GDZIE KUPOWAĆ PIRO

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

iparts.pl
Silnoręki

Re: GDZIE KUPOWAĆ PIRO

Post autor: Silnoręki »

http://www.ultrastreet.pl/47,pl_rakietn ... essex.html

Dostane u kogoś taką rakietnice? Przede wszystkim w niższej cenie, bo jeśli w tym sklepie raca papierowa jest za 17 zł, to podejrzewam że spokojnie rakietnice ktoś mógłby mieć za 40 zł bądź nawet taniej.
Wizard.

Post autor: Wizard. »

Silnoreki tansze rakiety sa tylko przeterminowane. Normalnie rakieta kosztuje od 70-150 zl wiec Twoje podejrzenia o kant d***
PiroShop
Kontakt:

Post autor: PiroShop »

Wizard. pisze:Silnoreki tansze rakiety sa tylko przeterminowane. Normalnie rakieta kosztuje od 70-150 zl wiec Twoje podejrzenia o kant d***
Idzie dostać rakiety nieprzeterminowane w cenie 40zł, poniżej tej ceny raczej nikt nie zejdzie.
Fanatol

Post autor: Fanatol »

Polecam PiroPolska :)
Zott 1945

Post autor: Zott 1945 »

Polecam PiroPolska !!!!!!
CfcK

Post autor: CfcK »

http://www.ultras-piro.com/ co jest z ta stronką ze nie ma przetłumaczenia na Polski od jakiegoś czasu :/
Wizard.

Zolpidem pisze:Ale zastój w temacie na początku rundy i po nowym roku. Normalnie jak na forum wyrzutni i innych fajerwerków :)
aczego oczekujesz w styczniu i lutym ?
CfcK pisze: http://www.ultras-piro.com/ co jest z ta stronką ze nie ma przetłumaczenia na Polski od jakiegoś czasu :/
Nic a co ma być ?
pewnie głównie na zachód handluje i tyle :)
H1906

Post autor: H1906 »

Polecamy WWW.PIROSHOP.PL ekspresowa wysyłka i najlepsze ceny!

CRACOVIA OSIEDLE XXX-lecia!
Zott 1945

http://www.pyrofire.eu/detail.php?product=217 ......moc Cd i wielkosc ciekawa......
PiroShop
Kontakt:

Post autor: PiroShop »

Raczej dla ludzi z głową ;)
Wizard.

Głowe ma kazdy (chyba)
Napi

Post autor: Napi »

Sprzedam troszku konkretnego piro :)
Zott 1945

albo jaja .........
ARK0

Post autor: ARK0 »

Witam

Dla firmy arko opracowuję obecnie handheld smoke flare blue (celowo nie podaje pełnego linka)

watch?v=9f07KFQd8cE&list=UUv5bi6RmI4tBwvZSxQuhm9g

a docelowo wszystkie kolory tęczy. Technologia na taki wyrób przypomina maszynę do strzyżenia trawy. Można strzyc:
1. nożyczkami
2. kosą
3. podkaszarką elektryczną
4. traktorem do cięcia trawy

Trudno mi konkurować z Włochem, który ma ten traktor. Ja na dziś mam tylko nożyczki i stoję przed taki wyborem. Albo robię małe partie próbne tego wyrobu, które chwilowo sprzedaję bez pośrednika albo w ogóle tego nie robię, bo partie próbne są zbyt drogie.

Więc handheld smoke flary będą u mnie dostępne, być może od kwietnia. Jak się upewnię, że są ok, jest popyt i wyrób działa prawidłowo - opracuję technologię seryjną i wylecę z tego jako sprzedawca detaliczny. Barwniki mają dopuszczenie do celów pirotechnicznych. Flara włoska ma 20 gram mieszanki dymnej, moja 40 gram. Podkreślę, moja oferta dotyczy tylko na sprzedaż detaliczną i dla partii próbnych flary ręcznej. Na pewno jest to wyrób bezpieczny. Wyjaśnienia wymaga sposób zapłonu.

Są inne wdrożenia, plany i mam nadzieję, że uda się je zrealizować o ile dopisze szczęście bo ono też jest tu ważne. Piro to niebezpieczna i ryzykowna działalność. Nawet kolejność mieszania, decyduje o tym czy pirotechnik nie popełni błędu.

Nie jestem chciwym biznesmenem. Piro to dla mnie głównie pasja i hobby, moja heroina (czasami zabija). Kasa mile widziana ale nie najważniejsza.

Miłego dnia A.
Napi

Sprzedam resztki konkretnego piro, przede wszystkim świece dymne i ognie wrocławskie najlepszej jakości.
neoks90

Post autor: neoks90 »

W jakiej cenie i jakie kolory świec :) ?
Nordfront

Post autor: Nordfront »

ARK0 pisze:Witam

Dla firmy arko opracowuję obecnie handheld smoke flare blue (celowo nie podaje pełnego linka)

watch?v=9f07KFQd8cE&list=UUv5bi6RmI4tBwvZSxQuhm9g

a docelowo wszystkie kolory tęczy. Technologia na taki wyrób przypomina maszynę do strzyżenia trawy. Można strzyc:
1. nożyczkami
2. kosą
3. podkaszarką elektryczną
4. traktorem do cięcia trawy

Trudno mi konkurować z Włochem, który ma ten traktor. Ja na dziś mam tylko nożyczki i stoję przed taki wyborem. Albo robię małe partie próbne tego wyrobu, które chwilowo sprzedaję bez pośrednika albo w ogóle tego nie robię, bo partie próbne są zbyt drogie.

