Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
moglby ktos poratowac filmikiem jak bodajze na stadionie Arki jakas ekipa wyleciala przed plot Arki i zaparszali do walki, a zaden Arkowiec nie byl chetny? Bodajze Legia to byla, ale moge sie mylic...
-
Nie mam pojęcia czy o to Ci chodzi, ale poniżej jedna z możliwości, czyli zadyma na meczu Arka-PogońGŚ1920 pisze:moglby ktos poratowac filmikiem jak bodajze na stadionie Arki jakas ekipa wyleciala przed plot Arki i zaparszali do walki, a zaden Arkowiec nie byl chetny? Bodajze Legia to byla, ale moge sie mylic...
https://www.youtube.com/watch?v=-b_pBHsx1dg
Był jeszcze mecz Arka-Legia w 2006, ale nie widzę nigdzie filmiku. Poniżej kilka zdjęć:
http://archiwum.legionisci.com/photos07 ... a1_f13.jpg
http://archiwum.legionisci.com/photos07 ... a1_f14.jpg
http://archiwum.legionisci.com/photos07 ... a1_f15.jpg
-
Jeszcze odnośnie tej flagi Cracovii, na filmie z YT wydaje się jakby przy ratowaniu została porwana. Jak było w rzeczywistości?
-
była już podpalona racami, także musiała się porwać.
-
o wlasnie, dokladnie o ten mecz mi chodzilo i o tą sytuacje. Gdzies jest wlasnie filmik z tego zajsciarzutkarny pisze:Nie mam pojęcia czy o to Ci chodzi, ale poniżej jedna z możliwości, czyli zadyma na meczu Arka-PogońGŚ1920 pisze:moglby ktos poratowac filmikiem jak bodajze na stadionie Arki jakas ekipa wyleciala przed plot Arki i zaparszali do walki, a zaden Arkowiec nie byl chetny? Bodajze Legia to byla, ale moge sie mylic...
Był jeszcze mecz Arka-Legia w 2006, ale nie widzę nigdzie filmiku. Poniżej kilka zdjęć:
ps. wszyscy co wymieniaja Arkowców w TOP ekipie 20 lat niech przegladna sobie wlasnie filmiki z okresu po 2000 roku... Troche mniejszych lub wiekszych wpadek mieli :)
-
Jak kibicowsko wygląda sytuacja w Opocznie oraz w Przysusze.
-
Opoczno jak wyzej. Przysucha - Widzew.kibolek pisze:Jak kibicowsko wygląda sytuacja w Opocznie oraz w Przysusze.
-
To wymień ekipę która nie miała mniejszych lub większych wpadek po 2000 roku. Z tego co pamiętam to akcja Legionistów była bardzo spontaniczna i chodziło w niej bardziej o skrojenie flagi Sopot, która znajdowała się najbliżej sektora gości, aniżeli jakąkolwiek konfrontacje (młyn Arki ulokowany był jednak trochę dalej). Flaga została cudem uratowana, a po samym meczu miało miejsce wbiegnięcie Arki na murawę i awantura z psami. Nie jestem z Arki, ale jak widzę jak ktoś na siłę próbuje umniejszać innej ekipie opowiadając jakieś farmazony to c*** strzela.GŚ1920 pisze:o wlasnie, dokladnie o ten mecz mi chodzilo i o tą sytuacje. Gdzies jest wlasnie filmik z tego zajsciarzutkarny pisze:Nie mam pojęcia czy o to Ci chodzi, ale poniżej jedna z możliwości, czyli zadyma na meczu Arka-PogońGŚ1920 pisze:moglby ktos poratowac filmikiem jak bodajze na stadionie Arki jakas ekipa wyleciala przed plot Arki i zaparszali do walki, a zaden Arkowiec nie byl chetny? Bodajze Legia to byla, ale moge sie mylic...
