Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Oryginalne Hasla
"Prawdziwy fanatyzm, a nie prowizorka - poznaj klimaty FC z Kluczborka"

hasło z Kluczborka dojebane
-
Torcida Świony
Nieujawnieni ujawniają się dziś Żabole są na Świonach i nie zrobicie z tym nic
A teraz jeszcze raz, tym razem po polsku. Chyba, że oryginalność tego hasła polega na stylu jego napisania.Torcida Świony pisze:Nieujawnieni ujawniają się dziś Żabole są na Świonach i nie zrobicie z tym nic
Nie wiem czego nie rozumiesz, może i zapomniał przecinka między "dziś" a "Żabole", ale to raczej tobie polska mowa jest obca, skoro się nie domyślilesM.O.W. pisze:A teraz jeszcze raz, tym razem po polsku. Chyba, że oryginalność tego hasła polega na stylu jego napisania.Torcida Świony pisze:Nieujawnieni ujawniają się dziś Żabole są na Świonach i nie zrobicie z tym nic
Cholera, na taką interpretację nie wpadłem. Człowiek uczy się całe życie... ci "nieujawnieni" to wasza świętochłowicka ksywa czy jak?
No i pytanie za 100 punktów - jaki to ma związek z tym tematem?
No i pytanie za 100 punktów - jaki to ma związek z tym tematem?
ujawnili się ale są nieujawnieni, czego tu nie rozumieć? ujawnili się w Zabrzu, a na Swionach wciąż są nieujawnieni ;)
Takich trzech jak nas dwoch to niema ani jednego!
Kto jako 1. uzywal haslo powyzej?
A haslo Morda nie szklanka - ŁKS LIMANKA! chyba kazdy mieszkaniec Lodzi juz slyszal. ;-)
Dobry tez przekaz z flagi Pogoni Szczecin.
Dokad sily nam zostanie - My zyjemy by sie bic - Po nas przyjda tez nastepni - Beda zyli tak jak my !
A haslo Morda nie szklanka - ŁKS LIMANKA! chyba kazdy mieszkaniec Lodzi juz slyszal. ;-)
Dobry tez przekaz z flagi Pogoni Szczecin.
Dokad sily nam zostanie - My zyjemy by sie bic - Po nas przyjda tez nastepni - Beda zyli tak jak my !
elo1312 pisze:Takich trzech jak nas dwoch to niema ani jednego!

i tak grafika z painta ma świadczyć że oni tego pierwi użyli? bądźmy poważni...
oświeć nas w takim razie...daniKSC pisze:i tak grafika z painta ma świadczyć że oni tego pierwi użyli? bądźmy poważni...
Jeśli Ci to poprawi nastrój to poszukam czegoś z Photoshopa i to będzie dowód nie do pobicia?daniKSC pisze:i tak grafika z painta ma świadczyć że oni tego pierwi użyli? bądźmy poważni...
Pochwal sie starciem na '+' z oponami po 100 Derbach ;).
-
pseudopiknik
Super hasło na fladze (czyje? zagadka dla młodzieży)
"Jesteśmy Elitą a nie tłumem, w sercach nosimy Dumę"
"Sekcja Specjalna - Zawsze lojalna"
"Lepiej hujem orać pole niż Polonii być kibolem" - chyba wiadomo czyje.
"Lepiej hujem orać pole niż Polonii być kibolem" - chyba wiadomo czyje.
Jak byś nie był ograniczony umysłowo, to może byś wiedział, że jest to vlepka Wisły, która wyszła bodajże w 2003r.daniKSC pisze:i tak grafika z painta ma świadczyć że oni tego pierwi użyli? bądźmy poważni...
Pierwsze na pewno było na oprawie Chrobrego Głogów, drugie z Seksmisji.pseudopiknik pisze:Super hasło na fladze (czyje? zagadka dla młodzieży)
Dokładnie, a konkretnie na 9 prezentacji ChrobregoGonzales pisze:Pierwsze na pewno było na oprawie Chrobrego Głogów, drugie z Seksmisji.pseudopiknik pisze:Super hasło na fladze (czyje? zagadka dla młodzieży)
http://www.chrobry.glogow.pl/gfx/newsy/938.jpg
Hasło o którym mówicie pojawiło się w kawałku grammatika pt "stracone dzieciaki" z 2007 roku.
-
LTZ1981ZGIERZ
TYLKO DETERMINACJA ZABIJA LĘK -wiem ,że ktos to ostatnio zrobiła na szalikach z tym , że my to mieliśmy od 99 roku BORUTA ZGIERZ REAKTYWACJA :)
a stwierdzenie "być elitą nie tłumem" coś mi świta że było już na pierwszej Ep Grammatika w 1998 rokupeleryna pisze:Hasło o którym mówicie pojawiło się w kawałku grammatika pt "stracone dzieciaki" z 2007 roku.
-
chiacyntjagoda
Polonia Bytom uzyla tego hasla jako oprawy w meczu z Ruchem Chorzow.wibrator pisze:a stwierdzenie "być elitą nie tłumem" coś mi świta że było już na pierwszej Ep Grammatika w 1998 rokupeleryna pisze:Hasło o którym mówicie pojawiło się w kawałku grammatika pt "stracone dzieciaki" z 2007 roku.
