Top 3 ekipy na przestrzeni 20 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
jakisyf1997
Re: Top 3 ekipy na przestrzeni 20 lat
1 podzielone Legia i Ruch za dzialanie i awantury co chwila cos robia
2 Lech za to ze na ubitej nie pokonani ale ostatnio ucichli i robia jakies pojebane uklady z kosami swojej zgody tu bardziej minus powinien byc :D
3 tez podzielone Lechia z Widzewem
2 Lech za to ze na ubitej nie pokonani ale ostatnio ucichli i robia jakies pojebane uklady z kosami swojej zgody tu bardziej minus powinien byc :D
3 tez podzielone Lechia z Widzewem
Jedna porażka jest faktem, ale nie zmienia to faktu że w tej dziedzinie Lech wypada zdecydowanie najlepiej w Polsceprotektormalopolska pisze:Nieaktualne.70x70 wygrana Lechii2 Lech za to ze na ubitej nie pokonani ale ostatnio ucichli i robia jakies pojebane uklady z kosami swojej zgody tu bardziej minus powinien byc :D
-
holendrowie i beldzy
dodając do tego rozjebanie mitycznego dynama berlin i to ,że Zvezda nie chciała bić się na polskich zasadach to można powiedzieć ,że Pyrusy nie mają/mieli sobie równych w europie
można też dodać AIK w Szwecji i Spartę przed meczem w Pradze. No i kilka innych..holendrowie i beldzy pisze:dodając do tego rozjebanie mitycznego dynama berlin i to ,że Zvezda nie chciała bić się na polskich zasadach to można powiedzieć ,że Pyrusy nie mają/mieli sobie równych w europie
Żartobliwy post do chłopaka z Wisły, ale Wisła na europejskich pucharach chyba żadnej porażki nie doznała. A i fanty różnych ekip trafiały w ręce Wiślaków.O ultrasce nawet nie ma co gadać bo na równie Legią i Lechem reprezentowali godnie Polskę.PyskatySK pisze:Przecież jak na sprzęt w Europie, to Wam to na rękę. :)
-
mariuszstalowa
w tej chwili dokladnie niewiadomo jak stoi Lech bo slabo o nich slychac i dawno niestarli sie z jakas ekipa z wyzesz polkifakJu pisze:Jedna porażka jest faktem, ale nie zmienia to faktu że w tej dziedzinie Lech wypada zdecydowanie najlepiej w Polsceprotektormalopolska pisze:Nieaktualne.70x70 wygrana Lechii2 Lech za to ze na ubitej nie pokonani ale ostatnio ucichli i robia jakies pojebane uklady z kosami swojej zgody tu bardziej minus powinien byc :D
Nie wiem czemu wiele osób daje Legie na 1 miejscu. Ultraske mają najlepszą ale w lesie dość często zbierali grzyby z Widzewem i przeważnie mieli słabsze zbiory.
Widzew z wiadomych względów pominę....
Legia, Ruch, Lech.
Legia, Ruch, Lech.
Tylko raz po 30 dawno temu, walka przerwana i ustalony remis.centri pisze:Nie wiem czemu wiele osób daje Legie na 1 miejscu. Ultraske mają najlepszą ale w lesie dość często zbierali grzyby z Widzewem i przeważnie mieli słabsze zbiory.
Starć, solówek, przy okazji meczy było b. dużo na przestrzeni ostatnich 20 lat.
Natomiast flag więcej Widzew Legii wykosił. To fakt.
-
emigrant112
Legia Widzew Lech za wszelaka aktywność H, atmosfere na trybunach i oprawy
Jeśli chodzi o czas tak jak w temacie czyli 20 lat a nie ostatnie 5-7 lat to Legia i Widzew bez sprzecznie muszą tu być. Najlepsze ekipy pod każdym względem dzięki graniu w LM. Praktycznie mają wszędzie swoich kibiców jak i mnóstwo FC dzięki tamtym wydarzeniom. Jeśli chodzi o 3 miejsce to tu jest ciężej myślę że ktoś z trójki Lech/ŁKS/Wisła.
Podsumowując. 1. Legia 2. Widzew. 3. Lech/ŁKS/Wisła.
Podsumowując. 1. Legia 2. Widzew. 3. Lech/ŁKS/Wisła.
