Witam, potrzebuje słynnego zdjęcia przedstawiającego smyka w kominie przed komputerem w klapkach. Zdjęcie słynne a od 40 minut szukam i nie mogę znaleźć. Dzięki wielkie za pomoc.
Czy ktoś posiada może zdjęcie gościa w koszulce Rugby Arka Gdynia wychodzącego na boisko na stadionie Lechii? Pamiętam, że zdjęcie było kozak, a nigdzie nie mogę go znaleźć.
FzP pisze:Witam, potrzebuje słynnego zdjęcia przedstawiającego smyka w kominie przed komputerem w klapkach. Zdjęcie słynne a od 40 minut szukam i nie mogę znaleźć. Dzięki wielkie za pomoc.
to strasznie słabo szukasz, bo ja znalazłem w kilka sekund...
Pierwszy filmik to akcja przeciwko naszemu prezesowi , któremu jak widać jednak spodobała się pirotechnika ponieważ sam zaczął jej używać :D
Drugi Filmik przedstawia kontynuacje akcji która miała miejsce rok temu " Nie chcecie nas na stadionach to macie nas pod domami! " link: http://www.youtube.com/watch?v=KyjQmjlBFTQ , oraz POZDROWIENIA DO WIĘZIENIA :]
Czy ktoś posiada może zdjęcie gościa w koszulce Rugby Arka Gdynia wychodzącego na boisko na stadionie Lechii? Pamiętam, że zdjęcie było kozak, a nigdzie nie mogę go znaleźć.
Witam.
Trochę nie w temacie, lecz bardzo potrzebuję pomocy.
Poszukuję zdjęcia Fernando Torresa w bardzo wysokiej rozdzielczości. W wystarczającej do wydrukowania go w rzeczywistych wymiarach. Jest ktoś, kto jest w stanie mi pomoc?
nurek92 pisze:Witam.
Trochę nie w temacie, lecz bardzo potrzebuję pomocy.
Poszukuję zdjęcia Fernando Torresa w bardzo wysokiej rozdzielczości. W wystarczającej do wydrukowania go w rzeczywistych wymiarach. Jest ktoś, kto jest w stanie mi pomoc?