Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Nie chodzi o flagę na kiju.Flaga o której ja pisze miała ok 8m i była w barwach.Została podarta na meczu z Górnikiem.Niestety nie posiadam fotki.
-
Dostałeś suche fakty na temat naszych zdobyczy i tyle w temacie ,może jesteś za młody żeby wiedzieć o pewnych wydarzeniach a swoją drogą niektórym ekipom jest bardzo nie w smak przyznać się do porażek z nami. Jak będę z powrotem w domu to przeglądne stare ziny i może coś tam znajdę o powyższych wydarzeniach.Turin pisze:Tak uwazasz ? Ze ta flaga (notabene na kiju) WISIALA na zuzlu i pilce? To ciekawe. Wypisaliscie kilka flag ale panowie moze jakies potwierdzenie w postaci zdjecRaz pisze:Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
o jakości ekipy świadczy cięta riposta .... w necie !!!
-
-
Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Podam przyklad jak Slask Wroclaw ma siedzibe przy ulicy Oporowskiej i w ktorym miescie kibice tworzacy FC znajdzie sie ulica Oporowska?
Podajcie jak najwiecej przykladow.
Podam przyklad jak Slask Wroclaw ma siedzibe przy ulicy Oporowskiej i w ktorym miescie kibice tworzacy FC znajdzie sie ulica Oporowska?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
-
Chciał, to się spytał. O ch*j Ci chodzi?
W Myslowicach jest ulica Cicha, ale są to dwa domy na krzyż, kawałek dziurawej
drogi, na niej końskie łajno :O
W Myslowicach jest ulica Cicha, ale są to dwa domy na krzyż, kawałek dziurawej
drogi, na niej końskie łajno :O
-
Ciekawe pytanie i jedno z lepszych na kibice.net.Pewnie niejeden kibic zdziwi sie, ze ma taka sama ulice u siebie na jakim miesci sie klub ;).357. pisze:o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Zrobie tez przewrotnie, ze kibice FC powinni zadbac, aby taka ulica znalazla sie juz nie mowie o takich sytuacjach, gdzie klubowe gwiazdy nie maja wlasnej ulicy.
Podobne pytanie czy istnieje rejestracja o numerze SH 1920. SK 1920, SK 1964, SZ 1948 itd. tez nalezy do gatunku trapi mnie lub ciekawi wiec zluzuj majtki.
O widzisz padla jedna informacja w Myslowicach jest ulica Cicha.Dzieki.
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Nie gdyż rejestracja składa się z 5 cyfr badz literek wiedz jesli juz by bylo to np sk 1920Abort14 pisze:Ciekawe pytanie i jedno z lepszych na kibice.net.Pewnie niejeden kibic zdziwi sie, ze ma taka sama ulice u siebie na jakim miesci sie klub ;).357. pisze:o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Zrobie tez przewrotnie, ze kibice FC powinni zadbac, aby taka ulica znalazla sie juz nie mowie o takich sytuacjach, gdzie klubowe gwiazdy nie maja wlasnej ulicy.
Podobne pytanie czy istnieje rejestracja o numerze SH 1920. SK 1920, SK 1964, SZ 1948 itd. tez nalezy do gatunku trapi mnie lub ciekawi wiec zluzuj majtki.
O widzisz padla jedna informacja w Myslowicach jest ulica Cicha.Dzieki.
-
Oporowska pochodzi od Oporowa,wrocławskiego osiedla,więc nie pasuje żadnych innych miast.
-
Jak to jest, że co derby to Cracovia zbiera się na rynku głównym? Co chwile słychać głosy, że nie ma ich w mieście.. pytanie bez napinki
-
A czemuż to by mieli tego nie robić ?? Wiadomo że chodzi o pokazanie się, gdzie by się nie zebrali to psów będzie więcej niż ich, także i tak nie było by szans na żadną akcję.
-
Chcą się zbierać na Rynku to się zbierają. Nie wiem co tu jest do rozkminiania...
-
Jakby nie patrzeć w mieście derbowym zbiórka na rynku to prestiż.Mogliście wyznaczyć swoją zbiórkę w tym samym miejscu.Było by ciekawie :)użytkownik1906 pisze: Co ma zbieranie się na Rynku Głównym do sytuacji w mieście ?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
może jeszcze mamy robić flagi w pasy tak jak oni mają tylko niebiesko biało czerwone?
-
Kod: Zaznacz cały
Jeśli chodzi o flagę Petry to była to ,,Międzytorze''.Flagę ,,Przytorze'' ma GKS Bełchatów.tigerodrawodzislaw pisze:Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
-
- ban
Górnik harcował nie tylko ze Slavią a także i z Bohemiansem swego czasu , zgody te opierały się z początku tylko na harcach . Później padła zgoda z Bohemiansem a ta ze Slavią rozwinęła się już nie tylko do wspólnych harców. W Czechach nie ma czegoś takiego jak w Polsce tam jeżdzą często całe rodziny na mecze a chuliganka i ultrasi osobno.ISeeDeadHaters pisze:Górnik Wałbrzych harcował wspólnie ze Slavią jak to ma miejsce w przypadku np. Banika i Gieksy czy to raczej była to zgoda na innym gruncie?
-
Czy jakaś ekipa straciła flagę podczas jej meczowego debiutu?
-
-
aHA.Nordfront pisze:tAK.
-
-
Jako, że pytanie mnie zaintrygowało, może ktoś uchylić rąbka tajemnicy? Co to za ekip(a/y), i kto kroił?