"Nic nie zmieni tego, że latami hooltrasowanie rządzi się swoimi prawami"
-
pseudopiknik
Chrobry zrobił tylko ksero hasła z flagi innego klubu.pomarańcz pisze:Dokładnie, a konkretnie na 9 prezentacji ChrobregoGonzales pisze:Pierwsze na pewno było na oprawie Chrobrego Głogów, drugie z Seksmisji.pseudopiknik pisze:Super hasło na fladze (czyje? zagadka dla młodzieży)
http://www.chrobry.glogow.pl/gfx/newsy/938.jpg
Podpowiedz: kierunek północna Polska.
-
twierdza śródmieście
Vlepa ŁKSu, wizerunek kibica Widzewa i podpis
"Gdy spotykam eŁKaeSiaka, to mój szalik ogrzewa siusiaka" :)
"Gdy spotykam eŁKaeSiaka, to mój szalik ogrzewa siusiaka" :)
"Jesteśmy pojebani i nieobliczalni , gdzie innych trzeba stu, tam tylko kilku nas wystarczy "
ŁKS Łódź Stare Polesie
ŁKS Łódź Stare Polesie
Wigry Suwalki najlepsi kibice Arki.
-
Sjordskold
"Tylko wariaci są coś warci" (z "Alicji w krainie czarów") - ŁKS Koziny
"Codzienny terror w drodze do chwały" - graf ŁKS Śródmieście sprzed jakichś 15 lat
"Żądni Krwi" - wiadomo, kultowe
"Dziś was zjemy" - okazjonalna fana ŁKS w Bełchatowie, też dawno temu.
"Codzienny terror w drodze do chwały" - graf ŁKS Śródmieście sprzed jakichś 15 lat
"Żądni Krwi" - wiadomo, kultowe
"Dziś was zjemy" - okazjonalna fana ŁKS w Bełchatowie, też dawno temu.
-
Marek z NWS
Derby Łodzi 2006.Łks miał wtedy jakiś mocny przeciek, bo Widzew był konkrtetnie przygotowany
TRANS ŁKS-Łodz wita gay party
TRANS WIDZEWA-my łodzianie wy gay party
No i te oprawy z Harnasiem :-)
TRANS ŁKS-Łodz wita gay party
TRANS WIDZEWA-my łodzianie wy gay party
No i te oprawy z Harnasiem :-)
To jest moje! Ok 10 lat temu zrobiłem szale z tym.problemator pisze: 17.06.2012, 13:05 "Ciągły trening w drodze do chwały, świat jest zbyt wielki by być zbyt małym" z nowej fany Jezioraka ;)
Która ekipa?C1365O pisze: 17.10.2017, 00:00To jest moje! Ok 10 lat temu zrobiłem szale z tym.problemator pisze: 17.06.2012, 13:05 "Ciągły trening w drodze do chwały, świat jest zbyt wielki by być zbyt małym" z nowej fany Jezioraka ;)
Pamięta ktoś hasło lub posiada fotkę z meczu Legia-Widzew. Gdzie fani Widzewa wywiesili transparentem lub flagę z rozdziałem i wersetem biblijnym ?
Czy chodzi o to?Holtras pisze: 17.10.2017, 10:17 Pamięta ktoś hasło lub posiada fotkę z meczu Legia-Widzew. Gdzie fani Widzewa wywiesili transparentem lub flagę z rozdziałem i wersetem biblijnym ?
http://i55.tinypic.com/6du7gx.png
-
ImperatorMistrz
"Jak wygramy to sie schlamy jak przegramy tez sie schlamy Widzewiacy z Radogoszcza" kiedys napis na komendzie:)
-
berserk1908
Z tego co pamiętam to Legia wywiesila transparent: Mateusz 8:24 "Nadeszła wielka fala i zatopila łódź"Holtras pisze: 17.10.2017, 10:17 Pamięta ktoś hasło lub posiada fotkę z meczu Legia-Widzew. Gdzie fani Widzewa wywiesili transparentem lub flagę z rozdziałem i wersetem biblijnym ?
Oprawa Wisły z meczu ze Śląskiem bodajżeImperatorMistrz pisze: 17.10.2017, 17:44 "Jak wygramy to sie schlamy jak przegramy tez sie schlamy Widzewiacy z Radogoszcza" kiedys napis na komendzie:)
I jak mamy wszyscy rozumieć w temacie "Oryginalne hasła" pisanie o TWOICH przemyśleniach i wspomnieniach jest najważniejsze? Akurat dziwne,że wspominasz derby jak to Wy byliście górą,nie wspomnisz tych,gdzie było odwrotnie? Więc daj spokój i trzymaj klawiaturę pod łóżkiem póki Ci nie otworzą tematu łódzkiego.
Zostawcie wątek w spokoju!
-
diabelsky wschód
"Po co wy grata jak wy kibiców nie mata"
Przyśpiewka z meczu Heko Czermno-MOTOR LUBLIN
Przyśpiewka z meczu Heko Czermno-MOTOR LUBLIN
''Czy ciemno czy jasno płynie Wisła przez miasto''