Więc handheld smoke flary będą u mnie dostępne, być może od kwietnia. Jak się upewnię, że są ok, jest popyt i wyrób działa prawidłowo - opracuję technologię seryjną i wylecę z tego jako sprzedawca detaliczny. Barwniki mają dopuszczenie do celów pirotechnicznych. Flara włoska ma 20 gram mieszanki dymnej, moja 40 gram. Podkreślę, moja oferta dotyczy tylko na sprzedaż detaliczną i dla partii próbnych flary ręcznej. Na pewno jest to wyrób bezpieczny. Wyjaśnienia wymaga sposób zapłonu.

Są inne wdrożenia, plany i mam nadzieję, że uda się je zrealizować o ile dopisze szczęście bo ono też jest tu ważne. Piro to niebezpieczna i ryzykowna działalność. Nawet kolejność mieszania, decyduje o tym czy pirotechnik nie popełni błędu.

Nie jestem chciwym biznesmenem. Piro to dla mnie głównie pasja i hobby, moja heroina (czasami zabija). Kasa mile widziana ale nie najważniejsza.

Miłego dnia A.
Pamietnik piromana cz 85323.

Kosiarka i piro

Co w kolejnym ? lodołamacz i dziewoja ?
Ottello

Post autor: Ottello »

Piroshop ma chyba najszybsze wysyłki, polecam
Wizard.

POst Ark-o niech ktos do działu humor przeniesie :)
Ottello - normalne pocztowe z tego co pamietam :)
SUPPORTERS

Post autor: SUPPORTERS »

Ottello pisze:Piroshop ma chyba najszybsze wysyłki, polecam
A PiroPolska ma najtaniej :)
Jeszcze teraz cos na fb pisali, że niby od 100 zl wysylka za free :)
Ps zamawiałem 2 razy i zadnych kłopotów z wysyłką 2-3 dni i paka u mnie
Napi

Sprzedam najlepsze ognie wrocławskie, produkcji czeskiej. Bardzo mocne!

http://www.pyrogate.eu/uploads/cz/101/7 ... ate.eu.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=fKHyliFev3s
Napi

ARK0

Witam

Kolej przyszła
na smoke kolor

Najlepszy kolor to red i blue. Green w realu jest lepszy niż na filmiku. Gdzie to kupić każdy wie a dokładniej nie napiszę aby nikt się mi do gardła nie rzucił :]. Wierzę, że każdy - także ze sprzedawców - ciężko pracuje na swój własny sukces i każdemu tego sukcesu życzę.

Mam nadzieję, że powalczę tymi smoke z makaroniarzami. Tak ja rouzmiem patriotyzm. Ciężka praca każdego dnia, także po to, aby płacić podatki. Społeczna rola firm znacznie wykracza po za te daniny publiczne.

W kolejce smoke flare i nowy produkt dla paintbala (PTB) rdg-2 (super mini) docelowo we wszystkich kolorach tęczy. Chińskie rdg-2 jest do bani ale być może takie sztuki się mi trafiły. Odpalanie na draskę, na rynku PTB nie przejdzie.

Własnym rdg-2 (super mini) firma podejmuje taką próbę wejścia na rynek paintbala. W tym roku tych smoke będzie mało. Są bezpieczne, mają zwłokę w zapłonie ponad 3 s i są przygotowane do badań CE. Ale ten młyn (na to CE) bardzo wolno mieli.

Mam inne zabawki dla PTB ale są niczym As w rękawie. Firma jest zbyt mała ale zwiększyć rozmach działań bo łatwo przeinwestować i stracić kontrolę.

Lubię przyrównanie tego co robię do wingsuit flying. Firma arko jest w 39 sekundzie tego lotu i mam nadzieję, że do celu cało dolecę :]

Pozdrawiam Arkadiusz
Wizard.

Niestety Arko pojawiły sie inne bardzo dobre swiece.
Wlosi to obecnie bedzie Twoj najmniejszy przeciwnik :)
Kulawy_Wąż

Post autor: Kulawy_Wąż »

Polecam Piro Polska, szybka wysyłka.
FB produkcja

Post autor: FB produkcja »

Kolejny raz polecam Piroshop
Wszystko bezproblemowo kontakt odbiór towaru
Wizard.