ps. wszyscy co wymieniaja Arkowców w TOP ekipie 20 lat niech przegladna sobie wlasnie filmiki z okresu po 2000 roku... Troche mniejszych lub wiekszych wpadek mieli :)
-
lozys pisze:
To wymień ekipę która nie miała mniejszych lub większych wpadek po 2000 roku. Z tego co pamiętam to akcja Legionistów była bardzo spontaniczna i chodziło w niej bardziej o skrojenie flagi Sopot, która znajdowała się najbliżej sektora gości, aniżeli jakąkolwiek konfrontacje (młyn Arki ulokowany był jednak trochę dalej). Flaga została cudem uratowana, a po samym meczu miało miejsce wbiegnięcie Arki na murawę i awantura z psami. Nie jestem z Arki, ale jak widzę jak ktoś na siłę próbuje umniejszać innej ekipie opowiadając jakieś farmazony to c*** strzela.
Ruch :)
wiem jak potoczyły sie dalsze losy na tym meczu, wiem na czym polegała akcja Legionistów - ale innym się to raczej nie zdarza. Nie umniejszam w ogole Arce, ba wrecz bardzo ich lubie poprzez prywatne znajomosci! Natomiast nie wszyscy właśnie pamietaja takie rozne mniejsze lub wieksze akcje
-
Myślę że zdjęcie mówi więcej niż tysiąc słów na ten temat.Krzysiek1946 pisze:Nie jestem z Legii , ale myslisz ze ktos z Ado tolerowal by to na swoim stadionie ?dziecko armageddonu pisze:nawet jesli mozna spotkać tam jakies wynalazki trzymające sie za ręke to naprawde myslisz że ktos z Legii to potwierdzi?ż@bol pisze:Jak wyglądają trybuny na Den Haag? Ale nie chodzi mi o ekipe tylko o zwykłych pikników, więcej tam wynalazków niz u nas? Jakichś zwolenników tolerancji itd. To raczej pytanie do kibiców Legii
[link]
Hej Śląsk!
-
- ban
A pamiętasz zero Ruchu pewnego sezonu w Gdynii ? Więc i niestety ten twój Ruch też ma różne wpadki po 2000 ;)GŚ1920 pisze:lozys pisze:
To wymień ekipę która nie miała mniejszych lub większych wpadek po 2000 roku. Z tego co pamiętam to akcja Legionistów była bardzo spontaniczna i chodziło w niej bardziej o skrojenie flagi Sopot, która znajdowała się najbliżej sektora gości, aniżeli jakąkolwiek konfrontacje (młyn Arki ulokowany był jednak trochę dalej). Flaga została cudem uratowana, a po samym meczu miało miejsce wbiegnięcie Arki na murawę i awantura z psami. Nie jestem z Arki, ale jak widzę jak ktoś na siłę próbuje umniejszać innej ekipie opowiadając jakieś farmazony to c*** strzela.
wiem jak potoczyły sie dalsze losy na tym meczu, wiem na czym polegała akcja Legionistów - ale innym się to raczej nie zdarza. Nie umniejszam w ogole Arce, ba wrecz bardzo ich lubie poprzez prywatne znajomosci! Natomiast nie wszyscy właśnie pamietaja takie rozne mniejsze lub wieksze akcje
-
jeśli mówisz o sezonie 04/05 to mam przykra wiadomosc - byliśmy :)
-
zapytaj staryszych kolegow (poczatek XX WIEKU) jak mlodzi wtedy h - Ad z batorego, Fr z tauzena kroili przed naszym meczem na pewnym osiedlu.GŚ1920 pisze:lozys pisze:
zebralismy sie szybko skladem i podjechalismy prawie pod wasz stadion (raclawicka) goniac tych 30 hools - ci byli w takim szoku ze nie podjeli wogole rekawicy.
w tym dniu mecze gralismy o tej samej porze.
potem skarzyli sie Bogusiowi z GieKSa byla ze sprzetem ; )
-
poczatek XX wieku hehe 1920??:)
-
oczywiscie 21 wieku - popytaj potem sie smiej ; )
-
http://www.youtube.com/watch?v=1ceGYilWJKo
Flaga Cracovii w tle to jest replika zniszczonego płótna odzyskanego przez Arkę w Białymstoku ?
