19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
ilu kibiców z Bukowej na Miedzi?
674 z czego ponad 40 KSG, 15 JKS i 7 FCB. Na sektor gości wchodzi 669.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
Tutaj masz odpowiedz :)_R_1920 pisze:Ile Piasta w Gdańsku ?
Widać, że to trochę odległe czasy dla ciebie więc się za dużo nie wypowiadaj na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
Rok 1998peron pisze:Widać, że to trochę odległe czasy dla ciebie więc się za dużo nie wypowiadaj na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
z jednej strony masz rację, w dzisiejszych czasach w ogóle jakieś akcje nie zależnie czy to partyzanckie skrojenie szalika/szalików czy flagi to już czasy prehistoryczne. i na takie manerwry może sobie pozwolić ekipa z niższej ligi gdzie na meczu stoi jedna buda a jej właściciele mają do dyspozycji białe lole. i trzeba przyznać że jest to smutne że to się już "ne vrati"WIELKI SZU pisze:Ja p******* co to się dzieje, żeby dać klapsy gościowi co próbował coś tam mniejszego wykręcić. To się w pale nie mieści, nie dość że w dzisiejszych czasach nawet takich ''akcji'' jest jak na lekarstwo to jeszcze gość jest za to skarcony. Co Olimpia taka honorowa? obce barwy to obce barwy, jak piłkarzyk wywiesił je to należało je skroić i tyle. Z tego co wiem to nie ma zgody pomiędzy Olimpia, a Stalówką, ani nawet układu. Może dzięki temu działo by się w tej smutnej jak p**** lidze. No, ale jak za drobne próby wykrecenia chociaz takiej małej akcyjki są klapsy to ja nie rozumiem co tu się odpierdala. Za moich czasów to się kroiło i nie patrzyło czy wypada czy nie, za moich czasów nie było jakiś śmiesznych ustawek z lekarzami w lesie na rękawice, tylko pasy i brechy latały. Po Spodku to ja mam jeszcze blizny. Świat schodzi na psy. Niedługo będzie można chodzić w obcych barwach na sektor gospodarzy bo się kibice ''szanują''.ultras_olimpia pisze:1lazio pisze:Stalówki ok.150 w Elblągu,niestety na koniec meczu jakiś desperat z Olimpii próbuje zerwać szal z bramki Stali piłkarze go odbijają no i po dwa bluzgi z obu stron.Akcja bez sensu bo Stal była w Elblągu do tej pory szanowana a tak niesmak pozostał.Olimpii w młynie lekko ponad 200.
Jak juz zaczoles to pisz do konca.Ten desperat dostaje za to klapy i opuszcza trybune na kopach.Poczekajmy do oficjalnej relacji.
Tak gwoli ścisłości to na Polonii flaga Desperados jak i nazwa ekipy też istnieje nieprzerwanie od lat 90-tych.peron pisze:19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
ilu kibiców z Bukowej na Miedzi?Tobie radzę to samoperon pisze:Widać, że to trochę odległe czasy dla ciebie więc się za dużo nie wypowiadaj na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.Podejrzany o napinke pisze:Rok 1998
Jakieś foty ?Pierre89 pisze:Sporo kibiców na Zawiszy dzisiaj.
90 minut podaje frekwencje 4200. Więc ni to dużo ni to mało, ale zważywszy na fakt pogody i to, że teraz obudzili się ludzie chodzący za winkiem(awans do 1/2 PP), dobra passa w lidze to ludzi przybyło bo bilety były jak dotychczas za darmo albo za jeden grosz. Pogoda stanie się mętna jak na PP z Górnikiem i znów zobaczymy 500 osób więc nie ma się czym podniecać bo jak przyjdzie co do czego to pewnie nie każdy z nich zastanowi się czy kupi bilet później za 45 jak teraz miał za damkę albo za grosz.ToMyPolacy pisze:Jakieś foty ?Pierre89 pisze:Sporo kibiców na Zawiszy dzisiaj.
https://www.facebook.com/zelaznalogika.net1. W Szwecji przed meczem ginie kibic w bójce, mecz przerwany przez inwazję na murawie, po meczu zamieszki w mieście.