-
Jak dobrze pamietam to Arka G. straciła flage ktora miala zadebiutowac w drodze na stadion na rzecz Lechii G.
Byliście tu 44 lata przed nami, a teraz to MY rządzimy KATOWICAMI !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
-
Czy są obecnie kibice klubów które nie istnieją i aktywnie działają? Malują graffiti,wspierają zgody,robią gadżety (szaliki,vlepki) ? Chodzi mi o sytuacje że klub upadł/zbankrutował a kibice pozostali...
Chyba tak działają kibice Viktorii Jaworzno ? Ewentualnie ktoś jeszcze?
Może być PW. Z góry dzięki
Chyba tak działają kibice Viktorii Jaworzno ? Ewentualnie ktoś jeszcze?
Może być PW. Z góry dzięki
-
Czarni Słupsk - nie utożsamiają się z Energą (koszykówka) a piłka została zlikwidowana, Unia Tczew
-
w sumie to ciekawi mnie czy były w derbowych miastach/na Śląsku jakieś akcje typu słynne J-23? jesli tak to mniej wiecej jak to sie kończyło? ekipa x wyczaiła intruza i oklep? czy ekipa y w pore wycofała swojego agenta? :)
-
może nie agent J-23, ale ŁKS miał dostęp do "tajnego" forum Widzewa.PSZYPAŁ pisze:w sumie to ciekawi mnie czy były w derbowych miastach/na Śląsku jakieś akcje typu słynne J-23? jesli tak to mniej wiecej jak to sie kończyło? ekipa x wyczaiła intruza i oklep? czy ekipa y w pore wycofała swojego agenta? :)
-
Mnie ciekawi czemu takie potężne grupy jak Arka lech Cracovia czy Lechia Wisła Śląsk nie działają juz razem jedynie wspomagaja sie wyjazdami a to i tak w malych liczbach .
Kiedys te 2 grupy nakrecały scene kibicowską w Polsce .
Kiedys te 2 grupy nakrecały scene kibicowską w Polsce .
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
-
A skąd wiesz, że nie działają? Nie o wszystkim co się dzieje przeczytasz w internecie.
-
Pytanie do nieco starszych. Czy w Polsce działała jakaś pro lewacka ekipa? Nie piszcie mi o tolerowaniu Antify przez Polonię, chodzi mi o jakąś ekipę w Polsce, gdzie stanowili większość. Pytam, bo jestem ciekawy a jeszcze małolat ze mnie :)
-
Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
-
Weź rozbieg i zatrzymaj się głową na ścianie...xAdams17 pisze:Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
-
Daleko mi do Zagłębia, ale z tego co mi się wydaje nic tam nie wiało w lewo a w/w flaga miała służyć do prowokacji. Kilka lat do tyłu kibice Zagłębie wywiesili ją w Gdańsku (kolebka solidarności).xAdams17 pisze:Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
-
Jak to było w końcu z flagą Wisły "NIEOBLICZALNI"? Została w końcu skrojona przez Lecha?
Kojarzę że została zerwana z ogrodzenia przez któregoś z lechitów, a teraz wisi znów na Wiśle?
OCB? Replika? Oddana?
Kojarzę że została zerwana z ogrodzenia przez któregoś z lechitów, a teraz wisi znów na Wiśle?
OCB? Replika? Oddana?
UT'1928 pisze:
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Było chyba tak, że były dwie wersje - jedna wyjazdowa - druga domowa.
I Lech zdobył tą wyjazdówkę.
Jeśli się mylę, poprawcie mnie.
http://sport-lifestyle.weebly.com
www.fb.com/WorkingOutClass
www.fb.com/WorkingOutClass
-
Zawsze na siebie mowili czerwone Zagłebie .makita pisze:Daleko mi do Zagłębia, ale z tego co mi się wydaje nic tam nie wiało w lewo a w/w flaga miała służyć do prowokacji. Kilka lat do tyłu kibice Zagłębie wywiesili ją w Gdańsku (kolebka solidarności).xAdams17 pisze:Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
-
Użyjcie opcji "szukaj" bo było już pisane o tym na forum.
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
Żadna ekipa nie jest tolerancja w stosunku do haseł kolorowej niepodległej ale nie da się jasno podzielić na lewo i prawo. Na Zagłebiu wiele osób ma sentyment do Gierka ale to nie znaczy że są lewakami, wiele ekip jest za legalizacją miękkich narkotyków i nie jest lewacka. Nie wszystkie ekipy oddają hołd burżuazyjnej armii wyklętej albo są wrogo nastawione do Niemców czy Ruskich. Nastawienie większości ekip do władzy jest anarchistyczne można rzec :) temat rzeka..Goleszow pisze:Zawsze na siebie mowili czerwone Zagłebie .makita pisze:Daleko mi do Zagłębia, ale z tego co mi się wydaje nic tam nie wiało w lewo a w/w flaga miała służyć do prowokacji. Kilka lat do tyłu kibice Zagłębie wywiesili ją w Gdańsku (kolebka solidarności).xAdams17 pisze:Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
/R\
-
mieli tez flage skinheads i obecnie BHxAdams17 pisze:Zagłębie S. miało kiedyś flagę Czerwone Zagłębie, coś tam wiało w lewo, ale większość to raczej nie była.
s
-
Tak wyjazdówkę ale nie całą tylko część ;)Sport-LifeStyle pisze:Było chyba tak, że były dwie wersje - jedna wyjazdowa - druga domowa.
-
Ja pierdolę, za rok się dowiemy, że w ogóle jej nie skroili.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.