Relacje, Komentarze, Foto - 28.02 - 2.03
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Relacje, Komentarze, Foto - 28.02 - 2.03
j**** media !
W dzisiejszych czasach takie coś zrobić no no no :)
W dzisiejszych czasach takie coś zrobić no no no :)
http://www.youtube.com/watch?v=WRgelOS1BA0
-
haha i bardzo ku*** dobrze:) bo juz powoli nasza liga i miektore ekipy zaczely przypominac mi jakaś szkolke harcersko niedzielną.... piekna akcja rodem zlat 90 tych... j**** media oni i tak na nas pluja w sumie...:) poza tym maja ukraine:)
-
rozumiem że każdy z was chociaż raz w tym roku próbował jakieś akcji żeby ten marazm zmienić ;)
permanent mówi jak jest
-
Legia zaatakowała pierwsza ?
-
Jedyny obrazek z trybun z C+
[link]
[link]
-
Jaga co ogórki do bicia :)
-
18.39
Ze stadionu słychać odgłosy kojarzone do tej pory z Irakiem lub Afganistanem
18.40
Kibice Jagiellonii mocno wkurzyli się na wywieszenie na trybunie skrojonych przez fanów Legii flag i zaczęli szturmować ogrodzenie, za co przyjęli porcję gazu łzawiącego. Na sektor buforowy w momencie przetransportowali się co bardziej krewcy kibice Legii, którzy najpierw pogonili stewardów, a teraz sami próbują przedostać się na sektor gości. Szczerze mówiąc na stadionie mało kto ogląda mecz...
...co raczej nie dziwi.
18.44
- kibice Legii przebili się na sektor Jagi, doszło do rękoczynów, a przez moment wydawało się nawet, że pogonią białostockich kibiców z trybuny. Jasne, to będą wysokie kary, jasne, to jest lekkomyślne, szkodzi Legii i wizerunkowi polskiej piłki, ale trzeba przyznać, że legioniści na trybunach są zarówno efektywniejsi, jak i efektowniejsi od tych na boisku. No i atakują skuteczniej.
z weszło.com18.53
Biuro Bezpieczeństwa Miasta nie podzielała entuzjazmu związanego z inscenizacją bitwy warszawskiej wykonywaną przez kibiców z obu stron. Koniec meczu, prośba dla wszystkich o opuszczenie stadionu. Takich jaj nie było w Polsce od... 2004 i meczu Ruchu z ŁKS-em? A myśleliśmy, że ta epoka już się skończyła...
-
Jedyna szansa to w .. Ruskich niech coś wykręcą na Ukrainie wtedy temat awantury w mediach będzie zamieciony :))
-
to Legia atakuje a potem wjeżdza na sektor gości..Jaga mało chętna do walki..
https://www.facebook.com/photo.php?v=59 ... 2&theater=
https://www.facebook.com/photo.php?v=59 ... 2&theater=
-
Hehe wszyscy myśleli, że to już się nigdy nie powtórzy, że lata 90 nie wrócą. Tak samo jak Fukuyama w na przełomie lat 80/90 r mówił o końcu historii, a dzisiaj mamy zaczyn do poważnego konfliktu zbrojnego w Europie. Pół roku temu nikt sobie obu tych rzeczy nie wyobrażał. Ludzie w TV widzieli, że można Berkut napierdalać kostką, to i u nas zaczniemy robić to samo. Nikt nie będzie żałował pracy za 1200 PLN. Nic dziwnego, że Donald wydał pozwolenie na wkroczenie obcych jednostek militarnych do Naszego kraju.
Brawa za akcję.
Brawa za akcję.
-
Rekord z 2011 finał PP pobity :-)
forum potrzebuje takich emocji plemierze

forum potrzebuje takich emocji plemierze

Ostatnio zmieniony 02.03.2014, 19:23 przez Smyru po jajkach, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Ogień w c***. Nie pamiętam kto komuś wleciał do klatki na tak wysokim szczeblu rozgrywek. Rekompensata ze chujowe derby Krakowa!
