Fight Football League
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Fight Football League
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qv05SFWoxm0[/youtube]
-
Zapraszamy FFl Promo dzień 28.07.2012
Mecz Trójmiasto vs Kraków
Godzi. 16.00 – 18.00 Grodzisko w Sopocie
Bilety 10 zl do nabycia tylko w dniu meczu na obiekcie Grodziska

Koncert Promo FFL
Sobota ,Rena, Verte, RakRaczej, Ostry (Bezimienni) ,Stochu , Nowy Świt, Berg
Klub Muzyczny Ucho – Gdynia start 21.00
Bilety 30/35 zł do nabycie PitbullCity , Chrom (GA,GD) i punkt GJ „Wzgórze SKM”
Zapraszamy

Mecz Trójmiasto vs Kraków
Godzi. 16.00 – 18.00 Grodzisko w Sopocie
Bilety 10 zl do nabycia tylko w dniu meczu na obiekcie Grodziska

Koncert Promo FFL
Sobota ,Rena, Verte, RakRaczej, Ostry (Bezimienni) ,Stochu , Nowy Świt, Berg
Klub Muzyczny Ucho – Gdynia start 21.00
Bilety 30/35 zł do nabycie PitbullCity , Chrom (GA,GD) i punkt GJ „Wzgórze SKM”
Zapraszamy

-
Oto pierwsza relacja z sobotniego spotkania FFL połączonego z FFL Promo Day. Wszystko odbyło się w zrekonstruowanym obiekcie wczesnośredniowiecznego Grodziska w Sopocie.
Zapraszamy:
[link]
Zapraszamy:
[link]
-
Na meczu było kilka kamer więc wkrótce pewnie pojawiąsie dłuższe materiały.
Co do samego meczu to zabrakło mi pojedynków bokserski których było ledwie kilka. Chyba dlatego, że graliście 6 na 6 zamiast normalnych liczb, za to na plus wiele efektownych obaleń.
Co do samego meczu to zabrakło mi pojedynków bokserski których było ledwie kilka. Chyba dlatego, że graliście 6 na 6 zamiast normalnych liczb, za to na plus wiele efektownych obaleń.
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.
-
-
FFL relacja z Sopotu
http://www.youtube.com/watch?v=kdAzyQI1SR0
-
Wyszło kozacko. I pare znanych mord z kiełbaskowych klimatów:))linkinx pisze:FFL relacja z Sopotu
-
wiadomo cos na temat spotkania z wlochami ?? Tyle zapowiedzi i znowu wyszla klapa.
-
Wpis Michała Wlazło z fb
Jest już oficjalne info i bilety do Rzymu!!! 22.09 Reprezentacja FFL Polska (jestem w składzie :)) leci na mecz z reprezentacją
Włoch... Już się nie mogę doczekać panowie. Ale na pierwszym miejscu teraz jest udany występ w Bigger's Better. Na tym celu jestem skoncentrowany w 100%. Zapowiada się wrzesień pełen wrażeń :)
-
Będzie jakaś relacja jak to było w zapowiedzi ?
-
a macie jakies filmiki polskiego zespolu z innym krajem i jak z relacjami z tego turnieju?
-
Macie jakies filmiki ?
-
Polska vs Włochy 31 Marca - oby tym razem wypaliło
https://www.youtube.com/watch?v=e-iM-eS_V0o
https://www.youtube.com/watch?v=e-iM-eS_V0o
-
https://www.youtube.com/watch?v=kYtDeiX ... 4-overview
chyba wszystko dograne na to wygląda. mozna to bedzie gdzies w necie obejrzec, wie ktos cos?
chyba wszystko dograne na to wygląda. mozna to bedzie gdzies w necie obejrzec, wie ktos cos?
-
Witam.
Jak można nawiązać kontakt z kims odpowiedzialny za FFL Polska ?
Pozdrawiam
Jak można nawiązać kontakt z kims odpowiedzialny za FFL Polska ?
Pozdrawiam
-
Mecz z Włochami odbył się we wrześniu zeszłego roku! Zakończył się efektownym zwycięstwem Polaków. 8:4
Wstawiane linki są filmem kręconym przez TV FOX całość ma zostać upubliczniona 31 marca
Poniżej kilka fot

Wstawiane linki są filmem kręconym przez TV FOX całość ma zostać upubliczniona 31 marca
Poniżej kilka fot