Flaga Cracovii w tle to jest replika zniszczonego płótna odzyskanego przez Arkę w Białymstoku ?
-
Czy Zryte Berety działają jeszcze ? http://www.youtube.com/watch?v=801yOdwfMF4
-
inTORwertyk pisze:W jakich okolicznosciach zostala skrojona tamta flaga Craxy przez Jage ?
Ma ktos ebook/scan TMK z opisem WC 06 u szwabow ? albo numer stycznien '06 ? Chodzi mi o ten numer w ktorym zostala opisana bijatyka LPH ze szkopami.
To co mam o Mundialu 2006 z TMK.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Wiadomo kto w Polsce ma najwięcej wyjazdów? Bez nazwisk czy ksyw, starczy przybliżona liczba + z jakiej ekipy jest ta osoba.
-
Pytanie do kibiców z Wrocławia.
O co chodzi z flagą SKOKOWA?

a tu zdjęcie z niedzieli:

Magiczny powrót?;)
O co chodzi z flagą SKOKOWA?

a tu zdjęcie z niedzieli:

Magiczny powrót?;)
tatarak pisze:Jak to pierwszy raz zobaczyłem to aż mi ciary przeszły... Przezajebisty doping Zagłębia.Biskup pisze:Zagłębie po zycia kres
http://www.youtube.com/watch?v=KFS8S6mW45Q
0:58 min
-
Jakie były najliczniejsze młyny Lechii i Śląska na nowych stadionach?
Czy na Lechu był mecz z dopingiem prowadzonym z trzech poziomów?
Czy na Lechu był mecz z dopingiem prowadzonym z trzech poziomów?
-
Lechia i Śląsk skoro na ich meczach był komplet to na młynie też był komplet, więc najliczniejszy młyn był taki jaka jest jego pojemność.
-
W którym roku odbyła się ustawka Arka - Legia? Ta z tvn
-
Niech ktoś ze Śląska mnie poprawi, ale flaga Skokowa została stracona przez Wielki Śląsk ( durny regulamin że tylko oni mogą wozić flagi)
a chłopaki ze Skokowej w tym busie nie jechali więc stratą flagi się nie zhańbili.
a chłopaki ze Skokowej w tym busie nie jechali więc stratą flagi się nie zhańbili.
-
idąc tym tokiem myślenia to zaraz będzie tak że jak ktoś straci flagę na stadionie to będzie mógł zrobić nową bo przecież przy niej nie stał tylko dwie flagi dalej.Masakra strata to strata i tyle w temacie
o jakości ekipy świadczy cięta riposta .... w necie !!!
-
Mam pytania do Zagłębia, ile razy do tej pory otwarta była ta trybuna za jedną z bramek? A i w jakich liczbach wspierały was zgody bo wszędzie tylko informacje o zgrabnej delegacji.
-
2001xAdams17 pisze:W którym roku odbyła się ustawka Arka - Legia? Ta z tvn
-
Taka jest różnica między flagą FC Skokowa a flagami AS czy WŚ,że w feralnym busie nie było nikogo z FC Skokowa,a zabranie ich flagi to była niemalże samowolka pewnej osoby.
Dlatego FC Skokowa uszyła nową flagę a nie ma nowej flagi AS, a WŚ zakończył działalność.
Dlatego FC Skokowa uszyła nową flagę a nie ma nowej flagi AS, a WŚ zakończył działalność.
-
Pewno tego sie nie dowiesz tak jak i ja, każdy róznie liczy wyjazdy. Jedna seta, druga, trzecia a potem to już rutyna ;)Hujtras pisze:Wiadomo kto w Polsce ma najwięcej wyjazdów? Bez nazwisk czy ksyw, starczy przybliżona liczba + z jakiej ekipy jest ta osoba.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
d*** :) jeśli chodzi o ścisłość to w czerwcugość pisze:Nie, nie w 2001.
