Banti pisze:Tej Rocky, a skąd Ty jesteś, że tak "dobrze" znasz sytuację zarówno w Lesznie i Grodzisku?
Jasne... napisałem tu magisterium z dogłębną analizą na temat sytuacji w Lesznie, więc na bank trzeba było być do tego wielkim znawcą... Masz mnie...
Chyba rzeczywiście jestem z kosmosu, że się qrwa zalogowałem na to forum...
O samym Grodzisku słowem nie napisałem z wyjątkiem, że mają zgodę z Górnikiem Łęczyca i że nic ich nie łączy z Lechem. Podałem fc z czasów, gdy grali w ekstraklapie, za co sorki, ale to nie były farmazony, bo te fc kiedyś rzeczywiście działały. Od tego jest forum, że ktoś sprostował i napisał jak jest obecnie i o to chodzi. Proste...
Banti pisze:Znowu przedstawiciel handlowy czy masz wszędzie babcie do których jeździsz na wakacje?
Babcia... to chyba Tobie na drutach szalik zrobiła. Zresztą szkoda się zniżać do tego poziomu forumowego kozaczenia. Może Ciebie to rajcuje, ale to tylko wirtualny świat, więc nie ma co się podniecać.
Banti pisze:...informacjami z pierwszej ręki.
Rzuciłem kilka ogólników na temat Leszna, a tu qrwa reakcja jak za Kopernika, kiedy powiedział, że Ziemia się kręci wokół Słońca hahaha ;)
leszczynianin pisze:Wynalazek to teraz Twój post. Rocky w paru zdaniach w 100% opisał sytuację w Lesznie i taka jest rzeczywistość, czy Ci (Wam) się to podoba czy nie. Nawet informacje o Legii są prawdziwe. Jednak flaga "Leszno" odnosiła się do miejscowości Leszno, ale tej pod Warszawą. Nie zmienia to faktu, że wielu leszczynian w mniejszym lub większym stopniu z Legią sympatyzuje.
Dzięki leszczynianin, bo w tym wątku nie ma żadnej rzeczowej dyskusji tylko słabe epitety nie poparte argumentami...
Banti pisze:Przecież ja w zadnym swoim poście nie zaprzeczyłem stwierdzeniu, że macie kisiel w gaciach na samą myśl o tym co może was spotkać jak zaczniecie za dużo fikać. Spotkajmy się, jak to ująłeś ty albo twój kolega z "ekipy" w waszych mc donaldach, wy gryzonie leszczyńskie hłehłehłe.
Oficjalne Unia Leszno nie ma żadnej zgody i układu. Działają sobie na żużlu, robią swoje, więc o co Ci chodzi? Masz pretensje do ekipy z około 70 tys. miasta, że nie chce konfliktu z większym sąsiadem? Dla nich liczy się Unia i na tym się skupiają. Niejedno miasto podobnej wielkości mogłoby im pozazdrościć, a już historii klubu to na pewno (najwięcej mistrzostw Polski) :)
MW LKS pisze:Jakie miasta/wioski masz na myśli pisząc, że na pograniczu jest Śląsk, bo to bardzo ciekawe?
Żadne i nie wiem, co Ty masz na myśli, o ile w ogóle coś...
Wlkp jest właściwie jednolita kibicowsko, prawie sam Lech, więc wymieniłem kilka miejscowości, gdzie są też kibice innych klubów. Żeby oddać to w miarę dokładnie, napisałem, że w miejscowościach Wielkopolski blisko Wrocławia są nieujawniające się JEDNOSTKI kibicujące Śląskowi. Najczęściej osoby studiujące we Wrocławiu lub związane z tym miastem przez pracę, znajomych itp. Zwykli sympatycy (pewnie nie warci wspomnienia), a nie fanatycy. Wyjaśniam skoro to nie jest oczywiste...
Sprostowanie:
Nie napisałem o Starcie Gniezno i Astrze Krotoszyn, bo nie jestem pewien jak tam jest. Na pewno w obu miastach działają mocne fc Lecha.
W Turku popełniłem faux pas, bo napisałem o Lechu i Widzewie (w mniejszości, żeby znowu nie było awantury ;), a zapomniałem o Turze, który działa/ł na własny rachunek.
Yahoo pisze:Nikt z Unii Leszno się tu nie wypowiada więc proszę nie mylić wpisów jakiś ludzi którym wydaje się że coś wiedzą.
Nikt tu oficjalnego stanowiska kibiców Unii Leszno nie przedstawiał, to wolne forum i ja wypowiadam się i reprezentuję wyłącznie swoje opinie. To chyba jest jasne...