-
I jak ? 31 marca nasi mieli grać z makaronami. Odbył się ten mecz?
-
Znalazłem tylko info że wygraliśmy 8:4
Nic więcej nie ma, nawet na kanale tv czy pejsie
Nic więcej nie ma, nawet na kanale tv czy pejsie
ZAWISZA 4EVER
-
Trochę niewypał by na promocje odrazu dawać relacje w PPV
Biała siła
Biały stan
Biała rasa
KU KLUX KLAN!
Biały stan
Biała rasa
KU KLUX KLAN!
-
Ma ktoś link z meczem?
-
-
Troche dziwnie to wyglada, Polacy wygrali wysoko 9:4, ale fizycznie i pod wzgledem serca do walki to Wlosi byli zdecydowanie na plus i moim zdaniem tez jesli chodzi o mordobicie (chociaz tu juz nie tak zdecydowanie). Dziwnie to wygladalo jak niektorzy Polacy uciekali po zainkasowanych ciosach i tez za naiwni byli: byly takie sytuacje, gdzie Wlosi podchodzili do Polakow a ci stali i nie wiedzieli co robic, po czym dostali cios w morde, coz.
-
Tak jak i w piłce liczy się wynik a nie ogólne wrażenie..co do którego z tobą się nie zgadzam. Moim zdaniem nasi zdominowali Włochów, byli lepsi taktycznie i lepiej zorganizowani. Komentator również przyznał że to było totalna dominacja ze strony Polaków. Co do tych odwrotów to były zwyczajne przegrupowania! Nie bedziesz sie z typem napierdalał jeśli widzisz że obrona jest dziurawa nie? Mam nadzieję że ten sport się rozwinie bo ma potencjał! Na koniec fajnie komentator powiedział: "Który kraj jako następny dołączy do tej dyscypliny? Rosja? Serbia? Bo na pewno nie Francuzi" :) Pzdro
-
Chyba inny mecz oglądałeś...Nasi rozegrali meczyk zajebiście taktycznie,i raczej nie uciekali a zmuszali makaronów do biegania,widać że paru chłopaków miało dużo do czynienia z rugby,a przynajmniej w tym elemencie gry byli o wiele lepsi(co mnie zresztą dziwi bo poziom i popularność tej dyscypliny stoi we włoszech na o wiele wyszym poziomie niż u nas).Fizycznie...może włosi prezentowali się lepiej gabarytowo
ale nasi byli o wiele lepiej przygotowani fizycznie i ich zabiegali,a jeżeli chodzi o mordobicie to tez nie widzę żeby odpuszczali.W sumie fajnie sie to ogląda i po paru kosmetycznych zmianach na bank to sie może przyjąć.Swoją drogą makarony niezłe zgredki i chyba wiekowo też dużo bardziej zawansowani niż nasi.Cieszy też że na koniec pełen szacunek dla przeciwnika,żeby o tylko nie poszło znowu w pełną komerche,bo ten teledysk po meczu to już żenada.
ale nasi byli o wiele lepiej przygotowani fizycznie i ich zabiegali,a jeżeli chodzi o mordobicie to tez nie widzę żeby odpuszczali.W sumie fajnie sie to ogląda i po paru kosmetycznych zmianach na bank to sie może przyjąć.Swoją drogą makarony niezłe zgredki i chyba wiekowo też dużo bardziej zawansowani niż nasi.Cieszy też że na koniec pełen szacunek dla przeciwnika,żeby o tylko nie poszło znowu w pełną komerche,bo ten teledysk po meczu to już żenada.
-
Nie mozna porownywac pilke nozna z tym FF, poniewaz w tym sporcie jest dwoch zupelnie roznych elementow: "rugby" (w cudzyslow) i walki na piesci. Mozna zdobywac punkty, byc szybszym, lepszym "taktycznie" i wygrac, mimo ze przeciwnik jest lepszy pod wzgledem bokserskim. Ogladalem te walke po raz drugi i mam troche wrazenie, ze Wlosi sie bardziej koncentrowali na bicie, natomiast Polacy na touchdowny, wiec masz racje, ze Polacy byli lepsi taktycznie i lepiej zorganizowali. Ale pod wzgledem fizycznym, to Wlosi byli zdecydowanie mocniejsi, mowil to nawet kilka razy sam komentator. Popatrz np. na pierwszy (lub drugi) punkt zdobyty przez Wlochow: ~4 Polakow nie potrafi powstrzymywac jednego Wlocha... I bylo kilku takich przypadkow. Sadze, ze gdyby doszlo do samych walk (bez elementu "rugby"), to Polacy by ulegli, poniewaz jak Wloska fizyka i determinacja byla wieksza.
Zreszta nie wiem o co chodzilo komentatorowi z Francuzami?!? Kto ma na jedna z najlepszych na swiecie reprezentacji rugby i kto nalezy w K1, muay thai i jeszcze kilku innych sportow walk do swiatowej czolowce??? Wlosi i Polacy? Wlasnie Francuzi.
Zreszta nie wiem o co chodzilo komentatorowi z Francuzami?!? Kto ma na jedna z najlepszych na swiecie reprezentacji rugby i kto nalezy w K1, muay thai i jeszcze kilku innych sportow walk do swiatowej czolowce??? Wlosi i Polacy? Wlasnie Francuzi.
-
strasznie dziwnie sie to ogląda i mam wrazenie ze ten sport nie przebije sie szerzej do mass mediow bo nie nadaje sie do transmitowania w TV,szczegolnie w wersji na zywo.Za duzo dzieje sie w wielu roznych rejonach boiska i realizator ma prawo zgłupiec co pokazywac.Jedynie bedac na stadionie/placu i sledzac to na zywo mozna jako tako to ogarnąć.
Ale co kto lubi...
Ale co kto lubi...
-
Boże uchowajmaystero pisze:i mam wrazenie ze ten sport nie przebije sie szerzej do mass mediow
-
gdzies bylo napisane, ze wiekszosc druzyny z Wloch to zawodnicy MMA, a u nas wydaje mi sie, ze wiekszosc to rugbisci
-
Organizatorzy maja chyba troche inne zdanie.spacerowicz pisze:Boże uchowajmaystero pisze:i mam wrazenie ze ten sport nie przebije sie szerzej do mass mediow
Po co oficjalna strona w necie, po co od razu na start z grubej rury pej per wju?Dla garstki zapalencow czy dla szerszej popularyzacji sportu?
Mass media nie od razu musza kojarzyc sie z TVN czy GW.Czym byloby MMA bez transmisji telewizyjnych/internetowych?
i najwazniejsze.Dzis niemal kazdy sport to biznes a do biznesu nikt dokladac nie lubi.Bez szerszego "wyjscia" do ludzi nikty nie bedzie sie to oplacać.