnie scenariusz jest (wedlug mnie) bardzo prawdopodobny. Jeśli tak się stanie to wybacz, ale na "dużą literę" też trzeba sobie zasłużyć.
Podoba mi się Twoja popstawa- awans na boisku. Jeśli takiego zdania jest większośc kibiców Twojego klubu to zwracam honor.
zzz LG

Taki Jeden

Post autor: Taki Jeden » 18.07.2007, 19:57

ku*** paranoja, szkoda jakby Ruch nie wystąpił w OE. No zobaczymy jak to będzie, jak najbardziej jestem za tym by jednak wszystko poszło po myśli.

maciej!

Post autor: maciej! » 18.07.2007, 20:01

Fighting Dragon Tokyo pisze:Widzew Łódź też ma ogromne długi finansowe
dzieki za cynk @_@
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

Syndicate

Post autor: Syndicate » 18.07.2007, 20:02

Pierwsze co sie nasuwa na mysl to JE*** JE*** PZPN,to już naprawde :shock: poprostu brak slow,i badz tu zdrowy,druzyna przygotowuje sie do sezonu ,wzmacnia sie a tu ladna niespodzianka,teraz w Polskiej pilce juz nic mnie nie zdziwi :?

mortimax
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mortimax » 18.07.2007, 20:06

PB pisze:
mortimax pisze:Nie no rzeczywiście jest to skandal!!!
Skandal je taki że twoj skorumpowany po uszy sosnowiec dostoł licyncjo,a Ruch kery cały czos spłaco długi udupli.Tera czas jak udupią moja Polonia Bytom,gowa dom że Polonia W. za nos wlezie,juz listek tyn ciul sie o to postaro,zresztą na Polonii W. już remontują na tyn cel trybuna główno.
Korupcja to całkiem inna sprawa. A co do Polonii to myślę, żę dostaną licencję, a jeżeli nie to płakać nie będę.

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 18.07.2007, 20:08

Skończcie wbijać na kibiców Petrochemii, bo to jest ku*** śmieszne. Jakby Petrochemia została zdegradowana a Ruch wraca (odwrotna sytuacja), to by nagle wszyscy pisali teraz, że bardzo dobrze, bo Ruch ma 1 ligowych kibiców a Płock to wioska. ku*** mieszacie w to kibiców a wiecie, że najmniejszy udział w tym mięli. Żal kibiców Ruchu, ale to nie oznacza, żeby nagle zrobiła się internetowa kosa na Płock.

A.

Post autor: A. » 18.07.2007, 20:09

A ja mam pytanie dlaczego decyzje dopiero teraz ogłosili ? Do rozpoczęcia rozgrywek zostały dwa tygodnie a gdyby dali znac wczesniej np. kiedy Ruch miał pewny awans to byłoby łatwiej cos zadziałac w materii splacenia długu... Ja osobiscie współczuje kibicom Ruchu pomimo ze nie przepadam za nimi , Teraz chorzowscy kibice powinni zapanować nad emocjami i pomyslec nad taką manifestacją jaką przeprowadzili kibice Motoru bo wątpie zeby chcieli tą sprawe przemilczeć... [/b]

tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy » 18.07.2007, 20:20

Ale jaja
Tyle skinów w całym mieście nie widziałeś tego jeszcze popatrz!Oi!Popatrz!

X

Post autor: X » 18.07.2007, 20:22

Czyste Skurwysyństwo a tak sie cieszyliśmy http://www.youtube.com/watch?v=5IZMVgawKLQ
plakać mi sie chce

Panczo1

Post autor: Panczo1 » 18.07.2007, 20:31

Chcieliście Poloni pomóc a sami żle skączyliście,szkodatych naszych derbów.Macie długi i nie możecie grać w I lidze,ale z tymi samymi długami możecie grać w II lidze,PZPN jest pojebane. :twisted:
Waleczni,Wierni,Górnikowi Oddani Gliwiccy Fani

NSM
ban

Ruch Corzow nie zagra w pierwszej lidze

Post autor: NSM » 18.07.2007, 20:43

skurwysyny. j**** pzpn.JEST NAM SMUTNO. IGLOOPOL DEBICA.

AWH

Post autor: AWH » 18.07.2007, 20:45

Fighting Dragon Tokyo pisze: bo Ruch ma 1 ligowych kibiców a Płock to wioska.
tak się składa że Płock jest większy od Chorzowa i to sporo..to tak a propos "wiosek".pozdrowionka!

SmileY ZL

.

Post autor: SmileY ZL » 18.07.2007, 20:51

Szkoda Ruchu :(
A wydawało się, że są najbliżej uzyskania licencji.
I jeszcze śmieszny Sosnowiec się wymigał spod topora.
Całkiem chujowo :(
Pozdrowienia z Lubina...

psychopig

Post autor: psychopig » 18.07.2007, 20:52

Wizard pisze:
psychopig pisze:W przeciwieństwie do większości jestem za tym, żeby drastycznie traktować wymogi licencyjne.
Wiele lat kluby sprytnie omijały licencje.Kupowały mecze, zamiast budować stadiony, infrastrukure i spłacać należności.
Przykład Arki, która w sezonie wydawała kilkadziesiąt tysięcy złotych na ten proceder.
Pewnie to się tyczy większości klubów.
Trzeba w końcu egzekfować prawo jeśli chcemy normalności w naszej piłce.
P.S. Nie spodziewałem się , że to Ruch nie dostanie licencji.
Ale nie martwcie się. Napewno zagracie w 1 lidze.
W pzpn dalej rządzą niereformowalne ch...
Dobra le to kazdemu po rowno.. vide Widzew 3 - 4 liga
Kiedyś chyba trzeba zacząć?
To samo z korupcją można napisać. Dlaczego Arka i Łęczna, a nie inni.
Kozioł ofiarny i tyle.

mortimax
ostatnie ostrzeżenie

Re: .

Post autor: mortimax » 18.07.2007, 20:57

SmileY ZL pisze:Szkoda Ruchu :(
A wydawało się, że są najbliżej uzyskania licencji.
I jeszcze śmieszny Sosnowiec się wymigał spod topora.
Całkiem chujowo :(
Pozdrowienia z Lubina...
Śmieszny? To jest Twój Lubin

Stel

Post autor: Stel » 18.07.2007, 21:00

Żal kibiców Ruchu awans wywalczony w czystej sportowej walce !!
pzpn pzpn j**** j**** pzpn !!

Kibice Ruchu musieli by zrobić jak pielęgniarki wybrać sie pod siedzibe pzpn i zrobić mały dymek :]
W każdej grze są zwycięstwa i porażki - to naturalna cecha rywalizacji. Jeśli chcesz grać i wygrywać musisz się liczyć z tym, że czasami poniesiesz porażkę. Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa.

Zablokowany