Nowe koszulki ŁKS Łódź robione na indywidualne zamówienie u użytkownika alex_delarge.
Projekt:
Efekt:
Projekt wysłany na maila 1.lipca, koszulki przyszły dzisiaj także dość szybka realizacja, wszystko za pośrednictwem kontaktu mailowego.
Ogólnie polecam tego gościa innym, choć zobaczymy w jakim stanie będą koszulki po kilku praniach.
orientuje sie ktos moze czy ktorys z wykonawcow zrobilby bluze(jedna sztuke)z haftem??(przod i tyl)??jezeli tak,to jak to wyglada mniej wiecej cenowo
dzieki wielkie z gory
Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
Jesli zna ktoś osoby prywatne lub firmy to prosze o podanie kontaktu.
magik1217 pisze:Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
Raczej nigdzie 500 sztuk jednego wzoru 18 zł w Sosnowcu.
magik1217 pisze:Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
takie coś to chciałoby się powiedzieć w erze - ale nie tak na poważnie to szukaj tanich drukarni - tylko będzie to droższe niż w tych, których drukuje większość klubów polskich, wiem bo sam sprawdzałem, chyba, że mieszkasz w dużym mieście, ale sądząc po rozmiarze zamówienia to chyba nie.
takie coś to chciałoby się powiedzieć w erze - ale nie tak na poważnie to szukaj tanich drukarni - tylko będzie to droższe niż w tych, których drukuje większość klubów polskich, wiem bo sam sprawdzałem, chyba, że mieszkasz w dużym mieście, ale sądząc po rozmiarze zamówienia to chyba nie.
Właśnie o to chodzi, ze mieszkam w małym mieście i tak duże zamowienia są bezsensu bo vlepki sie nie sprzedadza. Miałem jednego prywatnego gościa ale urwał mi sie kontakt.
Wiec ponawiam prośbe
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:orientuje sie ktos moze czy ktorys z wykonawcow zrobilby bluze(jedna sztuke)z haftem??(przod i tyl)??jezeli tak,to jak to wyglada mniej wiecej cenowo
dzieki wielkie z gory
http://naszywki.com.pl/index1.php?co=bluzy na tej stronie można zamówić bluzy koszulki itd. Z haftem ale nie jestem pewny czy od jednej sztuki musisz się spytać ich na maila
Orzeł Dębno pisze:Kogo polecacie jesli chodzi o bluzy z haftami? I do tego by 10 sztuk robil
W Łodzi jest zajebisty ziomek który robil ostatnio dla nas bluzy własnie z haftami. Bluzy doszły przedwczoraj i sa zajebiste ! Jak chcesz namiary na niego to na PW zagadaj. bluzy sa pierwsza klasa. Hafty zajebiste, materiał wypas i cena jak na jakość bluzy to niska ! poza tym w porzadku koleszka.