Zolpidem pisze:Pojawiło się na rynku w tym roku coś ciekawego z huków? Co obecnie najlepsze z flarą, chodzi o takie typu fp3, ale z mocniejszym pierdolnięciem? Jeśli nie ma to bez flary :)
Nie ma nic mocniejszego od dum bum :)
http://www.piropolska.cba.pl/index.php? ... er=product
Napi

Zostało trochę mi czarnych dymów i czeskich ogni wrocławskich. PW
eleon

Post autor: eleon »

Zott 1945

zadna raca!!!!!!ognie raczej.....tak samo jam masz krazki dymne czarne-tabletka dymna......
ARK0

Wizard. pisze:Niestety Arko pojawiły sie inne bardzo dobre swiece.
Wlosi to obecnie bedzie Twoj najmniejszy przeciwnik :)
Jak się nie ma kredytu na 30 lat i dzieci na utrzymaniu, to można powalczyć :]

Witam

Od tego roku ogień bengalski ręczny – zwany racą – jest wykonywany na prasie hydraulicznej, za betonową osłoną. Mieszanka jest twarda jak kamień i wytrzymuje test jak na filmiku

Na filmiku widać rękę, wysoko trzymającą racę ale nie zalecam tego robić. Tak jest sprawdzana wytrzymałość termiczna tulejki. Rękę trzeba potem przesunąć. Nigdy nie zalecam trzymać racy inaczej niż za dolną część, nawet gdyby być całkowicie pewnym, że raca nigdy nie zawiedzie.

Raca w tulejce kartonowej jest bezpieczna, bo lepiej nią oberwać niż metalową a niestety racami się rzucają.

Od tego roku wejdą do produkcji rdg-2 mini (dla paintbala itp.). Budynek do produkcji smoke jest już wytypowany, to ten

wejdą także hand smoke flary itp. wyroby. Plany są i oby szczęście dopisało, bo w tej branży jest ono także ważne. Plany mogą pokrzyżować rosnące ceny na barwniki a i tak są już drogie.

We Włoszech nie do pomyślenia jest, aby była dostępna inna raca niż włoska. Do przemyślenia :]

Przypomnę, że tak wyglądał kiedyś budynek ark-o. Jak widać po podkładzie, jestem także fanem trash metalu. Nawet mam nie złe wiosło i inne sprzęcicho ale ….. brak na te inne hobby czasu :[.
Po budynkach widać, że firma to nie tylko podatki ale ciężka praca i inne korzyści dla lokalnej społeczności.

Wygram , nie wygram ......... dopóki walczysz jesteś zwyciążcą.

Miłego dnia Arkadiusz
sk1920

Post autor: sk1920 »

panie Arko ja przypominam że jest to forum kibicowskie i nikogo tu nie interesuje gdzie pan zaczynał itp.
Czytamy tez juz drugi post co to pan nie robi rdg2 czy hand smoke flary takie produkty są już na Polskim rynku http://www.youtube.com/watch?v=S9500VYj18g

Co do smoke bomb red, blue, green sznurki się urywają w 6 świecach na 10.
Wizard.

Sa tansze produkty ;-)
Co widac po ultrasshopie i bombashopie które poza produktami Arko wrzucaja kilka innych marek.
Rdg mini jak dobrze pójdzie w bardzo dobrej cenie pojawią sie na rynku - nie z firmy Arko. Próbki widziałem. Cenowo jak najba :-)
Ps co do wpisu o walce to mi sie nasuwa "jesli walczysz to walcz z honorem" ;-)
Wizard.

Chyba pomyliłes osoby.
Pokaż mi gdzie zmieszalem arko z błotem bo nie widzę.
del orno

Post autor: del orno »

Piro Polska towar i wysyłka ok, ale kontakt pozostawia wiele do życzenia.
CfcK

Post autor: CfcK »

del orno pisze:Piro Polska towar i wysyłka ok, ale kontakt pozostawia wiele do życzenia.
Dokładnie u mnie to samo :/
Zott 1945

Ja pisze sms i dogaduje sie szybko-Kazdy z Nas pracuje,paczke mam za ok 2 dni i to paczke na wypasie.pozdro dla PiroPL
Wizard.

CfcK pisze:
del orno pisze:Piro Polska towar i wysyłka ok, ale kontakt pozostawia wiele do życzenia.
Dokładnie u mnie to samo :/
działa to w 2 strony :)
Dzwonisz mi jak jestem w pracy, jak ja dzwoniłem nie mogłes odebrac.
napisałem odpisałes na drugi dzień i znowu dzwoniłes jak nie mogłem gadac :)

Sprawy wyżej nie znam.
Po 1 szablon na sklepie szwankuje - często odpowiedzi sa wysyłane i nie widzimy sie nawzajem
po 2 często oiecujecie oddzwonic i echo
po 3 często mówie, ze paka bedzie do weekendu a ludzie bombardują mnie telefonami / sms ami
po 4 Wy preferujecie kontakt mail lub pw, zdarza sie ze odbieram maila w robocie i zpominam odpisac. Jak zadzwonicie nie olewam ;)
Wizard.

poza tym, wiem klient nasz pan, ale uwierzcie to co odpierdalaja niektórzy to trauma :)
*nie mówie tu o chłopakach wyżej bo jak cfck kojarze tak 2 kolegi nie.
ODPOWIEDZ