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
-
jak Legii bardzo można nie lubić tak trzeba przyznać że mają rozmach chłopaki
-
Cieszmy się ze cos się dzieje panowie i panie.Takie historie na trybunach w obecnych czasach to spory ewenement.Legia na ostrej fali wznoszącej a Jaga... chyba prawo seri ale nie byłem nie widziałem nie osadzam.
Strach pomyslec jakie kary będą...
Strach pomyslec jakie kary będą...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Krótkie wideo z tego co się działo w Warszawie.
http://www.youtube.com/watch?v=oM-LnynS ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=oM-LnynS ... e=youtu.be
Zapraszamy na naszego fanpage:
https://www.facebook.com/FutboloweFanatyczki
TO DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN Z KIBOLSKIEGO SEKTORA!
http://www.youtube.com/watch?v=iZiyh-Ap7Lk&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/FutboloweFanatyczki
TO DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN Z KIBOLSKIEGO SEKTORA!
http://www.youtube.com/watch?v=iZiyh-Ap7Lk&feature=youtu.be
-
[link] z meczu Legii.
-
Jak Legii mozna zarzucac, ze brak honoru, "komunistyczni patrioci", to pokazali się niezle.
(Choć ich klub na tym prawdopodobnie wieele straci) Jaga za to dołuje, niewykorzystana taka przewaga liczebna, wiele ekip chcialo by takiego wbicia Legii na sektor, w czasie gdy to "oni" byli by na tymze sektorze.
(Choć ich klub na tym prawdopodobnie wieele straci) Jaga za to dołuje, niewykorzystana taka przewaga liczebna, wiele ekip chcialo by takiego wbicia Legii na sektor, w czasie gdy to "oni" byli by na tymze sektorze.
-
Legia-Jaga, 2.03.2014
No cóż, aż takiej atmosfery to się po meczu nie spodziewałem. Od początku było wiadome, że Legia wywiesi flagi do góry koła. Brawa za wjazd z bramą, rzadki widok w dzisiejszych czasach na polskich stadionach.
Liczba Jagiellonii co najmniej dobra, widać że mocno zmobilizowali się na ten wyjazd.
Na razie nie ma co więcej siać farmazonów, bo formalnie to mało zdjęć jest.
Co do kar to wolę się także nie wypowiadać - jeśli za piro było zamknięcie "Żylety", to teraz szykuje się chyba zamknięcie stadionu... Oby nie.
Decyzja o odwołaniu meczu też co najmniej dziwna. Rozumiem, że sami działacze i policja musieli być zdziwieni, ale bez przesady, wszystko działo się na trybunach, nie na samej murawie. I jaką decyzję podejmie liga? Walkower dla którejś ze stron czy obustronny remis? To będzie trudny orzech do zgryzienia. Według mnie będzie obustronny walkower.
Liczba Jagiellonii co najmniej dobra, widać że mocno zmobilizowali się na ten wyjazd.
Co do kar to wolę się także nie wypowiadać - jeśli za piro było zamknięcie "Żylety", to teraz szykuje się chyba zamknięcie stadionu... Oby nie.
Decyzja o odwołaniu meczu też co najmniej dziwna. Rozumiem, że sami działacze i policja musieli być zdziwieni, ale bez przesady, wszystko działo się na trybunach, nie na samej murawie. I jaką decyzję podejmie liga? Walkower dla którejś ze stron czy obustronny remis? To będzie trudny orzech do zgryzienia. Według mnie będzie obustronny walkower.
Nie odejdę stąd pod byle pretekstem.
-
Coz,Legia to firma i co tu mozna dodac wiecej,gabaryty agresorow pokazuja ze nie bylo chyba w tym wszystkim przypadku.
A Jaga? Nawet nie chce mi sie komentowac,dla mnie od dawna to 2 a nawet 3 liga w kwestiach H. Tylu ich bylo na sektorze gosci i nie dali sobie rady z kilkudziesiecioma agresorami? Mega kabaret.