W lipcu 2000.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Po otwarciu stadionu była cały czas czynna w pewnym momencie (początek poprzedniego sezonu?) stwierdzili ze zamykają bo trzy wystarczają. Liczby Falubaz 300, Zawisza około 70 Arka, Odra po kilkanaście osób.WITAM2 pisze:Mam pytania do Zagłębia, ile razy do tej pory otwarta była ta trybuna za jedną z bramek? A i w jakich liczbach wspierały was zgody bo wszędzie tylko informacje o zgrabnej delegacji.
Już mnie nie zobaczysz...
-
Nie pamiętam , na pewno przed 19-tymgość pisze:Którego dnia czerwca?
Uściślij zatem.
Jeśli twierdzisz że w lipcu to uścislij ty ;)
-
nie pamiętam dokładnej daty - a nie, nie wiem
Na c*** się spinasz , napisałeś bzdurę z lipcem 2000 - więc stul ryj
Na c*** się spinasz , napisałeś bzdurę z lipcem 2000 - więc stul ryj
-
ja bym chciał zapytać o Ładę Biłgoraj,wiem ze kiedyś działała tam mocna ekipa "prawicowa", jak to dziś wygląda i czy Łada działa coś jeszcze samodzielnie czy już tylko jako FC Stalówki ??
-
smieszniejsze w tym jest to, ze flaga jechala na drugi koniec Europy, a nie bylo nikogo ze Skokowej :) dla mnie sytuacja na prawde smiesznainTORwertyk pisze:Moze nie kibicowsko ale po czesci zwiazane z tematem.
Gieksa dostala zakaz , zamkniecie trybun ? Jesli dobrze zrozumialem, za cos co mialo miejsce 4 miesiace temu, i dowiedziala sie o tym dzien przed meczem.
Przypuszczajac ze zarzad Gieksy ma jaja (pisze czysto hipotetycznie) i kladzie lache na ten zakaz, wpuszczajac normalnie kibicow, jaka kara moglaby czekac klub ? Grzywna? Wykluczenie z rozgrywek ?
I nawiazujac do wykluczenia rozgrywek, jesli -przypuszczajac teoretycznie - wszystkie kluby wkurwilyby sie na smieszne kary ktore musza placic za glupoty, + zamykanie stadionow, to jesli beton wykluczylby TEORETYCZNIE kluby z rozgrywek , zostalby wtedy na lodzie.
Istnieje mozliwosc zalozenia NIEZALEZNEJ polskiej ligi, po za betonem pzpnu ?
Co do flagi Skowowa to jakas kpina chyba...co to za nowe zasady ? Flage zajebali kolegom po szalu a nie nam wiec zrobimy sobie replike ?
Komiczne zachowanie, flaga jest gowno warta w moim mniemaniu, rownie dobrze mogliby wywiesic przescieradlo z nazwa miasta.
Strata to strata, zgodzili sie na wozenie flag przez innych ludzi to powinni poniesc tego konsekwencje ! STRATA TO STRATA ! nie ma ze boli!
To prawda ze Dynamo Kijow lize sie z pewna ekipa z Podkarpacia ?
-
Co do pierwszej części pytania to nie wiem natomiast Łada obecnie dość dobrze działa M.in zaliczają swoje wyjazdy A ze Stalówką łączy ich układZdzislaw Krecina pisze:ja bym chciał zapytać o Ładę Biłgoraj,wiem ze kiedyś działała tam mocna ekipa "prawicowa", jak to dziś wygląda i czy Łada działa coś jeszcze samodzielnie czy już tylko jako FC Stalówki ??
-
Dynamo Kijów ''liże się'' z ekipą z Krakowa, konkretnie Hutnikiem.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.
Ostatnio się zastanawiałem jaki był najdalszy wyjazd polskiej ekipy, ale tylko w granicach Polski. Ile trwał, jaka liczba itd.
-
Górnik Łęczna,Sandecja do Świnoujścia.