Do nowych użytkowników podpisujących się jako (L)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Do nowych użytkowników podpisujących się jako (L)
W ostatnich dniach nastąpił mały wysyp. Jeden serwuje swoje wynurzenia na temat przygód jednego z busów jadących do Turynu mnożąc liczby uczestników, inny zakłada oddzielny temat o meczu Polska - Bułgaria, mimo iż jest już temat o reprezentacji.
Drodzy wirtualni koledzy po szalu. Jeszcze żadnego nicka nie zbanowałem, ale uprzedzam, że takie kwiatki będę ciął, nie pozostawiając śladu komentarza. Jeszcze nie chciało mi się sprawdzać IP, jeżeli jednak zjawisko się nie ograniczy, posprawdzam i dam info na forum, skąd klika ta nasza nowa netchuligańska ekipa.
Dzięki za uwagę.
Drodzy wirtualni koledzy po szalu. Jeszcze żadnego nicka nie zbanowałem, ale uprzedzam, że takie kwiatki będę ciął, nie pozostawiając śladu komentarza. Jeszcze nie chciało mi się sprawdzać IP, jeżeli jednak zjawisko się nie ograniczy, posprawdzam i dam info na forum, skąd klika ta nasza nowa netchuligańska ekipa.
Dzięki za uwagę.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Re: Do nowych użytkowników podpisujących się jako (L)
wreszcie ktoś zareagował, banować niekompetentnych
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
Nie wiem kim jesteś Foxx ale strasznie się napinasz. Jakbyś miał wyłączność na relacjonowanie spraw związanych z (L). Czytałem dużo Twoich postów nie tylko na kibice.net . Masz pojęcie ale to jest bardziej wiedza akademicka. takie zabronienie używania e-Lki jest nie na miejscu
Powodzenia
Powodzenia
-
Nie mam wrażenia, że się napinam. Takie są ustalenia na Legii i tyle. Jeżeli nie wiesz, kim jestem - spytaj np. kogoś ze sklepu ABJ.
http://forum.legionisci.com/showthread.php?t=14478
Pzdr.
http://forum.legionisci.com/showthread.php?t=14478
Pzdr.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Może trochę szacunku do "Starej Gwardii" bez względu na barwy klubowe - podejrzewam, że jak Kajtek bił się na szlaku to Ciebie mogło na świecie jeszcze nie być..niezmanipulowany pisze:Skoro nie wiesz kim jest Foxx to stul uszy i siedź grzeczniutko - znaczy się , że jesteś nikim na Legii.
Inna sprawa, że racja jest po stronie Foxx'a i trzeba wiedzieć "kiedy ze sceny zejść niepokonanymi"...
-
Ja jezeli dobrze pamietam (a zadko to) w 77/78. To juz prawie ekipa na jakis turniej oldbojowy
-
Ostatni wpis w tym temacie. Odnośnie zejścia ze sceny - już dawno to zrobiłem i nie zamierzam wracać ,chyba że na warunkach z lat `80 . To się nie wróci. Napisał "niezmanipulowany" kiedy zaczynaliśmy . Trwało to ponad 20 lat. Taraz Wasza zmiana. I oby Wam jak jajlepiej ta "nasza" / "wasza" robota wychodziła. Muszę napisać kilka słów o tym co się dzieje . Cieszy mnie nieporozumienie z Pogonią . A z drugiej strony fajnie rozwija się sytuacja z LG.(wiem to z dobrych źródeł). Jeszcze kiedyś pojadę na wyjazd Legii tak po staremu. Napisał "Boer" że racja jest Foxx-a i niech tak zostanie. Inne czasy - inni ludzie. Zrobicie jeszcze zakaz dla 50+ to może my (50+) zorganizujemy wyjazd - to Wam kopary opadną.
Pozdrawiam Was wszystkich
Rozmawiałem dziś z Czarnym z ŁKS-u i też Was pozdrawia
Chyba jestem za stary żeby to ogarnąć.
Pozdrawiam Was wszystkich
Rozmawiałem dziś z Czarnym z ŁKS-u i też Was pozdrawia
Chyba jestem za stary żeby to ogarnąć.
-
Zajebiste źródła masz, nie ma co.KAJTEK(L) pisze:A z drugiej strony fajnie rozwija się sytuacja z LG.(wiem to z dobrych źródeł).
Lechia Gdańsk!
-
O czym w ogóle ta dyskusja?
Pisze Foxx.Koniec.Kropka.
Pisze Foxx.Koniec.Kropka.
-
DFLG pisze:Zajebiste źródła masz, nie ma co.KAJTEK(L) pisze:A z drugiej strony fajnie rozwija się sytuacja z LG.(wiem to z dobrych źródeł).
Kajtku sytuacja sie zmieniła.
kiedys ludzie aktywni rozpisywali sie w zinach.
Dzis kazdy ogórek moze w necie sie spinac.