2. Ale przecież wiadomo, że najgorsi są polscy kibole bo odpalają race i używają wyrazów!
3. Dlatego w mediach o wydarzeniach ze Szwecji nie będzie, bo to kraj nowoczesny, aspołeczeństwo ucywilizowane. Za to przez tydzień pokazywać będziemy w naszej stacji materiał z 6 ligi, gdzie zgraja czterech bandytów rzuciła bananem w czarnoskórego piłkarza. Na tej podstawie postraszymy was wszystkimi kibolami, stwierdzimy olbrzymie zagrożenie rasizmem na stadionach i pełni troski zapytamy retorycznie "kiedy dogonomi Europę i kraje takie jak Szwecja? "
http://m.ultras-tifo.net/photo-news/237 ... gborg.html
Za tamtych czasów jak mawiasz nie było zakazów stadionowych grzywn po 2 tys zł jak miałeś szczęście to wróciłeś jeszcze na stadion jak cie wyprowadzili w tym samym meczu bą dz pojechałeś na dołek bądz do lasuWIELKI SZU pisze:Ja p******* co to się dzieje, żeby dać klapsy gościowi co próbował coś tam mniejszego wykręcić. To się w pale nie mieści, nie dość że w dzisiejszych czasach nawet takich ''akcji'' jest jak na lekarstwo to jeszcze gość jest za to skarcony. Co Olimpia taka honorowa? obce barwy to obce barwy, jak piłkarzyk wywiesił je to należało je skroić i tyle. Z tego co wiem to nie ma zgody pomiędzy Olimpia, a Stalówką, ani nawet układu. Może dzięki temu działo by się w tej smutnej jak p**** lidze. No, ale jak za drobne próby wykrecenia chociaz takiej małej akcyjki są klapsy to ja nie rozumiem co tu się odpierdala. Za moich czasów to się kroiło i nie patrzyło czy wypada czy nie, za moich czasów nie było jakiś śmiesznych ustawek z lekarzami w lesie na rękawice, tylko pasy i brechy latały. Po Spodku to ja mam jeszcze blizny. Świat schodzi na psy. Niedługo będzie można chodzić w obcych barwach na sektor gospodarzy bo się kibice ''szanują''.ultras_olimpia pisze:1lazio pisze:Stalówki ok.150 w Elblągu,niestety na koniec meczu jakiś desperat z Olimpii próbuje zerwać szal z bramki Stali piłkarze go odbijają no i po dwa bluzgi z obu stron.Akcja bez sensu bo Stal była w Elblągu do tej pory szanowana a tak niesmak pozostał.Olimpii w młynie lekko ponad 200.
Jak juz zaczoles to pisz do konca.Ten desperat dostaje za to klapy i opuszcza trybune na kopach.Poczekajmy do oficjalnej relacji.
pamiętam starą dobrą Bułgarską ale tej fany nie kojarzyłem, zwracam honor??? pisze:Tak gwoli ścisłości to na Polonii flaga Desperados jak i nazwa ekipy też istnieje nieprzerwanie od lat 90-tych.peron pisze:19(R)20 pisze:Desperados tylko PB a nie żadne pyry
ilu kibiców z Bukowej na Miedzi?Tobie radzę to samoperon pisze:Widać, że to trochę odległe czasy dla ciebie więc się za dużo nie wypowiadaj na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.Podejrzany o napinke pisze:Rok 1998
Podbijam , podobno z przygodami prawda to ?19SZ27 pisze:Ile Hutnika Warszawa w Tłuszczu ? Jakieś przygody ?
Nie.pijany powietrzem pisze:niezła liczba Gieksy w Legnicy, działo się coś ciekawego?
Na TSP wciąż działa drugie stowarzyszenie "Druga strona" tworzone przez pikoli dla pikoli, i jeśli gdzieś zobaczycie TSP na wyjeździe w najbliższym czasie, to właśnie ich.flash pisze:Dlaczego Podbeskidzia w Chorzowie tylko 13 osób?
Główna grupa nie dojechała, czy po prostu tylko na tyle ich stać?
Zamknięty sektor. 0KAMILGLIK pisze:Ile ZS w Jarocinie ? Ma ktos moze jakies fotki ?
Pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
Jak piłkarze Olimpii sciągają szale z Olsztyńskiego płotu to jest ok i są dumni:) teraz swojego pajaca wyrzucają na kopach bo próbuje skroic piłkarza, nic z tego nie rozumiem ale widze pewne podobieństwo;)
Nas w Bytowe 65,w tym 20 Gwardia Koszalin i 5 Arka GdyniaBączyński pisze:Górnik Wałbrzych pojawił się w Bytowie,wsparła ich Arka?
Użytkownicy przeglądający to forum: W.F.H. i 141 gości