TVP 3 Bydgoszcz oraz Włocławski Portal Internetowy [link] wraz z Radiem GRA rozpoczynają kolejny etap plebiscytu na ikonę lub symbol Włocławka. Celem przedsięwzięcia jest wybranie i promocja najpopularniejszych miejsc, osób, dziedzictwa kulturowego we Włocławku.
Zachęcamy wszystkich kibiców do oddania głosu na Kujawiak pod adresem: [link]
Włocławek, a w szczególności wytypowane miejsca pokazane będą już 11 sierpnia w TVP3 Bydgoszcz.
------------------------------
Ja również zapraszam do oddawania głosów na nasz klub, na prawdę pomoże nam to jeszcze bardziej wypromować naszego Kujawiaka i powrócić ponownie na salony. Z góry dzięki za każdy oddany głos. Pordrawiam.
Do admina: Jak można to temat przykleić i ewentualnie zamknąć
wasza grupa Fub'05 niestety, ale znana jest jedynie u was na stadionie, zwykly wloclawianin, jesli juz zaglosuje na sportowa wizytowke to wybierze Anwil, takie moje zdanie, moje zdanei jest rowniez takie ze ten temat jest po pizdzie
CZESIU pisze:wasza grupa Fub'05 niestety, ale znana jest jedynie u was na stadionie, zwykly wloclawianin, jesli juz zaglosuje na sportowa wizytowke to wybierze Anwil, takie moje zdanie, moje zdanei jest rowniez takie ze ten temat jest po pizdzie
Włocłavia Włocławek oczywiście.
A co do R/F-a,to najlepiej juz zamilcz nędzny chłoptasiu z nędznej mieściny,z tym swoim przygłupim małomiasteczkowym poczuciem humoru...
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
Mi osobiscie najbardizej z Włocławkiem kojarza sie zakłady azotowe Anwil a co za tym idzie Anwil Włocławek, pozniej kibice eŁKSy z tego miasta no i pozniej Wloclavia i Kujawiak, w ogole nie sprawiedliwie zrobione bo napenwo bardziej od Kujawiaka, Wloclawia jest rozpoznawana, ale to chyba te portal q4 prowadzi strone oficjalna Kujawiaka? albo prowadzil?
Łks 1908 pisze:Włocłavia Włocławek oczywiście.
A co do R/F-a,to najlepiej juz zamilcz nędzny chłoptasiu z nędznej mieściny,z tym swoim przygłupim małomiasteczkowym poczuciem humoru...
przejedz sie do Radomia i sprawdz czy to taka nedzna miescina...
niestety ale R/F ma racje.sami sie nazywacie RODOWICI ŁODZIENIE wytykacie Widzewowi Fankluby a sami macie dobre FC we Włocławku...oni tez tak jak My "..... przyjezdzaja ze wsi..." ??
Symbol Włocławka to symbol rozpoznawalny nie tylko przez kumate towarzystwo, a uwierzcie mi ze pytając się przysłowiowego "piknika" wskaże on właśnie na Kujawiak lub Anwil, a na pewno nie na Włocłavię . Sorry za rozmycie.
Łks 1908 pisze:Włocłavia Włocławek oczywiście.
przejedz sie do Radomia i sprawdz czy to taka nedzna miescina...
niestety ale R/F ma racje.sami sie nazywacie RODOWICI ŁODZIENIE wytykacie Widzewowi Fankluby a sami macie dobre FC we Włocławku...oni tez tak jak My "..... przyjezdzaja ze wsi..." ??
Nie ma co porównywac naszych fc do waszych.I rzeczywiscie mamy od zajebania tych fc.Nie ma co dyskutowac i rozmywac,bo było to tłumaczone setki razy,ale wam pewnie trudno pojac pewne sprawy.
ps.i nie tylko my sami sie tak nazywamy,tylko nazywa nas tak cała Polska,no prawie cała...
z mojej strony koniec.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
. pisze:CIĄĆ!!
Prosze moderatora o ban dla stwórcy tego tematu i usuniecie go.
Podbijam i przyłączam się do prośby.
A co do samego Kujawiaka to my kibice mamy się dobrze. Po wałku z Hydro jeździliśmy na V lige za prawdziwym Kujawiakiem średnio w 40-50 osób, u siebie też wystawialiśmy przyzwoity młyn, prezentowaliśmy całkiem niezłe oprawy, a piłkarze awansowali do IV ligi. Sezon w IV lidze też wypadł całkiem nieźle....
Moim zdaniem jeśli chodzi o Włocławek żaden z 3 klubów (wraz z kibicami) nie zasługuje na miano symbolu miasta... i tyle w temacie.
Ostatnio zmieniony 18.07.2007, 16:32 przez Nicky, łącznie zmieniany 1 raz.