A Jaga? Nawet nie chce mi sie komentowac,dla mnie od dawna to 2 a nawet 3 liga w kwestiach H. Tylu ich bylo na sektorze gosci i nie dali sobie rady z kilkudziesiecioma agresorami? Mega kabaret.
-
Re: Legia-Jaga, 2.03.2014
karCK pisze:Decyzja o odwołaniu meczu też co najmniej dziwna. Rozumiem, że sami działacze i policja musieli być zdziwieni, ale bez przesady, wszystko działo się na trybunach, nie na samej murawie. I jaką decyzję podejmie liga? Walkower dla którejś ze stron czy obustronny remis? To będzie trudny orzech do zgryzienia. Według mnie będzie obustronny walkower.
Bo Waaarszawa:-)...
Z OSTATNIEJ CHWILI: Na stadionie Legii trwają rozmowy, by dokończyć mecz dzisiaj, bez udziału publiczności, jako impreza niemasowa. Piłkarze na razie czekają w szatniach i nie przebierają się!
-
Patrząc po fotkach sektora Jagii to na taki mecz wybrało się sporo kobiet czy zwykłych fanów piłki kopanej z Białegostoku co skutkowało tym, że góra sektora nie podjęła walki z atakującymi... To tyczy się nie tylko Jagii ale wszystkich polskich ekip, które jeżdżą "masówkami" gdzie jest pełno wynalazków przyzwyczajonych do tego, że nic się od kilku lat nie dzieje na stadionach (chodzi mi o bójki). Do dziś.
Dziwią mnie nie którzy z Legii, którzy wpadli do sektora gości z odsłoniętymi twarzami, a wiadome jak to się dla nich skończy.
Czuję, że psy teraz nie odpuszczą i "zaproponują" swoją grudniową propozycję yj. zakaz wyjazdowy dla wszystkich kibiców gości na X czas....
Dziwią mnie nie którzy z Legii, którzy wpadli do sektora gości z odsłoniętymi twarzami, a wiadome jak to się dla nich skończy.
Czuję, że psy teraz nie odpuszczą i "zaproponują" swoją grudniową propozycję yj. zakaz wyjazdowy dla wszystkich kibiców gości na X czas....
-
BRAWO LEGIA!!
-
Re: Legia-Jaga, 2.03.2014
Chyba zamkniecie stadionu? raczej pytanie, na ile meczy.karCK pisze:No cóż, aż takiej atmosfery to się po meczu nie spodziewałem. Od początku było wiadome, że Legia wywiesi flagi do góry koła. Brawa za wjazd z bramą, rzadki widok w dzisiejszych czasach na polskich stadionach.
Obustronny walkower? Skad ty czerpiesz informacje? Zapewnienie bezpieczenstwa nalezy do gospodarzy, a więc walkower raczej napewno dla Jagi...
-
Cóż za agresja, cóż za pragnienie walki ze strony Jagi - aż do momentu urzeczywistnienia tych pragnień. Wtedy aż się żółte kropeczki pomieszały z pomarańczowymi! :D
Pełen szacunek dla (L)
Pełen szacunek dla (L)
-
nie ma walkowerów dla gości, chyba że piłkarze nie wyjdą na boisko do 15 min po regulaminowym czasie.
Ostatnio zmieniony 02.03.2014, 20:01 przez ***, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brawo Legia, brawo Jaga !!
-
Jaga to niby za co brawo?
w środę decyzja czy walkower czy dogrywają mecz, w sumie to h** z tym...
piękny back to the oldschool:)
w środę decyzja czy walkower czy dogrywają mecz, w sumie to h** z tym...
piękny back to the oldschool:)
HUTNIK&MAZOVIA
-
ekipa H miała wystarczająco dużo czasu na przemieszczenie się w górę sektora i podjęcie rękawicy, tym bardziej że sami poniekąd prowokowali awanturę.KurzaW@gin@ pisze:Patrząc po fotkach sektora Jagii to na taki mecz wybrało się sporo kobiet czy zwykłych fanów piłki kopanej z Białegostoku co skutkowało tym, że góra sektora nie podjęła walki z atakującymi... To tyczy się nie tylko Jagii ale wszystkich polskich ekip, które jeżdżą "masówkami" gdzie jest pełno wynalazków przyzwyczajonych do tego, że nic się od kilku lat nie dzieje na stadionach (chodzi mi o bójki). Do dziś.