1. Lech, Legia, Widzew, Ruch
2. ŁKS, Arka, Lechia, Cracovia, Wisła
3. Górnik, Śląsk
2. ŁKS, Arka, Lechia, Cracovia, Wisła
3. Górnik, Śląsk
Wedlug mnie top trzy to Legia Lech Lechia kolejnosc dowolna inne ekipy ktore zasluguja na pochwale to Ruch Widzew LKS Arka Cracovia Wisla po prostu te trzy ekipy najdluzej trzymaly forme od 1993 roku bo tego roku nie ma co liczyc. Slask byl na topie w latach 90-tych1993 -97 pozniej juz slabiej i odstaje od tych ekip ktore tu wymienilem jest to moja opinia wedlug mnie obiektywna jezdzilem na mecze w latach 1993- 2008 teraz juz rzadziej zaliczylem mnostwo meczow kadry w latach 90-tych te najwazniejsze nie bede pisal jakiej druzyny jestem kibolem bo to bez znaczenia Pozdrawiam wszystkich fanatykow nie wazne z jakiego klubu
Gorny Slask - Gornik i Ruch
Dolny Slask - Slask
Wielkopolska - Lech
Mazowsze - Legia
Pomorze - Arka i Lechia
Malopolska - Wisla i Cracovia
Lodzkie - Widzew i Lks
Moje typy:
1.Legia i Lech
2.Ruch i Widzew
3.Lechia i Arka
4...Wisla
5...Slask
6...Lks
7...Cracovia
8...Gornik
...daleko reszta
Dolny Slask - Slask
Wielkopolska - Lech
Mazowsze - Legia
Pomorze - Arka i Lechia
Malopolska - Wisla i Cracovia
Lodzkie - Widzew i Lks
Moje typy:
1.Legia i Lech
2.Ruch i Widzew
3.Lechia i Arka
4...Wisla
5...Slask
6...Lks
7...Cracovia
8...Gornik
...daleko reszta
-
WaldemarKKS
1 LEGIA WARSZAWA
2 RUCH CHORZOW
3 LECH POZNAN
2 RUCH CHORZOW
3 LECH POZNAN
Trudno jest wytypować top 3 , ale napewno w Top 10 byłyby takie ekipy jak : Legia , Ruch , Torcida , Lech , Lechia , Arka , Wisła , GieKSa , ŁKS Łódź , Widzew
-
Prawy_sierpowy
Cięzki temat żeby byc obiektywnym.
Wg mnie
1 Lech
2 Legia
Te dwie ekipy wyróżniają się tym, że w każdym aspekcie są w czołówce. Nie mają słabszych stron. Nie pasuje mi tutaj Ruch czy ŁKS - za średnie mecze u siebie - liczba kibiców, doping, ultras.
3 Widzew, ŁKS, Lechia, Ruch, Arka, Górnik, Śląsk, GKS
Wg mnie
1 Lech
2 Legia
Te dwie ekipy wyróżniają się tym, że w każdym aspekcie są w czołówce. Nie mają słabszych stron. Nie pasuje mi tutaj Ruch czy ŁKS - za średnie mecze u siebie - liczba kibiców, doping, ultras.
3 Widzew, ŁKS, Lechia, Ruch, Arka, Górnik, Śląsk, GKS
Żeby mieć dobry doping i zrobić ciekawą oprawe,trzeba mieć do tego warunki....Czy np w latach 90 w Poznaniu było z tym tak kolorowo??Porównaj sobie tamte czasy z obecnymi!Pozdr!
Moim zdaniem: Legia, Lech, Ruch/ŁKS.
Moim zdaniem wymienianie ŁKSu to duże nadużycie.
Abstrahując od wygibasów, to Widzew miał lepsze wyjazdy i lepsze oprawy.
Abstrahując od wygibasów, to Widzew miał lepsze wyjazdy i lepsze oprawy.
Pomijam Widzew i Ruch.
1) Legia - Za liczby, za Ultras, cały rozmach, za b. dobrą ekipę, moim zdaniem Legii należy się pierwsze miejsce ( niestety hehe )
2) Lech - Praktycznie na równi z Legią, w sumie można to samo napisać co powyżej.
3) Umieszczam Wisłę. Moim zdaniem dobry, równomierny i staranny doping. Ładnie wychodzą im takie przeciągające się, długie pieśni.
Dalej ciut mniej za przeszłość to bez dwóch zdań Arka Gdynia.
1) Legia - Za liczby, za Ultras, cały rozmach, za b. dobrą ekipę, moim zdaniem Legii należy się pierwsze miejsce ( niestety hehe )
2) Lech - Praktycznie na równi z Legią, w sumie można to samo napisać co powyżej.
3) Umieszczam Wisłę. Moim zdaniem dobry, równomierny i staranny doping. Ładnie wychodzą im takie przeciągające się, długie pieśni.
Dalej ciut mniej za przeszłość to bez dwóch zdań Arka Gdynia.