Czy tylko mnie czy innych też wkurwia ten program tzn. co mam na myśli- jak tylko się zacznie się i jest pokazane co będzie w programie pokazują od razu po 5 bramek z różnych meczy - od razu zniechęca mnie to ! Przykładowo jak ogladam eurogoal to jest pokazana jakaś nie udana akcja w zapowiedzi programu a nie gole. Druga sprawa to taka, że Ci prowadzący są tak mało wiedzący, że ja się czasem za głowę łapię - np. wczoraj jak Brożek nie strzelil karnego bo tak podciął piłkę powiedzieli, że zrobil to samo co Totti, a przecież on strzelil :roll: normalnie kretyński jest ten magazyn, ale nie mam dostępu oglądać na innych kanale bramek z OE dlatego oglądam.
Jak patrze na Cafe Futbol to nie ma porównania jaką wiedzą dysponuje Borek Kołton ... się w głowie nie mieści jaka jest różnica, a jest to oficjalny program OE.
Jakie są wasze opinie na temat tego [link] ...

Magazyn Orange Ekstraklasy ...
-
Re: Magazyn Orange Ekstraklasy ...
To samo mam, więc przeskakuje na te 10 sekund na inny kanał aż się zacznie piosenka "Je je je..."mzks1963 pisze:Czy tylko mnie czy innych też wkurwia ten program tzn. co mam na myśli- jak tylko się zacznie się i jest pokazane co będzie w programie pokazują od razu po 5 bramek z różnych meczy - od razu zniechęca mnie to ! Przykładowo jak ogladam eurogoal to jest pokazana jakaś nie udana akcja w zapowiedzi programu a nie gole. Druga sprawa to taka, że Ci prowadzący są tak mało wiedzący, że ja się czasem za głowę łapię - np. wczoraj jak Brożek nie strzelil karnego bo tak podciął piłkę powiedzieli, że zrobil to samo co Totti, a przecież on strzelilnormalnie kretyński jest ten magazyn, ale nie mam dostępu oglądać na innych kanale bramek z OE dlatego oglądam.
Jak patrze na Cafe Futbol to nie ma porównania jaką wiedzą dysponuje Borek Kołton ... się w głowie nie mieści jaka jest różnica, a jest to oficjalny program OE.
Jakie są wasze opinie na temat tego programu ...

-
Czy mógłby ktoś udostępnić fantastyczne słownictwo wobec swoich piłkarzy trenera Wójcika, które było przedstawione w owym magazynie? Jest coś na Youtube, ale przez jakość nie da się nic usłyszeć a tymbardziej przeczytać.
Co do samego magazynu to rzeczywiście porażka, której aż nie chce się komentować a profesjonalizm prowadzących jest po prostu żaden.
Naszczęście od tej rundy mam canal+
Co do samego magazynu to rzeczywiście porażka, której aż nie chce się komentować a profesjonalizm prowadzących jest po prostu żaden.
Naszczęście od tej rundy mam canal+

-
Re: Magazyn Orange Ekstraklasy ...
Im chodziło zapewne o ten karny Tottiego -> http://www.youtube.com/watch?v=sz_zLlgoD5Umzks1963 pisze:np. wczoraj jak Brożek nie strzelil karnego bo tak podciął piłkę powiedzieli, że zrobil to samo co Totti, a przecież on strzelil![]()
Z resztą wypowiedzi się zgadzam. Amatorka i tyle. Powinno byc mniej ich pierdolenia, a dłuższe skróty. Ja wolę magazyn Youtube Ekstraklasa, bramki praktycznie wszystkie są i nie ma reklam i tych dwóch manekinów.

EDIT:
SZEWC_E, http://www.youtube.com/watch?v=NNoWAAP9uPQ
JAGIELLONIA
-