-
kibole Jagi nadal trzymani w swoim sektorze
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
-
Legia się nie pierdoli w tańcu ale mam tylko jedno ALE. Czemu po raz kolejny niektórzy zapominają o kominach czy szalikach na twarzy? Przecież to jest proszenie się o zakaz stadionowy i problemy z mundurowymi.
-
ja kazdy nosi komin i maske spawalnicza w spodniachTadzioNorek pisze:Legia się nie pierdoli w tańcu ale mam tylko jedno ALE. Czemu po raz kolejny niektórzy zapominają o kominach czy szalikach na twarzy? Przecież to jest proszenie się o zakaz stadionowy i problemy z mundurowymi.
wiesz co to spontan ?
a no tak, to słowo powoli ginie z kibolskiego słownika :-)
-
Brawo jedni I drudzy - przynajmniej jest o czym na forum popierdolic ;)
-
No dużo fotek krąży z facjatami,jutro kierunek UK,Malta,lub Hiszp. jak nie to raczej 3m-ce #
-
Jaga to powinna zawiesić swoją działalność :)
W pierwszej połowie doping niestety średni - zimno, całkowity zakaz picia alkoholu lekki deszcz spowodował, że nie wyglądało to najlepiej
-
Akcja kozak ! ale z twarzówek to was pieski nieźle wyłapią wiele osób na przypale.
-
KurzaW@gin@ pisze:Patrząc po fotkach sektora Jagii to na taki mecz wybrało się sporo kobiet czy zwykłych fanów piłki kopanej z Białegostoku co skutkowało tym, że góra sektora nie podjęła walki z atakującymi... To tyczy się nie tylko Jagii ale wszystkich polskich ekip, które jeżdżą "masówkami" gdzie jest pełno wynalazków przyzwyczajonych do tego, że nic się od kilku lat nie dzieje na stadionach (chodzi mi o bójki). Do dziś.
Uważasz 800 osób za masówkę? Prosty przykład z dzisiaj. Craxa-Śląsk. 750 (albo coś koło tego) Śląska, pewnie w tym ze 150 Wiślaków. Bilety rozeszły się nawet bez otwartej sprzedaży z tego co piszą kibice Śląska. Raczej sądzę, że to 750 osób spokojnie w większości by podjęło rękawice, a oglądając zdj z Legia Jaga to z 50 osób przegoniło cały sektor gości prawie, już nie mówiąc o najpier przejściu przez bufor, pogonieniu ochroniar i wyjebaniu kraty.
-
jak sie poprzyznaja to takstone island pisze:No dużo fotek krąży z facjatami,jutro kierunek UK,Malta,lub Hiszp. jak nie to raczej 3m-ce #
jak sie nie przyznaja to pewnie obejdzie sie chujem :)
-
Widzę że na tym forum są same "holigany". I każdy by z was podjął by rękawice i nikt by nie uciekł.
-
Ktoś już pisał o tym że na górze byli zapewne zwykli kibice... Na filmiku widać że wpierw było po równo z obu stron, jednak potem kiboli Legii zaczęło przybywać... Pisanie tekstów typu "mieli czas żeby z dołu dobiec na górę" mija się z prawdą, akcja działa się zapewne bardzo szybko a najlepiej jest komentować z tego co się wyczyta w necie. Cóż takie życie internetowych hoolsów, tacy napinacze to zapewne w sekundę byli by na górze i podjęli rękawice, wpierw jednak musieli by zmienić pampersa ;)
Bez spiny, pozdro dla normalnych!
Bez spiny, pozdro dla normalnych!
Wiara, Nadzieja, Miłość