Miss kibicek
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Niechce odświeżać starych tematów więc tu napisze .
Konkurs był przeprowadzony pierwszy raz więc wpadki sie zdarzały , ale maM nadzieje że kolejna edycja już w grudniu będzie już dopracowana pod każdym względem ...
Sporo byl słów krytyki , owszem z niektórymi postulatami mógłbym sie zgodzic ale wiele bylo wyssanych z palca ...
było mineło gratuluje MADZI zwycięstwa
Pozdrawiam i mam nadzieje że w następnej edycji będzie równie dużo pieknych dziewczyn które możemy obserwowac na naszych stadionach
Sztygar
Konkurs był przeprowadzony pierwszy raz więc wpadki sie zdarzały , ale maM nadzieje że kolejna edycja już w grudniu będzie już dopracowana pod każdym względem ...
Sporo byl słów krytyki , owszem z niektórymi postulatami mógłbym sie zgodzic ale wiele bylo wyssanych z palca ...

Pozdrawiam i mam nadzieje że w następnej edycji będzie równie dużo pieknych dziewczyn które możemy obserwowac na naszych stadionach

Sztygar

-
- ostatnie ostrzeżenie
-
- ostatnie ostrzeżenie
nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze to nie ona mowilaKosa pisze:Temat finału już zamknięty, a tu:
.................
[link] <-- wywiad i zdjecia Magdy - Ogólnopolskiej Miss Kibiców!

Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
-
A mi sie wydaje ze jej wypowiedz jest pozmienianaLuksus pisze:nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze to nie ona mowilaKosa pisze:Temat finału już zamknięty, a tu:
.................
[link] <-- wywiad i zdjecia Magdy - Ogólnopolskiej Miss Kibiców!

-
Ta dziewczyna jest na wakacjach i na pytania odpowiedziała przez e-mail, więc troche czasu miała, żeby się zastanowić jak ładnie sformułować odpowiedzi. Co nie zmienia faktu, że w jej przypadku nie tylko wygląd jest plusem.
A nowe zdjęcia wrzucimy jak tylko wróci z wakacji i odwiedzi nasze Estadio.
A nowe zdjęcia wrzucimy jak tylko wróci z wakacji i odwiedzi nasze Estadio.
"Nawet po obcej ziemi chodze własnymi ścieżkami!!" - GieKSa On Tour
-
Pora zacząć nowy sezon:
Fotki z meczu w Radzyniu Podlaskim (mecz z Wisłoką).

Fotki z meczu w Radzyniu Podlaskim (mecz z Wisłoką).

ADMIN: Spokojniej w podpisie prosimy!LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
-
Fotka z Przeboju Wolbrom podczas meczu z Wisłoką.

pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
-
Co za ludzie ,przecież to jest jasne jak słońce że chodzi o tą [link] (młodą) a nie tą starą w czerwonym.Per pisze:No hutniczka pierwsza klasa. A te panie z Wolbromia to chyba bardziej do tematu specyficzne fotki kibicowskie :D
Dla mnie ta twoja Hutniczka to np. paście a nie żadna pierwsza klasa. Wygląda jakby miała wąsy :shock:
ps. Tu masz fotke ten blondi z boku (fota z forum Przeboju) [link]
-
Zupełnie Zielony pisze:Co za ludzie ,przecież to jest jasne jak słońce że chodzi o tą blondyne (młodą) a nie tą starą w czerwonym.Per pisze:No hutniczka pierwsza klasa. A te panie z Wolbromia to chyba bardziej do tematu specyficzne fotki kibicowskie
Dla mnie ta twoja Hutniczka to np. paście a nie żadna pierwsza klasa. Wygląda jakby miała wąsy![]()
ps. Tu masz fotke ten blondi z boku (fota z forum Przeboju) [link]
Bardzo ładna... żabka.

-
-
-
-
-